Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kılzar iyi geceler herkese
bebing nerdesin sen bakım?yarın sorcam bunu hesabını:))
umarım kötü bişey yoktur gezmelerde fırsat bulamamışsındır..

canım her zaman beklerim...... beşik kertmesi mi yapsak diyorum:) .... ne yapalım tatlım yaşadıkça yaşayanla paylaşıyoruz işte kim ne yaşarsa anlatıyor anlatıyoruz ve biz böyle rahatlıyoruz:).......... zaten burda olanların bebişi lsun öyle yada böyle görmeyi gerçekten çok isterim:) ama içimden ne geçiyor biliyor musun şu an han biz biraz fazla gezentiyiz ya kesin yaz tatilinde falan görürüz mutlaka biryerde karşılaşırız yollar kesişir gibi geliyor:) valla öyle de olur göreyimde...

evet bebing ya nerdesin özlettin kendini.......

herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben çıktımmmmmmmm

kızlar döktürmüşünüz ama acayip basım ağrıyor ne okuyabildim nede yazabiliyorum.yarın siz işteyken telafi ederim.öpüyorum

selam kızlar..sabahtan beri bi türlü fırsatım olmadı.
ama sahnelere cok hızlı bir şekilde döndüm.merak etmeyin hepsini telafi edicem.
dün gece korkunç basım agrıdı.uyumak iyi geldi.sabah ta bir arkadasıma ugradım.fatura öde hesap kitap mal geldi derken.aksamı ettim nerdeyse..
keşke sürekli böyle yoğun olabilsem.insana çok iyi geliyor.sürekli meşgul olmak.

dün akşam baya koyu muhabbet edilmiş burda.kıskandım valla.keşke iyi olsaydım bende dalsaydım sohbete...

denizcim havalar kötü gidiyor bunun eşinin dönüşünü etkilemesine gerçekten üzüldüm.biran önce düzelir hava inşallah.eşinde gelir.sağ salim gelsinde varsın 2-3 gün aksasın.biliyorum dayanmak zor oluyor ama sabretcen seker.
eşim geldi akşam cok özlemişm ama ilgilenemedim agrımdan.regl im sapıttı.normalden cok az ve düzensiz geliyor onnunla ilişkilendirdim bende bas agrımı.umuarım önemli bişiy değildir.kist filan gibi
doktora gitmek istemiyorum çünki.doktorun yüzünü görmek istemiyorum.biliyorum onun sucu değil ama olsun.şimdi baskasına gidip hikayemi anlatmakta istemiyorum.

dün gecede bugun sabahtan ta giren olmamış.merak ettimkızlar sizi burpcum denizcim sabahtan girerlerdi.özlenen de yok....
mavicim sende yoksun daha fazla yazmanı isstiyorum acıkcası......
daha beni tanımıyorsun ama ben bizim kızları cok sıkıstırırım.bazen ite kaka yazdırmam gerekiyor da...

özlemcim valla beşik kertiği yaapabiliriz.hayırlı olsuna gidebilirz.hatta yazın tatil yerlerinde bile buluşabiliriz...sohbetlerimizi daha koyulastırırız.bence eşlerimizde kaynasır

özlenen ciğim istediğin gibi bunalım yapabilrsin bizde arada isyan eder.tripcan lık yaparız birbirimize.sonra toparlanır daha güçlü bir sekilde yola devam ederiz....

bende ye ekşiyi doğur ayseyi ye tatlıyı doğur atlı yı yada hakkı yı diye bilirim.ama buna uymayan o kadar cok hamile tanıyorum ki.semracım bebeğin cinsiyeti belli.ama sen bilmiyorsun oyuzden hiç takılma buna.ilk fısatta git doktora belki öğrenirsin.ben olsam hergun giserdim öğrenene kadar sen yine iyi dayanıyorsunn..

evet kızlar yeterince yazdım.şimdi işten gelip sayfaya girmenizi bekliyorum.denizcim özlenencim nerdesin...

canım ya bizimde gözlerimiz seni aradı sahnelere dönmen iyi oldualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis geçmiş olsun bizi mahrum bırakma ama....

özlemcim valla beşik kertiği yaapabiliriz.hayırlı olsuna gidebilirz.hatta yazın tatil yerlerinde bile buluşabiliriz...sohbetlerimizi daha koyulastırırız.bence eşlerimizde kaynasır

valla anladığım kadarıyla bizimkiler sessiz sakin ağırbaşlı adamlar sanırım iyi anlaşırlar:) ne güzel olur değil mi ya?

bende meraktan çatlardım valla:) ayy ne gerekiyorsa ye de dönsün şu minik ......

bizim gibi catlaklara agırbaaslı yakısır zatennnnnzemuszemus

kızlar ben geldim.Bugün, gerilimli ve yorucu bir gün oldu benim için.Sabah bir kalktım.Arabaya bineceğim,arabanın içi talan edilmiş.Hırsız girmiş arabama.Kelebek camını kırmış,bagajda ne var ne yok,götürmüş.Ki neler vardı neler.Ben biraz alışveriş manyağıyım.Geçen hafta mangoda indrim vardı.Ben de yüklüce bir alışveriş yapmıştım.Eşim bir haftadır izinli olduğu için evde.O çok kzıyor müsrifliğime.Ben de o kızıyor diye arabamda bırakmıştım aldıklarımı,bir ara çıkaracaktım.Ama kime niyet,kime kısmet.ıki tane paltomu, kabanımı ve güneş gözlüğümü ve torbalar dolusu cicilerimi almış götürmüş gerizekalı.Zaiyatım baya büyük,üzülmedim desem yalan olur.Sağlık olsun diyoruz yine de...

Bebingcim,aşılama ilaçları herhalde düzeni ve miktarı etkiledi adetimizin.Benim de az az ve koyu kahve şeklinde geliyor.Hiç böyle olmazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…