O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
yok canım benim bulandırmıyorum var ya ahmet ayşe kim olduğu hiç önemli değil bunalrı yaşadığın gözünün önüne gelince dönüp arkaya ister istemez bakıyorsun..neyse artık konuşmanın anlamı yok herkes yerinde sağ olsun...
kızlar öyle yakınsınız ki bana kimseyle paylaşamadığım seylere ortak oluyorsunuz iyi ki varsınız..sessiz evimde bana bir ses oldunuz..
ay canım tuanayım gelmiş döktürmüş.nasıllda heyecanla okudum.çokta mutlu oldum.
burada da geceden beri yağmur yağıyor hava kapalı hiç sevmem zatenböyle havaları içim dahada kararıyor böyle zamanlarda.dışarıya bakasım yok.yaktım bütün ışıkları bende.insanlarıda hemen etkiliyor hemen suratlar asılıyor.oysa şimdi söyle güneşli bi gün olsa içimiz ısınsa ne güzel olurdu....
sen seni hak edenle birliktesin biz çocuk yapmak için değil yuva kurup mutlu olmak için evlendik sırası gelince o da olur ama olmazsa da allaha bana böyle bir eş verdiği için her durumda minnettarım .... o seni gerçekten sevseydi her şeyi kabullenir ve devam ederdi kendini düşün sevsen sen bırakır mıydın?
canım ben gebzedeyim ,, evhanımıyım çalışmıyorum ,,bebing cim senin bebek eşyası mağazan var sanırım anladığım kadarıyla ,, diğer arkadaşlarıda zamanla tanıyacam inş.:kedi:Ha bu arada eşlerinizi allah kavuştursun ,iş dolayısıyla yoklar sanırım ..
Tuanaycım çok sağol canım iyi niyetin güzel düşüncelerin için ,Her gece sabahtır sonunda,bu kötü günleride hiç yaşamamışa döneriz inş. birgün ,,
denizcim herkes kendine yakışanı yapmış , zaten sende zamanında araya mesafe koyarak üstüne düşeni yapmışsın sıkma canını tatlım ,,sözüm meclisten dışarı etrafımızda öyle çok sahte insanlar var ki yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazıyorlar,artık böyle şeyler bana sıradan geliyor,,,
semracım sanırım erkek geliyor ,, ye tatlıyı doğur hakkıyı ,ye ekşiyi doğur ayşeyi,kaydirigubbakcemile3 şaka bir yanada bende çok tatlı yerdim ordan biliyorum ,,"Gerçi önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olması kız erkek hiç farkyapmaz.,,,
denizcim kabus gibi yaşadıklarınn sil temizle ,bir tencere çorba dökkafamçokkarıştı,tahmin edebiliyorum yaşadığın şoku,, bugün şok üstüne şok:) Eşinde hayırlısıyla gelir inş. geç olsunda güç olmasın ,hava şartları malum ...
bencede o zaman da varmış hani derler ya büyük aşklar nefretle başlar öyle gibi olmuş ha ne kadar büyük bilemem ama.... ikiside 5 para etmezmiş de ve geç... kendini yorduğuna değmez düşünerek... kimki onlar senin gündemini meşgul etsin boşver şekerim ya...
her zaman yanındayız ............opuyorumnanaktan
evet böyle insanlar gerçekten çok fazla ama ben canımı sıkanı serbest bırakıyorum azat ediyorum:) keyfime bakıyorum..... bu arada ben öğretmenim hani şu kutsal meslek denilip hiç değer görmeyen milli eziyet bakanlığına bağlı:)
olsun canım bebeğinde olur inş.. eminim çok zevkli bir iştir ,, minik minik şeyler ne güzel,,sen nerde yaşıyorsun canım yaş kaç ?ben tüm gün evdeyimm son 1 yıldır iice eve kapadım kendimi ,annem yakın bir ona gidiyorum gelirse o geliyor o kadar ,,yani bende hep pc başındayım , 2 gündür temizlik yapıyorum, aşılama öncesi evi elden geçireyim dedim ,,dinlenme molalarında buraya geliyorum..yerimseniben
canım benim ben hep dua ediyorum ddiğin gibi.inanıyorumda olucağına.canım kardeşlerim benim...valla bende kızıyorum bu bebeğe,inatçımıdır,uyuşukmudur nedirr..olsun bakalım belki bidahakine.canım tatalı hiç sevmezdim hamileliğimin 4 ayındada da yiyemedeim tatalı ama dün akşamdan beri lokum yemek istiyorum,yarım kilo lokum yedim ama hala istiyorum ama safranbolu lokumuuuuuuuuuuuuu...
