- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.041
mavicim cok geçmiş olsun iyi ki gitmişin doktora.meraklanma benim kistimde 15 günde 6 cm olmuştu hatta patlayabilir demişti doktor o yuzden eğilip ayakkabımı bile baglamamaıstım 1 ay dogum kontrol hapıyla hemencecik geçti.senin de öyle olur.hem hamile kalma stresin olmadan vücut kendini biraz toparlar.aynı zamanda özlemle dogurun ki cocuklar arkadas olsun bizde tek seferde hayırlı olsuna geleleim.
mavimcim merak ettim ne kistiymiş doktor birşey söyledi mi yani polikistik over mi çukulata kisti mi inşallah polikistik overdir o hemen geçiyor çukulata kisti geçmek bilmiyor benim 4 cm di 2. ameliyatta erimedi operasyonla alındı da ondan sordum..benim ameliyattan sonraki 2. ayda polikistik over çıktı 1 ay ilaç kullandım hemen eridi...doktor normal demişti seninki de öyledir inşallah..
canım ben okuldan mezun olduktan sonra 6 yıl boyunca entegre beyaz et firmasında kalite kontrol üretim sorumlusu olarak çalıştım..çok zor bir iş kendi alanımda çok rahat iş bulurum zaten babamda bu meslekten ve onun yüzünden seçmiştim ama çok zor evlilikle yürümüyor 15 gün gündüz 15 gün gece çalışıyorsun((en son çalıştığım yerde iflas etti hadi çocuk yapalım dedik başımıza bunlar geldi:))
canım sağol içime su serptin bi arkadaşımında 7 cm varmış 1 ayda gitmiş soğan suyu da yapıyorum gider inşallah şu aralar araba almaya uğraşıyoruz kafam onla meşgul arabamızı alalım da bebeğim hemen gelsin zaten ben özlemi bekliyorum
karnımızı tokuşturcaz:))))sizinle de ekrardan artık:)))
canım kürtajdan sonra yumurtlama olmuş o çatlamamış ve kist olmuş
çok normal doğumdan sonra kürtajdan sonra ve stresten olabilirmiş over kisti diyo basit bi kist dedi çikolata değilmiş
1 ay kullan geçer dedi inşallah öyle olur
cnmlarım benim,sizler iyi ki varsınız.Dün gece gerçekten çok kötüydüm ama bugün şükürler olsun iyiyim.Ama yine de kendimi daha güçlü sanıyordum.Hormonlardanmıdır,nedir bilmiyorum ama içimden sürekli ağlamak geliyor.Oysa ki adetim yeni bitti.Regl öncesi hep olurum böyle ama sonra geçerdi.Sizleri de üzdüğüm için kusura bakmayın canlarım.Sınav gerçekten büyük.Geçmek nasip olur inşallah...
ayyy evet ya hatırladım şimdi:)) hatta eşimin durumundan ve kokudan bahsetmiştik kusura bakma ...bizimde şimdi yıl sonu taşınır işlemleri var okulda onlarla uğraşıyorum başıma ağrılar girdi yine(( gerçekten bayan işi değil babanın kurbanı olmuşsun sanırım:)) çocuğu ikinci plana atarsak hep dur bakalım başımıza daha neler gelecek belkide önceliği onlara vermediğimiz için şimdide gelmeyip naz yapıyorlar..... ama gelecekler minik canavarlar inşallah....:CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5
canım kürtajdan sonra yumurtlama olmuş o çatlamamış ve kist olmuş
çok normal doğumdan sonra kürtajdan sonra ve stresten olabilirmiş over kisti diyo basit bi kist dedi çikolata değilmiş
1 ay kullan geçer dedi inşallah öyle olur
olsun canım ya önemli değil annem babamın mesleğinden çok çekti düzensiz aile hayatı falan hiç istemedi çok ağladı seçme diye çok pişmanım anne sözü dinlemek lazım((
birde ben salak gibi bekarken böyle bir ameliyat geçirdiğim halde korundum ama insan o zaman doğru olanı yaptığını zannediyor kısmet napalım inşallah çok bekletmeden gelecek veletler...
Sizleri sobeledim kızlar
canım ya yine kesişemedik bebingin eşi pc yi yine getirmemiş anlaşılan girememiş o da işleri de yoğundu baya..özlemcim denk gelemiyoruz ya valla nöbet tutcam hazır asker gibi burda..
bastım herkese sıfır bugün yoklamayı ben aldım hadi bakam:))kızlar hafta sonu çok giremezsem kızmayın gelen giden çok olucak eşim geldi ya eş dost anca hafta sonu geç saate kadar oturuluyor..öptüm hepinizi fırsat bulunca burdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?