O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
tuanaycım en yakın zamanda yeni bir alışveriş lazım sana....:hulya:
eskiden hep izmire gelirdim alışverişe.şimdi bi fırsat yakalyayım yine gelicem.
bizim burda zara mango bershka park bravo ne gezerrr gariban bi memlekette tek gebe kalamayan sorunlu biriyim iştelaelaelaelaelae
canım benim bugün temizliğim vardı tam okuyamadın herhalde daha yeni pc yi açtım sabah 7 den beri canım çıktı valla neyse hallettim duşumu aldım hem dinleniyorum hem de sizinle muhabbet ediyorum ondan giremedim tatlım ya...
bak izmire gel ben seni götürürüm mangolara merak etme sen..
özlemcim dediğiniz gibi biz bu gidişle tatil yerlerinde buluşucaz..tek ebbişler olsunda buluruz bir çaresini
tuanay canım ya çok geçmiş olsun üzülmemek mümkün değil ya canım benim geçmiş olsun salak hırsız napcakmış bayan kıyfeti karısına mı götürcek töbe yarabbim ya bak işte işine yarayan bişey yok ne alıyon kıyafeti gözlüğü...
ya varya bizde eşlerimzide aynı kafadan galiba özlemin dediği gibi sakin adamları bulduk cadı cadı takılıyoruz
benimkide üstümde yeni birşey gördüğü zaman yeni mi aldın diyor bende yoo sende yani taa bekarlıktan kalma diyorum ya da vardı sen farketmedin falan ne kadar çok kıyafetin varmış bekarlıktan kalan diyor ama yutmadığı kesin..:))
ben artık eşli gezme olayına o kadar uzağım ki..eski iş arkadaşlarım vardı bizim şirket battı hepimiz işsiz kaldık bayanız tabi hepimiz evliyiz hadi akşma oturması yapalım dedik ama ben daha o günü göremedim birbirlerine gidip geliyorlar..
bir gün iadeyi ziyaret yapmamız lazımdı aradım arkadaşı şu gün gelicez diye kadın bi hazırlık birde başka ortak arkadaşlarada haber vermiş benimki ara benim görevim çıktı nöbetçiyim akşam gelemiycem ..ben möt gibi kaldım bir utandım onun için eşli plan yapmıyorum artık..amaaa koca bir yıllık izin var inşalalh denk gelirde görüşürüz..:)
bu yorgunnluğun üstüne anneme gideyim bari bir çay keyfi yapalım görüşürüz kızlar..
slm kızlar kaç gündür ölüyorum yorgunluktan bu taşınma işi mahvetti beni
bulduğum yere kıvrılıyorum valla ondan giremedim 2 gündür
adet olmadım hala 38.gün sanırım gelse artık yaaaa haftaya doktora gidicem adet olmazsam kan pıhtılaşma testim falan yapılacak
öpüyorum herkesi
ben burdayım,okudum ama çok yorgunum yazamadım arkadaşlar.hepinizi seviyorum..a.s.
özlemcim..ben geldim ama siz yoksunuz yine.bi kesişemiyoruz surda yaaaa
ah canım tayinle olsa bi dakka durmam buralarda büyük konusmusum eskiden üniversiteye giderken asla geri dönmicem demiştim.nerdeeeee
tuanayım iyimisin....
üzülme olur mu...
biri gider biri gelir derler.bunun üstüne bebiş ggelir belkide.
Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz ve güzel teselli sözleriniz için.İyiyim ben,maddi şeylere hayatım boyunca hiç önem vermedim.Ha verseydim kötü mü olurdu,hiç sanmıyorum,belki biraz para biriktirirdim.Bence Allah,başka belalardan saklasın,canımıza geleceğine malımıza gelsin.Önemli olan sağlıklı ve huzurlu olmak.Bu arada bugün yarın hala olacağım.İlk defa yaşayacağım bu duyguyu.Kardeşimin eşi şu an hastanede.Doğumu bekliyoruz.Biz tabii çok uzaklardayız onlardan.Hollanda'da yaşıyorlar.Kısmetse Egemiz olacak.Keşke orada olsamda o mis gibi kokusunu çeksem içime.Neyse hüzünlendim yine.
mavicim kolay gelsin sana tasınmak cok zor iştir bilirim.
bitir de işlerini muhabbet edelim..
tuanaycım bundan sonra paranı pulunu biriktir.öyle değer verme paraya ama yinede sen gelecegini düşün.tutumlu ol bundan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?