O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
denizicim kocişin gelince haber ver de merak etmeyelim.
tuanayım görmüştüm seni sayfada bişiy yazmamısın
Rabbim 2010da kucaklarımızı boş bırakmasın göğsümüze minik dudaklar konsun gecelerimiz uykusuz olsun eşimize o güzel haberi verme şansı bizimde olsun
Rabbim 2010da kucaklarımızı boş bırakmasın göğsümüze minik dudaklar konsun gecelerimiz uykusuz olsun eşimize o güzel haberi verme şansı bizimde olsun
özlemcim yeni bir sayfa açarak iyi yapmışsın inşallah 2010 hepimize uğurlu gelir bu sayfalar da güzel haberlerle dolar
Kızlar,herkese iyi geceler,toplantılar vardı işle ilgili,yoğun olmamdan ötürü kimseyle ilgilenemedim.Siz zaten beni bilir ve kızmazsınız,biliyorum,ama hepinizi çok seviyorum.Başım ağrıyor benimde,havalardanmıdır,strestenmidir bilinmez.İşte böylee....Kendimi pek bir karamsar,isteksiz ve umursamaz ve duyarlı görüyorum son günlerde.Karmakarışık bir şeyim işte.Sanıyorum,kışı çok sevmiyorum ve adet görünce daha bir karamsarlık çöküyor.
Öslemcim,cnm benim,dualara gerçekten çok ihtiyacım var.Yanımda olduğun ve ettiğin duaların için çoook teşekkürler.Allahım,senin de gönlünden geçen tüm dilekleri gerçekleştirir inşallahhhh...
kızlar ateş ölçme töntemini deneyen var mı hiç???
ben başladım her sabah ölçüp kaydedicem
hafta içi de doktora gidicem bakiym bırak korunmayı derse bi de böyle dnicez
şimdi bi deniym bakıym vücuduma da adet olduktan sonra bebiş amaçlı kullanıcam inşallah
inşallah doktor bırak korunmayı test sonucu gelene kadar hamile kalsan da bişi olmaz der
dua edin bana noluuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?