Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şu an bende o durumdayım boşanıp yiycem valla:)) ama onlar yazlık resimler şimdi 8-10 kilo ekle:)))

ama burp sen çok zayıfsın o göbiş nerden çıktı?

ay iyi ki varsınız rahatladım biraz ya en azından düşünmüyorum sayenizde... çoooooooooooooooook teşekkür ederim.......

hala daha ban kilolu gelmiyorsun özlem boşuna ama seni anlıyorum çünkü bende dikkat ederim kiloma kilo almak istemem zaten kim derki kilolu olayım diye :))))) ama canım inan bana sende rahatsız edici bir kilo yok yazdan beri 8-10 kilo aldıysanda demekki aşılama ilaçları aldırmış sana okadar kısa sürede başka türlü mantıklı gelmiyor

ama burp sen çok zayıfsın o göbiş nerden çıktı?

valla göbüş bu zayıf mayıf dinlemiyor muhtemelen çok yediğim için ama onlar yerleşmeden göndermeliyim :)))) çünkü ben rejim yapammam çok kötü abur cubur müptelasıyım ben nerde bir işe yaramaz şey varsa severim eti puf eti cin top kek mop kek yani bir öğünü yemek yemek yerine zevke top kekle geçirebilirim eşim o yüzden bana çok kızıyor ((

aa bu arada size bahsetmedim eşim havuç kürü yapıyor keçiboynuzu kürü yaptı 1 ay düzenli şimdi havuca geçti hergün taze sıkıyor ve içiyor
keçiboynuzunuda kaynatıp yatarken suyunu içiyordu keçiboynuzu sayıyı arttırıyor havuçta hareketliliği arttırıyormuş

aylardırda harnup keçiboynuzu pekmezi yedi sayı cidden arttı ama hareketlilik azdı ama havuçla hareketlilikte artar inşallah

canım benim o senin güzel gören gözlerinin güzelliği ........ ama çok fark etti valla hiçbir kıyafetim olmuyor((

bende ya aynen öyle valla... onlardan yiyeyim hiçbir şey yemesemde olur yani...

benim eşimde keçiboynuzuna başladı:)) gerçi 2-3 gün havuç yaptık ama sonra öyle yapılması gerekiyormuş diye yön değiştirdik:))) birde sigara içenler havuç suyu içmemeliymiş bir sitede öyle yazıyordu acaba doğru mu? inşallah işe yarar burpum ya...

aylardırda harnup keçiboynuzu pekmezi yedi sayı cidden arttı ama hareketlilik azdı ama havuçla hareketlilikte artar inşallah

canım bende yiyorum harnup keçiboynuzu pekmezinden hamilelerdede çok iyiymiş.ama çoookk iğrenç.bu arada sizlere bir uyarım varİKKAT BU TOPİKDE HAMİLE VARRRRR!!!!!!!!!!!öyle yemeklerden falan bahsettiniz.şimdi yapıcak kimsede yok valla hepsiniden canım istiyor..özelliklede özlemin tarçınlı kekinden,mercimek köftesinden,HEPSİNDENNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!

inşallah o da olur canım ya benimkide bir ara yemişti pekmez...

canım benim keşke yakın olsakta gelsen :))) bu arada bende diyetteyim ama dimi ya? bendekide can ama..........

pekmezi tek başına hiç sevmem ama tahinle bayılırım... gerçi biraz yersem gerçekten bayıyor:)))

ya burp şu tarlaya 1-2 tarla eklesene hergün otlarını yolmaktan ve karga, tilki kovalamaktan bıktım:)) ayy birazda puan alalım....

ya birde ben burada bekliyorum yazılanları kapatıp açmayınca göremiyorum neden? sizde de oluyor mu böyle?

ya semracım bugün bu gıda muhabbeti tamamiyle benim suçum sorrrryyyyyyyy
özlemim yaa farmvile oynamıyorumki vaktim yok ya o yüzden hiç bulaşmadım
özlemcim ibrahim saraçoğlu nun sayfasında tüm bu kürlerin tarifleri var belki biliyorsundurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…