Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebingcim,aşılama ilaçları herhalde düzeni ve miktarı etkiledi adetimizin.Benim de az az ve koyu kahve şeklinde geliyor.Hiç böyle olmazdı...

tuanaycım cok geçmiş olsun.inanamıyorum yaaaaa gitti ciciler..
bir yönümüz daha benzerlik kazandı seninle.bende senin gibiyim.bu kadar olur yaaa
sağlık olsun denir ama işn gerçeği çok üzüldüm gitti kıyafetler yaaaa
manyak hırsız ne istersin bizim cicilerimizden...
nasıl zor bir gündür senin için simdi.buda ders olsun bize di mi?
gecen asılamadan sonraki adetim nasıldı unuttum ama dediğin gibi heralde.

denizicm hala yoksun.nerelerdesin merak ettim.dün bişeyde dememişsin işm var filan diye...

semrada girerdi iş cıkısı o da yokk.

burp izinli zaten yogundu

mavi ve özlenen de yok

yoklamalar alındı kızlar haberinizi olsun...

canım geçmiş olsun..bende içime doğmuş gibi çünkü ihmal etmezsin biliyorum canım kıyamam ya bu düzensizilik zaten bizi deli edicek başka sorunumuz yokmuş gibi birde düzenle uğraşıyoruz
kesinlikle geç gelsin sağlam gelsin allahın izniyle bugün yola çıktılar marmarise kadar gelip hava raporu alıp yarın duruma göre hareket edecekler.eğer düzelirse yarında devam ederler cumartesi kavuşuruz inşallah...

tuanaycım en yakın zamanda yeni bir alışveriş lazım sana....:hulya:

eskiden hep izmire gelirdim alışverişe.şimdi bi fırsat yakalyayım yine gelicem.

bizim burda zara mango bershka park bravo ne gezerrr gariban bi memlekette tek gebe kalamayan sorunlu biriyim iştelaelaelaelaelae

canım benim bugün temizliğim vardı tam okuyamadın herhalde daha yeni pc yi açtım sabah 7 den beri canım çıktı valla neyse hallettim duşumu aldım hem dinleniyorum hem de sizinle muhabbet ediyorum ondan giremedim tatlım ya...

bak izmire gel ben seni götürürüm mangolara merak etme sen..
özlemcim dediğiniz gibi biz bu gidişle tatil yerlerinde buluşucaz..tek ebbişler olsunda buluruz bir çaresini

tuanay canım ya çok geçmiş olsun üzülmemek mümkün değil ya canım benim geçmiş olsun salak hırsız napcakmış bayan kıyfeti karısına mı götürcek töbe yarabbim ya bak işte işine yarayan bişey yok ne alıyon kıyafeti gözlüğü...
ya varya bizde eşlerimzide aynı kafadan galiba özlemin dediği gibi sakin adamları bulduk cadı cadı takılıyoruz
benimkide üstümde yeni birşey gördüğü zaman yeni mi aldın diyor bende yoo sende yani taa bekarlıktan kalma diyorum ya da vardı sen farketmedin falan ne kadar çok kıyafetin varmış bekarlıktan kalan diyor ama yutmadığı kesin..:))

dün akşam baya koyu muhabbet edilmiş burda.kıskandım valla.keşke iyi olsaydım bende dalsaydım sohbete...

ya senin sanssızlığın tatlım ya biz girmeyiz o zamanda sen yalnız kalırsın hep ters oluyor...

valla anladığım kadarıyla bizimkiler sessiz sakin ağırbaşlı adamlar sanırım iyi anlaşırlar:) ne güzel olur değil mi ya?

ben artık eşli gezme olayına o kadar uzağım ki..eski iş arkadaşlarım vardı bizim şirket battı hepimiz işsiz kaldık bayanız tabi hepimiz evliyiz hadi akşma oturması yapalım dedik ama ben daha o günü göremedim birbirlerine gidip geliyorlar..
bir gün iadeyi ziyaret yapmamız lazımdı aradım arkadaşı şu gün gelicez diye kadın bi hazırlık birde başka ortak arkadaşlarada haber vermiş benimki ara benim görevim çıktı nöbetçiyim akşam gelemiycem ..ben möt gibi kaldım bir utandım onun için eşli plan yapmıyorum artık..amaaa koca bir yıllık izin var inşalalh denk gelirde görüşürüz..:)

bu yorgunnluğun üstüne anneme gideyim bari bir çay keyfi yapalım görüşürüz kızlar..

slm kızlar kaç gündür ölüyorum yorgunluktan bu taşınma işi mahvetti beni
bulduğum yere kıvrılıyorum valla ondan giremedim 2 gündür
adet olmadım hala 38.gün sanırım gelse artık yaaaa haftaya doktora gidicem adet olmazsam kan pıhtılaşma testim falan yapılacak
öpüyorum herkesi

canım sağol valla iş güç bitmiyo uyuyup kalıyorum sonra da
iş biter gibi oluyo ben çoktan bitmiş oluyorum taşınmak çooook zoooor

çok geçmiş olsun canım dedğin gibi sağlık olsun sonra da sağlıklı bebiş olsun:))))

ben burdayım,okudum ama çok yorgunum yazamadım arkadaşlar.hepinizi seviyorum..a.s.

canım ya çok geçmiş olsun .... hay allahım ya ne isterler anlamam bu şekilde kazanılan para nasıl kursaklarından geçer... biz neler düşünüyoruz adamlar nasıl yaşıyor ben yapacak şey yoktu diyenlere çok kızıyorum bu mu kaldı yani buraya taşındığımızda eşya taşıyacak adam bulamadık neymiş yok onu taşımazmış ypok bunu taşımazmış açlıktan nefesleri kokuyor ama o kuyruk hala dik birde bu tiplere kızarım... insan helal lokma için ne gerekiyorsa yapar yanılıyor muyum arkadaşlar ya ben bu yeni düzeni hiç sevmedim mümkünse gerilerde kalayım bu konularda ne bu şimdi ya...

Bebingcim,aşılama ilaçları herhalde düzeni ve miktarı etkiledi adetimizin.Benim de az az ve koyu kahve şeklinde geliyor.Hiç böyle olmazdı...

canım ya benimde öyle oldu ve artmadan bitti.... bende kafaya takmiıştım bayağı ama sorun olmadı allaha şükür...

inşallah canım allah kavuştursun .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…