Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooofffff herkezde buradaymış hiçte bukadar kalabalık görmemiştim forumu yaaaaaaa çocuken annem oyunun en can alıcı yerinde sokaktan öğle uykusuna çağırırdı öyle hissettim haa halbuki kocişimide hiç birşeye değişmezdim ha kıymetinizi anlayın ha kızlar

anaaa vıdı vıdı yedi beynimi benim herif ben yapsam canıma okursunda sen yapınca bişi olmuyorda ne tatavalar :))))))))))

tabi canım ya tencere kapak ilişkisi:) sen valla ondan güzelsin valla diyorum bak yine:)

sonrasını unuttun özlemcim negatif osnucu alan temziliğe başlıyor:)) tövbe yarabbim inşallah sen pozitif sonucu alda özlenen temizliği yapan bulunur...

ay evet birde o vardı değil mi?

ay evet benimkide bırakmıyor bazen canım ya... sen onunla ilgilen ve dinlen hasta falan olma bu kadar yorgunluğun üstüne.... herşey çok güzel olacak inşallah...

ay evet maşallah bizimkiler coşmuş aman coşsunlar hiç eksik olmasınlar... dediğin gibi valla ya ... biz biliyoruz kıymetimizi tatlımmmmmmmopuyorumnanaktan

ooooooooo tama sen tam bizim kızlardansın bu bölüme katılmayı hak ettin neden mi çünkü bizde deli gibi öncesinde temizlik yapanlardanız:) sende öyleymişsin oldu bu iş:))))

kaydirigubbakcemile3 ,, tamamdır ,, Anneciğim geliyor yardıma ama büyük işleri halledeyim ,o yemeğimi versin yeter,,çalışan arkadaşlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum ,, Allah nasip etcekse herşekilde oluyor ama sizinde işiniz zor gerçekten ,,ben hep ıstırahat halinde oluyorum aşılamadan sonra wc yatak arası gidip geliyorum sadece dışarıda çıkmıyorum, minibüse binmiyorum ,gerçi 34 haftada yattım Rabbim nasip etmeyince olmuyor ,, off yine dertlerim depreşti ,Neyse kızlar siz bana bakmayın ben böle bunalımım sizi de dertlerimle sıkmıyım..

burp cum sağol canım inş. bana uğur getirirsiniz..

canım ya o nasıl söz bir herşeyi burada paylaşmak için varız... mutluluk ve hüzün içiçe burada o nedenle sıkma kendini... allah hepimize hayırlı hamilelik ve bebişler verir inşallah...kendine iyi bak sen daha lazımsın ....

ama canım sen çifte kavrulmuş safranbolu lokumunu yemediysen çok şey kaçırmışsın .... bende ye tatlıyı doğur atlıyı diye bilirim ama:) neyse sağlıklı olsunda....

ya annem öyle derdi ne bileyim hatta iki abim var ikisinde de kilo kilo limon yemiş bende tatlı yemiş ondan amaan herkese göre değişiyor işte..

canım sen kocişinle ilgilen işlerinde de kolay gelsin inşallah en güzel şekilde atlatırsın yoğunluk geçsin gene yaparsın yorumlarını...demek aldın iğneleri peki ne kdar doz kullanacağın 2 günde bir yapılan tahlile göre değişmiyor mu yani elinde kalırsa iğneler falan..benim başladığım merkezde anlaşmalı eczacı varmış gün gün ihtiyaca göre o sağlıycakmışgerekli iğneleri 13 kutu deyince gözlerim açıldı..neyse inşallah bu sefer son olucak..

aaaaa sen önceki sayfaları tam okumadın galiba bizede gelir böyle arada dertleniriz sapıtırız sonra topralanırız ama onun için bunalımlık bir yere kadar serbest ...sıkmak falan yok öyle kimse kimseyi sıkmıyor burda sıkılsak zaten kimse girmez bak bizim eylül ayı aşılama sayfamız vardı kaç ay oldu sonra baktık 2 arkadaş hariç hepimiz negatif yeni sayfa açtık..şimdi sende varsın semracıkta bize umut nazar boncuğumuz bizim...dertlerle sıkmazsın anlatınca rahatlarsın...

tabi canım ya tencere kapak ilişkisi:) sen valla ondan güzelsin valla diyorum bak yine:)

sağol canım aman güzellik umrumuzda olsa içimiz güzel bizim:))yüreğimizde güzellik bitmesinde gerisi hikaye zaten..

anaaa vıdı vıdı yedi beynimi benim herif ben yapsam canıma okursunda sen yapınca bişi olmuyorda ne tatavalar :))))))))))

ya canım valla doğru diyor benimki iddaa yapıyordu akşamları ne söylenmeler bende en son gitmeden bir yandan ona hazılrık yapıyorum bir yandan size laf yetiştiriyorum nasıl kızıyordu.:))sen kocişinle ilgilen canım biz kıymetimizi biliyoruz yoğunluğun geçince bizide ihmal etmeyeceğini biliyoruz..

ya annem öyle derdi ne bileyim hatta iki abim var ikisinde de kilo kilo limon yemiş bende tatlı yemiş ondan amaan herkese göre değişiyor işte..

benim annem herşeyden tiksinmiş bende de olmuştu sabun deterjan nane soğan kavrulurken et kokusu öyle oluncada annem küçük özlem geliyor demişti... o da bende aynı şaeyleri yaşamış erkek bebek pek eziyet etmiyor sonraya saklıyor:)

ben bunu artık çok daha iyi anladım allah hepinizden razı olsun:)

allah senden de razı olsun tatlım..neden böyle bizler kaldık başta aynı zorlukları yaşadığımız için ama baksana son muhabbetlere bebişle ilgili bir tek semra ne alıcakmış kız mı erkek mi onu konuşuyoruz..onun dışında hepimiz birbirimize iyi geldik başka konularada yöneldik...ben inanıyorum bir gün hepimiz fecde bebişlerin resmine bakıp yakın olanlar aynı yerde olanlar bebiş ziyaretleri yapıcaz)senin olsun ankara yolu bize hep açık mecburen yani onun için geçerken uğrayıp bebiş görmek farz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…