Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
acayip yorgunum kızlar gözlerim kapanıyor.ama burdayım
işler maalesef tahminimden cok sürdü hala bitmedi.

kendine dikkat canım ya yorma kendini bu kadar uykusuz kalmak beni çok asabi yapar sende de olur mu? işler bitmez ki hiç biri biterken biri bende varım diye el sallar:))opuyorumnanaktan

herkese tek tek cevap yazmak istiyorum ama sanırım bu gece mümkün olmayacak
ama yazılanları okumak bile cok guzel geldi yaaa

bazen bana da olur uykusuzluktan gözlerim kapanırken birşeyler yazmaya çalışırım sonra da inşallah tümceleri doğru kurmuşumdur diye düşünürüm hayır uykulu uykulu kimbilir neler yazarım:)))

canım ya allah a şükür herhangi bir sorun çıkmadı herşey yolunda ... mavi ile konuşmalarımızda azcık var aslında:))
aşkım ya ben diyete pazar günü başladım yarın 1 hafta bitecek inşallah 2. haftaya başlıyorum inşallah... bu arada 3 kilo verdim yani:))) eee kilo çok olunca ilk kilolar hızlı gidiyor:))) ha ama her sabah mısır gevreği yemekten bıktım kedi gibi ya süt süt süt....

kızlar ya birşey soracağım bebeğin kalp atımları kaçıncı haftada duyuluyor? 5+3 te duyulmaz mı?

selam özlemim duyulmaz ya 6. ile 8. haftalar arasında duyuluyor diye biliyorum ama 4. hafta atmaya baslıyormus ne oldu

hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
denizin misafirleri yatılı mıydı ya? ben mi kaçırdım yoksa....

yok yatılı degildi de esi geldi diye gelen giden cok olucaktı diye biliyorum...

burp um burda hihoyyyt alkisalkisalkis

yorgunluktan uyuyamıyorum yaaa.sabah nasıl kalktım bilemiyorum.dün gece hiç niyetim yoktu valla sabaha kadar oturabilirdim.ama dukkana gitmeliym yaaaa

kedicik özlemmmm
aferin sana 10 puan 10 puan
hiç sevmem valla mısır gevreği süt sabah sabah midem cup cup olur....
ama takdir ediyorum seni
zaten en zor kalıcı kilolar veriliyor
cok hızlı vermişin ama ben ayda ancak veririm o kiloyu
eşinin durumunuda sevindim seker

selam özlemim duyulmaz ya 6. ile 8. haftalar arasında duyuluyor diye biliyorum ama 4. hafta atmaya baslıyormus ne oldu

canım demiştim ya komşum da hamile ve onlarla gideceğiz diye onların bebiş o kadarmış ama düşük riski varmış dr yatırayım demiş yoksa gecenin 3 ünde kanamayla gelirseniz karışmam demiş onlarda kabul etmemişler kesenin kenarında kanamalar varmış dikkatli olun ilişki falan yasak dnlenin demiş o nedenle bira huzurları kaçtı gerçi o dr benide bu hale getiren manyak inanmayın ona dedim onun dini imanı para olmuş herkese bir şey buluyor yolacak bana da rahim ağzında yara var dedi sonra canım sıkıldı 2 dr a daha gittim allah a şükür birşey çıkmadı o nedenle inanma dedim.... hatta muayene sonunda başka biri ağlayarak çıkmış herşeyi pat diye en olumsuz yönüyle söylüyor üsturuplu bir şekilde söylemez asla ben bu manyağa niye gideyim... neyse böyle söyleyince benimde eskiler canlandı başladım ağlamaya birde dünün yarası var bende o da ortaya çıktı... eşimde dışarı çıkmıştı gelince şaşırdı ne oluyor diye hepsi birden kendi dertlerini unutup beni susturmaya çalıştılar cafede... öyle işte neyse bugün iyiym dün bitti benim için...

hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok yatılı degildi de esi geldi diye gelen giden cok olucaktı diye biliyorum...

burp um burda hihoyyyt alkisalkisalkis

hımmm bayağı yoğun demekki...
burp mu kaçırdım demek((

yorgunluktan uyuyamıyorum yaaa.sabah nasıl kalktım bilemiyorum.dün gece hiç niyetim yoktu valla sabaha kadar oturabilirdim.ama dukkana gitmeliym yaaaa

canım benim ya yorma bu kadar kendini ne olur bak uykusuzluk insanın sosyal yaşantısını çok olumsuz etkiliyor.... dükkanda tek misin?

valla 4 kaşık gevrek ve 1 su bardağı olunca bırak cup cupu doymuyorsun bile:)) dedim ya son 1,5 yılda inanılmaz kilo aldım diye en azından şöyle diyeyim son 7-8 ayda aldığım kilolar sadece 8-10 kilo eeee birde öncekiler var:))) ısrar etme son kilomu asla söylemem:))) allahtan boyum var gerçi öyle manken gibi değil ama topluyor işte beni....:lepi:

Günaydın pazar şekerleri,Öslemimi görüyorum şu an sadece.Nasılsın tatlım,verdiğin kilodan dolayı tebrik ediyorum.Azimlisin şekercim,senin elinden hiçbir şey kurtulmaz.Ama bu kilo olayınada sakın hastalık derecesinde takma.Boyun posun maşşalah çok güzel.Biraz da kilo verince,kocan korksun artık bir sey diyemeyeceğim:)))

ya nerelerdesiniz..yine yok kimse..ben hafta sonları hep burdayım ama hafta sonları kimse yok.bana çarşamba günü için dua edin arkadaşlar.dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah herşey yolundadır.ben bugün erken uyurum herkese iyi bir hafta bol kazançlar..

merhaba canım ben kimseyi göremediğim için çıkmıştım( azimliyim valla yeter ki karar vereyim ve kendimi odaklayım elimden birşey kurtulmaz:)) ama birde öylesine başladıysam tam tersi verdiklerimi de alırım yani.... yok hastalık derecesinde zaten takamam dr kontrolünde bana bağlı değil.... bende korkuyorum dermişim.....opuyorumnanaktan
seninki kesin korkuyordur adım gibi de eminim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…