Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim tutmayın beni zati bende o enerji var ama başaracak şans yok galiba bugün piti piti gittim vallaha kursa oradanda yemek yemeden doğru derse öğrencileri ayarla asistanı ayarla dersi başlatsın diye ben manyağım vallaha manyağım :)

burp cum bana kızmadıgına cok sevindim.Allaah kolaylık versin sana.inşallah basarırısın.,
senden bi istegim var bak yine olumsuzsun bari su huyundan vazgec birkerede olumlu dusun olucak de nolur yaaa

ya sorma canım yaa ama nasıl olumsuz olmayayımki birde her türlü olumsuzlukta bizi buluyor üniversitedeyken çok şanslı bir insandım sonra o şansım nereye gitti anlamadım eşimde öyle oldu çalıştığı ofiste bir yıldır doğru düzgün parasını alamıyor her ay içeride parası kalıyor dışardan iş yapıyor sözleşme yapsa dahi parasını ödemiyorlar doğru düzgün krizden ilk etkilenen piyasa mimari piyasa kriz geçse artık bizde kalp krizinden gitmesek olumsuzluklar bi peşimizi bıraksalar bende bırakçam olumsuz olmayı ama siz biliyorsunuz başıma gelenleri

ya canım haklısın ama manyak kafama laf geçirebiliyormuyum bir onu sor bana ne kastım varsa kendime hep parçalarım böyle kendimi karşılığını alsam gam yemem üstüne üstelik mart ayında bir sergim daha var ve ona hazırlığım yok ben ciddi manyağım vallaha

canım benim kocişine kavuştuğuna çok mutlu oldum allah bir ömür ayırmasın sizi bebişinizle sağlıkla yaşlanın inşallah

kızlar bugünlük fazla ödevim yoktu ama devamsızlık yaparsam kızmazsınız dimi bana ne olur mazeret raporu getiririm hatta sizinle testte çözeriz olmazsa burada hep birlikte çalışırız :))))

canım ya inşallah hamilesindir .... benim de gecikince dr a gitmiştim 1-2 güne kadar olursun dedi ve dediği gibi ertesi gün oldum benimde 43. günde oldu.... eğer belirtin varsa bir test yap belki güzel bir haber verirsin:))))

burpum ya sen çalış yeterki ... enerjinde şansın da var öyle düşünerek olumsuzluğu davet etme....

ay yok özlem töbe de hamile olmıym şimdi zaten olamam ki korunduk hep:))))
yaklaştığını hissediyorum ama sadece his.azcık vücudum toplansın da öyle hamile olıym
şimdi olması imkansıza çok çok yakın benim hüsnü kuruntum:))))
seni beklicem ben
yada ocak ta bırakırsak korunmayı önden gidip sana yol açıcam

canım ya hepsi bana uyar:)))
bencede vücudun biraz toparlansın öyle kal... önden git sen inşallah bende seni takip edebilirim...

ooooooo yine kimse yok askıya aldınız kızlarrrrrr.. kızıyorum bakkkkkk

günaydın kızlar aferin size yazısmısınız masallah özlem ve mavi pekiyi aldı burp de tabi.ama tuanay zayıf aldı deniz raporlu.semra da hadi raporlu olsun özlenen de zayıf aldı baska varmı acabaaa.bide yeni bir arkadasımız var o da hoşgelmiş....
bayagıdır dısarı cıkmamıstım iyi oldu ama acayip bir uyku delisi oldum ben sürekli uyumak istiyorum ve acayip dalgın uyuyorum o yuzden aklım sürekli uykudaydı butun aksam....
burp cum hayırlı olsun kararın inaşllah basarırsın..bizi ihmal etmezsen seviniriz cünki özlüyoruz seni sohbetini...
mavicim benim hiç günüm olmadı hiç hoşlanmam gün muhabbetleri cok basar beni.ben arkadaslarımla olmayı severim ama nedense bu gunlerde bayanlar bambaska bir hal alıyorlar...ondan raahatsız oluyorum....valla en uzun geyeci değerlendiremedik arkadaslar....
özlemcim sana yıldızlı pekiyi veriyorum valla kocana pasta yaptıgın için hemde sayfayı ihmal etmediğin için.öpüyorum seni çok

mavicim valla özlemle siz belki de karsılaşmışsınızdır.ben valla doktorda müşterilerimle karsılasıyorum orasıda küçük bir şehir olduguna göre carsıda pazarda karsılaşma ihtimaliniz var....

Günaydın mı desem,ne desem,güzel bir gün olsun kızlar...Dün gece Minik Egemiz geldi dünyaya.Kaç gündür hastaneye gidip geliyorlardı,ama kendisi en uzun geceyi seçti.Oğlak burcu olmasına 2 saat kala yay burcu olmayı seçti.Hollanda'da normal doğumun dışında başka bir doğum şekli yok.Hayati önem taşımadıkça,sezaryana almıyorlar.En doğrusunu yapıyorlar bencede.Bizim gibi korkaklara göre değil belki ama ben de normal doğum yapmayı tercih ediyorum.Kardeşim hemen fotosunu çekmiş,gönderdi,nasıl tatlı birsey anlatamam.ılk defa hala oldum.ıki kardeşiz zaten.Sapsarı,kızıl kafalı,dünya tatlısı,lokum gibi bir sey.En kısa zamanda işlerimi ayarlayıp,Allahın izniyle görmeye gideceğim.Herhalde bu en erken ocak sonu,şubat başı gibi bir sey olur.Sağlıklı olalımda gerisi boş.ışte böyle.Döktürdüm hislerimi size.
Havaya gelince,bugün çok soğuk yaaa.Havayı koklayan adam gibi oldum.Ama ne yapayım ruh halimi çok etkiliyor.Ben tam bir yaz çocuğuyum.Herşey apaçık olmalı.Gizli kapaklı kalmamalı hiçbir şey.Öfff amma da döktürdüm,neyse,ilerleyen saatlerde görüşmek dileği ile....

