- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.021
ii akşamlar arkadaşlar buraya pek yazmasamda sizleri hep takip ediyorum valla burayı hiç boş bırakmıyosunuz yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor hepiniz birbirinizden şekersiniz bu yıl inş herkes hamiş kalacak ve herkes bebişlerinden bahsedecek buna tüm kalbimle inanıyorum...ben vardiyeli çalıştığım için çok yazamıyorum şimdi görevdeyim yarında uykuyla geçer zamanım boş zamanlarımda okuyorum ama sizleri eylül ayında aşılama yaptırmıştım olmadı 2. yi yapalım derken kist çıktı tekrar dün dra gittim kistim erimiş bi dahaki adetimin 2. günü gidicem 2. aşılamaya başlıycaz inş....Rabbim bu yılda anne olmayı bekleyen tüm kullarının kolları arasına inş minik melekleri kondurcak.....
Kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Çocuk olayını takmamaya çalışıyordum ama bu akşam duygularım tavan yaptı yine.Kendime,herkesin de çocuğu olacak diye bir sey yok diyorum.Alıştırmaya çalışıyorum.Ama varlığının nasıl birsey olduğunu bilmeden,yokluğu öyle acıtıyor ki canımı.Kokusunu özlüyorum,hiç bilmediğim kokusunu.Hayatım boyunca hep inançlı oldum.Herseyde bir hayır vardır diyenlerdenim.Ama yine de içimden keşke hayırlı olsaydı gelmesi,gelse de hayatımızı aydınlatsaydı diyorum.Bugün çok doluyum.Ağlıyorum şu an bu satırları yazarken.Çokkk özledim bebeğim,gel artıkkkk!....
özleeem soğan suyu nun kokusu iğreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenççççççççççççççççç
ama tadı iğrenç değil tahmin ettiğim gibi hatta normal bile denebilir
ama kokuyo içerken ben de ağzı kapalı üstü delik bardak kapları var ya mc de falan oluyo onlardan bulup onla içicem
kokusu gelmez o zaman diye düşünüyorum
canım ya öyleyse şu işin olsun yorma kendini bence ... ondan sonra istersen çalışırsın... canım sen daha önce ne iş yapıyordun tekrar hatırlatır mısın?
ben geldim kızlar doktora gittim okul çıkışı
kist oluşmuş 4 cm kadar ondan edet olmamışım 1 ay doum kontrol hapı alıcam
bi de bi enfeksiyon kapmışım canım sıkıldı doktor geçer dedi antibiyotik verdi ama ben en çok bundan korktum internette araştırdım da eğer tedavi edilmezse kısırlığa falan yo açıyomuş ben tedaviye başladım ama :))
adet söktürücü verdi fitil verdi 2 antibiyotik bi de yasmin doum kontrol ilacı ocak ayı düşünmicem hamilemiyim diye
testler için de 3 düşükten önce devlet karşılamıyomuş
kan pıhtılaşmasıyla ilgili olanların bi kısmı yapıldı onlar fikir verir bize dedi haftaya çıkacak sonucu
eğr o testlerde şüpheli durum olursa ankaraya sevk ederim gider yaptırırsın dedi ama ben istanbul da yaptırırım büyük ihtimal
enfeksiyon canımı sıktı eşimin de test yaptırması lazımmış bu enfeksiyon için ona da geçirmiş olabilirmişim((
bi ton iş çıktı yine
kist için de soğan kürünü yapmayı düşünüyorum
ooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff karıştım yine
Kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Çocuk olayını takmamaya çalışıyordum ama bu akşam duygularım tavan yaptı yine.Kendime,herkesin de çocuğu olacak diye bir sey yok diyorum.Alıştırmaya çalışıyorum.Ama varlığının nasıl birsey olduğunu bilmeden,yokluğu öyle acıtıyor ki canımı.Kokusunu özlüyorum,hiç bilmediğim kokusunu.Hayatım boyunca hep inançlı oldum.Herseyde bir hayır vardır diyenlerdenim.Ama yine de içimden keşke hayırlı olsaydı gelmesi,gelse de hayatımızı aydınlatsaydı diyorum.Bugün çok doluyum.Ağlıyorum şu an bu satırları yazarken.Çokkk özledim bebeğim,gel artıkkkk!....
aksamları nete girmeye oyle alısmısım ki iki seferdir zaman gecmiyor.zaten öyle tv de izlediğimde cok bişiy yok malum kısın aksamlar uzun oluyor yazın gece 10 a kadar calıstıgımdan napıcagımı sasırıyorum valla.
mavicim cok geçmiş olsun iyi ki gitmişin doktora.meraklanma benim kistimde 15 günde 6 cm olmuştu hatta patlayabilir demişti doktor o yuzden eğilip ayakkabımı bile baglamamaıstım 1 ay dogum kontrol hapıyla hemencecik geçti.senin de öyle olur.hem hamile kalma stresin olmadan vücut kendini biraz toparlar.aynı zamanda özlemle dogurun ki cocuklar arkadas olsun bizde tek seferde hayırlı olsuna geleleim.
tuanaycım sadece 1 asılama yaptırdın sende cok iyi biliyorsun %20 sans vardı.o yuzden topla kendini güçlü olmalıyız.tüp bebek denemeden üzülmek yok.istediğin zaman telefonlada konusabiliriz biliyorsun.basarıcaz.bende aynı duygulara kapılıyorum ama silkelen diyorum kendime.bak siteye daha cok girsen biz seni daha cabuk iyileştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?