O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.161
ya semracım bugün bu gıda muhabbeti tamamiyle benim suçum sorrrryyyyyyyy
özlemim yaa farmvile oynamıyorumki vaktim yok ya o yüzden hiç bulaşmadım
özlemcim ibrahim saraçoğlu nun sayfasında tüm bu kürlerin tarifleri var belki biliyorsundurda
mavicim canım benim hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin.iyigünlerde kullanın arabanızı tatlım.
maviumutolsun hayırlı olsun arabanız allah arka koltuğu bebişle doldursun :))))))))
özlemcim ara ara böyle şok dalgaları vuruyor bizi hatta bu meksika dalgasına benzedi :)))) tuanaydan sana atladı senden bakalım hangimize atlayacak hepimizin içi yanıyor ara ara bu ateş alevleniyor çok şükür benim bu aralar işten güçten dersten küllendi biraz ama bir rüzgalra korlanır bilirim o duyguyu canım benim yeni yıl yeni umutlar unutma biz savaşçıyız
semracım ya bize hala cinsiyet söylemedin ama meraktan çatlıyorum yaaa topiğimizin uğuru kızmı erkekmi ??? hayırlı ve sağlıklı olsunda hangisi olursa olsunda ama hangisi :)))))))))))
mavicim araban hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.kaza bellardan korusun allah..
bebişininzi gezdirin inşallah
bu yeni yılda önce deniz ve burp sonra özlemle mavi pozitifleri görücek tuanay ne yapıcak bilmiyorum
ben ne olucam onu hiç bilmiyorum
tabi canım ya inşallah... biz daha mavi ile göbek tokuşturacağız:))):CüvCüv::CüvCüv:
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
benim göbek şimdiden tokuşacak gibi
kocaman oldu şiş adet olamamaktan ve kistten
bugün bi öğrencim öğretmenim karnınız kocaman olmuş çocuk mu doğuracaksınız dedi
şaşırdım kaldım
yok siz 2 ye giderken olacak bebeğim diyebildim
o kadar yani kocaman bi göbeğim var şimdiden
kızlar kaçtım ben iii geceler herkese
ilaçlar midemi bulandırıyo
kötüyüm heralde midem ağzımda ıııııııııııııııııııııııııııı
almammı özleeeeeeem bi doğsunlar da nerelere götürür neler yaparız onlarla kız gerçekten bi ara görüşelim sen eşinin telaşını atlat ben şu kist belasını yollıym da görüşelim çok isterim ben:)))))
az önce trafiğe çıktım eldivan yoluna kadar gittim sonra asmalı konak tarafına hem de yağmur vardı:)))
iş bebeklere kalsın çabucak sağlıka gelsinler kuzucuklar
Şekerler,ben geldiiimm,ama geç geldimmm.Muhabbette ne güzelmiş bu akşam.Herkes buradaymış.Kayınvalidem aradı,gündüz.Yemeğe çağırdı.Haftada 1 gün iyi oluyor valla.Zaten yemek yapmaya üşeniyorum,yoruluyorum.Hazır yemek mis gibi,bir de çok güzel yapıyorr.Neyse,kısırlar yapılmış,kekler yenmiş,kahveler içilmiş.Güzelmiş ortam valla ne diyeyim kıskandım.
Öslemim,duru bakışlı arkadaşım.Sana bulaştırdım karamsarlığımı.Üzülme geçecek diyemiyorum.Biz hamile kalmayı başarana dek,sürekli yaşayıp kurtulup sonra tekrar yaşayacağız bu duyguları.Bir bebek,dünyaya gelmeden önce seçermiş anne ve babasını.Bizi seçemediler henüz.Sen şanslısın ki bir kez seçilme şerefine nail olmuşsun.Şunu unutma ki,bir kere olduysa tekrar olur.Senin gibi tatlı bir annesi olacağı için bebeğin çok şanslı olacak.Hayat bu,sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun yeter ki.Bu da geçer,bu cümleyi ezberlemek lazım sanırsam.Bekleyip göreceğiz neler olacak...Biz seçimlerimizi olumlu sözcükler kullanarak yapalım ki,doğru mesajlar ulaştıralım evrene.Bu gece senin meleğinle konuş.Geçen sene seni terk etmişti,neden şu an seninle olmadığını sor.Ya da bir mektup yaz uzun uzun.Bütün hislerini anlat ve bekle cevabını.Hem için rahatlar hem de belli mi olur alırsın mektubunun cevabını.Olumlu düşün tatlım,ve düşünürken bir zaman kriteri koyma kendine.Önemli olan senin çok ama çok rahat olman.Sevgiyle ve sağlıkla kal her zaman...
ii akşamlar kızlar nasılsınız bakalım burpcum kursa başalmışsın hayırlı olsun sana imrenerek bakıyorum valla ben ev işlerini ancak halldebiliyorum buraya bile arada girebiliyorumsana kcaman yıldızlı pekiyi verdim...
denizcim sanırım senin eşinde asker benimde öyle. Bende biraz gece biraz gündüz çalışıyorum gerçekten düzensiz oluyo ama ne yapalım idare ediyoruz...
sağol canım inşallah arka koltuğu toyota nın reklamları gibi doldururuz
to yo to yo ta çıkarım senle her yolaaa
çok güzel reklam içim kıpır kıpır oluyo izleyince
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
benim göbek şimdiden tokuşacak gibi
kocaman oldu şiş adet olamamaktan ve kistten
bugün bi öğrencim öğretmenim karnınız kocaman olmuş çocuk mu doğuracaksınız dedi
şaşırdım kaldım
yok siz 2 ye giderken olacak bebeğim diyebildim
o kadar yani kocaman bi göbeğim var şimdiden
canım benim o zaman şimdilik burpla tokuştur çünkü o da fazla yemekten göbişi bira çıkmış:))) sende bebişini gezdirirken bizimkini de alıverin arkadaşı yalnız kalmasın:))) bizim veletler çok fena ya 2 gün aynı şeyi tembellikten giydiysen yandın manken gibi istiyorlar ya:)))
canım benim çok teşekkür ederim bu gece uyuyamadım uyuduysam da sabah ezanından beri ayaktayım ve gözlerim parçalı bulutlu hala(( evet bir kez seçildim ama terk etti beni meleğim ve üzerinden koskoca bir yıl geçti kimse gelmedi yerine... bugün o dün hamile olduğunu öğrendiğim komşumuzla gideceğiz hastaneye... o bugün mutluluktan uçarken bense geçmişin izlerini belki biraz ıslatarak silmeye çalışacağım kendimi nasıl tutarım bilemiyorum ama başarmak zorundayım......... bu da geçer değil mi tuanayım?
kimse yok.sanırım uyuyorsunuz yada çalışıyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?