selam kızlar..sabahtan beri bi türlü fırsatım olmadı.
ama sahnelere cok hızlı bir şekilde döndüm.merak etmeyin hepsini telafi edicem.
dün gece korkunç basım agrıdı.uyumak iyi geldi.sabah ta bir arkadasıma ugradım.fatura öde hesap kitap mal geldi derken.aksamı ettim nerdeyse..
keşke sürekli böyle yoğun olabilsem.insana çok iyi geliyor.sürekli meşgul olmak.
dün akşam baya koyu muhabbet edilmiş burda.kıskandım valla.keşke iyi olsaydım bende dalsaydım sohbete...
valla anladığım kadarıyla bizimkiler sessiz sakin ağırbaşlı adamlar sanırım iyi anlaşırlar:) ne güzel olur değil mi ya?
oleyyyyy denizcim gelmiş....
dün gecede bugun sabahtan ta giren olmamış.merak ettimkızlar sizi burpcum denizcim sabahtan girerlerdi.özlenen de yok....
mavicim sende yoksun daha fazla yazmanı isstiyorum acıkcası......
daha beni tanımıyorsun ama ben bizim kızları cok sıkıstırırım.bazen ite kaka yazdırmam gerekiyor da...
kızlar ben geldim.Bugün, gerilimli ve yorucu bir gün oldu benim için.Sabah bir kalktım.Arabaya bineceğim,arabanın içi talan edilmiş.Hırsız girmiş arabama.Kelebek camını kırmış,bagajda ne var ne yok,götürmüş.Ki neler vardı neler.Ben biraz alışveriş manyağıyım.Geçen hafta mangoda indrim vardı.Ben de yüklüce bir alışveriş yapmıştım.Eşim bir haftadır izinli olduğu için evde.O çok kzıyor müsrifliğime.Ben de o kızıyor diye arabamda bırakmıştım aldıklarımı,bir ara çıkaracaktım.Ama kime niyet,kime kısmet.İki tane paltomu, kabanımı ve güneş gözlüğümü ve torbalar dolusu cicilerimi almış götürmüş gerizekalı.Zaiyatım baya büyük,üzülmedim desem yalan olur.Sağlık olsun diyoruz yine de...
denizicm hala yoksun.nerelerdesin merak ettim.dün bişeyde dememişsin işm var filan diye...
semrada girerdi iş cıkısı o da yokk.
burp izinli zaten yogundu
mavi ve özlenen de yok
yoklamalar alındı kızlar haberinizi olsun...
bizim gibi catlaklara agırbaaslı yakısır zatennnnnzemuszemus
kızlar ben geldim.Bugün, gerilimli ve yorucu bir gün oldu benim için.Sabah bir kalktım.Arabaya bineceğim,arabanın içi talan edilmiş.Hırsız girmiş arabama.Kelebek camını kırmış,bagajda ne var ne yok,götürmüş.Ki neler vardı neler.Ben biraz alışveriş manyağıyım.Geçen hafta mangoda indrim vardı.Ben de yüklüce bir alışveriş yapmıştım.Eşim bir haftadır izinli olduğu için evde.O çok kzıyor müsrifliğime.Ben de o kızıyor diye arabamda bırakmıştım aldıklarımı,bir ara çıkaracaktım.Ama kime niyet,kime kısmet.İki tane paltomu, kabanımı ve güneş gözlüğümü ve torbalar dolusu cicilerimi almış götürmüş gerizekalı.Zaiyatım baya büyük,üzülmedim desem yalan olur.Sağlık olsun diyoruz yine de...
Bebingcim,aşılama ilaçları herhalde düzeni ve miktarı etkiledi adetimizin.Benim de az az ve koyu kahve şeklinde geliyor.Hiç böyle olmazdı...
canım geçmiş olsun..bende içime doğmuş gibi çünkü ihmal etmezsin biliyorum canım kıyamam ya bu düzensizilik zaten bizi deli edicek başka sorunumuz yokmuş gibi birde düzenle uğraşıyoruz
kesinlikle geç gelsin sağlam gelsin allahın izniyle bugün yola çıktılar marmarise kadar gelip hava raporu alıp yarın duruma göre hareket edecekler.eğer düzelirse yarında devam ederler cumartesi kavuşuruz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?