Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım yaa bebişimizin cinsiyeti belli değilmi hala meraktan öldük

sorma yaa..
belli olmamıştı en son gittiğimde.söylemicektim sizlere nezaman gidiceğimi doktora ama söylicem.bu hafta içi çarşamba günü 4lü testim için kan vermeye gidicem doktora bakalım doktor bakarmı.bakarsa görürümü.ya bende çok merak ediyorum aslında ama napiim.benim rahmim tersmiş o yüzden bebekde ters yatıyodu göremedi.inşallah bu çarşamba öğrenirim,tabi sağlıklı olsun en önemlisi bu ama insan merak ediyo işte..

sende varyaa..cadı senii...olsun kendini yorma sen yat eşim temizlesin,hem sen görevini dünden bitirmişsin dimi canım yaa..keyfini çıkar..sen avrupa yakasındamı oturuyorsun?

benimde ters rahmim tatlım demek bende geç öğreneceğim olsun ama eskiden 9 ay sonra öğreniyorlarmış tontişimiz sağlıklı olsunda varsın cinsiyetini geç görelim

benimde ters rahmim tatlım demek bende geç öğreneceğim olsun ama eskiden 9 ay sonra öğreniyorlarmış tontişimiz sağlıklı olsunda varsın cinsiyetini geç görelim

evet canım galiba öyle olucaktır seninde.tabii yaa 9 aya bakınca biz yine çookkk rahatız merakdan çatlardık heralde öyle olsa dimi ama?

valla ben ameliyattan tam 3 ay sonra hamile kaldım 3 ay bitti 1 hafta sonra falan test yaptım ki hamileyim tabi bazı kişilerde pek faydalı olmuyo yani eğer sorunun sebebi varikosel se büyük oran da başarılı oluyo ama sorun hormonlarla falan da alakalıysa düzelmeye bilir benim bi arkadaşımın eşi de oldu 2 sene olacak nerdeyse etki etmedi
ama onların değerleri çok düşükmüş ve sorun sadece varikosel değilmiş hormonlarda da anormallik varmış onlarda olmadı ama bizim tam 3.ayda oldu
sen kimseye bakma bana da o arkadaşım demişti hiç faydası yok o ameliyatın diye hem de ameliyattan 1 gün önce söylemişti ama ben hep inandım düzeleceğine hatta bu kadar çabuk bile beklemiodum aralık ocak gibi olabilir diyodum
kısmet işte neler oldu

sen kimseyi takma herkesin durumu farklıdır olumlu düşün

sorunun cevabını vermemişim doğal yoldan canım hiç bişi yapmadık eşim k.boynuzu içiyodu ramazan dı bol bol dua ettim meryem suresini okuyodum çok inandım ona
adetim olsun bitsin yine başlıcam

canım normalmi bu mide bulantısı neden kıi?regl olman nyakın olabilir benim öyle oluyordu regl günüme yakın midem bulanıyordu.

inşallah yakındır canım
ben antibiyotikten diye düşünüyorum 2 antibiyotik bi adet söktürücü içiyorum ondandır diye düşünüyodum
adet hala yok

teşekkür ederim burpum geçiyor ama delipte geçiyor... o dediğini izlemiştim hatta onlara tüp bebek tedavisi hediye ettiler:))
senin göbiş küçülmüş hadi bakalım ama dikkat et tekrar şişmesin:)))

canım ya bizim hormanlar gayet güzel çıktı inşallah dediğin gibi olur tatlım ya.... artık o kadar canım sıkkın ki sanki neye elimizi atsak kurutuyoruz bu kadar da uğursuzluk gudubetlik olmaz ya..... minicik bir köpeğe bile bizim dedik o bile ezzilerek öldü(( bende inanıyorum düzeleceğine bugün gittik dr a çok faydasını görürsün dedi inşallah öyle olur... münir bey yaptı sizin ameliyatı değil mi? ay inşallah şu göbişler bir gün tokuşacak...

:ecrin_bebek:
sorunun cevabını vermemişim doğal yoldan canım hiç bişi yapmadık eşim k.boynuzu içiyodu ramazan dı bol bol dua ettim meryem suresini okuyodum çok inandım ona
adetim olsun bitsin yine başlıcam

benimki de başladı bu küre inşallah yararı olur... meryem suresinin ne gibi bir önemi ve etkisi varki.... bende okuyum bari....:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

burpum sende şeytana pabucunu ters giydirir gibi bir durum sezdim ay yazık adama ya....

semracım inşallah hayırlısıyla bunu da geçeceksin.... kendine iyi bak...

:CüvCüv:
inşallah canım ya inşallah hepimizin tüm güzel dilekleri olucak..

sen dualarını esirgeme yeter tatlım.. inşallah tutar da bizlerde bebiş sahibi oluruz.... annelerin duaları kabul olur derler ne olur unutma hiçbirimizi canımmmmmmm:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

kızllar cosmussunuz valla.
ben böyle arada kayboluyum bari.
sonra detaylı anlatıcam herseyi...

acayip yorgunum kızlar gözlerim kapanıyor.ama burdayım
işler maalesef tahminimden cok sürdü hala bitmedi.

herkese tek tek cevap yazmak istiyorum ama sanırım bu gece mümkün olmayacak
ama yazılanları okumak bile cok guzel geldi yaaa

:CüvCüv:

sen dualarını esirgeme yeter tatlım.. inşallah tutar da bizlerde bebiş sahibi oluruz.... annelerin duaları kabul olur derler ne olur unutma hiçbirimizi canımmmmmmm:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

canım benim sizlerde biliyorsunuz,allahda şahit dualarım hepimiz için.

mış mış uyuyor butun kızlar simdiiii
özlemim ne oldu doktor haber vericektin özelden...
diyete devam pes etmek yok artık bi tartıl arkadasım ya

burp cum sağolasın sayfayı ıhmal etmemişin
eşine üçkağıt yapmısın temizlik için ama biz faydalanmısız bu durumdan

tuanayım sni daha cok görmek istiyoruz buralarda

denizim de misafirlerden fırsat bulamamıs heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…