- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
- Konu Sahibi ozlem5723
-
ay burpum çok teşekkür ederim:)) beni şımartıyorsun ama yaza göre biraz kilo aldım bu biraz bayağı var:))) ne yapayım bende böyle rahatlayayım...
canım ya dedim ya seni senden daha iyi tanıyan yok önce sen kararını ver ben senin hep arkandayım hemşo sayılırız artık ya:)))) kız vereceğiz değil mi?
şu yapacağın işleri ne olur strese girmeden yapmaya çalış biliyorsun bu olumsuz etkiler... ama ben sana gerçekten güveniyorum ve bu enerjinin sende var olduğunu düşünüyorum(resimlerden) ......
canım benim tutmayın beni zati bende o enerji var ama başaracak şans yok galiba
burp cum bana kızmadıgına cok sevindim.Allaah kolaylık versin sana.inşallah basarırısın.,
senden bi istegim var bak yine olumsuzsun bari su huyundan vazgec birkerede olumlu dusun olucak de nolur yaaa
ya sorma canım yaa ama nasıl olumsuz olmayayımki birde her türlü olumsuzlukta bizi buluyor üniversitedeyken çok şanslı bir insandım sonra o şansım nereye gitti anlamadım eşimde öyle oldu çalıştığı ofiste bir yıldır doğru düzgün parasını alamıyor her ay içeride parası kalıyor dışardan iş yapıyor sözleşme yapsa dahi parasını ödemiyorlar doğru düzgün krizden ilk etkilenen piyasa mimari piyasa kriz geçse artık bizde kalp krizinden gitmesek olumsuzluklar bi peşimizi bıraksalar bende bırakçam olumsuz olmayı ama siz biliyorsunuz başıma gelenleri
canım benim bence kendini bu kadar yorma.senin önceliğin hangisi bilemiyorum ben sana öncelik olarak minik bir bebek yakıştırıyorum.kariyerin için bence daha zamanın var ama anne olmak için çok yok.fikrimizi sormuşsun o yüzden söylüyorum yalnış anlamıyorsu değilmi canım.hem iş,hem kurs,hem hamilelik,bebek,ev işi.....offfffffffffffffffff...çok yorucu..bence bu kadarına girme,ben sonunda hepsini başarıcağına inanıyorum fakar senin bu kadar yıpranmana gönlüm el vermiyor.tabi içinden ne geliyorsa öyle davranman en doğrusu ama benim fikrim böyle.daha 4.ayım yeni bitti ama malesef hiç oturamıyorum,hep bi koşuşturma..daha şimdiden bacaklarımda kılcal damar çatlaması olmuş,ağrıdan ölüyorum.iyi düşün öyle başla başlıcaksan derim canım..
ya canım haklısın ama manyak kafama laf geçirebiliyormuyum bir onu sor bana ne kastım varsa kendime hep parçalarım böyle kendimi karşılığını alsam gam yemem üstüne üstelik mart ayında bir sergim daha var ve ona hazırlığım yok ben ciddi manyağım vallaha
herkese merhaba:))tuanayımın dediği gibi akşamki fırtına koparan lodosların estiği izmir havası yerine sabaha güneşli hava ile uyandık..eşim cumartesi gece geldi onu almaya gittim arabayla ama tam zamanında geldi havalardan dolayı..güzel yarım bir hafta sonu geçirdik bugün tekrar işe gitmek zorundaydı inşallah yıl başına uzun bir tatilimiz var evimizde geçireceğimiz..
sayfalarda boş kalmamış çok sevinidm ama üzüldüğüm başka konular oldu...
burpcum bende bebinge katılıyorum aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum..inşallah senin için hayırlısı neyse o olur biz destek olmak için elimizden geleni yaparız bunada emin ol..seni çok seviyoruz ve üzülmeni istemiyoruz sen mantıklı eğitimli herşeyin farkında olan bir insansın ve doğru yolun ne olduğunu eminim bulacaksın..
bebingcim canım yazamadım kusura bakam eşimin önünde arkasında dolaşmaktan sabahtan beride havayıda güzel bumuşken bir ton çamaşır getirdi onlarla uğraşıyorum..tedavi konusuna gelince en azından bir süre akışına bırakmak bencede iyi inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmaz ve kendiliğinden olur sende haklısın o kadar iğneye ilaca karşı ilerde neler yaşayacağız acaba...birde ameliyat oldum demişsin ne ameliyatı canım geçmiş olsun anladığım kadarıyla bu tedavilerle ilgili bir şey değil...
özlemcim bencede iyisin ama senin için nasıl rahat edicek ve kendini mutlu hissediceksen onu yap bebingin dediği gibi ne hastanesi bu bende anlamadım yazdın da kaçırdım mı acaba..gece hastanede kaldık demişsin noldu tatlım merak ettim şimdi...
tuanaycım canım sanada allah kolaylık versin ama sen hepsinin üstesinden gelirsin iş güç koşuşturmaca birde salak hırsızlar bu ara yaşadıkların gerçekten çok zor bu ruh halinde olman çok normal herşey üst üste gelince insanda bir bıkkınlık oluyor hiç birşeyden zevk almıyor hiçbirşey yapmak istemiyorsun bunlarda geçicek inşallah:))
semracım olsun sen hep giremesende biz biliyoruz bizi unutmadığını arada nasıl olduğunu bilelim merakta bırakma yeter:))artık temponu düşürmeye başlasan iyi olur zaten 2. dönemden sonra çalışmıycam demiştin ev işlerinde de arada yardımcı alırsın..sağ salim hayırlısıyla bebişimiz gelicek birde kız mı erkek mi öğrenseydik.))))
şimdilik benden bu kadar kızlar kendinize çok dikkat edin unutmayın YENİ YIL YENİ UMUTLAR:)
canım benim kocişine kavuştuğuna çok mutlu oldum allah bir ömür ayırmasın sizi bebişinizle sağlıkla yaşlanın inşallah
kızlar bugünlük fazla ödevim yoktu ama devamsızlık yaparsam kızmazsınız dimi bana ne olur mazeret raporu getiririm hatta sizinle testte çözeriz olmazsa burada hep birlikte çalışırız :))))