Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aman canım üzüldüğün şeye bak tayin iste senin gibi olanların memleketine:)) lafa bak ya aklıma geldikçe gülüyorum haberin olsun....

allahın izniyle olsunda gerisi kolay:)))

bence de yutmaz hayır yani herşeyde senin bekarlığında moda olamaz değil mi? valla canımcım beencede yutmaz gibi:)))

ay canım benim ya senin işin gerçekten zor ... ama bir gün inşallah olur...

canım ya nasılda yorulmuşsundur sen hele de okulda var ki..... canım panik yapma ben 42. günde olmuştum ilkinin 60 güne kadar normal sayıldığını söylemişti dr. ... sıkıntını anlıyorum ama ne olur sıkılma çünkü olumsuz etkiler.......opuyorumnanaktan

özlemcim..ben geldim ama siz yoksunuz yine.bi kesişemiyoruz surda yaaaa
ah canım tayinle olsa bi dakka durmam buralarda büyük konusmusum eskiden üniversiteye giderken asla geri dönmicem demiştim.nerdeeeee

semracım ah bizim nazar boncugumuz.dinlen fıstıgım sen...bizde seviyoruz seni..

denizcim ben temizliğin oldugunu atlamısım.hatta temizlik işleri bitti sanmıstım.
benim içinde iç bi cay sekerim..
hadi bakalım yolu yarılamıs esin.bişey kalmadı kavusmaya...
abinin eşini memleketine getirin bizde görüşelim bu sayede

tuanayım iyimisin....
üzülme olur mu...
biri gider biri gelir derler.bunun üstüne bebiş ggelir belkide.

mavicim kolay gelsin sana tasınmak cok zor iştir bilirim.
bitir de işlerini muhabbet edelim..

Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz ve güzel teselli sözleriniz için.ıyiyim ben,maddi şeylere hayatım boyunca hiç önem vermedim.Ha verseydim kötü mü olurdu,hiç sanmıyorum,belki biraz para biriktirirdim.Bence Allah,başka belalardan saklasın,canımıza geleceğine malımıza gelsin.Önemli olan sağlıklı ve huzurlu olmak.Bu arada bugün yarın hala olacağım.ılk defa yaşayacağım bu duyguyu.Kardeşimin eşi şu an hastanede.Doğumu bekliyoruz.Biz tabii çok uzaklardayız onlardan.Hollanda'da yaşıyorlar.Kısmetse Egemiz olacak.Keşke orada olsamda o mis gibi kokusunu çeksem içime.Neyse hüzünlendim yine.

özlemcim..ben geldim ama siz yoksunuz yine.bi kesişemiyoruz surda yaaaa
ah canım tayinle olsa bi dakka durmam buralarda büyük konusmusum eskiden üniversiteye giderken asla geri dönmicem demiştim.nerdeeeee

evet canım ya bir kere kısmet oldu bize o kadar halbuki hergün giriyoruz yani:) evet büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler ........

:Saruboceq:
tuanayım iyimisin....
üzülme olur mu...
biri gider biri gelir derler.bunun üstüne bebiş ggelir belkide.

inşallah ya inşallah gelir bebişler.......:Saruboceq::ecrin_bebek:

tuanaycım yegen sahibi olmak öyle baska bir duygu ki tarif etmem imkansız.bilmiyorum belki ben düşkünüm yeğenime ama. öyle büyük bir sevgi ki kendi cocugumu böyle sevebilrimiyim korkusuna bile kapılıyorum bazen.ablam bile anlayamıyor çünki sen teyze değilsin fiyorum.onun kokusunu hiçbirseye değişmem.bende cok sık göremiyorum cünki ist da yasıyorlar ama hiç aklımdan çıkmıyor.öyle özel bir ilişki kuruyorsun ki onun gözündede yerin baska oluyor.mesela kimseye yapmadıgı seyleri yapıyor.daha cok küçük ama ilk benle koltugun arkasına saklanıp oyun oynadı.ilk durup duruken elimi tutup teyzemmm dedi.ahhhh ahhh cok duygulandım.asıl yazacaklarımı unuttum.hayırlı ugurlu olsun tuanaycım allah analı babalı buyutsun.çok mutlu saglıklı olsun

tabi canım benim canımıza geleceğine malımıza gelsin tabi .... ne güzel demek hala oluyoruz inşallah bir gün annede olursun tatlım benim....

tuanaycım bundan sonra paranı pulunu biriktir.öyle değer verme paraya ama yinede sen gelecegini düşün.tutumlu ol bundan sonra...

mavicim kolay gelsin sana tasınmak cok zor iştir bilirim.
bitir de işlerini muhabbet edelim..

ay evet valla artık yardıma girsem mi diye düşünüyorum.... ama ona da hak veriyorum yeni bir düzen kurmak hem zevkli hemde yorucu oluyor... yeni eve bir bebişte gelir inşallah...

tuanaycım bundan sonra paranı pulunu biriktir.öyle değer verme paraya ama yinede sen gelecegini düşün.tutumlu ol bundan sonra...

aferin benim bebingime bak ilkokuldan kalma bilgiler hala canlı içinde bulunduğumuz hafta ki 1 gün geçti:)) tutum yatırım ve türk malları haftasıydı...... benden 5 hemde yıldızlı süslü püslü ha.... şaka bir yana geleceği düşünmek şart ama bugünün de keyfini çıkarmak şartıyla çünkü bazı şeyleri ne yazıkki parayla alamıyoruz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…