Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ya alırken servet öde satarken beş para etmesin adalet mi ülennnnnnnnnnn

cıkamadım sayfadan kızlar eşim cagırana kadar buradayım aniden gidersem merak etmeyin ama
tuanay nerlerde bide denizcim yookk

denizin kocişi vardır bugün:)))) o izinli sayılır azcık.... hem 2 aydır görmüyor sonuçta gezip tozsunlarda şu arkadaşları rahat bırakırsa tabi:))) biz değil hafta sonu ekibi:)))

yapmayın yaa kısır mı cok severim bennnn
ama yapmayı bilmiyorum öğreniyim yaparımmm

aaaaa hiç inanmıyorum bence süper yapıyorsundur sen.... benimde eşim çok güzel yapar ayy onlarda gelsin olmaz mı?

bugun kayınvalidem dedi ki bilmem kimin çocugu olmuyormus cok uzuluyorlarmıs diye.içmden mahvoldum tabi parcalandı içim ah dedim bi bilsen biz neler cekiyoruz
söyliyemedim düğümlendi kaldı boğazımda

evet bizimde iki tarafın hiçbir şeyden haberi yok... ne kadar düğümlensekte yutkunuyoruz işte yara yara acıta acıta gidiyor işte....:gitme:

ben çok kötüyüm kızlar dün iş yerinde parti vardı orada gelsin kısırlar cipsler mercimek köfteler pastalar oradan ablama gittim menü aynen devam üzerine dolmalar börekler eklendi bugün az yiyeyim bari dedim nerdeee demin fırında peynilrli mısırlı kaşarlı mantar yapmıştım löpüdü löpüdü onuda devirdim resmen göbek çıktı ve ben hala açım nooldu banaaaaaaaaaa hiaaaaaaaaaaaa

özlemcim sonradan jeton düştü özür dilerim şimdi sen rejimdesin ben sana menü sayıyorum ama bilmelisinki bunları yemek bana hiç iyi gelmedi vicdan azabından geberiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm

bu yeni yılda önce deniz ve burp sonra özlemle mavi pozitifleri görücek tuanay ne yapıcak bilmiyorum
ben ne olucam onu hiç bilmiyorum

tabi canım ya inşallah... biz daha mavi ile göbek tokuşturacağız:))):CüvCüv::CüvCüv:

bugün gerçekten birşey oldu bana heralde bukadar çok yemek iştahımı açtı siz ne diyorsunuz benim aklım hala yemekte :))))

aaaaamaaaaaaaaaa burp ........... benim karnım acıktı ya.....

özlemcim sonradan jeton düştü özür dilerim şimdi sen rejimdesin ben sana menü sayıyorum ama bilmelisinki bunları yemek bana hiç iyi gelmedi vicdan azabından geberiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm

evet 2 dakikalık zevk ve sonrasındaki pişmanlık ise paha biçilemez:))) bu arada ben mercimek köftesini çok güzel yapıyormuşum yiyenler öyle diyo:))))

bugün gerçekten birşey oldu bana heralde bukadar çok yemek iştahımı açtı siz ne diyorsunuz benim aklım hala yemekte :))))

birşeyler mi var diyeceğim ama:))) bence çok çalışıyorsun bu nedenle çok enerjiye ihtiyacın var..........

böyle gidersem bende sizinle göbek tokuşturabilirim ama bebiş olmadan :))))

aman canım ya dikkat et sonra benim gibi olursun gideceğin yere yuvarlanarak gidersin ve daha çabuk ulaşırsın:))))

özlemim valla tutaamadım kendimi ama seni yoldan çıkartıcı şeyler yaptım ama sana güzel bir haber vereyim kayınvalidem doğurmadan önce 54 kiloymuş ve doğurduktan sonra 45 olmuş ve bir daha 55 yaşına kadar bir kilo bile almamış sende fazlalık yok ya sen var diyorsun kayınvalidem gibi olursun sende

aman canım ya dikkat et sonra benim gibi olursun gideceğin yere yuvarlanarak gidersin ve daha çabuk ulaşırsın:))))

yuh yaa özlem görmesem yutturacaksın vallaha resimlerini görmesem varya kilolu birşey sanacağım seni
bana gelincede ne oldu bilmiyorum bu gün ayrı bir durum var bacaklarımda titriyor açlıktan geberiyormuş gibi normalde yiyipte doymamak başıma hiç gelmemişti :) boşanayımda semerimi yiyeyim yahuu :))))

bizim bir arkadaşta hamilelikte kilo verdi ama nasıl .... miden bulantısı ve sonucunda.... ay inşallah zayıflarım inat ettim tartılmadım bakalım faydali oldu mu ay aç geziyorum neredeyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…