Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biraz onunda etkisi var tabi:) ama gerçekten birazdan fazlaca aldım...

hımm aksam yanlız kalmıs sayfamız.
kayınvalidemlere gittik nette bozukmuş giremedim kızlar.ama sizde yoksunuz...
tuanaycım pazarın gununde nerdesin....
semracım iyiyim bende sağol canım hep bi koşusturmaca valla.ama sen dinlenmelisin.işmizi zor bu titizlik cok zarar veriyor bize.naptın bebişe bişiyler aldınmı

Tünaydın herkese,nasılsınız kızlar???Bugün hava güneşli ızmirde,tamam biraz soğuk ama güneş insanın içini ısıtıyor.Moral veriyor.Hepimiz için iyi bir hafta olmasını diliyorum....

herkese merhaba:))tuanayımın dediği gibi akşamki fırtına koparan lodosların estiği izmir havası yerine sabaha güneşli hava ile uyandık..eşim cumartesi gece geldi onu almaya gittim arabayla ama tam zamanında geldi havalardan dolayı..güzel yarım bir hafta sonu geçirdik bugün tekrar işe gitmek zorundaydı inşallah yıl başına uzun bir tatilimiz var evimizde geçireceğimiz..
sayfalarda boş kalmamış çok sevinidm ama üzüldüğüm başka konular oldu...
burpcum bende bebinge katılıyorum aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum..inşallah senin için hayırlısı neyse o olur biz destek olmak için elimizden geleni yaparız bunada emin ol..seni çok seviyoruz ve üzülmeni istemiyoruz sen mantıklı eğitimli herşeyin farkında olan bir insansın ve doğru yolun ne olduğunu eminim bulacaksın..

bebingcim canım yazamadım kusura bakam eşimin önünde arkasında dolaşmaktan sabahtan beride havayıda güzel bumuşken bir ton çamaşır getirdi onlarla uğraşıyorum..tedavi konusuna gelince en azından bir süre akışına bırakmak bencede iyi inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmaz ve kendiliğinden olur sende haklısın o kadar iğneye ilaca karşı ilerde neler yaşayacağız acaba...birde ameliyat oldum demişsin ne ameliyatı canım geçmiş olsun anladığım kadarıyla bu tedavilerle ilgili bir şey değil...

özlemcim bencede iyisin ama senin için nasıl rahat edicek ve kendini mutlu hissediceksen onu yap bebingin dediği gibi ne hastanesi bu bende anlamadım yazdın da kaçırdım mı acaba..gece hastanede kaldık demişsin noldu tatlım merak ettim şimdi...

tuanaycım canım sanada allah kolaylık versin ama sen hepsinin üstesinden gelirsin iş güç koşuşturmaca birde salak hırsızlar bu ara yaşadıkların gerçekten çok zor bu ruh halinde olman çok normal herşey üst üste gelince insanda bir bıkkınlık oluyor hiç birşeyden zevk almıyor hiçbirşey yapmak istemiyorsun bunlarda geçicek inşallah:))

semracım olsun sen hep giremesende biz biliyoruz bizi unutmadığını arada nasıl olduğunu bilelim merakta bırakma yeter:))artık temponu düşürmeye başlasan iyi olur zaten 2. dönemden sonra çalışmıycam demiştin ev işlerinde de arada yardımcı alırsın..sağ salim hayırlısıyla bebişimiz gelicek birde kız mı erkek mi öğrenseydik.))))

şimdilik benden bu kadar kızlar kendinize çok dikkat edin unutmayın YENı YIL YENı UMUTLAR:)

denizicim çok sevindim yazmana.eşin gelmiş ne güzel tabiki sana kızmadık sen izinliydin..önününzde daha güzel günler olacak esinle birlikte...bol bol sımart kocanı canım...

oooooo tuanay hanım güneşle birlikte sende canlandın heralde sayfaya geldin.lütfen bize daha fazla zaman ayır özlüyoruz sekerim seni...

akşam yokum kızlar arkadasımın dogum günü dısarda olucaz....ona göre doldurun sayfaları

ben geldim kızlar çooook yorucu bi gün geçirdim
sonrasında da günüm vardı oraya gittim eve zor attım kendimi
öpüyorum hepiniziii
bugün en uzun gece kızlar boş durmayın korunmak zorunda olmayanlar :))))))

