Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

her zaman yanındayız ............opuyorumnanaktan

canım evet çikolata yediğin zaman bebek mutlu oluomuş hareketleniomuş,doktorum her defasında ye gel diyor ama ben bir parça ancak yiyebiliodum pek aram yoktu şu son hafta çok yemek istiyorum ama çik.değil lokumm..

evet öyle havaları bende hiç sevme ve huzursuzluk verir bana........ içimiz ısıtacak güneşe sanırım daha çooooooooooooooooooooooook var...

kesinlikle öyle çocuk için evlenmiyoruz ama herkes senin gibi olmuyor karşındaki insanın düşünceside aynı olmalı seninle..allahıma bin şükür ki aynımı buldum yani aynamı da buldum desem yeri var..herşeyde bir hayır var bu işte ...
ayrıca hadiseden daha güzel bulduğuna sevindim ben aşkımın hadisesiyim desene...))

evet böyle insanlar gerçekten çok fazla ama ben canımı sıkanı serbest bırakıyorum azat ediyorum:) keyfime bakıyorum..... bu arada ben öğretmenim hani şu kutsal meslek denilip hiç değer görmeyen milli eziyet bakanlığına bağlı:)

amaaan temziledim zaten en kötüsü o olsun dökülsün çorbalar başka dert vermesin allahım..ya öyle diyorum geç olsun da sağ salim gelsinler o da sıkılıyor ben teselli ediyorum artık..

delete ettim gitti kız:))

ay özlem beni güldürdün allahta seni güldürsün:))

ooooooooo tama sen tam bizim kızlardansın bu bölüme katılmayı hak ettin neden mi çünkü bizde deli gibi öncesinde temizlik yapanlardanız:) sende öyleymişsin oldu bu iş:))))

canım benim öyle deme yeğenime çok tatlı olacak o inan bana:) afiyet olsun yarasın bebişe...

evet ya herkeste farklı olmuş demekki benimde gecikmişti hatırlarsan..hatta ümitlenmiştik..geç gelmesindense erken gelsin boşver..hadi bakam güzel akşam oturmaları sana görüşürüz gelince..

ooooooooo tama sen tam bizim kızlardansın bu bölüme katılmayı hak ettin neden mi çünkü bizde deli gibi öncesinde temizlik yapanlardanız:) sende öyleymişsin oldu bu iş:))))

sonrasını unuttun özlemcim negatif osnucu alan temziliğe başlıyor:)) tövbe yarabbim inşallah sen pozitif sonucu alda özlenen temizliği yapan bulunur...

öyle canım ya sağlıklı olsunda evet ortak renkler var sonuçta.... ay ne güzel ya minik miinik....

ayyy canım ya allah kolaylık versin en gıcığı da bu ya temizliği yaparsın birde üstüne sakarlık ben dedim ya oturdum ağladım diye eşin sağ salim ulaşsında gerisi önemli değil 2 gün geç olsun da güç olmasın inşallah.... sen dinlen biraz yordun kendini.....

ama canım sen çifte kavrulmuş safranbolu lokumunu yemediysen çok şey kaçırmışsın .... bende ye tatlıyı doğur atlıyı diye bilirim ama:) neyse sağlıklı olsunda....

evet ya ne güzel olurdu benim büyük abimin eşinin memleketinde yaşıyorsun yani eğer facede yazan yerse:))amma şifreli konuştum ya:)) inşallah bir gün yollarımız düşer..

valla canım ya gizli ajan gibisin....

bisde seni çooooooooooooooooooooooooooooook öptük..... aşılama yapıyor böyle şeyler sen rahat ol keyfine bak tatlımmmmmm

kızlaaaaaaaaaaaar hızınıza yetişemedim koştur koştur geldim hepinize dil uzatayım diye ama daha cevaplara sıra gelmeden eşim damlayıverdi vır vır konuşup kafamı karıştırıyor tepemdende ayrılmıyor yani okadar yapacak yorumum vardıki içimde kaldı ben çarşamba perşembe cuma çok yoğun oluyorum sergininde hazırlıkları var canlarım benim yanımda olmak istemişsiniz siz benim her zaman yanımdasınız yeni arkadaşlarımızda gelmiş eski arkadaşlarımızda arada bir kafa uzatıyorlar özlenen 2010 umarım sayfamız sana uğur getirir
yaa yazacak çok şey var ama şu an kociş işten geldi bır bır bır birşeyler anlatıyor bana :))))) bende anlamsız anlamsız suratına bakıyordum oda anladı forumdasın dimi kendinden geçtin gene dinlemiyorsun bile diye tatava yaptı şununla ilgileneyim bari :))))))))))))))
sökylemeden edemeyeceğim 13 kutu puregon 2 menegon 1 kutu lucrini aldım attım dolaba dün kızlar ilaçlar geçen aya göre ucuz alacaksanız alıp atsanız dolaba aslında

canım evet çikolata yediğin zaman bebek mutlu oluomuş hareketleniomuş,doktorum her defasında ye gel diyor ama ben bir parça ancak yiyebiliodum pek aram yoktu şu son hafta çok yemek istiyorum ama çik.değil lokumm..

vay be minicik insan örneği çikolatanın mutluluk verdiğini orada öğreniyor ha... allahım sen neler yaratıyorsun ya..... lokum ye şeker ihtiyacını gider tatlımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…