kızlar merhaba ben gündüz siz akşam takılıyorsunuz ama bugün bende takılcam eşim nöbetçi gelmiyecek eve..
bebingcim ne güzel değişiklik olmuştur kafanı dağıtmak iş güç hep aynı bende eşimle bereber birşeyler yapmayalı uzun zaman oldu..
burpcum hayırlı olsun aldığın karar ve belkide bütün olumsuzlukların kırıldığı nokta olur ve peşinizi bırakır o eski şanslı günlerinize dönersiniz:)=)
mavim canım sıkma bak olacak bugün yarın sen merak etme bencede bir kaç ay ara vermeniz senin açından sağlığın açısından daha iyi olur tabi..özlemcimle beraber doktorlara gidersiniz inşallah..
özlemcim kadın doğum doktorun mu dedin kilo ver diye yoksa sen mi karar verdin..inşallah en kısa zamanda bı sıkıntılardan kurtuluruz..
yeni gelen arkdaşımıza da hayırlı olsun diyorum öyle göçmek falan yok biz neler yaşadık ama hala ayaktayız..herşey allahın takdiri..
tuanaycım en sona sakladım hayırlı uğurlu sağlıklı bahtlı olsun inşallah çok güzel bir duygu hala olmak 2 abim ve 2 de yeğenim var bir kız biri erkek çok farklı bir duygu:))hele birde daha yeni yeni konuşmaya başladığında böyle a 'ları incelterek hala deyişleri var bitiyorsun:)))allahım sanada nasip etsin inşallah..

tuanaycım nasıl mutlu oldum ne güzel bir haber bu bir bebek dünyaya geliyor cok heyecanlandım yaaa.
büyüdükçe cok daha tatlı olacak ama o özlemek cok koyuyor insana...
git tabi en yakın zamanda kucagına al kokla ugur getirsin sana inşallah.ne güzel döktürmüşssün gercekten soguk cok feci ya.bana göre de değil bu havalar...

denizcim aksama fırsat bulursam bende girerim.ohhh sende olursun muhabbet ederiz...
değişiklik oldu valla dısarı cıkmak.sabah eşimle bankaya filan gittik.kolkola yürüdük özlemişim kocamınj koluna girip yürümeyi.hayatın kosusuturmacasına nasıl dalıyoruz bunu farkettim.
gündemmim hergünkü gibi hamilelerdi.bankacımız da hamileymiş herşeyi netten yaptıgımızdan telde konustugumuzddan farkettmemişiz bile...kafamı nererye cevirsem birileri hamile.görümcem evleniyor bizden önce olur heralde cocukları diye dalga gectim dün eşimle.aslında gercek payıda var.büyük ihtimal bizim yok diye önümüze gecmeye calısırlar...

ayyyy ne güzel pekiyi aldım ne mutlu bana.... ne yapayım evde yalnız birazda seçici ayrıca tek başına da yemez en azından hazır birşeyler yapayım dedim.... gel sanada yaparım canım benim.....

bende öyle düşünüyorum:))) ama tanımayınca...

canım ya ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün.... rabbim sana da bir lokum nasip eder inşallah...

fıstığım bende pko çıktı ya dr ların ikiside verirsen bu zinciri kırarsın dedi... o nedenle başladım:))) ama vermem lazım yaza göre çok aldım tam 8 kilo aldım:))) ilaçlarda yordu tabi.... ama bu gece de ben takılamıyorum misafirler gelecek geçmiş olsuna...

yaaaaa ama ben yokum((

Naber kızlar?ben ıyıyım,umarım sızlerde ıyısınızdır..

Teşekkürler canım güzel sözlerin için,zaten bu siteye girince yalnız olmadığımı daha iyi anlıyorumşutarafagitti Bende ,ilk aşılamada tutanları aklıma getirip ,neden olmasın diyorum...Bu arada sanada geçmiş olsun,en kısa sürede iyi haberlerini almak dileğiyle...

canım benim desteğin için teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyor tabiki tempo ve ders saatlari artacak e tabi ödevlerde artacak ama kafam raahat başaracağım :)

minik egeye allah ömür boyu sağlık ve mutluluk versin ve bir iki ay içinde kuzen nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhh :)))) amiiiiiiiiiiiiiin
:) anladın sen onu :)

Naber kızlar?ben İyİyİm,umarım sİzlerde İyİsİnİzdİr..

canım benim facebook sağolsun şimdiden alkisalkisalkis DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN yarın bütün gün dersim var giremezsen nete kaçırmak istemem :)

bu sayfa gerçekten bir başka tatlım inşallah hepimize buradan güzel haberler yazmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…