kızlar hala temizlik bittmedi valla olmayan bebeğe para harcamaktan kadın tutmaya para ayıramıyorum şimdi gene rapor çıkarttırıyorum haftaya gene 1500 veririm ilaçlara paraları çöpe atıyoruz resmen hatırlarmısınız bilmem en yakın arkadaşım ilk bebişi 1 yaşındaydı ikinciye hamile diyordum ya yılbaşı tatiline yurt dışına çıkıyor bende tam haset oldum vallaha eskiden bizde giderdik hep tatile şimdi yok ev öde yok tüp bebek parası öde ne kadın getirmesi vallaha eşşekler gibi temizlik yapıyorum sabahtan beri daha temizliği yarılamadım alt katı anca bitirebildim sil sil bitmiyorki kaç aydır tedaviden dolayı adetten adete kıyı köşe temizleyebildim geri kalan zamanlarda elk. süpürge pap pas toz okadar pervazlar halılar hak getire zati çoğu zaman elk. süpürgesinide eşim aldı tedavi sürecinde anlayacağınız ballerina benim adııım misali temizliyorum heryeri şimdi bir oturayım dinleneyim iki lafın belini kırayım dedim hehe bu lafı dalgasına ettim ama evhanımı gibi hissettim kendimi hoşuma gitti
bebingim yaa ben hep isyan ettim kolay sindiremedim kendimi çok suçlu hissediyorum allaha karşı okadar isyan ettimki temizlik yaparken yılbaşı ağacını kurayım dedim yılbaşı süslerini çok severim oldum olası tam ağacı kuracakken böyle yılbaşı ağacı olsun yazlık kışlık olsun senelik şeyleri her kaldırdığımda allahım sen hamile yada bebişle açmayı nasip et derim şimdide açarken olsun allahım bebişimiz olmasada yeni evimizde açmayı nasip ettin diyerek açtım ağacı kutusundan çıkardım bir baktım ayakları yok ağacın nasıl kızdım anlatamam allah sanki o ayakları yok etmiş diye sucluyorum allahı gazabınamı uğratıyorsun yaaa diye söyleniyorum o ayakların olmaması mümkün değildi çünkü geçen sene ağacı yenilemiştik ve yıllardır ayakları gövdesinden hiç ayırmayız mümkün değil aynı yere koyarız ve süsleride ayrı bir koliye koyarız tam keyifle bir şey yapacağım onu bile çokmu görüyorsun diye söyleniyorum
yani koskoca üniversitede hocayım şu halime bakın saçma sapan deli saçması şeylerle uğraşıyorum yani anlayacağınız her şeye isyan ediyorum gene manyadım kızlar sizde olmasanız kime içimi dökeceğim iyiki varsınız
kızlar bu arada gene kafamız karıştı tekrar rapor çıkarttırıyorum ya ürologlar varikosel ameliyatı önermiş ama tüp bebek doktorlarıda önermemiş biz mayıs ayında ürologla konuştuktan sonra prof. dr. leon saporta'dan ameliyat tarihi bile almıştık ama kadın doğumcular rezervlerimin azlığı nedeni ile buna hiç gerek duymamışlardı eşim 2007 de üreter taşı ameliyatı oldu iki kere bir kere kapalı yöntem yani penisten girdiler diğeride açık ameliyattı varikosele de muhtemelen bu ameliyatlar neden oldu ve bu ameliyatı yapan doktorlar dahi önermediler ama genede acaba demeden edemiyoruz az önce doktorumu tekrar aradım sordum marta ertelesek tüp bebeğide acaba varikosel ameliyatımı yaptırsak dedim hiç gerek yok dedi oooooooooof kızlar ya bizim derdimiz nezaman bitecek
yumurta gelişecekmi
ohhs olurmuyuz
yeterli sperm çıkarmı
yeterli sayıda yumurta olurmu
yumurta döllenirmi
yumurta bölürnürmü
es kaza pozitif gördük sonuç olarak
düşermi
rahmim yeterince başarılımı embriyonun tutunması için
kese görünecekmi
kalbi atacakmı
özürlü olacakmı
düşermi
doğumda sorun olurmu
es kaza doğurursak
hangi hastane
hangi doktor
nasıl doğum
sonrası
sütüm olurmu
işten nasıl izin alacağım
sonrası bebeği kim bakacak
ateşi çıkarmı
sağlıklımı
sonrası
hangi kreşe vereyim
hangi okula vereyim
piyanoyamı vereyim
havuzamı yazdırayım
ingilizceyi halletmeli
.........................
