Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp cum sat butun boşta laptop pc leri al notebook sekerim hem yer kaplamaz iyi olur

kahveler özlemden kekte benden meyve parçacıklı ve çikolatalı

ben maalesef cıkmak zorundayım fıstıklar kendinize iyi bakın cok işim var cooook
yeni yılda yeni bişiyler lazımya sonra özelden atayım herkese...

offf burp cum yaaa canım cekti şimdiiii
özleme yok ama pasta o diyette.

valla ben anlamam semracım fırsat buldukca girecen toipke kızarız sonraaaaaaaaaaaaaaaaa

bebingim doğru diyorsunda bir alay para verdik bunca pc ye şimdi yok parasına gider :))) alırken bir alay para veriyorsunda satarken beş para etmiyorlar aşılamalar ve tüp bebek denemeleri canımıza okudu yoksa 5. pc de olsa alırdık biz :))) ama tedaviler belimizi büktü resmen

cıkamadım sayfadan kızlar eşim cagırana kadar buradayım aniden gidersem merak etmeyin ama
tuanay nerlerde bide denizcim yookk

bebing çık aama bir daha ki gelişinde kısırla gel :))))

haklısın burp cum napıyım sensiz kalmıyalım diye bende fikirler üretmeye calısıyorum

yapmayın yaa kısır mı cok severim bennnn
ama yapmayı bilmiyorum öğreniyim yaparımmm

bugun kayınvalidem dedi ki bilmem kimin çocugu olmuyormus cok uzuluyorlarmıs diye.içmden mahvoldum tabi parcalandı içim ah dedim bi bilsen biz neler cekiyoruz
söyliyemedim düğümlendi kaldı boğazımda

özlemcim seni o kadar iyi anlıyorum ki.
tabi ki hepimiz dönem dönem iniş cıkışalr yasıyoruz öyle doğal ki

bu yeni yılda önce deniz ve burp sonra özlemle mavi pozitifleri görücek tuanay ne yapıcak bilmiyorum
ben ne olucam onu hiç bilmiyorum

ben maalesef cıkmak zorundayım fıstıklar kendinize iyi bakın cok işim var cooook
yeni yılda yeni bişiyler lazımya sonra özelden atayım herkese...

tamam canım .... ne alacaksın ki? bana da yardımcı olun ne olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…