O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.221
canım duyulmaz diyolar ama benim 6 haftalıkken duyuldu.
ya nerelerdesiniz..yine yok kimse..ben hafta sonları hep burdayım ama hafta sonları kimse yok.bana çarşamba günü için dua edin arkadaşlar.dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah herşey yolundadır.ben bugün erken uyurum herkese iyi bir hafta bol kazançlar..
evet canım benimkide öğrendiğimde tam 6 haftalıktı meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu... ama birşey demedim hem zaten tam bilmiyorum bir de onları boş yere üzmeyeyim diye... yerleşmemiş demiş dr yerleşmiş olması gerekmez mi ya?
canım ya bugün sular yoktu temizlik yapamadım sonra bir uyku bastırdı eşimde uyu o zaman dedi uyumuşum:))) o nedenle yoktum senin yerine nöbet aldım senin yerine de uyudum ona göre:))
canım benim dualarımız hep seninle inşallah yeğenimiz gösteriri ayyy çok terbiyli çıktı bu annesi:))) yerim ben onu... uyu dinlen canım kendine iyi bak ... bizleri de habersiz bırakma...opuyorumnanaktan
görülmesi lazım sanırım ben kese kontrolüne 5. haftada ilk öğrendiğimden sonra gittim ama..bilemiyorum ama onun gibi olan arkadaşlarım çok.inşallah üzlmez ama bence üzülmez..normali görünmeyenmiş.sordum şimdi ablaama.
iyi yapmışsın güzel bir pazar günü tüm gün uyumuşsun.
valla çok edepli benim bebeğim yaa..bende hepimize dua ediyorum ama benimde sizlerin duasına ihtiyacım var.dua edttiğinizide biliyorum zaten.haber vericem hemde ilk sizlere yazıcam merak etme.
slm özlem gelemedim bugün zaten geç kalktım sonra ufak bi ağlama faslı kalktım ki karnım davul gibi zaten fitil denen iğrenç şey beni bunaltıyo geri geliyo beyaz beyaz iiiiiiiiiğğğreeeeeeeeeeeennnnnnnç
akşam da kasık ağrım vardı delirdim sabah
eşim de kahvaltıyı hazırlarken yanımda dur dedim durmadı
patladım sonra ağla ağla içim çıktı
hepsi bahane aslında adet olamamak geriyo huzursuz ediyo beni çocuklara da çok bağırıyorum
sonra toparlandım temizlik sürücü eğitimi akşam yemeği ütü derken anca gelebildim
bencede canım ragl olmamak insanı çok geriyor,onun gerginliğidir.ama kendini yıpratma canım çok.inşallah yeni yıla regl olarak giriceksin..:sm_cool:alkisalkisalkis
denizin misafirleri yatılı mıydı ya? ben mi kaçırdım yoksa....
ya nerelerdesiniz..yine yok kimse..ben hafta sonları hep burdayım ama hafta sonları kimse yok.bana çarşamba günü için dua edin arkadaşlar.dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah herşey yolundadır.ben bugün erken uyurum herkese iyi bir hafta bol kazançlar..
yorgunluktan uyuyamıyorum yaaa.sabah nasıl kalktım bilemiyorum.dün gece hiç niyetim yoktu valla sabaha kadar oturabilirdim.ama dukkana gitmeliym yaaaa
kızlar slm nasılsınız netim yoktu 2 haftadır giremedim kusura bakmayın.umarım iyisinizdir.ben 25 tane menogon kullandım ama drumun beceriksizliği yüzünden tedavim iptal oldu.önceki aşılamada iğneleri çift vurundum 6 günde büyüdü bu dra dediğim halde tek tek vurdurdu tedaviyi uzattı ama en son usgde iptal edelim kanaman gelcek dedi çok üzgünüm bunalım takılıyom resmen umutlarım hayallerim hepsi gitti yerle bir oldu.yaza kadar normal yolla deniycez yazın tüp bebek düşünüyom daha fazla bu hasrete dayanamayacağım allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi durum kendinize işyi bakın öptüm hepinizi....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?