Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim biliyorum sağol:)) ya sen oynamasanda 3-5 tarla yap bakmasanda olur :))

ii akşamlar kızlar nasılsınız bakalım burpcum kursa başalmışsın hayırlı olsun sana imrenerek bakıyorum valla ben ev işlerini ancak halldebiliyorum buraya bile arada girebiliyorumsana kcaman yıldızlı pekiyi verdim...
denizcim sanırım senin eşinde asker benimde öyle. Bende biraz gece biraz gündüz çalışıyorum gerçekten düzensiz oluyo ama ne yapalım idare ediyoruz...

sağol canım inşallah arka koltuğu toyota nın reklamları gibi doldururuz
to yo to yo ta çıkarım senle her yolaaa
çok güzel reklam içim kıpır kıpır oluyo izleyince

mavicim araban hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.kaza bellardan korusun allah..
bebişininzi gezdirin inşallah

sağol canım inşallah önce karnımızda sonra kucağımızda sonra da arabamızda gezdiririz hepimiz
inşallah

bu yeni yılda önce deniz ve burp sonra özlemle mavi pozitifleri görücek tuanay ne yapıcak bilmiyorum
ben ne olucam onu hiç bilmiyorum

inşallllllaahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senin napıcana gelince tabi ki bizi yalnız bırakmıcaksın tuanay da hepimiz ericez muradımıza sağlıklı bi şekilde inşallah
6.hissim çok kuvvetlidir benim
inanın hayırlısıyla hepimiz anne olucaz
inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tabi canım ya inşallah... biz daha mavi ile göbek tokuşturacağız:))):CüvCüv::CüvCüv:

eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
benim göbek şimdiden tokuşacak gibi
kocaman oldu şiş adet olamamaktan ve kistten
bugün bi öğrencim öğretmenim karnınız kocaman olmuş çocuk mu doğuracaksınız dedi
şaşırdım kaldım
yok siz 2 ye giderken olacak bebeğim diyebildim
o kadar yani kocaman bi göbeğim var şimdiden

canım benim o zaman şimdilik burpla tokuştur çünkü o da fazla yemekten göbişi bira çıkmış:))) sende bebişini gezdirirken bizimkini de alıverin arkadaşı yalnız kalmasın:))) bizim veletler çok fena ya 2 gün aynı şeyi tembellikten giydiysen yandın manken gibi istiyorlar ya:)))

almammı özleeeeeeem bi doğsunlar da nerelere götürür neler yaparız onlarla kız gerçekten bi ara görüşelim sen eşinin telaşını atlat ben şu kist belasını yollıym da görüşelim çok isterim ben:)))))
az önce trafiğe çıktım eldivan yoluna kadar gittim sonra asmalı konak tarafına hem de yağmur vardı:)))
iş bebeklere kalsın çabucak sağlıka gelsinler kuzucuklar

kızlar kaçtım ben iii geceler herkese
ilaçlar midemi bulandırıyo
kötüyüm heralde midem ağzımda ıııııııııııııııııııııııııııı

kızlar kaçtım ben iii geceler herkese
ilaçlar midemi bulandırıyo
kötüyüm heralde midem ağzımda ıııııııııııııııııııııııııııı

canım normalmi bu mide bulantısı neden kıi?regl olman nyakın olabilir benim öyle oluyordu regl günüme yakın midem bulanıyordu.

Şekerler,ben geldiiimm,ama geç geldimmm.Muhabbette ne güzelmiş bu akşam.Herkes buradaymış.Kayınvalidem aradı,gündüz.Yemeğe çağırdı.Haftada 1 gün iyi oluyor valla.Zaten yemek yapmaya üşeniyorum,yoruluyorum.Hazır yemek mis gibi,bir de çok güzel yapıyorr.Neyse,kısırlar yapılmış,kekler yenmiş,kahveler içilmiş.Güzelmiş ortam valla ne diyeyim kıskandım.

