- Konu Sahibi ozlem5723
-
fıstığım bende pko çıktı ya dr ların ikiside verirsen bu zinciri kırarsın dedi... o nedenle başladım:))) ama vermem lazım yaza göre çok aldım tam 8 kilo aldım:))) ilaçlarda yordu tabi.... ama bu gece de ben takılamıyorum misafirler gelecek geçmiş olsuna...
denizcim aksama fırsat bulursam bende girerim.ohhh sende olursun muhabbet ederiz...
değişiklik oldu valla dısarı cıkmak.sabah eşimle bankaya filan gittik.kolkola yürüdük özlemişim kocamınj koluna girip yürümeyi.hayatın kosusuturmacasına nasıl dalıyoruz bunu farkettim.
gündemmim hergünkü gibi hamilelerdi.bankacımız da hamileymiş herşeyi netten yaptıgımızdan telde konustugumuzddan farkettmemişiz bile...kafamı nererye cevirsem birileri hamile.görümcem evleniyor bizden önce olur heralde cocukları diye dalga gectim dün eşimle.aslında gercek payıda var.büyük ihtimal bizim yok diye önümüze gecmeye calısırlar...
fıstığım bende pko çıktı ya dr ların ikiside verirsen bu zinciri kırarsın dedi... o nedenle başladım:))) ama vermem lazım yaza göre çok aldım tam 8 kilo aldım:))) ilaçlarda yordu tabi.... ama bu gece de ben takılamıyorum misafirler gelecek geçmiş olsuna...
yaaaaa ama ben yokum((
Naber kızlar?ben İyİyİm,umarım sİzlerde İyİsİnİzdİr..
selam kızlaaaaaarrrrr
hazır evi temizlemişken bi de beden temizliği yaptım hafifledim valla bebek gibi oldum bu hafta içi doktora gidicem ya hem yeni yıl a da temiz giriym dimi??????
özlem kemal bey in tayini çıkmış sanırım fetiyeye kapatmış muaynehaneyi
bendeki de ne kısmet ama??????????????????
ilhan bey le yola devam mecburen....................
bebing pekiyi için teşekkürlerr yaşasıııın sevindim:)))))
Tuanay Allah uzun sağlıklı ömür versin bizlere de nasip etsin inşallah
öperim herkesiiiii
Teşekkürler canım güzel sözlerin için,zaten bu siteye girince yalnız olmadığımı daha iyi anlıyorumşutarafagitti Bende ,ilk aşılamada tutanları aklıma getirip ,neden olmasın diyorum...Bu arada sanada geçmiş olsun,en kısa sürede iyi haberlerini almak dileğiyle...
selam kızlaaaaaarrrrr
hazır evi temizlemişken bi de beden temizliği yaptım hafifledim valla bebek gibi oldum bu hafta içi doktora gidicem ya hem yeni yıl a da temiz giriym dimi??????
özlem kemal bey in tayini çıkmış sanırım fetiyeye kapatmış muaynehaneyi
bendeki de ne kısmet ama??????????????????
ilhan bey le yola devam mecburen....................
bebing pekiyi için teşekkürlerr yaşasıııın sevindim:)))))
Tuanay Allah uzun sağlıklı ömür versin bizlere de nasip etsin inşallah
öperim herkesiiiii
canım sen yoksunda merak etme bebingte yok tek başıma takılıyorum.((
off bugün çok sıkıldım hava kötü kafamı bile çıkarmadım dışarıya çok bunaldım ne olucaksa olsun artık çalışmak istiyorum hastaneler git gel ha bu ay ha gelecek ay diye diye çalışmadım da bunaldım artık hiç alışkın değilim evde oturmaya...
Öslemim nasılsın tatlım benim??
Deniz; şeker tatlısı arkadaşım,bu borç,alacak verecek hesap işleri hiç bitmez.Hayatta herşey para.Çocuğu yapmak para,bakmak para.Hakkımızı nasıl ödeyecek bu veletler bakalım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?