Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim yıllarca kariyerimden dolayı ve diğer eşimin ve benim yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı bebek olayını ertelediğim bir gerçek ama gerçekten o kursa gitmek istiyorum tüp bebekte yapmak istiyorum hayatta en çok istediğim iki şey ama biliyormki eğer bu tüp bebek denemesi başarısız olursa kendimi çok daha kötü hissedeceğim strese girmemeye çabalayacağım sonuçta şubat ayı okullarda tatil bilmiyorum kurs parası bile bize ekstra geliyor ama saçma bir inat yaptım bu sınavda gerçekten zor bir sınav kursun faydası olurmu bilemiyorum yani ikisinide başaramayacağım sonunda kendimi paraladığım maddi manevi mahfolduğumla kalacağım sonunda ve herşeyimizin bukadar mücadele gerektirdiği için gerçekten kahroluyorum

tabi öncelikle sağlıklı bi hamilelik geçirmen lazım hamilelik insanı uyku manyağı yapıyo bunları da düşün derim ben
millet neler yapıyo hamileyken ama ben hep uyurdum
hamileyken sahneye konsere gidenler var neden sen de onlardan biri olmayasın????

tam aradığım şey nasıl iyi geldi :))) resmn çocuk gibiyim ikisindende güzel sonuç alsam varya dünyanın en mutlu insanı olacağım ve hayatımda hiç bir problem kalmayacak

böyle yaparak olumsuzu çağırıyosun
ne kadar güzel halbuki
hem tüp bebek yapabilecek imkana sahipsin hem de kariyerini yükseltecek imkanın
biraz pollyanna oldu ama çok doğru
ikisi de oursa düşünsene ne güzel olur
bence sen olumsuz düşünmeden ikisine de başla
belki de ikisinin aynı anda olmadsı gerekiodur olmazmı?????
aama kurs için bebeği erteleme
sen ikisini de seç hangisi senle olmak istiyosa o kalsın
inşallah ikisi de renk katar hayatına
sıkma kendini tüp bebek öncesi

canım ya bu kadar olumsuz düşünme sonuçta bu işi başarabilenlerde var hem çocuğu olup çalışanlarda var benin görümcemde senin gibi akademisyen minicik bebekle gitti o dil kurslarına isteyince oluyor sadece kendini bu duruma kanalize et ve yapacağına inan ... isteyince herşey olur yeter ki sen iste.... ikisinide başarabilecek enerjin var tatlım hem fena mı olur bebişte ingilizce bilerek doğar:)

ay evet ya bendede uyku hali yapmıştı birde kolumu kaldıracak halim kalmazdı yani tembellik had safhadaydı:)) ama dediğin gibi bunları hiç yaşamayan sorunsuz geçirenlerde var........

tam aradığım şey nasıl iyi geldi :))) resmn çocuk gibiyim ikisindende güzel sonuç alsam varya dünyanın en mutlu insanı olacağım ve hayatımda hiç bir problem kalmayacak

canım benim inşallah ikiside güzel sonuçlanacak sen inan ve yaparım de yeter....

selam kızlar ben geldimmm.yine bir pazar gününü calısarak geçiriyorum.inanın cok zor oluyor...
korkunç rüzgar varda iş olmasa daha güzel bir secenek yok idare ediyorum.hasta olma sırası sanırım bende basım agrıyor gözlerim sulanıyor...

semracım yoksun kac gundur...arada haber ver lütfen...

tuanaycım yogun olman cok guzel ama kendine dikkat et tabiki bizede zaman ayır...

özlemcim simdi bakıcam özel msj a cok sevindim...

denizicim eşin geldi heralde ondan yoksun..tabi izinlisin şimdi sen..

burp cum benim yazacaklarım hosuna gitmeyebilir ama bende kendi fikirlerimi yazmak istedim.herseyden önce senin verdiğin kararı biz desteklicez bundan süphen olmasın.fakat asılama gibi sıradan bir tedavide bile bitakım dengesizlikler yasadık.ben tüp bebek tedavisinin nasıl oldugunu bilmiyorum ama daha zor oldugunu tahmin edebiliyorum.öncelikle hayattaki önceliğini belirlemelisin zor tedaviler yasadın.eger bebek sahibi olmak istiyorsan öncelikle herşeyi bir kenara bırakmalısn.en ufak stresler bile bizi etkilerken kariyerini düşünme artık.

bunca yıl kariyer dedim diyorsun hataydı diyorsun yumurta rezervim azaldı diyorsun.param gidiyor diyorsun bu ilaçlar ilerde ya hastalık yaparsa diyorsun.bunları derken bu ingilizce işini erteleyebilirsin.bence bu tedavin tutmazsa diye kendine bir bahane bulmuşssun sen.negatif sonuc olursa işte kurstandı filan diyeceksin.söylediklerim agır gelelbilir ama bunların bazen insanın yüzüne cat diye vurulması gerektiğini düşünürüm.arkadaslarımı kaybetme ugruna bile bunu yaparım.kafanı dinle birkaç gün.elbette yoğun olmak iyidir kafan mesgul olur tamam da bu bebek işi içimize işlemiş bizim öyle kurslar filan yetmez bize.bizler fazla akıllı insanlarız bedenlerimize hükmedebiliyoruz.bunun için kurs filan iyi gelmez.kaçıs olur.

