burp cum insanın hayatında kendini oyalayacak bişiler olması kötü düşünmeye izin vermiyo bence dene
tüp bebek sürecinde kendini sıkıntıya sokacağına vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın ödevlerinle:)))
tabiki yorucu olur ama bence artıları daha çok ben olsam denerdim
hem çocuk hem kariyer inşallah
tabi yine karar senin
özlemcim yıllarca kariyerimden dolayı ve diğer eşimin ve benim yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı bebek olayını ertelediğim bir gerçek ama gerçekten o kursa gitmek istiyorum tüp bebekte yapmak istiyorum hayatta en çok istediğim iki şey ama biliyormki eğer bu tüp bebek denemesi başarısız olursa kendimi çok daha kötü hissedeceğim strese girmemeye çabalayacağım sonuçta şubat ayı okullarda tatil bilmiyorum kurs parası bile bize ekstra geliyor ama saçma bir inat yaptım bu sınavda gerçekten zor bir sınav kursun faydası olurmu bilemiyorum yani ikisinide başaramayacağım sonunda kendimi paraladığım maddi manevi mahfolduğumla kalacağım sonunda ve herşeyimizin bukadar mücadele gerektirdiği için gerçekten kahroluyorum
özlemcim yıllarca kariyerimden dolayı ve diğer eşimin ve benim yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı bebek olayını ertelediğim bir gerçek ama gerçekten o kursa gitmek istiyorum tüp bebekte yapmak istiyorum hayatta en çok istediğim iki şey ama biliyormki eğer bu tüp bebek denemesi başarısız olursa kendimi çok daha kötü hissedeceğim strese girmemeye çabalayacağım sonuçta şubat ayı okullarda tatil bilmiyorum kurs parası bile bize ekstra geliyor ama saçma bir inat yaptım bu sınavda gerçekten zor bir sınav kursun faydası olurmu bilemiyorum yani ikisinide başaramayacağım sonunda kendimi paraladığım maddi manevi mahfolduğumla kalacağım sonunda ve herşeyimizin bukadar mücadele gerektirdiği için gerçekten kahroluyorum
tabi öncelikle sağlıklı bi hamilelik geçirmen lazım hamilelik insanı uyku manyağı yapıyo bunları da düşün derim ben
millet neler yapıyo hamileyken ama ben hep uyurdum
hamileyken sahneye konsere gidenler var neden sen de onlardan biri olmayasın????
tam aradığım şey nasıl iyi geldi :))) resmn çocuk gibiyim ikisindende güzel sonuç alsam varya dünyanın en mutlu insanı olacağım ve hayatımda hiç bir problem kalmayacak
selam kızlar ben geldimmm.yine bir pazar gününü calısarak geçiriyorum.inanın cok zor oluyor...
korkunç rüzgar varda iş olmasa daha güzel bir secenek yok idare ediyorum.hasta olma sırası sanırım bende basım agrıyor gözlerim sulanıyor...
semracım yoksun kac gundur...arada haber ver lütfen...
tuanaycım yogun olman cok guzel ama kendine dikkat et tabiki bizede zaman ayır...
özlemcim simdi bakıcam özel msj a cok sevindim...
böyle yaparak olumsuzu çağırıyosun
ne kadar güzel halbuki
hem tüp bebek yapabilecek imkana sahipsin hem de kariyerini yükseltecek imkanın
biraz pollyanna oldu ama çok doğru
ikisi de oursa düşünsene ne güzel olur
bence sen olumsuz düşünmeden ikisine de başla
belki de ikisinin aynı anda olmadsı gerekiodur olmazmı?????
aama kurs için bebeği erteleme
sen ikisini de seç hangisi senle olmak istiyosa o kalsın
inşallah ikisi de renk katar hayatına
sıkma kendini tüp bebek öncesi
canım ya bu kadar olumsuz düşünme sonuçta bu işi başarabilenlerde var hem çocuğu olup çalışanlarda var benin görümcemde senin gibi akademisyen minicik bebekle gitti o dil kurslarına isteyince oluyor sadece kendini bu duruma kanalize et ve yapacağına inan ... isteyince herşey olur yeter ki sen iste.... ikisinide başarabilecek enerjin var tatlım hem fena mı olur bebişte ingilizce bilerek doğar:)canım benim inşallah ikiside güzel sonuçlanacak sen inan ve yaparım de yeter....
