Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tüm bunların üstüne bi temizlik iyi gider.....kolay gelsin burp cum

gerçekten çok acı allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın çok zor ya...

azem heval öncelikle şirin için ço k teşekkürler..inşallah seninde yarına dair umutların çoktur..

bebingcim teşekkür ederim dileklerin için allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah..

canım bupcum sen bizden o kadar güçlüsün ki hala bizede güç vermeye çalışıyorsun senin yaşadıkların bize umutsuzluk vermez azmin ancak umut verir heyecan verir inşallah şubat ayı hepimize uğurlu gelir ve hamile olarak kapatırız o ayı kim bilir belki hep berbaer yeni bir sayfada devam ederiz...

tuanaycım desteğin için çok ama çok teşekkür ederim..tam muayane öncesi moralim yerine geldi canım benim..

gelelim ilk adımda neler yaşadığıma önceki tahllillerim olduğu için çok şanslıydım geriye dönük hormonlarda değerlerede bakılabildi bugün de adetliyken kan verdim ve muayene oldum bayan doktor olması avantajlı tabiki...doktorum 2 ameliyat geçirmene , (sol yumurtalığım çok az görünür benim açık ameliyat çok zarar vermiş ve %60 işlevini kaybetmiş durumda) yumurtalık zayıf olmasına rağmen yumurta rezervlerin çok iyi dedi ve sağ yumurtalıkla çok iyi yumurtalar elde edeceğimize inanıyorum dedi ve hemen iğneler başlayalım dedi.asistanının haberi vardı fakat kendisi bilmiyordu eşim yok dedim onun için kısa protokolde yine doğum kont. hapına başlıycam ve hesapladım ocak 2 gibi falan iğneler başıycam tahminen tabi...aşılamalarda klomen le olduğunu ve 3 ad 20 mm civarında yumurtalar oluştuğunu söyledim çok iyi dedi..eşiminde 6 ay içinde 4 ad sperm testi vardı bunlar yeter yapmamıza gerek yok dedi yani çok umutlu memnun ayrıldım merkezden..aklıma burpcum sen geldin ve beklerken anneme seni anlattım o sırada egede tedavi görürken simayen tanıdğım bir bayanla karşılaştık ve o da egeden vazgeçmiş bu merkezde tadavisini olmuş sorun yumurtlama.1 yumurta elde edilmiş yerleştirilmiş ve 12. gün yanımızda sonucu aldı pozitif...çok mutlu oldum çok sevindim nedense sanki kırk yıllık arkadaşım gibi..

lütfen isyan etme arkadaşım seni anlıyorum demek isterdim ama az da olsa anladığımı düşünüyorum bazen bende neden diyorum ama topluyorum sonra kendimi allahın bildiği birşey var dünyanın bir kanunu var biz ne yaparsak yapalım değişmeyecek bu...

Son düzenleme:

canım benim ne kusuru biz anlıyoruz artık dilimizden bende öyle birşey düşünüp yazarken bir bakmışım başka konuya geçmişim..
evet canım çok zor gerçekten bzim aile hepyekün asker nerdeyse sağlıklı olsunlarda canları sağ olsunda ayrılık bir gün biter hep üzülüyordum eşimden ayrıyım diye ama yok sesi bile yeter bana allhım kimseye böyle acılar yaşatmasın...

bi ara bende salmıştım kendimi eşim bile dalga geçiyordu ama yok bizim doğamızda var kokoşluk anacım bırakmak yok kendimizi ha bak çocuk olunca ne olur bilemem cadı gibi dolaşır mıyız acaba:))))

kızlar hala temizlik bittmedi valla olmayan bebeğe para harcamaktan kadın tutmaya para ayıramıyorum şimdi gene rapor çıkarttırıyorum haftaya gene 1500 veririm ilaçlara paraları çöpe atıyoruz resmen hatırlarmısınız bilmem en yakın arkadaşım ilk bebişi 1 yaşındaydı ikinciye hamile diyordum ya yılbaşı tatiline yurt dışına çıkıyor bende tam haset oldum vallaha eskiden bizde giderdik hep tatile şimdi yok ev öde yok tüp bebek parası öde ne kadın getirmesi vallaha eşşekler gibi temizlik yapıyorum sabahtan beri daha temizliği yarılamadım alt katı anca bitirebildim sil sil bitmiyorki kaç aydır tedaviden dolayı adetten adete kıyı köşe temizleyebildim geri kalan zamanlarda elk. süpürge pap pas toz okadar pervazlar halılar hak getire zati çoğu zaman elk. süpürgesinide eşim aldı tedavi sürecinde anlayacağınız ballerina benim adııım misali temizliyorum heryeri şimdi bir oturayım dinleneyim iki lafın belini kırayım dedim hehe bu lafı dalgasına ettim ama evhanımı gibi hissettim kendimi hoşuma gitti

azemhavel katkılarından dolayı teşekkürler çok güzel bir paylaşımdı...

