kesinlikle öyle çocuk için evlenmiyoruz ama herkes senin gibi olmuyor karşındaki insanın düşünceside aynı olmalı seninle..allahıma bin şükür ki aynımı buldum yani aynamı da buldum desem yeri var..herşeyde bir hayır var bu işte ...
ayrıca hadiseden daha güzel bulduğuna sevindim ben aşkımın hadisesiyim desene...))
delete ettim gitti kız:))
ay özlem beni güldürdün allahta seni güldürsün:))
sonrasını unuttun özlemcim negatif osnucu alan temziliğe başlıyor:)) tövbe yarabbim inşallah sen pozitif sonucu alda özlenen temizliği yapan bulunur...
kızlaaaaaaaaaaaar hızınıza yetişemedim koştur koştur geldim hepinize dil uzatayım diye ama daha cevaplara sıra gelmeden eşim damlayıverdi vır vır konuşup kafamı karıştırıyor tepemdende ayrılmıyor yani okadar yapacak yorumum vardıki içimde kaldı ben çarşamba perşembe cuma çok yoğun oluyorum sergininde hazırlıkları var canlarım benim yanımda olmak istemişsiniz siz benim her zaman yanımdasınız yeni arkadaşlarımızda gelmiş eski arkadaşlarımızda arada bir kafa uzatıyorlar özlenen 2010 umarım sayfamız sana uğur getirir
yaa yazacak çok şey var ama şu an kociş işten geldi bır bır bır birşeyler anlatıyor bana :))))) bende anlamsız anlamsız suratına bakıyordum oda anladı forumdasın dimi kendinden geçtin gene dinlemiyorsun bile diye tatava yaptı şununla ilgileneyim bari :))))))))))))))
sökylemeden edemeyeceğim 13 kutu puregon 2 menegon 1 kutu lucrini aldım attım dolaba dün kızlar ilaçlar geçen aya göre ucuz alacaksanız alıp atsanız dolaba aslında
oooofffff herkezde buradaymış hiçte bukadar kalabalık görmemiştim forumu yaaaaaaa çocuken annem oyunun en can alıcı yerinde sokaktan öğle uykusuna çağırırdı öyle hissettim haa halbuki kocişimide hiç birşeye değişmezdim ha kıymetinizi anlayın ha kızlar
anaaa vıdı vıdı yedi beynimi benim herif ben yapsam canıma okursunda sen yapınca bişi olmuyorda ne tatavalar :))))))))))
ooooooooo tama sen tam bizim kızlardansın bu bölüme katılmayı hak ettin neden mi çünkü bizde deli gibi öncesinde temizlik yapanlardanız:) sende öyleymişsin oldu bu iş:))))
kaydirigubbakcemile3 ,, tamamdır ,, Anneciğim geliyor yardıma ama büyük işleri halledeyim ,o yemeğimi versin yeter,,çalışan arkadaşlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum ,, Allah nasip etcekse herşekilde oluyor ama sizinde işiniz zor gerçekten ,,ben hep ıstırahat halinde oluyorum aşılamadan sonra wc yatak arası gidip geliyorum sadece dışarıda çıkmıyorum, minibüse binmiyorum ,gerçi 34 haftada yattım Rabbim nasip etmeyince olmuyor ,, off yine dertlerim depreşti ,Neyse kızlar siz bana bakmayın ben böle bunalımım sizi de dertlerimle sıkmıyım..
ama canım sen çifte kavrulmuş safranbolu lokumunu yemediysen çok şey kaçırmışsın .... bende ye tatlıyı doğur atlıyı diye bilirim ama:) neyse sağlıklı olsunda....
kızlaaaaaaaaaaaar hızınıza yetişemedim koştur koştur geldim hepinize dil uzatayım diye ama daha cevaplara sıra gelmeden eşim damlayıverdi vır vır konuşup kafamı karıştırıyor tepemdende ayrılmıyor yani okadar yapacak yorumum vardıki içimde kaldı ben çarşamba perşembe cuma çok yoğun oluyorum sergininde hazırlıkları var canlarım benim yanımda olmak istemişsiniz siz benim her zaman yanımdasınız yeni arkadaşlarımızda gelmiş eski arkadaşlarımızda arada bir kafa uzatıyorlar özlenen 2010 umarım sayfamız sana uğur getirir
yaa yazacak çok şey var ama şu an kociş işten geldi bır bır bır birşeyler anlatıyor bana :))))) bende anlamsız anlamsız suratına bakıyordum oda anladı forumdasın dimi kendinden geçtin gene dinlemiyorsun bile diye tatava yaptı şununla ilgileneyim bari :))))))))))))))
sökylemeden edemeyeceğim 13 kutu puregon 2 menegon 1 kutu lucrini aldım attım dolaba dün kızlar ilaçlar geçen aya göre ucuz alacaksanız alıp atsanız dolaba aslında
kaydirigubbakcemile3 ,, tamamdır ,, Anneciğim geliyor yardıma ama büyük işleri halledeyim ,o yemeğimi versin yeter,,çalışan arkadaşlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum ,, Allah nasip etcekse herşekilde oluyor ama sizinde işiniz zor gerçekten ,,ben hep ıstırahat halinde oluyorum aşılamadan sonra wc yatak arası gidip geliyorum sadece dışarıda çıkmıyorum, minibüse binmiyorum ,gerçi 34 haftada yattım Rabbim nasip etmeyince olmuyor ,, off yine dertlerim depreşti ,Neyse kızlar siz bana bakmayın ben böle bunalımım sizi de dertlerimle sıkmıyım..
tabi canım ya tencere kapak ilişkisi:) sen valla ondan güzelsin valla diyorum bak yine:)
anaaa vıdı vıdı yedi beynimi benim herif ben yapsam canıma okursunda sen yapınca bişi olmuyorda ne tatavalar :))))))))))
ya annem öyle derdi ne bileyim hatta iki abim var ikisinde de kilo kilo limon yemiş bende tatlı yemiş ondan amaan herkese göre değişiyor işte..
sağol canım aman güzellik umrumuzda olsa içimiz güzel bizim:))yüreğimizde güzellik bitmesinde gerisi hikaye zaten..
ben bunu artık çok daha iyi anladım allah hepinizden razı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?