Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sağol içime su serptin bi arkadaşımında 7 cm varmış 1 ayda gitmiş soğan suyu da yapıyorum gider inşallah şu aralar araba almaya uğraşıyoruz kafam onla meşgul arabamızı alalım da bebeğim hemen gelsin zaten ben özlemi bekliyorum
karnımızı tokuşturcaz:))))sizinle de ekrardan artık:)))

canım kürtajdan sonra yumurtlama olmuş o çatlamamış ve kist olmuş
çok normal doğumdan sonra kürtajdan sonra ve stresten olabilirmiş over kisti diyo basit bi kist dedi çikolata değilmiş
1 ay kullan geçer dedi inşallah öyle olur

ayyy evet ya hatırladım şimdi:)) hatta eşimin durumundan ve kokudan bahsetmiştik kusura bakma ...bizimde şimdi yıl sonu taşınır işlemleri var okulda onlarla uğraşıyorum başıma ağrılar girdi yine(( gerçekten bayan işi değil babanın kurbanı olmuşsun sanırım:)) çocuğu ikinci plana atarsak hep dur bakalım başımıza daha neler gelecek belkide önceliği onlara vermediğimiz için şimdide gelmeyip naz yapıyorlar..... ama gelecekler minik canavarlar inşallah....:CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

çooooooooooook tatlısın inşallah o günler gelirde tokuştururuz.................. hadi hatırlı olsun şimdiden arabanız..... kistler seninde eriyecek dert etme tatlım....

inşallah canımmmmmmmm...............opuyorumnanaktan

cnmlarım benim,sizler iyi ki varsınız.Dün gece gerçekten çok kötüydüm ama bugün şükürler olsun iyiyim.Ama yine de kendimi daha güçlü sanıyordum.Hormonlardanmıdır,nedir bilmiyorum ama içimden sürekli ağlamak geliyor.Oysa ki adetim yeni bitti.Regl öncesi hep olurum böyle ama sonra geçerdi.Sizleri de üzdüğüm için kusura bakmayın canlarım.Sınav gerçekten büyük.Geçmek nasip olur inşallah...

canım benim sende iyiki varsın. olur bazen böyle depresif durumlar fazla takılmamaya çalış. sen güçlüsün hemde çok güçlüsün bu durumun seni esir almasına izin verme... ağlamak bazen iyi gelir insana hani derler ya açılırsın diye :))) bizler burada kimi zaman üzülmek kimi zamanda mutlu olmak için ve bu durumları hiç çekinmeden paylaşmak için buradayız... bizi üzmemek için dahada güçlü ve kararlı ol o bize yeter:))) sınavdan inşallah alnımızın akıyla hepimiz çıkacağız....

olsun canım ya önemli değil annem babamın mesleğinden çok çekti düzensiz aile hayatı falan hiç istemedi çok ağladı seçme diye çok pişmanım anne sözü dinlemek lazım((

birde ben salak gibi bekarken böyle bir ameliyat geçirdiğim halde korundum ama insan o zaman doğru olanı yaptığını zannediyor kısmet napalım inşallah çok bekletmeden gelecek veletler...

sevindim canım geçer merak etme kafaya takılacak bir şey değil...

anneleri dinlemek lazım tatlım malesef babalar o kadar ileri görüşlü olamıyorlar kendilerince doğru olanı anlık düşünüyorlar oysa anneler daha ilerideki durumunuda kestirebiliyorlar yani en azında büyük çoğunluğu böyle....

canım ya yine kesişemedik bebingin eşi pc yi yine getirmemiş anlaşılan girememiş o da işleri de yoğundu baya..özlemcim denk gelemiyoruz ya valla nöbet tutcam hazır asker gibi burda..

bastım herkese sıfır bugün yoklamayı ben aldım hadi bakam:))kızlar hafta sonu çok giremezsem kızmayın gelen giden çok olucak eşim geldi ya eş dost anca hafta sonu geç saate kadar oturuluyor..öptüm hepinizi fırsat bulunca burdayım...

canım ya yine kesişemedik bebingin eşi pc yi yine getirmemiş anlaşılan girememiş o da işleri de yoğundu baya..özlemcim denk gelemiyoruz ya valla nöbet tutcam hazır asker gibi burda..

bencede bebing yoksa durmaz.... evet bir türlü kısmet olmadı görüşmek.... eşin öğretsin sana nasıl nöbet tutulur sende bekle bakalım...

bas valla ya nedir bu yoğunluk burptan ses seda yok zaten.... boncuk hepten gitti ys88de aynı.... hafta sonu bizde hastaneye gideceğiz bakalım nasıl olmuş ..... bende fırsat buldukça olacağım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…