Tünaydın herkese,nasılsınız kızlar???Bugün hava güneşli İzmirde,tamam biraz soğuk ama güneş insanın içini ısıtıyor.Moral veriyor.Hepimiz için iyi bir hafta olmasını diliyorum....

ooooooo canım ya nerelerdesin sen? hava iyi olunca sende açıldın tabi:)) gerçekten güneş ne kadar önemli değil mi insanın içini ısıtıyor ve moralini düzeltiyor.... inşallah güzel bir hafta olur...opuyorumnanaktan

Meraba arkadaşlar
ınşaallah Rabbim bebek isteyen tüm arkadaşlara ikiz ikiz,sağlıklı bebişler verir...bende 4 yıllık evliyim.
Herhangibir tedavi olmadan iki kez hamile kaldım.Birini 18 ,birini 11 haftalıkken kaybettim malesef.Şimdide 1,5 yıldır pco nedeniyle hamile kalamıyodum.doktoruma artık kafayı yiycem deyince adetinin 2. yada 3. günü gel,aşılama sürecine geçelim dedi...
Sırada neler var merak ediyorum.Bu süreçte o kadar fiziksel ve psikolojik acı çektim ki...
Yardımcı olursanız sevinirim...
Yani galiba ocak ayında açılama olucam,eşimde problem yok ama öyle kötüyüm ki galiba ilk seferde olamazsa çökerim...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

aman da aman kocişi gelmişte bizi ihmal edermiş şaka şaka canım benim özlem giderin tabi.... şimdilik izinlisin canım sen:))) ama fazla uzatıpta özletme kendini... kendine iyi bak eniştemize de selamlar....

doğru ya bu gece en uzun gece olacak ama bana değil:))) ohhhhh ne güzel biri günde biri kutlamalarda bende evde kös kös oturuyorum kocişime pastalar yapıyorum ... izinli ya yazık yapamaz birşeyler yesin bari....

merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin.... inşallah duaların kabul olur da hepimiz bebiş sahibi oluruz...
bende senin gibi kendiliğinden hamile kaldım ve 11-12 hafta arasında kaybettim çok zordu ve benimde psikolojim altüst oldu...bende bir arkadaştan duyarak aşılama oldum ancak tutmadı ... bende de pko çıktı şimdi kilo veriyorum etkisi oluyormuş.... aşılama işlemi kimine göre acısız ama benim canım çok yandı(( olmazsa çökerim deme sonuçta bu rabbimin bileceği bir iş ona inan va güven belli ki bir zamaanı var... bu arada olmayacak diye birşey yok bizim sayfamızdaki nazar boncuğumuz semra ilk aşılamada hamiş kaldı ve şimdi bayağı bir yol kat etti ... darısı isteyen herkesin başına...

amaaaan günü sevmiyorum okul çıkışı yorucu oluyo hiiiç eğlenmiyorum
üzülme en uzun gece bize de bi fayda sağlamayacak
keşke senle aynı zamanda hamile kalsak
mart ayında adetimiz geciksin ve gelmesin testlerimiz pozitif olsun da hastane de birlikte sıra bekleyelim olmaz mı?????????????????????

tabi mart a kadar topikten hamileler çıksın da bize tecrübe olur:)))))))))))))))

ayyy ne güzel olur hamiş hamiş konuluruz o zaman:))))
sende bir belirti yok mu canım? kaç gün oldu bugün? ya belkide karşılaştık birbirimizi tanımıyoruz olamaz mı burası küçük yer sonuçta..... :teytey:

burpum seni görüyorum ama görüntü var ses yok gibi:))) nasılsın ,neler yaptın , nasıl geçti anlat canım ya valla merak ediyorum .... yorucuydu kesin ama sen güzel yönlerini anlat...

bu arada ne yapmaya karar verdin hepsine devam mı? sen yaparsın bence birkaç burp olacak ama olsun ben sana güveniyorum... hem belkide ikiside aynı anda olacak kim bilir? inşallah herşey yolunda gider...

tam 41.gün belirti melirti yok
haafta sonuna doğru gelmesi lazım da şimdilik tık yok
kimbilir belki de karşılaşmışızdır
ay paranoyak olucam adet gelmedikçe şeytan dürtüyo yoksa hamilemiyim diye
sıyırıyorum yavaş yavaş dellendim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…