Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya ne heyecanlısındır şimdi... belki de ben bunları yazarken yanındadır aşkın pardon senin başbakanın:) allah ayırmasın sizi tatlım........ evet keşke ev temizlediği gibi kalsa değil mi?

oh ne güzel senin temizlikte bitti evler misssssss............. caanım valla dikkat et üşütme herşeyin başı sağlık sonuçta.... gebe kalmadan önce tüm sıkıntılarını bitir öyle kalmaya çalış allah korusun aynı şeyleri yaşama.... stres her kötülüğün anası oldu artık ama günümüzde de stressiz yaşayan yok ki.... neyse sen yine de kafaya takma tatlım kendine iyi bak.........

canım öncelikler geçmiş olsun baş ağrısı zordur bilirim... bende şu avrupa yakasındaki ifo vardı ya birgün dayanamadım bana da soldan soldan geliyorlardı aynı o gibi başımı sıkıca bağladım... ay sanki beynim yerinden fırlayacakmış gibi geldi.... biz bu ayı ve hatta önümüzdeki 2 ayı malum sebepten dolayı geçiyoruz.............

ama herkes bizim gibi değil ki adamlar ilk geceden 12den vuruyor yani........

git birde onu dene bakalım...... anlatırsın sonra ama ben mehmet akif bey ve ankaradaki dr um belgin polat ile sürdürmeyi düşünüyorum ....... yeni yeni ve temiz ev ooooo süper....

canım ya yoruldun ve üşüttün tabi vücut güçsüz düştü... kendine iyi bak eşin geldi gelecek diyorum belki de geldi:) bende ıhlamurun içine kabuk tarçın, 3-4 tane karanfil ve 1 tane zencefil atıyorum şekersiz içiyorum eşimin de boğzı ağrıyor onunkine bir kaşıkta bal ekliyorum...

ayyyyy ne güzel anlatmışsın inşallah canım ya ........

bu dediğine bende katılıyorum dr çok sağlıklısınız derken ve ona alttan dürterek bakarken içimden ne olur yapma demek geldi sanki ne olacağını biliyormuş gibi ve nedense ona sahip olamayacağım duygusu çok hakimdi bende ve ne yazıkki öyle de odu yani olumsuzu çağırmamak lazım........

canım ya biz hastaneden yeni geldik daha dün gece kaldık o nedenle giremedim yoksa bırakır mıyım? bende öptüm...

bugünde ben bebing gibi takılmışım ya... iç sesimle ve kendi kendime konuşmuşum:)

özlemcim hayırdır dün gece niye hastanedeydiniz anlayamadım...
cok da merak ettim...
bi de malum sebeb dediğinin ne oldugunu anlayamadım

denizcim bizim bilinen bi sorunumuz yok yani.evelndim doktora gittim smear için.o da cocuk yapın dedi niye dedim erken.ne zaman olacagı belli olmaz dedi.olmayazsa tedaviler uzun sürer dedi.kafama işledi.daha önce ameliyat olmuştumm kafama soktu.bende paniğim ya hemen istedim olmadı tedaviye basladık bizde.

2 asılamada da cok guzel yumurtalar elde edildi.eşimimn sayısıda cok iyiydi.olucak gözüüyle bakıldı.asılamalardan sonra doktor hep herşey yolundaydı olmazsa su sorundan dolayı olmadı diyemem dedi.ama hep erkenden regl oldum.bence catlama ve asılama tutturulamadı.bizde madem sorun yok kendi haline bırakalım biraz dedik.doktora gidip gelmekten yoruldum.burda tüpp bebek yapacak yerde yok izmire filan gidip gelmek lazım.cok ta stres yaptım belki akışına bırakınca bende rahatlarım dedik.sürekli de ilaç kullanmak istemiyorum.o yuzden bir asılama daha yaptımıcam.olmazsa direk tüp bebek.aslında ben en basında tup bebek istemiştim.uğrasmayalım demiştim doktorlar ikna etti işte.şimdiye doğurudum belki

kızlar ya ben bana özelden gelen mesajları açamıyorum aynı sorun sizde de var mı?

yine olacak sende çok güzel bir anne olacaksın gördüm biliyorum kardeşim...:):CüvCüvpuyorumnanaktan

ah canımın içi özlemcim güzel dileğin için teşşeekkürler...
inşallah hepimizde olacagız anne..
sekerim bana özelden mesaj gelmediiği için bilemiyorum acılıp acılmadıgınıopuyorumnanaktan

denizicm espri olsun diye dedim test işini.regl oldum ben.ama bi yandan da basım agrıyo filan acaba diyiyorum yani olmaz olmaz ya bizimki bide olunca anlayamayız belkide..

denizicim kocişin gelince haber ver de merak etmeyelim.

tuanayım görmüştüm seni sayfada bişiy yazmamısın

ah canımın içi özlemcim güzel dileğin için teşşeekkürler...
inşallah hepimizde olacagız anne..
sekerim bana özelden mesaj gelmediiği için bilemiyorum acılıp acılmadıgınıopuyorumnanaktan

canım benim inşallah... aşkım ya ben sana yeni attım 1-2 saat oldu olmadı:) sayfayı ilk açtığında adının yazdığı yerin altında gelen mesaj sayı ile gösterilir ona tıklarsan bir sayfa açılır ve orada sana gelen mesajı tıklarsan açılır ben gönderdim kesin var yani:) bu arada ben açtım canım ilgin için çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…