Öslemim,duru bakışlı arkadaşım.Sana bulaştırdım karamsarlığımı.Üzülme geçecek diyemiyorum.Biz hamile kalmayı başarana dek,sürekli yaşayıp kurtulup sonra tekrar yaşayacağız bu duyguları.Bir bebek,dünyaya gelmeden önce seçermiş anne ve babasını.Bizi seçemediler henüz.Sen şanslısın ki bir kez seçilme şerefine nail olmuşsun.Şunu unutma ki,bir kere olduysa tekrar olur.Senin gibi tatlı bir annesi olacağı için bebeğin çok şanslı olacak.Hayat bu,sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun yeter ki.Bu da geçer,bu cümleyi ezberlemek lazım sanırsam.Bekleyip göreceğiz neler olacak...Biz seçimlerimizi olumlu sözcükler kullanarak yapalım ki,doğru mesajlar ulaştıralım evrene.Bu gece senin meleğinle konuş.Geçen sene seni terk etmişti,neden şu an seninle olmadığını sor.Ya da bir mektup yaz uzun uzun.Bütün hislerini anlat ve bekle cevabını.Hem için rahatlar hem de belli mi olur alırsın mektubunun cevabını.Olumlu düşün tatlım,ve düşünürken bir zaman kriteri koyma kendine.Önemli olan senin çok ama çok rahat olman.Sevgiyle ve sağlıkla kal her zaman...

ayy evet ya bir doğsalar neler neler yaparız allah bizede kısmet edecek mi acaba? mavicim ya sen ameliyattan sonra doğal yoldan mı yoksa kendiliğinden mi hamiş kalmıştın? eşim inşallah hayırlısıyla bu sınavı verecek dün bir öğretmen arkadaş duymuş geçmiş olsun dedi kocası eczayı da eşiminde arkadaşı sanırım oradan biliyor bana bizde olduk ama hiçbir faydası olmadı keşke yaptırmasaydınız dedi kafam karıştı iyice...
sen valla yolların fatihi olacaksın....

canım benim çok teşekkür ederim bu gece uyuyamadım uyuduysam da sabah ezanından beri ayaktayım ve gözlerim parçalı bulutlu hala(( evet bir kez seçildim ama terk etti beni meleğim ve üzerinden koskoca bir yıl geçti kimse gelmedi yerine... bugün o dün hamile olduğunu öğrendiğim komşumuzla gideceğiz hastaneye... o bugün mutluluktan uçarken bense geçmişin izlerini belki biraz ıslatarak silmeye çalışacağım kendimi nasıl tutarım bilemiyorum ama başarmak zorundayım......... bu da geçer değil mi tuanayım?

aaaaa.....nerdesiniz ya..ben evde olduğum zaman genelde giriyorum ama siz yok oluyosunuz sonrada bebingcim bana kızıyo,küsücekmiş..ben şimdi napiim.hiçbiriniz yoksunuz sabahdan beri.bende girmiyorum işte.

canım benim teşekkür ederim ama eminim mecbur kalsan sende yaparsın biliyorsun insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor

sağol canım inşallah arka koltuğu toyota nın reklamları gibi doldururuz
to yo to yo ta çıkarım senle her yolaaa
çok güzel reklam içim kıpır kıpır oluyo izleyince

bende bizim arabanın modelinden içinde bebek koltuğu olanı yada baby on board asılı görünce içim cız ediyor

yaa bakmayın siz öğrencilere yaa konuşmak için konuşuyorlar hadi sizinkiler küçük bizim eşşek kadar salaklar ablama ne yaptınız hocam çok zayıflamışsınız hasta falanmısınız dedi yooo 4 aylık hamileyim dedi ablamda hemde karnı neredeyse 6 aylık hamile kadarda büyük :))))

özlemim çok şükür sabah kalktığımda karnım düzelmişti sabaha kadar sindirdim galiba yediklerimi :) ama dünkü iştahım enteresandı ama hiç merak etmeyin yılbaşında muhtemelen tokuşturcak kıvama gelir gene :))))

tatlım benim yaaa gece uuyuyamama sebebini biliyorum ne olur üzülme internetten sinan çetin'in hayatım sinema 3. bölümünü izle biz yatarken izledik dün gece ağlamaktan öldüm
2. bölümüde tam bizlikti çocukları olmayan bir çift vardı

kimse yok.sanırım uyuyorsunuz yada çalışıyorsunuz..

hehe canım benim ben buradayım hemde eşime alt katı temizletiyorum oda benim üst katı temizlediğimi sanıyor halbuki dün kıyı köşe temizlemiştim işten gelince :)))) bende finini finini burada takılıyorum :))))) :jeyyar: yaşasın kötülük

semracım yaa bebişimizin cinsiyeti belli değilmi hala meraktan öldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…