- Konu Sahibi ozlem5723
-
ay evet valla artık yardıma girsem mi diye düşünüyorum.... ama ona da hak veriyorum yeni bir düzen kurmak hem zevkli hemde yorucu oluyor... yeni eve bir bebişte gelir inşallah...
gel özlem gel valla
ne zormuş ya bi tarafı toparlarken öbür taraf bozuluyo
cumartesi salonu da halledince tamam tabi bi de hertarafı silip süpürmek lazım tekrar
kısır döngü işte hafta içi kirlet hafta sonu temizlee:)))
zaten bi ilkokulu tam sindirmişim içime hiç. çıkmıyor bilgiler..teşekkür ederim öğretmenim 5 yıldızıma.ben en cok yerli malı haftasını severdim ama...ohhh yer içerdik bi sürü derste....
mavicim özlem zaten cok titiz bi el atarsa senin işlere valla bitirirsiniz.ama ben kıskanırım sizi simdi bulusunca
adet olmamak çok canımı sıkıyo valla bugün sebepsiz ağlayıp durdum 11 kasım dı kürtaj((
geçen cumartesi yumurta çatlayınca gelen akıntıdan geldi ama ona göre taaaaa önümüzdeki hafta sonu olucam sanırım
ondan önce önümüzdeki hafta gidiym de testlerim yapılsın
bu testlerden yaptıran var mı kızlar kan pıhtılaşma testiymiş
özlem senin de kürtajın vardı istemedimi doktor
testin sonucunu beklemeden bırakıcaz korunmayı bugün bana geldiler
önümüzdeki hafta sonu adet olursam tam yılbaşına bitmiş olucak inşalllaaaaah:Saruboceq::Saruboceq:
tam 2010 da bırakmak istiyorum şubatı beklemek istemiyorum zaten hemen olmuyo(
doktoraa da aynen böyle diceeem:)))
canım ya çok geçmiş olsun .... hay allahım ya ne isterler anlamam bu şekilde kazanılan para nasıl kursaklarından geçer... biz neler düşünüyoruz adamlar nasıl yaşıyor ben yapacak şey yoktu diyenlere çok kızıyorum bu mu kaldı yaniburaya taşındığımızda eşya taşıyacak adam bulamadık neymiş yok onu taşımazmış ypok bunu taşımazmış açlıktan nefesleri kokuyor ama o kuyruk hala dik birde bu tiplere kızarım... insan helal lokma için ne gerekiyorsa yapar yanılıyor muyum arkadaşlar ya ben bu yeni düzeni hiç sevmedim mümkünse gerilerde kalayım bu konularda ne bu şimdi ya...
inşallah canım allah kavuştursun .........
ya kıskandım ama ben
denizcim ben temizliğin oldugunu atlamısım.hatta temizlik işleri bitti sanmıstım.
benim içinde iç bi cay sekerim..
hadi bakalım yolu yarılamıs esin.bişey kalmadı kavusmaya...
abinin eşini memleketine getirin bizde görüşelim bu sayede
Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz ve güzel teselli sözleriniz için.İyiyim ben,maddi şeylere hayatım boyunca hiç önem vermedim.Ha verseydim kötü mü olurdu,hiç sanmıyorum,belki biraz para biriktirirdim.Bence Allah,başka belalardan saklasın,canımıza geleceğine malımıza gelsin.Önemli olan sağlıklı ve huzurlu olmak.Bu arada bugün yarın hala olacağım.İlk defa yaşayacağım bu duyguyu.Kardeşimin eşi şu an hastanede.Doğumu bekliyoruz.Biz tabii çok uzaklardayız onlardan.Hollanda'da yaşıyorlar.Kısmetse Egemiz olacak.Keşke orada olsamda o mis gibi kokusunu çeksem içime.Neyse hüzünlendim yine.
gel özlem gel valla
ne zormuş ya bi tarafı toparlarken öbür taraf bozuluyo
cumartesi salonu da halledince tamam tabi bi de hertarafı silip süpürmek lazım tekrar
kısır döngü işte hafta içi kirlet hafta sonu temizlee:)))
adet olmamak çok canımı sıkıyo valla bugün sebepsiz ağlayıp durdum 11 kasım dı kürtaj((
geçen cumartesi yumurta çatlayınca gelen akıntıdan geldi ama ona göre taaaaa önümüzdeki hafta sonu olucam sanırım
ondan önce önümüzdeki hafta gidiym de testlerim yapılsın
bu testlerden yaptıran var mı kızlar kan pıhtılaşma testiymiş
özlem senin de kürtajın vardı istemedimi doktor
testin sonucunu beklemeden bırakıcaz korunmayı bugün bana geldiler
önümüzdeki hafta sonu adet olursam tam yılbaşına bitmiş olucak inşalllaaaaah:Saruboceq::Saruboceq:
tam 2010 da bırakmak istiyorum şubatı beklemek istemiyorum zaten hemen olmuyo(
doktoraa da aynen böyle diceeem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?