Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizicim kocişin gelince haber ver de merak etmeyelim.

tuanayım görmüştüm seni sayfada bişiy yazmamısın

evet ya deniz ne güzel bir dünyadadır şimdi en çok ta ben varım yanlarında:) neden mi çünkü ÖZLEM giderirler ama ben gider miyim?

tuanay canım hakikaten nerelerdesin yoksa elemeler mi hazırlanıyorsun.... inşallah canım hayırlısıyla olur dualarım seninle birtanem...

kızlar bende hazır hastanedeyken diyetisyene gittim ve bana sağolsun seçenekli bir program hazırladı şu 3 ayda bayağı bir kilo vermem şart:) bir kere daha gitmiş vereceğime almıştım ama her sabah salatalık ve domates görmekten bıkmıştım.... ama yaşasın artık öyle değil........ gelişme olursa haberdar ederim.... maşallah hepiniz zayıfsınız bir ben kaldım tombik aranızda:)

Rabbim 2010da kucaklarımızı boş bırakmasın göğsümüze minik dudaklar konsun gecelerimiz uykusuz olsun eşimize o güzel haberi verme şansı bizimde olsun

Rabbim 2010da kucaklarımızı boş bırakmasın göğsümüze minik dudaklar konsun gecelerimiz uykusuz olsun eşimize o güzel haberi verme şansı bizimde olsun

canım ya bu güzel duanın üstüne ne denilebilirki sadece kocaman bir AMİNden başka..:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:

özlemcim yeni bir sayfa açarak iyi yapmışsın inşallah 2010 hepimize uğurlu gelir bu sayfalar da güzel haberlerle dolar

Kızlar,herkese iyi geceler,toplantılar vardı işle ilgili,yoğun olmamdan ötürü kimseyle ilgilenemedim.Siz zaten beni bilir ve kızmazsınız,biliyorum,ama hepinizi çok seviyorum.Başım ağrıyor benimde,havalardanmıdır,strestenmidir bilinmez.ışte böylee....Kendimi pek bir karamsar,isteksiz ve umursamaz ve duyarlı görüyorum son günlerde.Karmakarışık bir şeyim işte.Sanıyorum,kışı çok sevmiyorum ve adet görünce daha bir karamsarlık çöküyor.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Öslemcim,cnm benim,dualara gerçekten çok ihtiyacım var.Yanımda olduğun ve ettiğin duaların için çoook teşekkürler.Allahım,senin de gönlünden geçen tüm dilekleri gerçekleştirir inşallahhhh...

kızlar ateş ölçme töntemini deneyen var mı hiç???
ben başladım her sabah ölçüp kaydedicem
hafta içi de doktora gidicem bakiym bırak korunmayı derse bi de böyle dnicez
şimdi bi deniym bakıym vücuduma da adet olduktan sonra bebiş amaçlı kullanıcam inşallah
inşallah doktor bırak korunmayı test sonucu gelene kadar hamile kalsan da bişi olmaz der
dua edin bana noluuuuur

özlemcim yeni bir sayfa açarak iyi yapmışsın inşallah 2010 hepimize uğurlu gelir bu sayfalar da güzel haberlerle dolar

ooooo canım ya nerelerdesin sen? hatta merak ettim geçenlerde kızlara sordum... inşallah hepimize uğur getirir ve hamiş kalırız.....

canım ya yoruldun demekki kendine iyi bak daha lazımsın sen bize.... biz senin gibi şeker birşeye neden kızalımki... havalar herkesi mahvetti zaten evet kışı bende sevmiyorum hele doğuda yaşadıktan sonra hiççç....

Öslemcim,cnm benim,dualara gerçekten çok ihtiyacım var.Yanımda olduğun ve ettiğin duaların için çoook teşekkürler.Allahım,senin de gönlünden geçen tüm dilekleri gerçekleştirir inşallahhhh...

canım benim hepimizin inşallah........

beeeeeeeeennnnnnnnn....... hergün ölç dur çok sıkıcı birdepek güvenilir değil o aletler bence ....... bence servikal mukus daha anlaşılır eğer illa birşey deneyim diyorsan...

