- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.081
aslında bugün çok üzgünüm yarın bebeğimi kaybedeli tam 1 yıl olacak ve koskoca 1 yıl elime geçen yine hiçbir şey yok( sözde 2009 yılı kova burçları için çok şanslı bir yıldı hani nerede geriye dönüp baktığımda benim için kayıp bir olarak göreceğim hiç yaşamayı istemediğim bir yıl olacak.... 2010 umarım herkes için uğurlu olur....
canım Allah bugünümü aratmasın ne diyelim seneye bu gün yavrun kucağında olur inşallah mutlaka vardır bi hayır gidene yapabilecek bişey yok sen gelene hazırlaaan:lepi::lepi:
biz bugün araba aldık kızlar tam işlemler halledilmedi ama araba bizde:)))
az önce pratik yaptım geldim kendime oyalayıcı süper bi uğraş buldum heralde
soğanı içmeim dün ve bugün midem bulanıyo ilaçlardan bi de soğan boğmıym kendimi dedim
artık iş doğum kontrol hapına kaldı inşallah geçer hemen de gelir meleğim
arkadaşlar naber?ben iyiym ve çook mutluyum çünkü bugün cuma....bebeingcim bana darılma ben elimden geldiği sürece yazıyorum ve okuyorum.özlemcim lütfen üzülme bu yıl sana uğur getirecek.iyi düşün iyi olsun.denizcim canım benim ne güzel kavuştun kocacığına tadını çıkar.tuamaycım geçen gün yazdığın şeyi okuduğum zaman çok üzüldüm ama umarım kendini toplamışsındır.sizlerde iliyorsunuz bunlar geçicek.ilerde bunlara gülücez.burpcum canım seninle görüşemiyoruz hiç yaa.nasılsın?yoğunluğun biraz geçince rahatlamışsındır dimi.
hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesin..... meleğinde gelir inşallah sen kistleri sorun etme onlar yok olur....
yılbaşı gecesi de özel bi planımız yok evde olucaz o gün ben tahlil sonuçlarımın bazılarını alıcam tedbir olsun diye smear falan vermiştim kan pıhtılaşmasına da bakılacak tam tahlil böyle değilmiş ama bu bi fikir verebilirmiş
güzel haberlerle gelirsem uçarım heralde hele bi de adet olsam adak adadım 30 göbek atıcam :)))))))))))))))eşim de delisin diyo:))))))
31 aralık neyse de 1 ocak öğlene kadar uyuyacağım bayılırım sabah geç kalkmaya
bide nöbetim cuma gününe denk geliyodu ondan kurtulucam
ooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol canııım sen de üzülme bak 3 ay sonra müjde verince hatırlatırım bu sçma üzüntülerini:))))
toiğin sahibi sensin hiç yakışmıyo sana az kaldı bak yeni yıl yeni umutlar inşallah
şimdi çıkmam lazım
özlem döndüğümde normale dön lütfen
sorun ortadan kalktı inşallah 3-4 aya gelecek bebeğin
bak benim tam 3.ayda geldi gitti ama olsun bi adım ilerdeyim artık
sen de öylesin
maviumutolsun hayırlı olsun arabanız allah arka koltuğu bebişle doldursun :))))))))
özlemcim ara ara böyle şok dalgaları vuruyor bizi hatta bu meksika dalgasına benzedi :)))) tuanaydan sana atladı senden bakalım hangimize atlayacak hepimizin içi yanıyor ara ara bu ateş alevleniyor çok şükür benim bu aralar işten güçten dersten küllendi biraz ama bir rüzgalra korlanır bilirim o duyguyu canım benim yeni yıl yeni umutlar unutma biz savaşçıyız
semracım ya bize hala cinsiyet söylemedin ama meraktan çatlıyorum yaaa topiğimizin uğuru kızmı erkekmi ??? hayırlı ve sağlıklı olsunda hangisi olursa olsunda ama hangisi :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?