Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay evet valla artık yardıma girsem mi diye düşünüyorum.... ama ona da hak veriyorum yeni bir düzen kurmak hem zevkli hemde yorucu oluyor... yeni eve bir bebişte gelir inşallah...

gel özlem gel valla
ne zormuş ya bi tarafı toparlarken öbür taraf bozuluyo
cumartesi salonu da halledince tamam tabi bi de hertarafı silip süpürmek lazım tekrar
kısır döngü işte hafta içi kirlet hafta sonu temizlee:)))

zaten bi ilkokulu tam sindirmişim içime hiç. çıkmıyor bilgiler..teşekkür ederim öğretmenim 5 yıldızıma.ben en cok yerli malı haftasını severdim ama...ohhh yer içerdik bi sürü derste....

mavicim özlem zaten cok titiz bi el atarsa senin işlere valla bitirirsiniz.ama ben kıskanırım sizi simdi bulusunca

ben yatıyorum kızlar acayip işim var yarın.ama merak etmeyin sizi ihmal etmem...

adet olmamak çok canımı sıkıyo valla bugün sebepsiz ağlayıp durdum 11 kasım dı kürtaj((
geçen cumartesi yumurta çatlayınca gelen akıntıdan geldi ama ona göre taaaaa önümüzdeki hafta sonu olucam sanırım
ondan önce önümüzdeki hafta gidiym de testlerim yapılsın
bu testlerden yaptıran var mı kızlar kan pıhtılaşma testiymiş
özlem senin de kürtajın vardı istemedimi doktor
testin sonucunu beklemeden bırakıcaz korunmayı bugün bana geldiler
önümüzdeki hafta sonu adet olursam tam yılbaşına bitmiş olucak inşalllaaaaah:Saruboceq::Saruboceq:
tam 2010 da bırakmak istiyorum şubatı beklemek istemiyorum zaten hemen olmuyo(
doktoraa da aynen böyle diceeem:)))

iyi uykulaaaaar bebing
ben de kaçıyorum yarın görüşürüz

ay bilmez miyim evleneli 3,5 yıl olmadı daha ama bizim 4. evimiz .... evet hep bir tarafı toplarken diğer taraf mutlaka bozulur... hafta sonu herkes dinlenir biz çalışanlar yine çalışır... dedim ya ev işleri nankör diye:)))) ama istersen valla yardımcı olurum...opuyorumnanaktan bebing kıskanma sende gel........

zaten bi ilkokulu tam sindirmişim içime hiç. çıkmıyor bilgiler..teşekkür ederim öğretmenim 5 yıldızıma.ben en cok yerli malı haftasını severdim ama...ohhh yer içerdik bi sürü derste....

evet ya nedense o bilgiler daha kalıcı ya bellek yen doluyordu ondan ya da öğretmenimizden.... sen hep böyle ol veririm ben yıldız sana aşkım ya... hala en sevilen ve merakla beklenen hafta o değişen birşey yok:)) tabi 23 nisandan sonra...

canım ya kaderimiz ortak sanırım bende bu ayın 26sında oldum o gün kesin çok kötü olurum çünkü 17 temmuz demişlerdi doğum tarihine o gün bile mahvolmuştum(( ben 2 kez daha gittim ilhan beye öyle birşey istemedi hatta yara var yakılması gerek dedi üstüne 2 dr a gittim öyle birşey çıkmadı:) o nedenle ben ilhan beye pek güvenmiyorum ve hastaya yaklaşımıda hiç beğenmiyorum o kadar dr a gittim onun kadar .... görmedim... adet dediğim gibi canım benimde 42.-43. gün falandı oldu o nedenle çokta sıkma kendini yaşayan bilir derler ya allah kimseye bu acı tecrübeleri yaşatmasın... sana bir şey diyeyim mi ben ne kadar beklemek istemiyorum diye direttiysem o da o kadar uzaklaştı benden artık öyle diyemiyorum korkudan:))) ne zaman nasipse sağlıklı bir şekilde gelsin diye dua ediyorum....... ona söylesen seni anlar mı diyorsun kendi bildiğini yapar ya da yaptırır bence........

bende kaçıyorummmmmm herkese iyiiiiiiii gecelerrrrrrrrrr

ya bu arada burpum bugün hiç girmemiş yoruldu benim canım ya..((( kıyamam ben ona .... neyse hayırlısıyla işi bitsin fırtına gibi eser ooooooo

haklısın canım ya iş beğenmezler herkes değil tabi sözüm meclisten dışarı hırsızlık kolay gelir benim çalıştığım yerdede kadınlar vardı yazık kocaları evde kahve köşelrinde kadınlar çocuk okutcam diye çırpınırdı.helel lokma olduktan sonra her iş yapılır..

ya kıskandım ama ben

canım ya sizinkiler uzakta tabi çok zor bir gün bende yaşayacağım onları burda çok fazla kalamayız eşim 5 senedir izmirde zaten öyle tanıştık yani 1-2 seneye kalmaz bizede tayin var..

yarıladı ya inşallah havalar düzgün giderse devam edecekler inşallah canım ya ben bir kere içinden geçmiştim babamlarla bir yerden gelirken ufaktım da hatırlamıyorum yani hiç görmedim desem yeri var..

ayy canım çok sevindimn allah sağ salim kurtarsın inşallah çok güzel bir duygu inşallah tez zamanda görüşür kokusunu çekersin içine..
söylediklerine katılıyorum allah başka dert sıkıntılar vermesin insan tabiki üzülüyor ama napalım sağlık olsun..

canım ya allah kolaylık versin ben hiç taşınmadım ama en büyük kabusum taşınmak çok zor birde kışın daha da zor olsa gerek..inşallah yeni ev yeni yıl ve bir bebiş.))

Son düzenleme:

afakanlar basmış belli sana:)) canım sen yine doktorunla konuş bakalım neler diyecek benimde bir arkadaşım düşük yapmıştı kürtaj oldu onunda gecikmişti merak etme düzene girer sen sıktıkca bu sefer olacağı varsa da olmuyor biz bunu test ettik rahat olunca kafamız düzenli oluyor sıkma kendini bu kadar..bu testten ben olmadım çünkü başıma böyle birşey gelmediği için ama burdaki arkadaşlardan da yaptıranı hiç duymadım..

kızlar 3 gündür o kadar yoruldum ki bu saate kadar uyumuşum bir sürüde iş var temzilik bitti misler gibi oldum çok seviyorum ya ama hep böyle kalsa ya:(
kuaföre gidicem sıra kendime geldi dağıttım baya kaş bıyık ormana döndü valla:))
birde çarsı işleri neyse hazırlık tam gaz devam
mübarek sanki başbakan geliyor evimin başbakanı aşkım... zaten başbakan gelse bu kadar hazırlık yapmam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…