Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özleeem soğan suyu nun kokusu iğreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenççççççççççççççççç
ama tadı iğrenç değil tahmin ettiğim gibi hatta normal bile denebilir
ama kokuyo içerken ben de ağzı kapalı üstü delik bardak kapları var ya mc de falan oluyo onlardan bulup onla içicem
kokusu gelmez o zaman diye düşünüyorum

evet valla devamsızlıktan kalacaksın sen sınıfta:)) basacağım sıfırı ona göre .... senin işinde zor tatlım allah kolaylık versin sana... inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz... hadi bakalım sen belki güzel bir haberle dönersin bellli mi olur?opuyorumnanaktan

canım benim ağlama kıyamam ben sana ya... seni çok iyi anlıyorum bende kokusunu bile duymadığım bebeğime o kadar çok bağlanmıştı ki onun kaybından sonra herşey anlamsız gelmişti ama herşey zamanla kabuk bağlıyor işte iş o kabukları kaldırmamakta yoksa canımın yancağını çooook iyi biliyorum... bende meleğimi bekliyorum ama o melekler nedense hala bize emanet edilmedi inşallah edilecek demekki vakti var ne diyebiliriz ki başka.... dualarım seninle ve herkesle tatlım inşallah o gözünden akan yaşlar bir gün mutluluktan akar..... sen inancını kaybetme canım.....

desene tam tahmin ettiğim gibi kokusu çiğken bile yetiyor hele haşlanırken nasıldır... neyse ilaç deyip içeceksin artık başka çaren yok.... tadını sevmene sevindim en azında o bari güzel olsun....

selam kızlar bugun cok yogunum sonra hepinize cevap yazıcam.dün aksam eşim yine bilgisayarı getirmemiş giremedim nete......

aksamları nete girmeye oyle alısmısım ki iki seferdir zaman gecmiyor.zaten öyle tv de izlediğimde cok bişiy yok malum kısın aksamlar uzun oluyor yazın gece 10 a kadar calıstıgımdan napıcagımı sasırıyorum valla.

tuanayım ne oldu sana böyle.bişiyler mi bu duyguya kapılmana sebeb oldu.yapma guzelim böyle daha yolun basındasın

tuanaycım sadece 1 asılama yaptırdın sende cok iyi biliyorsun %20 sans vardı.o yuzden topla kendini güçlü olmalıyız.tüp bebek denemeden üzülmek yok.istediğin zaman telefonlada konusabiliriz biliyorsun.basarıcaz.bende aynı duygulara kapılıyorum ama silkelen diyorum kendime.bak siteye daha cok girsen biz seni daha cabuk iyileştiririz

mavicim cok geçmiş olsun iyi ki gitmişin doktora.meraklanma benim kistimde 15 günde 6 cm olmuştu hatta patlayabilir demişti doktor o yuzden eğilip ayakkabımı bile baglamamaıstım 1 ay dogum kontrol hapıyla hemencecik geçti.senin de öyle olur.hem hamile kalma stresin olmadan vücut kendini biraz toparlar.aynı zamanda özlemle dogurun ki cocuklar arkadas olsun bizde tek seferde hayırlı olsuna geleleim.

suan halimim görseniz gülersiniz.öyle çok iş varken arada nete giriyorum ki koştur koştur nete.özelden anlatırım sonra

canım ya öyleyse şu işin olsun yorma kendini bence ... ondan sonra istersen çalışırsın... canım sen daha önce ne iş yapıyordun tekrar hatırlatır mısın?

canım ben okuldan mezun olduktan sonra 6 yıl boyunca entegre beyaz et firmasında kalite kontrol üretim sorumlusu olarak çalıştım..çok zor bir iş kendi alanımda çok rahat iş bulurum zaten babamda bu meslekten ve onun yüzünden seçmiştim ama çok zor evlilikle yürümüyor 15 gün gündüz 15 gün gece çalışıyorsun((en son çalıştığım yerde iflas etti hadi çocuk yapalım dedik başımıza bunlar geldi:))

cnaım ya geçmiş olsun ya kürtajdan sonra kist nasıl oluşur aklım almıyor zaten yumurtalıklar normal çalışmıyoır neyse inşallah bu sürecide atlatırsın doğum kont. den sonraki ay gelir bebiş hem bu arada vucudunda toparlanmış olur...

nursim hatırlıyorum seni inşallah yeni yılla beraber 2. aşılmada pozitif sonucu görürsün biz burdayız elimizden geldiğince sende arada bize katılırsan seviniriz...

bu devletin kuralları beni delirtcek zaten yok 2 aşılama olmadan tüp bebk yok yok yaş sınırı birde bu..başımıza gelmeden haberimiz olmuyor işte canım inşallah bu enfeksiyonuda bir an önce atlatırsınız insan deli oluyor sorun üstüne sorun çıktıkça..daha da olumsuz oluyor ama umudumuzu yitirmek yok...

canım arkadaşım çok üzdün benide bak hepimizin hissettiği ama her zaman bastırmak zorunda olduğumuz duygular bunlar seninde artık bastıramadığın bir an..hepimiz oluyoruz böyle ağla tabiki ağlamak bazen çok iyi geliyor ama çok yıpratmak kendimizi hiçbir şeyi değiştirmiyor bunu test ettim biliyorum onun için sen yine hayırlısının her zaman olacağına inan lütfen..bu duyguları bir gün bizede yaşatacak allahım..ki sen bu işin içinde ve teknolojinin ne durumda olduğunu bizden daha iyi bilen birisin bu konuda en iyi tedaviyi en iyi doktoru herşeyin en iyisini biliyorsun... için daha rahat geçiceksin bütün aşamaları..inşallah bunların hiç birine ihtiyacın kalmaz canım benim...

bebingcim çok yoğunsun kıyamam ya iş güç bir de ev işleri çalışkan arkadaşlarım benim hepinizi tebrik ediyorum..bende kendime bahaneler yaratıp çarşya pazara veriyorum kendimi bugün yemek derdim yok eşimde gelmiyecek o olmadığı zaman yapmıyorum yemek iyi oluyor bende hafif şeyler yiyorum..biraz göbüş çıktıda benim hep böyle oluyor ya kışın göbek yapıyorum yazın eriyor:))

mavimcim merak ettim ne kistiymiş doktor birşey söyledi mi yani polikistik over mi çukulata kisti mi inşallah polikistik overdir o hemen geçiyor çukulata kisti geçmek bilmiyor benim 4 cm di 2. ameliyatta erimedi operasyonla alındı da ondan sordum..benim ameliyattan sonraki 2. ayda polikistik over çıktı 1 ay ilaç kullandım hemen eridi...doktor normal demişti seninki de öyledir inşallah..

bende yazı çoooooooooooooooooooooooooooooook özledim......

aaaaaa aşkolsun bir defa gelip kurtulacağını bekliyorsun? ben seni her zaman beklerim canım benim...opuyorumnanaktan

evet tuanaya destek şart... tuanay canım bu zamana kadar çok üzüldük ama elimize geçeen hiçbir şey olmadı isyan ettik yine olmadı... olacak ama sabret birtanem kendini bu kadar yorma ne olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…