denizciğim kısa protokolü sen önermedin dimi canım benim
benim yumurta rezervlerim az olduğu için kısa protokol olmam gerekmiyormydu diye tatava yaptım doktoruma iki aşılamadada çok güzel gelişti yumurtaların en iyi protokol uzun protokol dedi
yani canım benim kuşkulandırmak istemem ama sen özel olarak istemediysen sol yumurtalığının işlevinin azalmasından dolayı istemiş olabilir doktorun ama belki ben senin mesajını yanlış anladım sanki sen eşinin yokluğundan dolayı kısa istemişsin gibi anladım
canım benim tek istediğim kısa yada uzun ama senden istediğim pozitif haberi senden ve tüm kızlardan

bebingim yaa ben hep isyan ettim kolay sindiremedim kendimi çok suçlu hissediyorum allaha karşı okadar isyan ettimki temizlik yaparken yılbaşı ağacını kurayım dedim yılbaşı süslerini çok severim oldum olası tam ağacı kuracakken böyle yılbaşı ağacı olsun yazlık kışlık olsun senelik şeyleri her kaldırdığımda allahım sen hamile yada bebişle açmayı nasip et derim şimdide açarken olsun allahım bebişimiz olmasada yeni evimizde açmayı nasip ettin diyerek açtım ağacı kutusundan çıkardım bir baktım ayakları yok ağacın nasıl kızdım anlatamam allah sanki o ayakları yok etmiş diye sucluyorum allahı gazabınamı uğratıyorsun yaaa diye söyleniyorum o ayakların olmaması mümkün değildi çünkü geçen sene ağacı yenilemiştik ve yıllardır ayakları gövdesinden hiç ayırmayız mümkün değil aynı yere koyarız ve süsleride ayrı bir koliye koyarız tam keyifle bir şey yapacağım onu bile çokmu görüyorsun diye söyleniyorum
yani koskoca üniversitede hocayım şu halime bakın saçma sapan deli saçması şeylerle uğraşıyorum yani anlayacağınız her şeye isyan ediyorum gene manyadım kızlar sizde olmasanız kime içimi dökeceğim iyiki varsınız

canım benim ya hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz malesef... ve zaman zaman isyan ediyoruz aslında etmemek lazım yazdığımı okuduysan arkadaşımın bebişi 17 aylıkken ameliyat masasında kalmış ya öyle olsa daha mı iyi beterin betri var dedim ve sustum kaldım öylece o psikolojiyi düşünsen ben kendimi asla toparlayamazdım sanırım...

gelelim şubata evet şubat en kısa süren ay ama bolluğu bereketi bol olanda bir ay bence yeni yılın ha tamam artık şu yıldayız fikrinin yeni yeni oturduğu bir ay ve yeni umutların artık sabitleştiği bir ay bilmiyorum belki benim doğum günüm bu ayda diye çok seviyorum tipik kovayım işte biraz ukala:) ama herşey inşallah çoook iyi olacak tabi 12 sinde olursa:)

sen kendine gel bomba gibi döneceksin bilirim ben seni..... opuyorumnanaktan

veee kızlar ben şimdi bir sonraki negatif sonrası safhamıza geçiyorum
deli gibi
teemizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk

bu safhada hayat şarkımızın nakaratı gibi oldu valla....

canım ya geçti zaten ertesi gün allahtan ...ama bu yaşa geldim hiç olmayan bir şey oldu pıhtı düştü ve ben çok tedirgin oldum eşimde olur normal dedi sonra birkaç arkadaşa sordum onlar bizde zaman zaman olyor dediler şaşırdım çünkü ben ilk defa gördüm...
evet bence sende toparlan bir an önce eee tam olarak nasıl sürecek bu dönem kısaca anlat tatlım .. bak burp şubatta başlıyor ben ocakta kısmetse .... kızlar bu teklif herkese bu arada...opuyorumnanaktan:CüvCüv:

