Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemim zaten öyle avutuyoruz ya kendimizi allah verdikten sonra acısını göstermesin diye başka nasıl katlanırız ki
bak ne hatırladım bir gün tüm forum nasıl isyanlardaydık nasıl tatava yapıyorduk hepimiz hatırladınmı tam komediydik ben gene öyle bir dönemdeyim ama sonrada pişman oluyoruz ve ben oldum
ben kendimi güçlü hissetmiyorum ama sizin bana o yönde olan inancınızla güçlü hissediyorum hepinizi çok seviyorum ve desteğiniz iyi geliyor

ooo canım ya sen tam temizlik neferi olmuşsun kolay gelsin valla ne diyeyim... dur sana bir kahve ısmarlayayım da dinlen biraz sevgili ballerina...

selam kızlaar,yeni geldim okuldan
bu sene 1.sınıf okutuyorum öldürüyolar beni ses soluk kalmıyo ama bi güzel yanı var okul varken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum çabucak böyle gelsin geçsin şubat gelsin mart gelsin bebeğim gelsin:))

canım valla sen anadan doğma isyankarsın sanırım:)) ya neden se oluyor bazen bende bir detaylı temizlik sonrası olanca yorgunluğumla yemek yapmak için mutfağa geçtim ve ne oldu elmdeki mercimek kavanozunu düştü çekmecelerde açıktı her yer mercimek tarlasına döndü ben ne mi yaptım ayyy ne yapılır valla oturdumağladım... her yerim ağrıya ağrıya.... dök canım içini tabi kimimiz var bizim sanki..

maviumutolsun canım boşver sömestr tatilini falan eğer doktorun risk görmüyorsa korunma derim işine göre ayarlanma ben doktorlarım barın barın rezervlerin az çocuk yap demesine rağğmen 4 yıl korundum aptal gibi nedenmiş aman kariyermiş nah kariyer millet çatır çatır yapıyor mesela benim şubatta yaptıracağım tüp bebek en son yaptırmam gereken ay çünkü hem tutarsa ekime denk geliyor doğum resmen bir dönem kaybettirecek bana asistanım var ama tek başına dersi idare ettiremiyor yerime birini almaları çok kötü olur benim için ve özel üniversitede çalışıyorum üstelik ekim ayında sınavım var ve daha onlarca olumsuz şey var ama ben genede denemek istiyorum zaten işlerim aksi gider eminim çocukta bu ay tutar uygun bir dönem değil ya :))))

çok keyifle okudum canım ya çok güzel ve doğru bir saptama olmuş...

dimi özlem tam bir küçük emrah modeliyiz vallaha vur sende vur zaten benim çocuğumda olmuyor şeklinde her boku üstümüze alınıyoruz :)))))))))) sende düş kavanoz üstelik çekmecede açık olsun şeklinde bende öyleyim yılbaşı ağacının ayakları kaybolmuş allahım sen yokettin dimi zati kılsın bana şeklinde

yaaa bu saçmalığın bir ilacı yokmu yaa kafayı sıyıracağım iyice :)))))))))))

özlemim tüm radikal kararları şubatta aldık bizde belki uğurlu gelir
pıhtı ne pıhtısı canım regl dönemiyle alakalı bir durummu bende hep olur

yok burpum ya hsgden sonra kanama oldu ya 2. gün düştü ve zaten om-ndan sonra kanamada bitti... valla benzetmek gerekirse ciğer gibiydi...

özlemim benimde rahim filminden sonra kanamam olmuştu dediğin gibi pıhtılaşmış kan geçer tatlım çok normal biz neler atlatmadık ki

bu aralar profil resmim hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bebişler bize aynen böyle yapmıyormu?

canım inşallah bu kez de dedikleri doğru çıkar bunu buradaki herkes çok ister emin ol çünkü hepsi deli gibi bizden olanların bebişi olduğunu duyunca seviniyorlar SEVİNİYORUZ...
canım benim 12 haftalıktı bebiş kürtajdan sonra rahimde inceliik olduğu için 3 aydan fazla korunun dendi... temmuz gibi başladık temmuzda yumiş gelişmedi, ağustosta 1 aşılama, eylül yumiş gelişmedi, ekim oooo çok gelişti ohss dolayısıla ertelendi ,kasımda adet olmayı bekleyerek geçti derken aralık hsg nedeniyle ertelmek gerek dendi inşallah ocakta olacak dua edin ne olur ....
bu arada bende öğretmenim valla herşey ondan önce gelir gerkirse izin alırım baş koymuşum ben bu yola :) inşallah senin meleğinde gelir tatlım..

canım iğrenç ama en azından olursa bileceğiz neden olduğunu ve sorun yapmayacağız bence iğrenç ve bir o kadarda faydalı bir bilgi verdin:)

ay evet ya hatırladım neredeyse buluşup kafa çekecek duruma gelmiştik:) neyse ki aştık .. yine aşacağız ama isyan etmeyeceğim artık bak ya neler neler yaşayanlar var... sen gerçekten çok güçlüsün ve ben sana gıptayla bakıyorum... ve kocaman yıldızlı pekiyi veriyorummmmopuyorumnanaktan

bende mesleğimin ilk 3 yılında üstüste 1. sınıf okutmuştum ve sayelerinde faranjit olmuştum :) dikkat et kendine canım...

ay tutsun ya önemseme zaten kesin tutar bende de öyledir nedense ...burp ben 10.10.2010 da doğum yapacağım haberin olsun :) ay nedense birkaç gündür bu tarihe taktım eşimde 9 ekim doğumlu bebişimde babasından 1 gün sonra olmakla kalmaz güzel de bi tarih olur allahım duy sesimi ne olur ... bizi de gööööööööörrrrrr.... benim görümcemde üniversitede görevli onunda herşey bitti derken yeniden ve çok daha iyi bir dereceyle başladı yükseldi herşey kader kısmet işte o da devlet üniversitesinde .. yaz boyu arşivden çıkmadı yayın için yetiştiremedi bir sürü sorun oldu şimdi terfi etti ... her olumsuzluk öyle devam edecek değil yani... ayy asistanını değiştir fettan birini bul:)

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi... kıl oluyor demek sana ha:) küçük emraha tepten koptum zaten... hemde tek çekmece olsa yine iyi kaç taneyi hakaldım valla.... ya varya herşeyi allahtan biliyoruz sanki bizim hiç suçumuz yk değil mi bazı olaylarda kimbilir nereye soktuk ta çıkaramıyoruz... sonra da vay hep mi ben diye ufacık bir şeyde bile sorun çıkarıyoruz..

bu aralar profil resmim hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bebişler bize aynen böyle yapmıyormu?

aslında ben uzun zamandır yorum yapacağım bir fırsatını bulamadım ne hakikaten o ya.. valla aynen öyle yapıyorlar :)

selam özlem,bebing,deniz ve burp iyimisiniz kızlar?ben çok yorgunum yaaaaaa...

selam semracım.biz iyiiyiz valla.isyan umut stres ortaya karısık işte.sende su koyverme daha cok yorgunluklar bekliyor seni...uykusuz geceler aglama krizleri ama kokusunu duyunca gececek merak etme...ben de cok biliyormuş gibi yorum yaptım

burp cum serbestsin dedik mokunu cıkarmısın sende.
sen su isyanlardan vazgecmediğin sürece bebegin olmayacak sanırım.
valla ben öyle hissediyorum
iyice sıyırdın sen.darılmada.beynin su kaynatcak yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…