allah senden de razı olsun tatlım..neden böyle bizler kaldık başta aynı zorlukları yaşadığımız için ama baksana son muhabbetlere bebişle ilgili bir tek semra ne alıcakmış kız mı erkek mi onu konuşuyoruz..onun dışında hepimiz birbirimize iyi geldik başka konularada yöneldik...ben inanıyorum bir gün hepimiz fecde bebişlerin resmine bakıp yakın olanlar aynı yerde olanlar bebiş ziyaretleri yapıcaz)senin olsun ankara yolu bize hep açık mecburen yani onun için geçerken uğrayıp bebiş görmek farz:))
selam kızlar..sabahtan beri bi türlü fırsatım olmadı.
ama sahnelere cok hızlı bir şekilde döndüm.merak etmeyin hepsini telafi edicem.
dün gece korkunç basım agrıdı.uyumak iyi geldi.sabah ta bir arkadasıma ugradım.fatura öde hesap kitap mal geldi derken.aksamı ettim nerdeyse..
keşke sürekli böyle yoğun olabilsem.insana çok iyi geliyor.sürekli meşgul olmak.
özlemcim valla beşik kertiği yaapabiliriz.hayırlı olsuna gidebilirz.hatta yazın tatil yerlerinde bile buluşabiliriz...sohbetlerimizi daha koyulastırırız.bence eşlerimizde kaynasır
bende ye ekşiyi doğur ayseyi ye tatlıyı doğur atlı yı yada hakkı yı diye bilirim.ama buna uymayan o kadar cok hamile tanıyorum ki.semracım bebeğin cinsiyeti belli.ama sen bilmiyorsun oyuzden hiç takılma buna.ilk fısatta git doktora belki öğrenirsin.ben olsam hergun giserdim öğrenene kadar sen yine iyi dayanıyorsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?