kızlar biz manyakmıyız biz manyakmıyız biz manyakmıyız
şimdi tüm bebek çalışmalarına son verip dünyayı gezip nerde akşam orda sabah yaşamayamı karar versem tüm problemierde çözülür
evet kızlar sustum saçmalamama izin verdiniz diye bokunu çıkardım
özlemim tüm radikal kararları şubatta aldık bizde belki uğurlu gelir
pıhtı ne pıhtısı canım regl dönemiyle alakalı bir durummu bende hep olur
inşallah canım eskiler yanılmaz da korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım.sana niye o kadar çok süre vermişler ki bana doktor en fazla 3 ay yeter dedi bu ayın sonunda kanda pıhtılaşma testi falan yapıcaklar ocak sonunda falan çıkarmış sonucu
ben öğretmenim sömestr tatilinden sonra bırakıcaz hemen korunmayı aslında eşim adet ol korunmayalım diyo da ben korkuyorum testlerim çıkana kadar bekleyim diyorum
inşallah yeni evimde meleğim gelir sağlıkla
şimdi aklıma gelmişken çoooooook iğrenç bir şeyden bahsedeceğim inşallah siz böyle bir deneyim yaşamazsınız tedaviden sonra adet olmayıp hamile kaldığınız için ama benim başıma geleni söyliyeyim
mide bulandırıcı ve iğrençti
transferden sonra vajinal jel kullanıyorsunuz düzenli olarak onlar birikiyor birikiyor birikiyor ve bebek tutmayıp adet olduğunuzda o jel adet kanı ile karışıyor ve iğrenç parçalar halinde düşüyor bu herkezde oluyormuş kızlar tam bir tranvaydı benim için koca koca çamur parçaları gibi sorrrrrry midenizi bulandırdım ama her ayrıntıyı bilmek istersiniz diye düşündüm
özlemim zaten öyle avutuyoruz ya kendimizi allah verdikten sonra acısını göstermesin diye başka nasıl katlanırız ki
bak ne hatırladım bir gün tüm forum nasıl isyanlardaydık nasıl tatava yapıyorduk hepimiz hatırladınmı tam komediydik ben gene öyle bir dönemdeyim ama sonrada pişman oluyoruz ve ben oldum
ben kendimi güçlü hissetmiyorum ama sizin bana o yönde olan inancınızla güçlü hissediyorum hepinizi çok seviyorum ve desteğiniz iyi geliyor
selam kızlaar,yeni geldim okuldan
bu sene 1.sınıf okutuyorum öldürüyolar beni ses soluk kalmıyo ama bi güzel yanı var okul varken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum çabucak böyle gelsin geçsin şubat gelsin mart gelsin bebeğim gelsin:))
maviumutolsun canım boşver sömestr tatilini falan eğer doktorun risk görmüyorsa korunma derim işine göre ayarlanma ben doktorlarım barın barın rezervlerin az çocuk yap demesine rağğmen 4 yıl korundum aptal gibi nedenmiş aman kariyermiş nah kariyer millet çatır çatır yapıyor mesela benim şubatta yaptıracağım tüp bebek en son yaptırmam gereken ay çünkü hem tutarsa ekime denk geliyor doğum resmen bir dönem kaybettirecek bana asistanım var ama tek başına dersi idare ettiremiyor yerime birini almaları çok kötü olur benim için ve özel üniversitede çalışıyorum üstelik ekim ayında sınavım var ve daha onlarca olumsuz şey var ama ben genede denemek istiyorum zaten işlerim aksi gider eminim çocukta bu ay tutar uygun bir dönem değil ya :))))
dimi özlem tam bir küçük emrah modeliyiz vallaha vur sende vur zaten benim çocuğumda olmuyor şeklinde her boku üstümüze alınıyoruz :)))))))))) sende düş kavanoz üstelik çekmecede açık olsun şeklinde bende öyleyim yılbaşı ağacının ayakları kaybolmuş allahım sen yokettin dimi zati kılsın bana şeklinde
yaaa bu saçmalığın bir ilacı yokmu yaa kafayı sıyıracağım iyice :)))))))))))
bu aralar profil resmim hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bebişler bize aynen böyle yapmıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?