O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
özlemcim diyetin hayırlı olsun arkadasım.burp haklı pek zayıflamaya ihtiyacı varmıs gibi görünmüyorsun.ama sen kendinde biraz değişiklik istiyorsan zayıfla tabi nasolsa bebişle birlikte kiloları cifter cifter alacaksın...
Tünaydın herkese,nasılsınız kızlar???Bugün hava güneşli İzmirde,tamam biraz soğuk ama güneş insanın içini ısıtıyor.Moral veriyor.Hepimiz için iyi bir hafta olmasını diliyorum....
herkese merhaba:))tuanayımın dediği gibi akşamki fırtına koparan lodosların estiği izmir havası yerine sabaha güneşli hava ile uyandık..eşim cumartesi gece geldi onu almaya gittim arabayla ama tam zamanında geldi havalardan dolayı..güzel yarım bir hafta sonu geçirdik bugün tekrar işe gitmek zorundaydı inşallah yıl başına uzun bir tatilimiz var evimizde geçireceğimiz..
sayfalarda boş kalmamış çok sevinidm ama üzüldüğüm başka konular oldu...
burpcum bende bebinge katılıyorum aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum..inşallah senin için hayırlısı neyse o olur biz destek olmak için elimizden geleni yaparız bunada emin ol..seni çok seviyoruz ve üzülmeni istemiyoruz sen mantıklı eğitimli herşeyin farkında olan bir insansın ve doğru yolun ne olduğunu eminim bulacaksın..
bebingcim canım yazamadım kusura bakam eşimin önünde arkasında dolaşmaktan sabahtan beride havayıda güzel bumuşken bir ton çamaşır getirdi onlarla uğraşıyorum..tedavi konusuna gelince en azından bir süre akışına bırakmak bencede iyi inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmaz ve kendiliğinden olur sende haklısın o kadar iğneye ilaca karşı ilerde neler yaşayacağız acaba...birde ameliyat oldum demişsin ne ameliyatı canım geçmiş olsun anladığım kadarıyla bu tedavilerle ilgili bir şey değil...
özlemcim bencede iyisin ama senin için nasıl rahat edicek ve kendini mutlu hissediceksen onu yap bebingin dediği gibi ne hastanesi bu bende anlamadım yazdın da kaçırdım mı acaba..gece hastanede kaldık demişsin noldu tatlım merak ettim şimdi...
tuanaycım canım sanada allah kolaylık versin ama sen hepsinin üstesinden gelirsin iş güç koşuşturmaca birde salak hırsızlar bu ara yaşadıkların gerçekten çok zor bu ruh halinde olman çok normal herşey üst üste gelince insanda bir bıkkınlık oluyor hiç birşeyden zevk almıyor hiçbirşey yapmak istemiyorsun bunlarda geçicek inşallah:))
semracım olsun sen hep giremesende biz biliyoruz bizi unutmadığını arada nasıl olduğunu bilelim merakta bırakma yeter:))artık temponu düşürmeye başlasan iyi olur zaten 2. dönemden sonra çalışmıycam demiştin ev işlerinde de arada yardımcı alırsın..sağ salim hayırlısıyla bebişimiz gelicek birde kız mı erkek mi öğrenseydik.))))
şimdilik benden bu kadar kızlar kendinize çok dikkat edin unutmayın YENİ YIL YENİ UMUTLAR:)
akşam yokum kızlar arkadasımın dogum günü dısarda olucaz....ona göre doldurun sayfaları
ben geldim kızlar çooook yorucu bi gün geçirdim
sonrasında da günüm vardı oraya gittim eve zor attım kendimi
öpüyorum hepiniziii
bugün en uzun gece kızlar boş durmayın korunmak zorunda olmayanlar :))))))
Meraba arkadaşlar
İnşaallah Rabbim bebek isteyen tüm arkadaşlara ikiz ikiz,sağlıklı bebişler verir...bende 4 yıllık evliyim.
Herhangibir tedavi olmadan iki kez hamile kaldım.Birini 18 ,birini 11 haftalıkken kaybettim malesef.Şimdide 1,5 yıldır pco nedeniyle hamile kalamıyodum.doktoruma artık kafayı yiycem deyince adetinin 2. yada 3. günü gel,aşılama sürecine geçelim dedi...
Sırada neler var merak ediyorum.Bu süreçte o kadar fiziksel ve psikolojik acı çektim ki...
Yardımcı olursanız sevinirim...
Yani galiba ocak ayında açılama olucam,eşimde problem yok ama öyle kötüyüm ki galiba ilk seferde olamazsa çökerim...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
amaaaan günü sevmiyorum okul çıkışı yorucu oluyo hiiiç eğlenmiyorum
üzülme en uzun gece bize de bi fayda sağlamayacak
keşke senle aynı zamanda hamile kalsak
mart ayında adetimiz geciksin ve gelmesin testlerimiz pozitif olsun da hastane de birlikte sıra bekleyelim olmaz mı?????????????????????
tabi mart a kadar topikten hamileler çıksın da bize tecrübe olur:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?