tunayım ben döktürüyorum ama sizsiz tadı tuzu olmuyor sayfanın gerçekten.lütfen seni biraz daha fazla görelim sahalarda..
özlemim agzına sağlık çok guzel demişin
canımın içi bende misafir severim aslında hazırlanıyım cesit cesit pasatalar yemek yapıyım hereksler yesin anac bi tarafım vardır da bu calışmaya baslayalı biraz değiştim acıkcası
nezamandır denk gelemedik senle özlemcim.
cok yormadan kilo vemeye calıs arkadasım.
strese girme sonucta...
bende bugun cok yoruldum yaa.görümcem geldi dükkana annem geldi sonra kayınvalidem geldi bi yandan müşteriler eşimde yoktu ayaklarım zonkluyor simdi
valla canım diyetisyen liste verdiyse eline sunu ye diye ben onu hiç yapamıyorum.insanın canı istemiyor bazen yada biyere gidiyorsun işler karısıyor.yürüyüş yapma imkanın varsa o cok iyi gelir arkadasım.
arkadaşlar çok sağolun beni unutmadığınız için.çok mutlu ettiniz beni.inşallah hep birlikte güzel seneler,güzel yaşlar görürüz.inşallah çok mutlu oluruz..
ben geldim kızlar doktora gittim okul çıkışı
kist oluşmuş 4 cm kadar ondan edet olmamışım 1 ay doum kontrol hapı alıcam
bi de bi enfeksiyon kapmışım canım sıkıldı doktor geçer dedi antibiyotik verdi ama ben en çok bundan korktum internette araştırdım da eğer tedavi edilmezse kısırlığa falan yo açıyomuş ben tedaviye başladım ama :))
adet söktürücü verdi fitil verdi 2 antibiyotik bi de yasmin doum kontrol ilacı ocak ayı düşünmicem hamilemiyim diye
testler için de 3 düşükten önce devlet karşılamıyomuş
kan pıhtılaşmasıyla ilgili olanların bi kısmı yapıldı onlar fikir verir bize dedi haftaya çıkacak sonucu
eğr o testlerde şüpheli durum olursa ankaraya sevk ederim gider yaptırırsın dedi ama ben istanbul da yaptırırım büyük ihtimal
enfeksiyon canımı sıktı eşimin de test yaptırması lazımmış bu enfeksiyon için ona da geçirmiş olabilirmişim((
bi ton iş çıktı yine
kist için de soğan kürünü yapmayı düşünüyorum
ooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff karıştım yine
canım ya geçmiş olsun tedavini hiç erteleme ne gerkiyorsa bir an önce yap... kist hapla küçülebilir ve hatta atılabilir inşallah öyle de olur... canım sıkıldı valla ben daha güzel haberler bekliyordum neyse sağlığın yerinde olsunda olur.... eşler böyle birşey varsa dye önlem olarak alıyorlar bende de mantar yoktu ama olma aşamasındaydı erken teşhişti ama eşimde ilaç kullanmıştı o nedenle bu konuda endişe etme... fitili düzenli kullan sorun kalmaz... ne yapalım tatlım bende ertelemek zorunda kaldım eee beraber hamiş kalacağız dedik ya ondandır:))):CüvCüv::Saruboceq:
sağol canım ya mantar demedi enfeksiyon cinsel yolla bulaşırmış eşim de gidecek yakında ben kendimde bi farklılık hissetmiyodum 3 hafta önce bişi çıkmamıştı kist te yoktu o da
başlangıç heralde
soğan kürümü yaptım içicem şimde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
nefret ederim çiğ soğandankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bekle beni özleeem kurtulıym şu kistten enfeksiyondan geliyom tokuşturacaz karnımızı hastanedeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Çocuk olayını takmamaya çalışıyordum ama bu akşam duygularım tavan yaptı yine.Kendime,herkesin de çocuğu olacak diye bir sey yok diyorum.Alıştırmaya çalışıyorum.Ama varlığının nasıl birsey olduğunu bilmeden,yokluğu öyle acıtıyor ki canımı.Kokusunu özlüyorum,hiç bilmediğim kokusunu.Hayatım boyunca hep inançlı oldum.Herseyde bir hayır vardır diyenlerdenim.Ama yine de içimden keşke hayırlı olsaydı gelmesi,gelse de hayatımızı aydınlatsaydı diyorum.Bugün çok doluyum.Ağlıyorum şu an bu satırları yazarken.Çokkk özledim bebeğim,gel artıkkkk!....
ii akşamlar arkadaşlar buraya pek yazmasamda sizleri hep takip ediyorum valla burayı hiç boş bırakmıyosunuz yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor hepiniz birbirinizden şekersiniz bu yıl inş herkes hamiş kalacak ve herkes bebişlerinden bahsedecek buna tüm kalbimle inanıyorum...ben vardiyeli çalıştığım için çok yazamıyorum şimdi görevdeyim yarında uykuyla geçer zamanım boş zamanlarımda okuyorum ama sizleri eylül ayında aşılama yaptırmıştım olmadı 2. yi yapalım derken kist çıktı tekrar dün dra gittim kistim erimiş bi dahaki adetimin 2. günü gidicem 2. aşılamaya başlıycaz inş....Rabbim bu yılda anne olmayı bekleyen tüm kullarının kolları arasına inş minik melekleri kondurcak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?