Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok haklısınız arkadaslar sıfırı hakeettik valla.malum sebeb pc yokluğundan giremed,im yoksa hiç sizi bırakırmıyım..ben kendimce bir karar aldım arkadaslar sayfayı boşlayanlarla küsücem cünki kendimi kullanılmış gibi hissediyorum dertleri varken burdalar sonra yoklar anladınız siz beni.tabiki herkesin mazereti olabilir gezmeye gider yorgun olur bunların dısında ihmal edenlerle ilgilenmicem artık.aylaardır aynı sey oluyor asılama dönemi her dakka olanlar sonradan fırsat bulamaz oluyorlar bende bozuk atacam valaa artık.

dün gece pek muhabbet dönmemiş anladıgım kadarıyla cok istiyodum valla deniz sohbet etmeyi.
cok yorgunum kızlar ve bugun pik yapacak yorgunluğum sonra rahatlıcam ama.herşey daha güzel olacak inşallah....

öğleden sonra gezmeye gidicem şekerler aksamüstü girerim heralde....
denizcim kolay gelsin sana.çok yeme pastalar börekler tedavi baslıcak artık
keşke kkocanla basbasa özlem giderseydiniz haftasonu bu misafirlerde pek anlayıssızmıs canım

mavicim sen içini ferah tut geçicek hemen kistin.bende cok kafaya takmıstım hemencecik gecti ama.soğankürünü bilemm.ben pek inanmıyorum öyle seylere bizim doktorlara emanet ediyorum kendimi.zaten soğan yemeyen biri olarak asla içemem heralde

özelmcim doktordan sonra özelden olmazsa mesaj at bilgilendir muhakkak beni olur mu caım.iyi hafta sonları....inşallah güzel haberler getirirsin..

kızlaar bem geldim bir iki gündür giremiyordum benim malum yoğunluğum ve biliyorsunuz kursta tuz biber oldu ama kızlar bu hafta çok iyi geçti deli gibi ödev yapıyorum ama kendimi iyi hissediyorum bebek aklıma bile gelmiyor okadar relaxımki anlatamam size hiç umursamıyorum :) daha doğrusu umursayacak fırsat olmuyor işyerindede yılbaşı partisi falan yapıldı hediye al hediye ver ödev yap derler yoğun ama bu aradada sizi ihmal ettim ama benim mazeretim var biliyorsunuz kızlar resmen zaman çalıyorum kendimden sizlerle olabilmek için iş yerinden girmek istemiyorum malum genel kullanılıyor pc ler orada geçmişte kullanılanlarda izi kalır forumun diye
neyse canlarım sizler iyisiniz tuanayım biraz coşmuş ama şimdi iyi o duyguyu çok iyi biliriz biz dimi ara ara tavan yapıyor
denizim ohh kocişinle geçirdiğin anların tadını çıkar çok özlemiştin
bebing beni o ilgisizlerin kefesine koyma küserim benim mazeretim var aklım hep sizde ve mümkün mertebe sizlerle olmaya çalışacağım keşke iş yerinde girebilseydim foruma ozaman hiç ihmal etmezdim
özlemim rejim yaparken dikkat et gerçi doktor kontrolündesin ama bizim işler sürekli öğrencilerle muhattap olduğumuz için hasta olmaya çok elverişli oluyor vücut direnci yitirdiği an yakalıyıveriyor bizi ben geçenlerde öğrenciden nezle kaptım deli etti beni bol c vitamini ile iyileştim sende bol bol vitamin takviyesi al canım birde doktorunda söylemiştir zaten bebiş için vücudumuzu hazır tutmalıyız o açıdan diyetisyenle birlikte rejim yapıyor olman çok önemli
maviumutolsun kistin gelecek ay yerini bebişe bırakır inşallah çok kızıyorum vallaha bebek hariç herşey buluyor bizi ama doğum kontrol hapi o kisti yokeder merak etme sen

bu arada kızlar yılbaşı için planlarınız varmı menüler bellimi dışarıdamısınız ?

biliyorum canım benim ben seni olsa girmez misin? hem o kullanulmışlık hissi bende de oluyor bazıları şöyle bir takılıyor sonrada görünmüyor arkadaşlıktan ziyade ne işi varsa onu görüp gitme gibi birşey... bende kararına saygı duyuyor ve seni destekliyorum benimde sorularım olabilir onlara ama geri dönüşleri yok o nedenle bende yanıtlamayı düşünmüyorum artık... ya hep ya hiç....

özelmcim doktordan sonra özelden olmazsa mesaj at bilgilendir muhakkak beni olur mu caım.iyi hafta sonları....inşallah güzel haberler getirirsin..

tabiki canım benim haberdar ederim seni.... erken dönersek girerim ama bir arkadaş davet ediyor belki oraya da gidersek giremeyebilirim şimdiden özür dilerim:))))) seni yalnız bırakmam yoksa.... sana da iyi hafta sonları tatlım kendine iyi bak....

ooooo sen yine hepimizi hallettin gittin yine:))) neyse sen izinli sayılırsın şimdilik ama ara ara uğra özletme kendini yoksa sana da küseriz..... evet direnç düşüyor yorgunlukta oluyor ama yinede değer bebiş için... sende kendine yi bak öptümmmmm

arkadaşlar arasırada olsa buraya uğrayalım lütfen... şimdi bir işim yok diye 2. plana atmak pekte doğru değil bence ... yarın yeniden tedaviye başladığımızda birbirimize yanıt verebilecek yüzümüz olsun... buradaki hiçbir arkadaşıma da kendini kullanmış hissi yaşatmayın.... olabilir bazen zamanımız olmayabilir hepimizinde oluyor bu ama arkadaşlığı yarıda bırakmak hiçbir şeye sığmaz.... canlarım hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın.....

merhaba burp cum seni anlıyorum tabiki.mutlu olomana sevindim kolay gelsin canımın içi.valla siz anladınız benim demek istediklerimi.sana en iyisi kocan yılbası hediyesi küçücük laptoplar varya fiyatısa uygun ondan alsın böylece sorunumuz kalmaz...
sensiz kalmayız dimi ama...
çözdüm olayı ona göre..

