Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlaaaaaarrrrr
hazır evi temizlemişken bi de beden temizliği yaptım hafifledim valla bebek gibi oldum bu hafta içi doktora gidicem ya hem yeni yıl a da temiz giriym dimi??????

özlem kemal bey in tayini çıkmış sanırım fetiyeye kapatmış muaynehaneyi
bendeki de ne kısmet ama??????????????????
ilhan bey le yola devam mecburen....................
bebing pekiyi için teşekkürlerr yaşasıııın sevindim:)))))
Tuanay Allah uzun sağlıklı ömür versin bizlere de nasip etsin inşallah
öperim herkesiiiii

özlemcim ben mi kaçırdım bilmiyorum sormuştumda ne geçmiş olsunu niye hastaneye gitmiştiniz?merak ettim yaww önemli bişey yoktur inşallah...

evet canım aynen öyle insan koşusturmacadan hayatın farkında bile olmuyor banka deme bana bugün cinlerim tepeme çıktı özel emeklilik te birkimim vardı tüp bebek için çekeyimd edim çünkü zaten araba kredimiz var onu ödüyoruz onlarda bir kesinti yapmışlar vazgeçtim bende uzun vadede daha karlı oluyor ya ama şimdi hesap kitap boğuldum yani off varya ne var bizde kendiliğinden yapsak yani bu kadar sıkıntı stres...

canım kolay gelsin sana ...

oh oh süper hadi baklaım temiz temiz girersin yeni yıla ama nankör bu temizlikler canım:))

off bugün çok sıkıldım hava kötü kafamı bile çıkarmadım dışarıya çok bunaldım ne olucaksa olsun artık çalışmak istiyorum hastaneler git gel ha bu ay ha gelecek ay diye diye çalışmadım da bunaldım artık hiç alışkın değilim evde oturmaya...

çok teşekkürler canım inşallah hepimiz hamiş kalırız bu yıl:)))

şans işte neyse canım ya ilhan beye git bakalım:))) ay olsunda kiminle olursa olsun... tertemiz oldun ha valla benimde istiyorda gözüm hiç kesmiyor(

canım sen yoksunda merak etme bebingte yok tek başıma takılıyorum.((

bebing yine nerelere gitmiş hangi partide acaba bu akşam:))) sen eşinin görevli olduğu günleri söylede müsaitsem eğer bende yazışırız....opuyorumnanaktan

Deniz; şeker tatlısı arkadaşım,bu borç,alacak verecek hesap işleri hiç bitmez.Hayatta herşey para.Çocuğu yapmak para,bakmak para.Hakkımızı nasıl ödeyecek bu veletler bakalım???

aslında çalışmak sana iyi gelecektir hem uzaklaşmış olursun kafayı fazla takmazsın imkanın varsa değerlendir derim canım ben:)))

Öslemim nasılsın tatlım benim??

iyiyim fıstığım ya sen nasılsın? gerçi sen çok mutlusundur şimdi taze hala seni:)) inşallah dahada güsel bir bebişte sana verir rabbim:Saruboceq:

Deniz; şeker tatlısı arkadaşım,bu borç,alacak verecek hesap işleri hiç bitmez.Hayatta herşey para.Çocuğu yapmak para,bakmak para.Hakkımızı nasıl ödeyecek bu veletler bakalım???

valla ya parayla çocuk yapıyoruz.... millet bedava gelir istemez:))) biz birde üstüne ödüyoruz ödedikte gelse bari...

kıslar ben kaçtım evi toparlamam lazım :)))

merhaba kızlar...
dun aksam için kusura bakmayın ama eşim bilgisayarını getirmemeiş bende giremedim nete.aklımda sizde kaldı.hemen günahımı almışssınız valla...
denizicim sen esin nöbetçi olcagı zaman haber ver bize girmeye calısalım....
özlemim misafirler gelmiş gitmiş yorulmuşundur arkadsım yaaa kıyamam sana..

semracım cok sukur ugradın iyi olmanan cook sevindim.bebiş büyüyor mu hareketleri artmıstır heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…