semracım yaa bebişimizin cinsiyeti belli değilmi hala meraktan öldük
sorma yaa..
belli olmamıştı en son gittiğimde.söylemicektim sizlere nezaman gidiceğimi doktora ama söylicem.bu hafta içi çarşamba günü 4lü testim için kan vermeye gidicem doktora bakalım doktor bakarmı.bakarsa görürümü.ya bende çok merak ediyorum aslında ama napiim.benim rahmim tersmiş o yüzden bebekde ters yatıyodu göremedi.inşallah bu çarşamba öğrenirim,tabi sağlıklı olsun en önemlisi bu ama insan merak ediyo işte..
sende varyaa..cadı senii...olsun kendini yorma sen yat eşim temizlesin,hem sen görevini dünden bitirmişsin dimi canım yaa..keyfini çıkar..sen avrupa yakasındamı oturuyorsun?
benimde ters rahmim tatlım demek bende geç öğreneceğim olsun ama eskiden 9 ay sonra öğreniyorlarmış tontişimiz sağlıklı olsunda varsın cinsiyetini geç görelim
ayy evet ya bir doğsalar neler neler yaparız allah bizede kısmet edecek mi acaba? mavicim ya sen ameliyattan sonra doğal yoldan mı yoksa kendiliğinden mi hamiş kalmıştın? eşim inşallah hayırlısıyla bu sınavı verecek dün bir öğretmen arkadaş duymuş geçmiş olsun dedi kocası eczayı da eşiminde arkadaşı sanırım oradan biliyor bana bizde olduk ama hiçbir faydası olmadı keşke yaptırmasaydınız dedi kafam karıştı iyice...
sen valla yolların fatihi olacaksın....
canım normalmi bu mide bulantısı neden kıi?regl olman nyakın olabilir benim öyle oluyordu regl günüme yakın midem bulanıyordu.
valla ben ameliyattan tam 3 ay sonra hamile kaldım 3 ay bitti 1 hafta sonra falan test yaptım ki hamileyim tabi bazı kişilerde pek faydalı olmuyo yani eğer sorunun sebebi varikosel se büyük oran da başarılı oluyo ama sorun hormonlarla falan da alakalıysa düzelmeye bilir benim bi arkadaşımın eşi de oldu 2 sene olacak nerdeyse etki etmedi
ama onların değerleri çok düşükmüş ve sorun sadece varikosel değilmiş hormonlarda da anormallik varmış onlarda olmadı ama bizim tam 3.ayda oldu
sen kimseye bakma bana da o arkadaşım demişti hiç faydası yok o ameliyatın diye hem de ameliyattan 1 gün önce söylemişti ama ben hep inandım düzeleceğine hatta bu kadar çabuk bile beklemiodum aralık ocak gibi olabilir diyodum
kısmet işte neler oldu
sen kimseyi takma herkesin durumu farklıdır olumlu düşün
sorunun cevabını vermemişim doğal yoldan canım hiç bişi yapmadık eşim k.boynuzu içiyodu ramazan dı bol bol dua ettim meryem suresini okuyodum çok inandım ona
adetim olsun bitsin yine başlıcam
semracım inşallah hayırlısıyla bunu da geçeceksin.... kendine iyi bak...
inşallah canım ya inşallah hepimizin tüm güzel dilekleri olucak..
:CüvCüv:
sen dualarını esirgeme yeter tatlım.. inşallah tutar da bizlerde bebiş sahibi oluruz.... annelerin duaları kabul olur derler ne olur unutma hiçbirimizi canımmmmmmm:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?