Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın denizicim.cok yoruldun tabi.dikkat et bide hastalanma.arada dinlen pert olmuş birini istememz heralde eşin.

merhabalar ben geldim ,,2 günlük temizlikten sonra yine sancılandım sanırım üşüttüm dün doktora gittim sol tarafımda bir ağrı var ,,idrar yollarımdan sorunlu olduğum için doktora bir görüneyim dedimm aşılama üstü bişeycik çıkmasınn ,, 5 aylık hamileykende kum dökmüştüm,,kan idrar ve röntgen çekildi neyse ki bir sorun çıkmadı ,,bağırsaklarda sindirim sorunumda olduğu için ondan kaynaklanıyomuş,,hamilelikte kabızlık ve idrar yolu enfeksiyonu büyük problemlerden biri onlarda beni buluyor neyse bundada şükür..

denizcimm oh misler gibi oldun temizlikler yapıldı sıra sende demek ,, eşinde hayırlısıyla gelsin inş. canım..

mavi kürtajdan sonra 1,5 ay adet olmamak normal canım aynı şeyi bende yaşadım ,,hatta acaba hamilemiyim diye düşünmüştüm,, hiç bu kadar fazla günüm geçmemişti,,sen üşütme ayaklarını sıcak tut tatlım..benim kürtajdan sonra o testler yapılmadı tekrar aşılama denedim oğlumu kaybettikten sonra şimdi bütün araştırmalar yapıldı ,,antikardiyolopin diye bir test yapıldı ,, vücudum bebeği yabancı madde olarak görüp atmak istiyormuş ,bunun için kan sulandırıcı iğne olacam ,,hamile kalınca ,bir de heterozigot çıktı ve birde aşırı folik asit eksikliği ,, doktoruma erken doğum sebebim bunlarmı dediğimde hayır dedi,, yanii içerde bebek anlayamadığımız bir sıkıntıya girmiş çıkmak istedi dedi,, yani benim erken doğum sebebim STRES....gerçektende o dönem öleydimm ,, senağlama,, nst de kalp atışları yükselmesi sonucu acil sezeryana alındım ve bebeğim 24 gün yaşadı,,,

kimseler yok yaaaa.bende dolmuştur sayfalar diye düşündüm.yine basım agrıyor kızlar.agrı kesici bile içtim yani.anlamadım gitti ben bu bünyeyi.bir değişikliktir gidiyor.

özlenencim çok geçmiş olsun.bak dikkat edin diye tembihliyorum.lütfen kızlar üşütmeyin.ayagınızı sıcak tutun.eskilerin dediğinde vardır bişey.
hem nerelerdesiniz siz....
yoklama alırım yine sıfırları basarım ona göre....
simdi benim durumum malum akısına bıraktık.siz de tekrar bi hatırlatın bana kim ne zaman ne yapıcak.kafam karıstı çünki
deniz ve burp tüpgaz yapıcakta özlemle tuanay ne zaman asılama yapacak mavişle özlenen ne yapacak kendi haline mi bırakıcaktı....

ben bi test daha yapayım mı kızlar bu bas agrı sebebim bi süpriz nedeni olmasın...
ne bileyim işte umut kapısı tükenmiyor...laf olsun diye.idrarda cıkar sonucta....

yazıyorum yine kendi kendime....
delimiyim neyim....
olsun siz simdi girince neselenirsiniz...
yeni yıl süslemesi yapmam lazım.kocişime hediyede alayım....
ne alsam yyaaaa.
sanki iç sesimle konusuyormusum gibi oluyor...

kızlar kafama takıldı simdi bu kürtaj düşük erkenn doğum sonucları yasanmadan rutin bu testleri yapsalarda bu sıkıntıları kimse yasamasa..
daha doğru olmaz mı..
simdi bu maliyetli diyceksiniz biliyorum ama...
simdide dünya para harcıyoruz.onuda harcarız diyorum ben...
soru işareti kalmamış olur vakit kaybı da olmaz

özlenen geçmiş olsun canım zoooor çok zoooor Allah sabır versin hepimize o kan pıhtısıyla ilgili testi yapıcaklar bana da çıkarsa ben de kullanıcam iğne