gerçekten cocuk sahibi olmak istiyorsan bir daha denemek için para biriktirmen yılını alacaksa lütfen bir kenara bırak kariyerini.kayıtsız sartsız pozitif bir tedavi dene.1 yıl kaybetmek 10 yıl sonra arkanı dönüp baktıgında cok da önemli değil be arkadasım.ben hayatımda böyle 3 yıl kaybetttim ama şimdi iyiki yaptım diyorum.eminim bebeğini kucagına aldıgında bu yasadıklarını tamamen unutucaksın.bu kadar sert oldugum için özüür dilerim.belki haddim olmayan bi sürü laf ettim.ama içimde kalmasını istemedim.

bölük pörçük yollamamın nedenide ya gitmezse korkusandır kızlar.

dikkat et kendine canım ya bu havalar çok kötü hasta ediyor malesef....

canım benim ben çağırmasamda olumsuzlar beni okadar iyi buluyorki peşimi bırakmak bilmiyor önceki tedavilerimde çok büyük şansızlıklar ve tramvalar yaşadım o yüzden zaten tedaviye otomatik olarak olumsuz başlıyorum bari kurstan olmayayım diyorum birde derslerle oyalanırken tüp bebek tedavisine okadar kafa takmam olumsuz düşünceleri kafamdan atarım diye düşünüyorum
ve herşeyden çok istiyorum ikisininde olmasını desteğin için çok teşekkür ederim

evet canım bizim iş malesef böyle bugün pazar ama ben sabahtan beri ders çalışıyorum bir yandan iş bir yandan ev işi bir yandan mesleğim uygulama biliyorsunuz sergiydi kongreydi bir yandan ödemeler bir yandan tüp bebek tedavisi şimdi birde kurs gerçekten ortadan çatlayacağım ama bu yoğunlukta belki tedavinin olumsuzluklarını düşünmeye vaktim kalmaz özlemcim
bu arada diyetisyene başlamışsın neyine başladın anlamadım neren tombiş senin sen tombiş görmemişsin resimlerde gördüğüm kadarı ile gayet normalsin kesinlikle aşırı bir kilon yok canım şaşırmışsın sen yaa birde dietisyene gidiyormuşsun bence gayet iyi kilon

bebingim ben sana ne diyeyimki yerden göğe kadar haklısın ama ben inadım inat istiyorum işte çocuk gibi tutturdum pişman olacağım ikisinide başaramayacağım biliyorum ama hayatım boyunca tırmaladım tırmaladım tırmaladım avucumu yaladım yani bende alıştım bu duruma yapmam gereken tek şey kursa gitmemek ama bunu asla sindiremem içimde birde işle çakışıyor kurs ders saatlerimi ayarlamak içinde deli gibi strese gireceğim offfffff offf ama genede vazgeçemiyorum ne olur şu gerizekalı arkadaşınıza dua edinde pişman olmasın başarsın şu işi

ay burpum çok teşekkür ederim:)) beni şımartıyorsun ama yaza göre biraz kilo aldım bu biraz bayağı var:))) ne yapayım bende böyle rahatlayayım...

canım ya dedim ya seni senden daha iyi tanıyan yok önce sen kararını ver ben senin hep arkandayım hemşo sayılırız artık ya:)))) kız vereceğiz değil mi?
şu yapacağın işleri ne olur strese girmeden yapmaya çalış biliyorsun bu olumsuz etkiler... ama ben sana gerçekten güveniyorum ve bu enerjinin sende var olduğunu düşünüyorum(resimlerden) ......

burp cum bana kızmadıgına cok sevindim.Allaah kolaylık versin sana.inşallah basarırısın.,
senden bi istegim var bak yine olumsuzsun bari su huyundan vazgec birkerede olumlu dusun olucak de nolur yaaa

özlemcim diyetin hayırlı olsun arkadasım.burp haklı pek zayıflamaya ihtiyacı varmıs gibi görünmüyorsun.ama sen kendinde biraz değişiklik istiyorsan zayıfla tabi nasolsa bebişle birlikte kiloları cifter cifter alacaksın...

canım naber?bikaç gündür hiç yazmadım açtım sadece okudum,,,zamanım artık hiçbişeye yetmiyor.yoruluyorum çok valla..hiç sorunlu bir hamileleik yaşamıyorum ama yorgunlu koşuşturmak beni mahvetti valla.bu afta sonu hiç dinlenemedim,iş güç,temizlik,yemek..hem çalışıp hem evli olmak ve üstüne hamile olmak..bide benim gibi düzen hastası olursan zor.sen neler yapıyorsun?iyimisin?

canım benim bence kendini bu kadar yorma.senin önceliğin hangisi bilemiyorum ben sana öncelik olarak minik bir bebek yakıştırıyorum.kariyerin için bence daha zamanın var ama anne olmak için çok yok.fikrimizi sormuşsun o yüzden söylüyorum yalnış anlamıyorsu değilmi canım.hem iş,hem kurs,hem hamilelik,bebek,ev işi.....offfffffffffffffffff...çok yorucu..bence bu kadarına girme,ben sonunda hepsini başarıcağına inanıyorum fakar senin bu kadar yıpranmana gönlüm el vermiyor.tabi içinden ne geliyorsa öyle davranman en doğrusu ama benim fikrim böyle.daha 4.ayım yeni bitti ama malesef hiç oturamıyorum,hep bi koşuşturma..daha şimdiden bacaklarımda kılcal damar çatlaması olmuş,ağrıdan ölüyorum.iyi düşün öyle başla başlıcaksan derim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…