denizcim teşşeekür ederim bende sana elimden geldiğüince ürünlerin kullanışlılığı ve kalitesi hakkında bilgi veririm bebişlerin olunca....bazen cok gereksiz alışverişler yapılıyor yazık oluyor paralara.özellikle bizim gibi uğrasanlar cıldırıyorlar alışveriş yaparken.valla ben bile kendimi tutamayabilirim.
yıllarca eşimden uzakta oldugum için böyle sürekli birlikte olmak hosuma gidiyor ama bu sürede biticek o kendi işlerine ağırlık vericek artık.yola cıktı sağ salim gelir inşallah.
eşiinin gelmesine cok az kaldı fıstıgım..hadi bakalım bende heyecanlanıyorum
ohaaaaaaa diyorum denizcim nasıl yani anlamakta zorlandım.böyle seyleri aklım almıyor yaaaa
yuh artık.ama böyle büyük tepkiler vern arkadaslardan böyle sonuclar cıkabiliyor.benim çevremdede oldu böyle seyler...iyi ki kurtulmuşsun o adamdan.düşünsene evlendikten sonra da insanın basına bişeyler gelebilir yani garantimiz mi var.cocugun olsa bile sağlıkllı hayırlı olacagı garantimi sanki.ne cahil oluyor insanlar.....kurtulduguna sükret yasanmaz mıs oyle adamla.
özlenen cim ben iki asılama oldum gonalf kullanarak.maalesef olmadı.şimdi kendi haline bıraktık.biraz beklicez.inşallah beklerken oluverir.
cok zor seyler yasamıssın.bundan sonrası guzel olur inşallah...
Kızlar,slmmmm,bulutlu ve karanlık bir izmir gününden merhaba.Hava nasıl kötü anlatamam.İnsanın bu havada hiç çalışası gelmiyor.Bu arada özlenen arkadaşımıza da hoşgeldin diyelim.Özlenencim,gerçekten kötü şeyler yaşamışsın.Ama artık iyi şeyler yaşamanın zamanı geldi.Bazen hayatımızdaki güzel şeylerin bedelini önce öderiz bazen de sonra.Ama mutlaka büyük ödülü alırız.İçini ferah tut.Çünkü buradaki tüm arkadaşlarımın ümite,dayanışmaya ve güzel şeyler duymaya ihtiyacı var.Hepimiz aynı kutsal beklenti içerisindeyiz.
Bebingcim,cnm benim,sen de iyisindir umarım.Dün sesini duymak bana da çok iyi geldi.
Deniiiizzz,ne kadar hamaratsın sen öyle yaaa.Hayran kaldım.Yaşadığın şoka gelince,benzerler birbirlerini çekerler.Rahat ol,herkes hakettiğini yaşar.Sen daha güzel ve iyi şeyleri hakettiğin için ayrılmıştın çünkü o çocuktan.Şenol gibi büyük bir aşk,seni hayata bağladı.Yakın zamanda sa sizin küçük velet de gelince tam bir aile oluverirsiniz.O zaman hiiiçççç aklına bile gelmez kötü yaşadıkların.
Öslem,okullar erken tatile girecekmiş diye duydum.1 ay kadar.Senin için güzel olur sanırım.Hem belki ankarada buluşma fırsatımız olur,ne güzel olurdu yaaa:)
Burp,yoksun cnm,sergi telaşı olsa gerek.Senin böyle yoğun olmana çok seviniyorum eminim kafan dağılıyordur.Ya bilmiyorum ama sen bu ay hamile kalacaksın gibi geliyor bana....
Semracım,sevgili kıdemlimiz,senin geçtiğin yollardan biz de geçeceğiz evelallah.Sen bize önder ol,ışık ol,bir de bol dua etttt,tamam mı???Ettiğini zaten biliyorum,olsun fazla dua göz çıkarmaz.Alışverişe gelince,bence bekle biraz daha.Ne kaldı ki,cinsiyetini öğrenmeye.Bir daha ki sefere göstermeli.Çikolata falan ye,hareket etsin biraz.Ama olmaz ki cnmmm,merak ediyoruz burada aaaaaa:)))
biz niye yanlış anlayalım denizcim.çok haklısın sen.eskiyi düşünüp kafanı bulandırma acaba öncedenmiydi filan diye.geçmişte kaldı butun yasananalar.onların midesizliği şekerim.
özlenencim sen nerde yasıyorsun calısıyormusun merak ettim sakıncası yoksa tabi...
Kızlar,slmmmm,bulutlu ve karanlık bir izmir gününden merhaba.Hava nasıl kötü anlatamam.İnsanın bu havada hiç çalışası gelmiyor.Bu arada özlenen arkadaşımıza da hoşgeldin diyelim.Özlenencim,gerçekten kötü şeyler yaşamışsın.Ama artık iyi şeyler yaşamanın zamanı geldi.Bazen hayatımızdaki güzel şeylerin bedelini önce öderiz bazen de sonra.Ama mutlaka büyük ödülü alırız.İçini ferah tut.Çünkü buradaki tüm arkadaşlarımın ümite,dayanışmaya ve güzel şeyler duymaya ihtiyacı var.Hepimiz aynı kutsal beklenti içerisindeyiz.
Bebingcim,cnm benim,sen de iyisindir umarım.Dün sesini duymak bana da çok iyi geldi.
Deniiiizzz,ne kadar hamaratsın sen öyle yaaa.Hayran kaldım.Yaşadığın şoka gelince,benzerler birbirlerini çekerler.Rahat ol,herkes hakettiğini yaşar.Sen daha güzel ve iyi şeyleri hakettiğin için ayrılmıştın çünkü o çocuktan.Şenol gibi büyük bir aşk,seni hayata bağladı.Yakın zamanda sa sizin küçük velet de gelince tam bir aile oluverirsiniz.O zaman hiiiçççç aklına bile gelmez kötü yaşadıkların.
Öslem,okullar erken tatile girecekmiş diye duydum.1 ay kadar.Senin için güzel olur sanırım.Hem belki ankarada buluşma fırsatımız olur,ne güzel olurdu yaaa:)
Burp,yoksun cnm,sergi telaşı olsa gerek.Senin böyle yoğun olmana çok seviniyorum eminim kafan dağılıyordur.Ya bilmiyorum ama sen bu ay hamile kalacaksın gibi geliyor bana....
Semracım,sevgili kıdemlimiz,senin geçtiğin yollardan biz de geçeceğiz evelallah.Sen bize önder ol,ışık ol,bir de bol dua etttt,tamam mı???Ettiğini zaten biliyorum,olsun fazla dua göz çıkarmaz.Alışverişe gelince,bence bekle biraz daha.Ne kaldı ki,cinsiyetini öğrenmeye.Bir daha ki sefere göstermeli.Çikolata falan ye,hareket etsin biraz.Ama olmaz ki cnmmm,merak ediyoruz burada aaaaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?