özlem eğer canımı sıkarsa doktor gitmem ben de bi daha zaten kemal beye gidesim var ilhan beyi görünce dilim tutuluyo gözleri doluyo kötü oluyorum

bebing beni sormuşsun önümüzdeki hafta söylicem size tabi yine Allah bilir ne olacağını ama ben bi adet olıym korunmicaz heralde yada ne biliym geldiler yine sömestr tatilin de bi istanbul yapar kafa dağıtırım gelince başlarız
en sevdiğim akşam cuma akşamı geç yat geç kalk ooooohhhhh
ama yarın yine temizlik var bi salon kaldı o da bitsin misss gibi giricem yeni yıla:))))

hem maliyetli onu geçtim yine yaptırıdım ama heryerde yapılmıyo bu testler benim bulunduğum şehirde yok ankaraya gidip gelecek 1-1.5 belki 2 ay da gelecek sonuç
hem insanın aklına gelmiyoki arkadaşım nerden bilelim ben daha böyle bi sorun olabileceğini yeni öğrendim çok acı ama yaşayarak öğrendim töbe unutmam
Allah kimseye yaşatmasın

ben bi test daha yapayım mı kızlar bu bas agrı sebebim bi süpriz nedeni olmasın...
ne bileyim işte umut kapısı tükenmiyor...laf olsun diye.idrarda cıkar sonucta....

bi dakka ya sen adet olmadın mı?geçen hafta olmuştun esprik mi yaptın yoksa kafam karıştı..yorgunluktan kafam mı bulandı...

yazıyorum yine kendi kendime....
delimiyim neyim....
olsun siz simdi girince neselenirsiniz...
yeni yıl süslemesi yapmam lazım.kocişime hediyede alayım....
ne alsam yyaaaa.
sanki iç sesimle konusuyormusum gibi oluyor...

canım ya pestilim çıktı neyse ki eşim artık türkiye sınırından girdi aramızda 12 saat var inşallah bir aksilik olmazsa yarın evinde olucak aşkım ben herşeyimi hazır ettim hediyemi de:))

günaydın denizicim.cok yoruldun tabi.dikkat et bide hastalanma.arada dinlen pert olmuş birini istememz heralde eşin.

yok ben ne kadarda pert olsam toplarım kendimi:))ama hastalık konusunda bişey diyemiycem çok üşüyorum öksürük hapşuruk gidiyor bakalım 2 gündür çok terledim her yer açık..yarına bişeyim kalmaz inşallah ıhlamur kaynatıcam birazdan..

sağol canım inşallah..

yaşadıkların gerçekten çok zor ya allahım bir daha yaşatmasın..inşallah en kısa zamanda yeni yılla beraber bebişin gelir ve hep seninle kalır..hepimiz uğraşıyoruz ama hiçbirmizin nelerle karşılaşacağı belli değil ki..biz daha bu evreleri atlatamadık..aman değer artıcak mı kese görüncek mi sağlıklı mı gebelik devam edecek mi off ne kadar zormuş..ama eskiden bu kadar zor değilmiş sanki ya valla çatır çatır doğurmuş 3 tane anacım..

canım sende misler gibi oldun ..yeni yıl yeni umutlar adımız sloganımız bu hepimiz için inşallah iyi olur..bende ocak 1 de kesin adet olucam ilaç kullanıyorum ordan belli ocak 3 gibide iğnlere başlamak üzere de merkeze başlıycam hayırlısıyla..yine tahminime göre ocak ortası yumurta toplama transfer gerçekleşse ocağın son günleri ya da şubatın ilk günlerinde size güzel haberi verecem..daha çok var ama olsun hayali bile güzel...

bebingcim tatlım kendi halinize bıraktınız da ya darılmazsan ben sana birşey sorcam kafam bugün biraz kullanım dışı hatırlayamadım kızma ama:Saruboceq:
siz ne diye tadaviye başlamıştınız aşılamadan sonra doktor ne dedi yani süreçle ilgili anlattın mı hatırlamıyorum.anlattıysan özür dilerim .:(

canım çok ta yok beeee
1 ay dediğin ne ki :)))))
inşallah güzel haberi vereceksin bize:)))))
aceleci olma sanırım ben de yani tahminlerime göre yeni yıla adetli giricem inşalllaaaaaah
40 gün oldu yine yoooook önümüzdeki hafta sonu gelicek yanılmıyosam
hayal etmeye devam et ve karamsar olma ben hamile kaldığımda sevincimi doğru düzgün yaşayamadım ya bişi olursa diye ve oldu(((
olumsuzu çağırma geliyo inşallah gönlünün muradı

kızlar çok mutluyum hava güneşli aşkım geliyor akşama beraberiz inşallah:1rolleyes:

canım çok haklısın olumsuzluk yok artık..inşallah en kısa zamanda düzene girer sende yoluna devam edersin ama dediğim gibi sıkma çok kendini çünkü bu olağan birşey hormonların alt üst oldu..

hafta sonu kimsecikler girmemiş herkes gezmelerde galiba burpcumun işleri var yoğun bebingcim sen nerdesin özlem de kocişiyle takılıyordur semracımda yorgun iş güç uğraşıyordur..öpüldünüz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…