O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.121
bebingim doğru diyorsunda bir alay para verdik bunca pc ye şimdi yok parasına gider :))) alırken bir alay para veriyorsunda satarken beş para etmiyorlar aşılamalar ve tüp bebek denemeleri canımıza okudu yoksa 5. pc de olsa alırdık biz :))) ama tedaviler belimizi büktü resmen
cıkamadım sayfadan kızlar eşim cagırana kadar buradayım aniden gidersem merak etmeyin ama
tuanay nerlerde bide denizcim yookk
bebing çık aama bir daha ki gelişinde kısırla gel :))))
yapmayın yaa kısır mı cok severim bennnn
ama yapmayı bilmiyorum öğreniyim yaparımmm
bugun kayınvalidem dedi ki bilmem kimin çocugu olmuyormus cok uzuluyorlarmıs diye.içmden mahvoldum tabi parcalandı içim ah dedim bi bilsen biz neler cekiyoruz
söyliyemedim düğümlendi kaldı boğazımda
özlemcim seni o kadar iyi anlıyorum ki.
tabi ki hepimiz dönem dönem iniş cıkışalr yasıyoruz öyle doğal ki
bu yeni yılda önce deniz ve burp sonra özlemle mavi pozitifleri görücek tuanay ne yapıcak bilmiyorum
ben ne olucam onu hiç bilmiyorum
ben çok kötüyüm kızlar dün iş yerinde parti vardı orada gelsin kısırlar cipsler mercimek köfteler pastalar oradan ablama gittim menü aynen devam üzerine dolmalar börekler eklendi bugün az yiyeyim bari dedim nerdeee demin fırında peynilrli mısırlı kaşarlı mantar yapmıştım löpüdü löpüdü onuda devirdim resmen göbek çıktı ve ben hala açım nooldu banaaaaaaaaaa hiaaaaaaaaaaaa
tabi canım ya inşallah... biz daha mavi ile göbek tokuşturacağız:))):CüvCüv::CüvCüv:
aaaaamaaaaaaaaaa burp ........... benim karnım acıktı ya.....
özlemcim sonradan jeton düştü özür dilerim şimdi sen rejimdesin ben sana menü sayıyorum ama bilmelisinki bunları yemek bana hiç iyi gelmedi vicdan azabından geberiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm
bugün gerçekten birşey oldu bana heralde bukadar çok yemek iştahımı açtı siz ne diyorsunuz benim aklım hala yemekte :))))
böyle gidersem bende sizinle göbek tokuşturabilirim ama bebiş olmadan :))))
benimdeeee :)))))))))))))))))))))))
aman canım ya dikkat et sonra benim gibi olursun gideceğin yere yuvarlanarak gidersin ve daha çabuk ulaşırsın:))))
özlemim valla tutaamadım kendimi ama seni yoldan çıkartıcı şeyler yaptım ama sana güzel bir haber vereyim kayınvalidem doğurmadan önce 54 kiloymuş ve doğurduktan sonra 45 olmuş ve bir daha 55 yaşına kadar bir kilo bile almamış sende fazlalık yok ya sen var diyorsun kayınvalidem gibi olursun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?