Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
afiyet seker olsun semracım yarasın.demekki şekere ihtiyacın varmış tabi dozunu kacırmayasınn...

evet canım karışsınlar önemli değil,ben bu hafta sonu biliorum yapıcağımı...kaydirigubbakcemile3 bende senin dediğin gibi rengini ortak bişeyler alıcam.çünkü sanırım ben bu gidişle doğumdan sonra görücem sanırım cinsiyetini..şaka bir yana gerçekden çok merak etmiyorum allah bana bunu nasip etti ya onun emaneti kız yada erkek benimdir.

herkesin kaçıncı aşılaması acaba ya da denemeyenlerde varmı ,,sanırım aramızda birde hamile var,,Rabbim sağlıcakla tamamına ermeyi nasip etsin inş..

güzel dileğin için çok teşekkür edeerim.inşallah canım AMİN!!!

denizcim aynı yerde olsaydık caya kahveye de gelirdik.belki yinede geliriz bebek görmeye filan...

evet ya ne güzel olurdu benim büyük abimin eşinin memleketinde yaşıyorsun yani eğer facede yazan yerse:))amma şifreli konuştum ya:)) inşallah bir gün yollarımız düşer..

doğru söylüyosun tatlım..evet benim eşimde yok 1 aydan fazladır yakında gelicek inşallah ebn biraz bahsettim zaten onun dışında 28 yaşında sayılırım artık yeni yılla beraber 3 yıllık evliyim..1 yıldırda hastane koridorlorunu arşınlıyorum malum nedenden dolayı:))))

kızlar bugün bir terslik var bende sabahtan beri mutfakla uğraştım ıncık cıncık dolapları sildim yağçözle fayanslar bulaşık makinesi buzdolabı falan biraz önce 1 tencere şehriye çorbasını elimden düşürdüm kabus gibi allahtan halıyı falan toplamıştım yarın temzlik yapınca yayarım diye mahvoldum kızlar her yer battı yeniden temizledim yağçözlerle..üstüne birde eşim aramaz mı biz yola çıkamıyoruz fırtına çok diye izin vermiyorlarmış...off bu günler saya sayada bitmiyor ne zaman gelicek o da bilmiyor bu belirsizlik insanı deli ediyor...ben bugün en iyisi başka birşeye dokunmayım elimde kalcak(((((

lokum deme bana çok severim
safranbolu lokumunu bilmem ama kemeraltındaki her lokum bana yarar:))afiyet şeker olsun bebişe yarasın inşallah tatlı tatlı olsun...ama bak sana diyeyim kız olacak öyle derler ya halk arasında tatlı olunca kız ekşi olunca erkek diye...tabi kişiye göre değişebilir ben yaşamadım söyleyenlerin yalancısıyım:)))

eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ömrü uzun bir evlatcık gelsin de ne olursa olsun:)))

eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ömrü uzun bir evlatcık gelsin de ne olursa olsun:)))

evet canım önemli olan sağlıklı olması tabiki..benim için hiç farketmez ama gönlünden illa ne geçiyo derlerse kız derim bakalım.içimede bişey doğmuyoki anacım ya...

ıyi akşamlar kızlarrr,bakıyorum da herkes burada.Ben az önce adet oldum.Ya daha 1 hafta vardı.Geçen ay yapılan aşılama adet döngüsünü baya şaşırttı herhalde.Bende anlamadım.Neyse sağlık olsun.Annemlere gideceğiz bu akşam.O yüzden geç saatte uğrarım yine buraya.Hepiniz çooookkkkk öpüldünüsssss:))))

hele ben varya 1 değil 3 değil çok uzun inan yatakta bile yatmak istemiyorum ya poff çok özledim...

canım benim seni çok iyi anlıyorum ama artık mutlu ol geldi işte neredeyse az kaldı gülsün yüzün:)opuyorumnanaktan

valla 2009 un son bombası gibi olmuş desene:)

sen seni hak edenle birliktesin biz çocuk yapmak için değil yuva kurup mutlu olmak için evlendik sırası gelince o da olur ama olmazsa da allaha bana böyle bir eş verdiği için her durumda minnettarım .... o seni gerçekten sevseydi her şeyi kabullenir ve devam ederdi kendini düşün sevsen sen bırakır mıydın?

ağlma dayanamam ben sana mavişimle aynı yerdeyiz ya o nedenle özelden oldu:) yoksa sensiz olur mu? beni çok güldürüyorsun sen seni gidi dişi cem yılmaz:) senin yaşadığın yerde başka yok ha..... ha ha ha o zaman heykel diktir sen mücadeleci kadın heykeli olsun adı...opuyorumnanaktan

bencede o zaman da varmış hani derler ya büyük aşklar nefretle başlar öyle gibi olmuş ha ne kadar büyük bilemem ama.... ikiside 5 para etmezmiş de ve geç... kendini yorduğuna değmez düşünerek... kimki onlar senin gündemini meşgul etsin boşver şekerim ya...

semracım sanırım erkek geliyor ,, ye tatlıyı doğur hakkıyı ,ye ekşiyi doğur ayşeyi,kaydirigubbakcemile3 şaka bir yanada bende çok tatlı yerdim ordan biliyorum ,,"Gerçi önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olması kız erkek hiç farkyapmaz.,,,
denizcim kabus gibi yaşadıklarınn sil temizle ,bir tencere çorba dökkafamçokkarıştı,tahmin edebiliyorum yaşadığın şoku,, bugün şok üstüne şok:) Eşinde hayırlısıyla gelir inş. geç olsunda güç olmasın ,hava şartları malum ...

ayyy canım ya keşke öyle olsa da görüşsek gerçekten çok güzel olur:) senin için dua ediyorum bunu da böyle bil... 2 yönlü dua:)))) 2 işin var sonuçta.... çkolata ne işe yarıyor bebeğin hareketini mi sağlıyor?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…