kızlaaar ben bir halta giriştim hemde şimdi yapmamam gereken bir halt bana akıl verin kızlar aslında söyleyeceğiniz şeyi biliyorum bunu bende biliyorum ama offf
ileri ingilizce kursuna yazıldım hemde hafta içi ikinci dönem ders saatimlede çakışacak tüp bebek tedavimlede çakışacak ve çooooooook fazla ödev verilen çok çalışmam gereken bir kurs bu benim mesleğimde aşama katedmemi sağlayacak bir kurs üds sınavından çok yüksek bir not almam gerekiyor o yüzden bu kursa yazıldım şu an yazılmamın nedeni ablam dahil iki kişi daha olduğu için bize ayarlayabildiğimiz saatler içinde veriyorlar dersi ancak genede hepimizin programı birbirine uymadı ikinci dönemde çok çakışma olacak ve bunlarda bende stres yapacak herşeyden önemlisi forumumuza eskisi gibi zaman ayıramayacağım çünkü sürekli ders çalışmam gerekecek bir yandan kafamı oyalar diye düşünüyorum ama tüp bebek tedavisini biliyorsunuz çok stresli ve pahalı ben böyle bir şansımı kursla ziyanmı edeceğim yada tam tersi kafamı dağıtmamamı neden olacak gönlümden sizin beni aaa saçmalama daha iyi olur kafan dağılır diyerek desteklemenizi geçirsemde akla yatkın mantıklı olanı kurs meselesini ertelemem gerektiği ancak her zaman bukadar kişi bulup böyle özel ders gibi kurs ayarlayamam ve bilmiyorum kafam çok karışık kendimi suçlu hissediyor şimdiden tüp bebek denememi ziyan ediyormuş giibi hissediyorum üstelik maddi olarak okadar çok para harcadıkki anca bir sonraki denemeyi bir birbuçuk yılda anca yapabiliirim birde ev taksitlerimiz var offfffffff offf kızlar ben ne saçmalıyorum değilmi zaten bunca yıl kariyer kariyer dedim erteledim bebek olayını ama şimdi o kursa gitmezsem içim içimide yer pazartesi başlıyorum daha başlamadan balya balya ödev verdi hoca ne dersiniz ne olur bana akıl verin çok kafasızım değilmi

kendimi serseri biriyle tüm belalı olaylarını bilmeme rağmen aile karşı çıkmasına rağmen sırf seviyorum diye evleniyormuş gibi hissediyorum

eşimde bir akıl vermiyor bu durumda bana karışmak istemiyor offf çok kararsıızım hatamı yapıyorum

iş+ kurs+ tüp bebek sorunsuz yürürmü ?
yoksa hepsinden birdenmi olurum

amma zor sordum dimi kızlar

burpum ya öyle karmaşık bir denklem ki seninki ne desem bilemedim valla... bir taraftan başarabilirsin neden olmasın diyorum bir taraftan ya bu kızda bir insan robot değilki nasıl dayanır diyorum... benide karıştırdın yani... ama senin önceliğin hangisi bebek için zaman daha çok var mı, diğeri aslında 1 yıl daha ertelense sorun olur mu bence önce böyle düşün kariyerimde ilerleyim derken bazı şeyleri gözden çıkarma... ha çocukta yaparım kariyerde diyorsan valla seni ayakta avuçlarım patlayana kadar alkışlarım... kafamızı dağıtmak istesekte olmuyor öyle ya da böyle konu bir yerde oraya çekilmiyor mu ve biz yine aynı moda girmiyor muyuz? yani en azından ben öyleyim ben bu konuyu kalıcı belleğe öyle bir atmışımki televizyoda bile bebek görsem içim gidiyor oturduğum yerden onu seviyorum:)) sen benim için çokta öncelikli değil diyorsan bilemem ama sana tek bir tavsiyem var fıstığım içinden ne geliyorsa öyle yap çünkü seni senden daha iyi tanıyan hiç kimse yok .... yapabilirim diyorsan ben arkandayım ve seni destekliyorum ... iyi düşün ve öyle karar ver acele etme derim ben......en azından 3-5 gün...

burp cum insanın hayatında kendini oyalayacak bişiler olması kötü düşünmeye izin vermiyo bence dene
tüp bebek sürecinde kendini sıkıntıya sokacağına vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın ödevlerinle:)))
tabiki yorucu olur ama bence artıları daha çok ben olsam denerdim
hem çocuk hem kariyer inşallah
tabi yine karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…