Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlarrrrr
yegenim geldi sabah 6 da karsılamaya gittim o saatten beri kuduruyorduk acayip yoruldum dükkana geldim şimdi.su cocuk işinin bi daha mıu düşünsek yaaaa enerj,ileri hiç bitmiyor...
bu arada domuz gribi asımı oldum.son anda kacacaktım kolumdan yakaladılar zorla yaptılar yaaa
hakkımda hayırlısı olsun

elimden geldiiğince siteye giricem kızlar...
burp um iyi yolculuklar iyi tatiller....

özlemim okuldamaısın sen bugunnn
annenler gelicek ne guzellll

denizim bulacan inşallah yüzüğü ayrıca bulamasan ne olur yeni bir baslangıc yaparsın

canım ya dediğin gibi sağlıklı olsaydı hoplasanda zıplasanda tutunurdu o... inşallah bir gün bebişlerimizin resmini koymak nasip olur...

güzel dileklerin için çok teşekkürler ederim inşallah bu güzellikler hepimizi bulur:))) sen eğlenmene bak tatlım....

doğru söze ne denir:))) inşallah sende güzel bir yıl geçirirsin sevdiklerinle... yüzük içinde öyle düşünme belki bu da yeniliktir ne dersin...

bende senin yeni yılını kutlarım canım....

oooo bebingim ya nihayet buradasın seni burada görmek ne güzel.... yeğeninle tozuttun demek ... olsun ya biraz rahatlatmıştır seni .... evet annemler inşallah 18.30 gibi burada olacaklar....

simdiden gözün aydın özlemcim....
valla tozuttuk biraz.
ah nasıl tatlı bir görseniz insanın içine sokası geliyor yemek istiyorum onu yaaaa
facede fotoları var bakabilirsiniz..

kızlar benim psikolojim sorunlu heralde bugun ası oldum biliyorsunuz.
heryerlerim agrıyor sanki grip olacam boğazım filan acıyor ya
ben önce psikologa gitmeliyim

sizleri ihmal etmeye niyetim yok kızlar hepiniz gibi aksam nete giremem.
yarın da geç kalkabilirim ama fırsat buldum mu burdayım sekerler.
bu yıl hepimiz için güzel haberlerle dolu olur.isteklerimize hayırlısıyla kavusuruz.....

.................herkesin yeni yılı kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuunnn...................

MÜjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Sızlere yenı yıla yenı bır haberle gırmenızı saĞlıcam.....

Sayfamızın uĞur bÖceĞı,benım canım meleĞım kızım olcak...

Çok mutluyum allahım hepınıze yaŞatsın,Çok gÜzel bıŞey bu,anlatılamaz..

sana demiştim oku bak geçmişi göreceksin
çok sevindim sağlıklı ,bahtı güzel ,kendi güzel ,uzun ömürlü bi kız olur inşaaalllhhhhhhh

kızlar bugün doktora gittim sonuçlar için smear falan vermiştim temiz çıktı
kan pıhtılaşmam normalmiş yani bebek bu yüzden gitmemiş
sevindim çok 1 haftaya adet olursun dedi doktor

bi de kızamıkçık aşısı ol dedi yetişkinlikte çok ağır geçiyomuş
ve hamilelikte bu hastalığa yakalanmam riskli olur dedi
onu ol aradan çıkaralım dedi
bebek için 1-2 ay daha bekleyecekler mesela özlem aşıyı olursanız faydalı olur yani hamileliğe risk bırakmayız

günün en güzel haberine geçelim,
güne çok güzel başladım
rüyamda bi oğlum olmuş çoook güzeldi
acıkmış emzir dediler göğüslerim sızladı emerken acıtırmı diyodum sonra emdi oğlum
ağzına bembeyaz süt aktı birazda diğer göğsümü emsin diye bi çektim süt aktı göğsümden fışkırır gibii
çooook güzeldi terledi bebek diye bi kaldırdım ki meğer çıplakmış üstüme işemiş
gerçek gibiydi hemen geri uyumak istedim nasıl güzel bi rüyaydı hayır olsun inşallah
moralımi düzeltti valla
yeni yılda gelicek inşallah meleğim

göbekli bebekli sağlıklı yıllar hepimize inşallah seneye bu zaman bebeklerimizi konuşuruz
hepinize sağlıklı umutlu yıllarrrr

Söz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz o...lmaya başlar. YENıYIL MESAJINIZI GÖNDERıN EVRENE...))) Hepimize mutlu yıllar...

simdiden gözün aydın özlemcim....
valla tozuttuk biraz.
ah nasıl tatlı bir görseniz insanın içine sokası geliyor yemek istiyorum onu yaaaa
facede fotoları var bakabilirsiniz..

olacak tabi canım ya :))) ben bakmıştım çok cici bir kız çocuğu vardı o mu ayy oysa benim yerimede ısır onu ne olur... 5-6 yaşlarında sanki değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…