İyi akşamlar kızlarrr,bakıyorum da herkes burada.Ben az önce adet oldum.Ya daha 1 hafta vardı.Geçen ay yapılan aşılama adet döngüsünü baya şaşırttı herhalde.Bende anlamadım.Neyse sağlık olsun.Annemlere gideceğiz bu akşam.O yüzden geç saatte uğrarım yine buraya.Hepiniz çooookkkkk öpüldünüsssss:))))
ooooooooo tama sen tam bizim kızlardansın bu bölüme katılmayı hak ettin neden mi çünkü bizde deli gibi öncesinde temizlik yapanlardanız:) sende öyleymişsin oldu bu iş:))))
evet canım karışsınlar önemli değil,ben bu hafta sonu biliorum yapıcağımı...kaydirigubbakcemile3 bende senin dediğin gibi rengini ortak bişeyler alıcam.çünkü sanırım ben bu gidişle doğumdan sonra görücem sanırım cinsiyetini..şaka bir yana gerçekden çok merak etmiyorum allah bana bunu nasip etti ya onun emaneti kız yada erkek benimdir.
kızlar bugün bir terslik var bende sabahtan beri mutfakla uğraştım ıncık cıncık dolapları sildim yağçözle fayanslar bulaşık makinesi buzdolabı falan biraz önce 1 tencere şehriye çorbasını elimden düşürdüm kabus gibi allahtan halıyı falan toplamıştım yarın temzlik yapınca yayarım diye mahvoldum kızlar her yer battı yeniden temizledim yağçözlerle..üstüne birde eşim aramaz mı biz yola çıkamıyoruz fırtına çok diye izin vermiyorlarmış...off bu günler saya sayada bitmiyor ne zaman gelicek o da bilmiyor bu belirsizlik insanı deli ediyor...ben bugün en iyisi başka birşeye dokunmayım elimde kalcak(((((
lokum deme bana çok severim
safranbolu lokumunu bilmem ama kemeraltındaki her lokum bana yarar:))afiyet şeker olsun bebişe yarasın inşallah tatlı tatlı olsun...ama bak sana diyeyim kız olacak öyle derler ya halk arasında tatlı olunca kız ekşi olunca erkek diye...tabi kişiye göre değişebilir ben yaşamadım söyleyenlerin yalancısıyım:)))
evet ya ne güzel olurdu benim büyük abimin eşinin memleketinde yaşıyorsun yani eğer facede yazan yerse:))amma şifreli konuştum ya:)) inşallah bir gün yollarımız düşer..
İyi akşamlar kızlarrr,bakıyorum da herkes burada.Ben az önce adet oldum.Ya daha 1 hafta vardı.Geçen ay yapılan aşılama adet döngüsünü baya şaşırttı herhalde.Bende anlamadım.Neyse sağlık olsun.Annemlere gideceğiz bu akşam.O yüzden geç saatte uğrarım yine buraya.Hepiniz çooookkkkk öpüldünüsssss:))))
canım evet çikolata yediğin zaman bebek mutlu oluomuş hareketleniomuş,doktorum her defasında ye gel diyor ama ben bir parça ancak yiyebiliodum pek aram yoktu şu son hafta çok yemek istiyorum ama çik.değil lokumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?