Tuanaycım benim ben yıllardır bundan ağır tempolarla devam ettim aslında bebek çalışmaları için yavaşlatmıştım tempoyu ama görüldüğü gibi işe yaramayınca bende kaldığı yerden işe devam dedim ne yapayım şubat ayında tüpü doldururken sıkıntı yaşamam inşallah ilk aşılamam temmuzdaydı tuttu gerçi kafam çok rahattı ama onuda gittim trekinglerde şelalelerde 3 saat yürüyerek düşürdüm birde 3 saat yürüyerek çıktığımız şelalenin hayrını görseydim meğer yazın kuruyormuşohh oldu bana gerçi sağlıklı olsa ttutunurdu ya Anksiyeteme gelince özelllikle tedavi dönemi ve adet öncesi tavan yapıyor burda kim yapmıyor ben rahatım diyebilirki ne mümkün ama doğamızda var malesef
özlemim profil resmimi beğendiğine sevindim :))) inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olurda onların resmini koyarız
bebingim yoklamadan yedin paparayı :) yiğeninle iyi eğlenceler canım sana
denizcim facebooktan sana yorum yazarken gene denizcim yazacaktım sonra gül gül öldüm kendime :)))))
birde sanki sana inat topicimizin başında bir reklam var evlilik sitesinin reklamı gözüne soka soka yüzük koymuşlar sanki sana inat :)))) inşallah bulursun tatlım bu masraflı dönemde zaten birde yüzük nane olmasın
canlarım cancaazlarım allahın emri peygamberin kabriyle sizlerden izin istiyorum yılbaşı için şehir dışına çıkıyorum kızlar caizmidir
gittiğim yerden internete giremem muhtemelen beni yok yazmayın olurmu gelince mazerete girerim
pazartesi topicbaşı yapabileceğim ozamana kadar kendinize iyi bakın bebiş çalışmalarına devam edin amman diyeyim amman hasta olayım demeyin
hepinizi öpüyorum ve yeni yılın sizlere kesinlikle kesinlikle kesinlikle bebek bebek bebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebek getirmesini istiyorum tabiki yannda olmazsa olmaz sağlık mutluluk ve başarıda sizinle olsun
mavim umut olsun inşallah en kısa zamanda hastalanırsın..ve yeni sürece rahat rahat başlarsın..
özlemcim ayıpçı olduk ama napalım kader bizi bu hale getirdi:)) sende eşinle ailenle güzel bir yeni yıl geçirirsin inşallah..
bebingcimin yeğeni gelecek havalarda şimdi..,
tuanayım da inşallah yeni yıla hamiş girer..
burpcum de dinlensin bu yoğunluktan uzak kafa dağıtsın azcık
semra anne yormasın kendini bebişinin cinsiyeini öğrenmesine az kaldı..
herkesin yeni yılı kutlu olsun tekrar..kendinize dikkat edin hepinizi öptüm...
canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılını kutlar nice mutlu sağlıklı seneler dilerim...inşallah 2010 da hepimiza anne oluruz...yeni yıla girerken onu dileyelim aynı anda yaramazlar gelsin artık dimi...öptüm hepinizi kocaman...opuyorumnanaktan
MÜjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Sİzlere yenİ yıla yenİ bİr haberle gİrmenİzİ saĞlıcam.....
Sayfamızın uĞur bÖceĞİ,benİm canım meleĞİm kızım olcak...
Çok mutluyum allahım hepİnİze yaŞatsın,Çok gÜzel bİŞey bu,anlatılamaz..
simdiden gözün aydın özlemcim....
valla tozuttuk biraz.
ah nasıl tatlı bir görseniz insanın içine sokası geliyor yemek istiyorum onu yaaaa
facede fotoları var bakabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?