burp cum benim yazacaklarım hosuna gitmeyebilir ama bende kendi fikirlerimi yazmak istedim.herseyden önce senin verdiğin kararı biz desteklicez bundan süphen olmasın.fakat asılama gibi sıradan bir tedavide bile bitakım dengesizlikler yasadık.ben tüp bebek tedavisinin nasıl oldugunu bilmiyorum ama daha zor oldugunu tahmin edebiliyorum.öncelikle hayattaki önceliğini belirlemelisin zor tedaviler yasadın.eger bebek sahibi olmak istiyorsan öncelikle herşeyi bir kenara bırakmalısn.en ufak stresler bile bizi etkilerken kariyerini düşünme artık bunca yıl kariyer dedim diyorsun hataydı diyorsun yumurta rezervim azaldı diyorsun.param gidiyor diyorsun bu ilaçlar ilerde ya hastalık yaparsa diyorsun.bunları derken bu ingilizce işini erteleyebilirsin.bence bu tedavin tutmazsa diye kendine bir bahane bulmuşssun sen.negatif sonuc olursa işte kurstandı filan diyeceksin.söylediklerim agır gelelbilir ama bunların bazen insanın yüzüne cat diye vurulması gerektiğini düşünürüm.arkadaslarımı kaybetme ugruna bile bunu yaparım.kafanı dinle birkaç gün.elbette yoğun olmak iyidir kafan mesgul olur tamam da bu bebek işi içimize işlemiş bizim öyle kurslar filan yetmez bize.bizler fazla akıllı insanlarız bedenlerimize hükmedebiliyoruz.bunun için kurs filan iyi gelmez.kaçıs olur.gerçekten cocuk sahibi olmak istiyorsan bir daha denemek için para biriktirmen yılını alacaksa lütfen bir kenara bırak kariyerini.kayıtsız sartsız pozitif bir tedavi dene.1 yıl kaybetmek 10 yıl sonra arkanı dönüp baktıgında cok da önemli değil be arkadasım.ben hayatımda böyle 3 yıl kaybetttim ama şimdi iyiki yaptım diyorum.eminim bebeğini kucagına aldıgında bu yasadıklarını tamamen unutucaksın.bu kadar sert oldugum için özüür dilerim.belki haddim olmayan bi sürü laf ettim.ama içimde kalmasını istemedim.
selam kızlar ben geldimmm.yine bir pazar gününü calısarak geçiriyorum.inanın cok zor oluyor...
korkunç rüzgar varda iş olmasa daha güzel bir secenek yok idare ediyorum.hasta olma sırası sanırım bende basım agrıyor gözlerim sulanıyor...
semracım yoksun kac gundur...arada haber ver lütfen...
tuanaycım yogun olman cok guzel ama kendine dikkat et tabiki bizede zaman ayır...
özlemcim simdi bakıcam özel msj a cok sevindim...
kızlaaar ben bir halta giriştim hemde şimdi yapmamam gereken bir halt bana akıl verin kızlar aslında söyleyeceğiniz şeyi biliyorum bunu bende biliyorum ama offf
ileri ingilizce kursuna yazıldım hemde hafta içi ikinci dönem ders saatimlede çakışacak tüp bebek tedavimlede çakışacak ve çooooooook fazla ödev verilen çok çalışmam gereken bir kurs bu benim mesleğimde aşama katedmemi sağlayacak bir kurs üds sınavından çok yüksek bir not almam gerekiyor o yüzden bu kursa yazıldım şu an yazılmamın nedeni ablam dahil iki kişi daha olduğu için bize ayarlayabildiğimiz saatler içinde veriyorlar dersi ancak genede hepimizin programı birbirine uymadı ikinci dönemde çok çakışma olacak ve bunlarda bende stres yapacak herşeyden önemlisi forumumuza eskisi gibi zaman ayıramayacağım çünkü sürekli ders çalışmam gerekecek bir yandan kafamı oyalar diye düşünüyorum ama tüp bebek tedavisini biliyorsunuz çok stresli ve pahalı ben böyle bir şansımı kursla ziyanmı edeceğim yada tam tersi kafamı dağıtmamamı neden olacak gönlümden sizin beni aaa saçmalama daha iyi olur kafan dağılır diyerek desteklemenizi geçirsemde akla yatkın mantıklı olanı kurs meselesini ertelemem gerektiği ancak her zaman bukadar kişi bulup böyle özel ders gibi kurs ayarlayamam ve bilmiyorum kafam çok karışık kendimi suçlu hissediyor şimdiden tüp bebek denememi ziyan ediyormuş giibi hissediyorum üstelik maddi olarak okadar çok para harcadıkki anca bir sonraki denemeyi bir birbuçuk yılda anca yapabiliirim birde ev taksitlerimiz var offfffffff offf kızlar ben ne saçmalıyorum değilmi zaten bunca yıl kariyer kariyer dedim erteledim bebek olayını ama şimdi o kursa gitmezsem içim içimide yer pazartesi başlıyorum daha başlamadan balya balya ödev verdi hoca ne dersiniz ne olur bana akıl verin çok kafasızım değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?