özlemcim sana co kcok teşekkür ederim destegin ve yazdıkların için.süpersin...iyi gezmeler simdiden...

aslında bugün çok üzgünüm yarın bebeğimi kaybedeli tam 1 yıl olacak ve koskoca 1 yıl elime geçen yine hiçbir şey yok( sözde 2009 yılı kova burçları için çok şanslı bir yıldı hani nerede geriye dönüp baktığımda benim için kayıp bir olarak göreceğim hiç yaşamayı istemediğim bir yıl olacak.... 2010 umarım herkes için uğurlu olur....

yılbası planına gelince yegenim geliyor o yuzden bütün planlar iptal onun rahatı için evde sakin gecirez malum küçük gürültülü yerler ona göre değil..hem evde özlem gidermek daha doyurucu olur..ablamıda acayip özledim kaç aydır görmüyorum...
sizin planlar nasıl kızlar...
ilk fırsatta eşime hediye alıcam...cok az kaldı yaaa

ah canım kıyamam sana....
canım acıdı okuyunca cız etti..
lütfen güçlü olucaz sende sınavını zor olanlardansın arkadasım
sabrın sonu selamet olacak

bugün başka birşey daha oldu yan komşumun hamile olduğunu öğrendim sabah sevindim ama bir yerden de boğazı düğümlendi yine içimden neden ben değil diye geçirdim ve çok üzüldüm .... zaten yarın nasıl olurum bilemiyorum şimdiden kafayı yemek üzereyim herşey yeniden canlanıyor ve ben bunu hiç istemiyorum 1 yıl geçti atamadım sanırım hala.... tuanayın yaşadıkları şimdi beni yakaladı geçecek biliyorum ama çoooooooook üzülüyorum kalbim sıkışıyor, boğazım düğümleniyor ve gerçekten ağlamak istiyorum ama güçlü olmak zorundayım ........

ah canım kıyamam sana....
canım acıdı okuyunca cız etti..
lütfen güçlü olucaz sende sınavını zor olanlardansın arkadasım
sabrın sonu selamet olacak

senin yazını görünce gözlerim doldu inan.... inşallah sonu iyi olur hepimizin adına...

özlemcim canım benim bir yıl dediğin nedirki okadar çabuk geçiyorki hem herşeyden önemlisi sen hepimizden şanlısın kendiliğinden hamile kaldın bir düşünsene bu inanılmaz önemli bir durum gelecek yılda kucağında bebişle gireceksin allahın izniyle biliyorsunuz ben ah uh seslerini duydum komşumun 9 ay sonra bebek hayırlı olsuna gittim benim içinde kolay değildi bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ama seninde olacak bir tanem daha önce olmuş ve gene olacak busefer allah kucağına almayı büyütmeyi nasip edecek inşallah hepimize nasip eder

bebingim yaa evde iki tane masaüstü pc var iki tane de kocaman ekran lap top var bende istiyorum o senin bahsettiklerinden ama şimdi bukadar pc varkende günah aslında götürebilsemde kendi laptopumu götürebilsem ama otopark sorunundan dolayı hergün arabayla gitmiyorum işe lap topum bozulursa ilk işim notebook almak olacak ama :)

yılbaşını bir kaç kere dışarıda geçirmiştik bin pişman olmuştuk o yüzden bir müddet çok keyifli bir organizayson olmadığı sürece dışarıda geçirmeyi düşünmüyoruz annemlerin yazlığına birkaç arkadaşla gidip şömiine başında sıcak şarap yapıp bolca kilo almayı düşünüyoruz ama perşembe günü tam günmüş o beni düşündürüyor yani işten çıkıp 2,5 saatte gitmesine giderizde şömine odunu heemen temin edebilirmiyiz bulabilirmiyiz bilemiyorum ne saçma ama 31 aralığın tatil olmaması değilmi insanlar bir yere gidecek olsalar gidemeyecekler aslında ben dersimi erken bitiririm eşimde izin alır ama ne bileyim yasal yasal tatil olsaydı ne güzel olurdu

veeeeeeeee kızlaaaaaaaaaar anne baba olmadan son yılbaşımız olur inşallah hepimiz gelecek yılbaşına anne baba olarak gireriz inşallah allahım duy artıııııık gelecek sene yılbaşı ağacımı kurarken bu senede bebişsiz kuruyorum demiyeyim ve demeyelim ne olur

canım inşallah dediğin gibi olur ama umudum hiç yok sanki kolum kanadım kırık bugün içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor....

yeni yılda annemler gelecek sanırım biz bir yere gidemiyoruz şimdilik çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…