Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim az daha sabret bence calışmak için simdi tüp bebek işlemleri baslıcak ya bence yorma kendini zzaten tutacak hamiş olacaksın tadını cıkar evde hamişliğin iş sıkıntılarına girme.hassas olacak hamileliğin sende biliyorsun az daha dayan.doğur sonra calısırsın...

tuanayım seni daha cok görmek istiyoruz sayfada
dun aksam ki yoklamada bi ben sıfır aldım kızlar...hepiniz pekiyi aldınız...

mavicim valla mis gibi oldun güle güle kirlen...,doktor işini takma kafana olcak olduktan sonra her yerde olur sen inan yeterki....
bizi de bilgilendir doktordan sonra

burp cum basarırsın hepsini sen.yeterki kendine dikat et ve iyi ol.bi dahaki tedavinin baslama tarihi belli mi...
bu arada demiyin kızlar parayla bebek yapıyoruz fialn.cocuklar alınıyor ondan gelmiyor lar bence

Slmmmmm,herkese güzel bir gün diliyorum.Nasılsınız kızlar,bebing yine döktürmüşsün.Ama sen de olmasan hareket olmayacak zaten.Varlığınla anlam katıyorsun tatlım,iyi ki varsın:)

bebing yine nerelere gitmiş hangi partide acaba bu akşam:))) sen eşinin görevli olduğu günleri söylede müsaitsem eğer bende yazışırız....opuyorumnanaktan

tamam canımcım mesela yarın akşam yine yok bende sizinle takılcam ohh ne güzel:))

Deniz; şeker tatlısı arkadaşım,bu borç,alacak verecek hesap işleri hiç bitmez.Hayatta herşey para.Çocuğu yapmak para,bakmak para.Hakkımızı nasıl ödeyecek bu veletler bakalım???

haklısın canım da insan ister istemez sıkılıyor eşimde kızıyor sen niye sıkılıyorsun bir şekilde halletcez diye..işin bakma büyütme kısmına hiç gelmiyorum bir olsa gerisi Allah Kerim...

aslında çalışmak sana iyi gelecektir hem uzaklaşmış olursun kafayı fazla takmazsın imkanın varsa değerlendir derim canım ben:)))

şu tüp bebek olup sonuçlansa olumlu ya da olumsuz ona göre bende bir yol çizicem allah korusun eğer olumsuz olursa sonuç zaten hemen iş bakıcam..

kız almayız biz günahını merak ediyoz ondan:))

canım bende aynı şeyleri düşündüğüm için bekliyorum zaten 1 senedir bunlarla uğraşmaktan çalşımaya fırsat mı var..özel sektör olunca sürekli izin almak ta dert bir de ne için çocuk için zaten çocuk olayına iş yerlerine hiç iyi bakmıyor işleri aksar diye o yüzden çocuk olsa ondan sonrası önemli değil biraz büyüdükten sonra yine başlarım ama negatif olursa nasıl olurum bilmiyorum off zaman yaklaştıkça olumsuzlukları çağırmaya başladım yine...

denizicim su olumsuzlukları cıkar aklından hersey cok guzel olacak.yeni yıl yeni umtlar değil mi ama.sansın cok yuksek biliyorsun.kov aklından negatiflikleri lütfen.....
daha guzel seylerden bahsedelim...

özlemcim bende biraz arastırdım ve pko lularda kilo vermek gerçekten herşeyi çok değiştiriyormuşşş
o zaman seni takibe alıyoruz ne yedin ne içtin bundan sonra bizden hesabı sorulacak saana

tunayım ben döktürüyorum ama sizsiz tadı tuzu olmuyor sayfanın gerçekten.lütfen seni biraz daha fazla görelim sahalarda..

denizicim su olumsuzlukları cıkar aklından hersey cok guzel olacak.yeni yıl yeni umtlar değil mi ama.sansın cok yuksek biliyorsun.kov aklından negatiflikleri lütfen.....
daha guzel seylerden bahsedelim...

tamam tatlım:))herşey daha güzel olucak inşallah allah hepimize eşlerimize sağlık versinde bunada şükür...

canım ya teşekkür ederim yoruldum ama bunlar tatlı yorgunluklar.... ben misafiri çok severim hergün gelse hayır demem...

şu tüp bebek olup sonuçlansa olumlu ya da olumsuz ona göre bende bir yol çizicem allah korusun eğer olumsuz olursa sonuç zaten hemen iş bakıcam..

canım ya öyleyse şu işin olsun yorma kendini bence ... ondan sonra istersen çalışırsın... canım sen daha önce ne iş yapıyordun tekrar hatırlatır mısın?

umutsuzluk yok herşey umut etmekle ve istemekle başlar.... o zaman kendinde o gücü hissedersin..

özlemcim bende biraz arastırdım ve pko lularda kilo vermek gerçekten herşeyi çok değiştiriyormuşşş
o zaman seni takibe alıyoruz ne yedin ne içtin bundan sonra bizden hesabı sorulacak saana

canım ilgin için çok teşekkür ederim.... çok tatlısın sağol.... dr lar doğru söylemiş demek:))) ne güzel ya bende yazarım cmt günü tartılıp yazarım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…