kızlar bu arada gene kafamız karıştı tekrar rapor çıkarttırıyorum ya ürologlar varikosel ameliyatı önermiş ama tüp bebek doktorlarıda önermemiş biz mayıs ayında ürologla konuştuktan sonra prof. dr. leon saporta'dan ameliyat tarihi bile almıştık ama kadın doğumcular rezervlerimin azlığı nedeni ile buna hiç gerek duymamışlardı eşim 2007 de üreter taşı ameliyatı oldu iki kere bir kere kapalı yöntem yani penisten girdiler diğeride açık ameliyattı varikosele de muhtemelen bu ameliyatlar neden oldu ve bu ameliyatı yapan doktorlar dahi önermediler ama genede acaba demeden edemiyoruz az önce doktorumu tekrar aradım sordum marta ertelesek tüp bebeğide acaba varikosel ameliyatımı yaptırsak dedim hiç gerek yok dedi oooooooooof kızlar ya bizim derdimiz nezaman bitecek
yumurta gelişecekmi
ohhs olurmuyuz
yeterli sperm çıkarmı
yeterli sayıda yumurta olurmu
yumurta döllenirmi
yumurta bölürnürmü
es kaza pozitif gördük sonuç olarak
düşermi
rahmim yeterince başarılımı embriyonun tutunması için
kese görünecekmi
kalbi atacakmı
özürlü olacakmı
düşermi
doğumda sorun olurmu
es kaza doğurursak
hangi hastane
hangi doktor
nasıl doğum
sonrası
sütüm olurmu
işten nasıl izin alacağım
sonrası bebeği kim bakacak
ateşi çıkarmı
sağlıklımı
sonrası
hangi kreşe vereyim
hangi okula vereyim
piyanoyamı vereyim
havuzamı yazdırayım
ingilizceyi halletmeli
.........................

kızlar biz manyakmıyız biz manyakmıyız biz manyakmıyız

şimdi tüm bebek çalışmalarına son verip dünyayı gezip nerde akşam orda sabah yaşamayamı karar versem tüm problemierde çözülür

evet kızlar sustum saçmalamama izin verdiniz diye bokunu çıkardım

özlemim tüm radikal kararları şubatta aldık bizde belki uğurlu gelir
pıhtı ne pıhtısı canım regl dönemiyle alakalı bir durummu bende hep olur

valla burpum ya gerçekten çok güçlüsün maşallah... her zaman dimdik ayaktasın .....inşallah bir daha böyle sınaanmazsın ben inanıyorum şubatta bebiş gelecek... bu yaramaz zaten çok naz yapmıştı neyse artık önümüze bakalım eskiyi kapatalım hiç olmamış gibi yaşayalım ... belki biraz faydası olur yorgun davranmayız en azından yada bıkkınlıkları atarız ne bileyim işte...:Saruboceq:

inşallah canım eskiler yanılmaz da korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım.sana niye o kadar çok süre vermişler ki bana doktor en fazla 3 ay yeter dedi bu ayın sonunda kanda pıhtılaşma testi falan yapıcaklar ocak sonunda falan çıkarmış sonucu
ben öğretmenim sömestr tatilinden sonra bırakıcaz hemen korunmayı aslında eşim adet ol korunmayalım diyo da ben korkuyorum testlerim çıkana kadar bekleyim diyorum
inşallah yeni evimde meleğim gelir sağlıkla

gerçekten çok acı allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın çok zor ya...

gerçekten çok zor düşünsene canım ya kokusunu çine çektiğin bir gün sebepsiz elinden kayıveriyor ve hiçbir şey onu geri getiremiyor ne kadar acı... rabbim kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:

şimdi aklıma gelmişken çoooooook iğrenç bir şeyden bahsedeceğim inşallah siz böyle bir deneyim yaşamazsınız tedaviden sonra adet olmayıp hamile kaldığınız için ama benim başıma geleni söyliyeyim
mide bulandırıcı ve iğrençti
transferden sonra vajinal jel kullanıyorsunuz düzenli olarak onlar birikiyor birikiyor birikiyor ve bebek tutmayıp adet olduğunuzda o jel adet kanı ile karışıyor ve iğrenç parçalar halinde düşüyor bu herkezde oluyormuş kızlar tam bir tranvaydı benim için koca koca çamur parçaları gibi sorrrrrry midenizi bulandırdım ama her ayrıntıyı bilmek istersiniz diye düşündüm

ben hep diyorum bebiş için kaliteli bir adet yumurta ve yakışıklı bir sperm... neden yakışıklı ee bizim yumişlerimizde seçici çünkü:):ecrin_bebek:

allah onlara sabır ve güç versin biz sıcak yuvalarımızda uyurken onlar vatanı uğruna neler yaşıyorlar kim bilir... allah hepsine can sağlığı versin....
evet ya bırakmayalım kokoşluğu... ama abartmayalımda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…