Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim psikolojim sorunlu heralde bugun ası oldum biliyorsunuz.
heryerlerim agrıyor sanki grip olacam boğazım filan acıyor ya
ben önce psikologa gitmeliyim

gir o zaman tatlım için rahat olsun....opuyorumnanaktan

ayyyyy canım benim çok mutlu oldum inşallah rabbim bize de verir .... allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ... yeni yıla sayende güzel bir moralle giriyoruz...

mavicim ya az kaldı demek bende olamadım nedense(( olmazsa haftaya bende gideceğim... rüyan inşallah gerçek olur tatlım .... ben her türlü şeye bağışıklık kazanmışım yaptırdım test daha önce:))) küçükken hepsini geçirmişim...

vay ne güzel şeyler söylemişsin ağzına sağlık... seninde yeni yılın kutlu olsun....

inşallah yeni yıl hepimize hayırlı ve uğurlu olur hepimizin kucağı dolar allah dualarımızı kabul eder inşallah sesimizi duyarsın yarabbi sen büyüksün kızlar yeni yılınz kutlu ve sağlıkklı mutlu huzurlu geçmesi dilegiye hepinizi öptüm byyyyyyyy

Evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010 da sayfamıza ilk yazan ben olmak istedim ve görüyorum ki bunu başardım.oooooollllllllllllleeeeeeeeyyyyyy!!!2010 hepimize önce sağlık,huzur,mutluluk getirir inşallah.güzel haberler alıcağımız,bol bol sevineceğimiz bir yıl geçirmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın...

Mutlu yıllar arkadaşlar..

semracım çok sevindim canım kızının olacağına...bu sene kız senesi zaten herkes tüm arkadaşlarımın kızı olacak...allah kıcağına almayı nasip etsin.o duyguyu sen tatdın bizde tatalım inşallah..bizim için dua et arkadaşım...2010 da anne olalım hepimiz..mafoldumben

Ys88 canım ınŞallah allahım sızlerede tattırsın Çok gÜzel bır duygu.ben sızler ıÇın Çok dua edıyorum dualarım sızınle.2010 sızlerede,banada gÜzellık getırır ınŞallah...

ArkadaŞlar nıye kımsecıkler yok yaaaaa!!!!!!anladık yenı yıla gırdık ama bu kadar uzun sÜre buraya gırmıyorsunuz..

merhaba kızlar hepimizin yeni yılı kutlu olsun... bu yıl bize en güzel hediyelerle gelsin:)) inşallah bu yıl herşey çooooook güzel olacak.... bu yıl umudumuzu gerçekleştireceğiz buna inanıyorum...

semracım güzel anne adayı arkadaşım tek sen gürmişsin nasılsın ? kızımız uğur böcüğümüz nasıl iyi bak o şekerparesine rabbbim bizede nasip etsin inşallah... dualarını esirgeme ne olur... buna gerçekten çok ihtiyacımız var....

aferin sana aynı hızla devammmmm..... sana da mutlu yıllar tatlımmmm

kimse yookk ne oldu geceden mi kaldınız ya... uyanamadınız mı hala yoksa....:)))

slm kızlar naılsınız size birşey sormak istiyorum.dün aşılama için raporumu çıkardım ve iğnelerimi aldım aşılamada gonalf-450 kullanıcam bana dozu biraz fazla geldi yumurtalıklarım klomenle bile çok ii yumurta geliştiriyodu bana kist olarak geri dönecek diye çok korkuyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.....

kızlar yeni yıldan merhaba herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün adet oldum gibi ama yok gelmiyo çok garip silince falaan az az geliyo ama sökülemedi heralde sabahtan beri geldi sanıyorum ama yooookkkkk
çok garip niye böyle anlamadım
öptüm hepiniziiiii

selam kızlar bilgisayaramızın azizliğine uğrdaık az kalsın giremiyordum.takıldı birden düzelmedi uzun süre.
semracım tebrikler cok sevindim hayırlısıyla kucagına al inşallah.terbiyeli kız işte göstermedi bi türlü isim düşünmeye baslayabilirsin....

özlemcim evet facedeki şirin çocuk benim yeğenim sadece 2.5 yasında.allah nazardan korusun.bugun sabahtan aksama kadar o kadar cok kudurduk ki acayip yorgunum o da tuş oldu.cok özlemişm yarın son günümüz pazar gidicekler cünki.buugun birsyi daha iyi anladım cocuk bakmak cok zor gercekten sanırım korktum bi daha mı düşünsek dedim.yemesi içmesi giyinmesi huyu suyu uykusu derdi hiç bitmiyor yaaa

kızlar ben yeni yıla uyuyarak girdim bütün sene uyucam artık ya..

Kızlar,iyi geceler.Yeni yıl gecesi mahmurluğu hala devam ediyor.
Semracım,tatlım,bak ALLAH gönlüne göre verdi.Tebrik ediyorum birtanem.Hayırlı uğurlu olsun kızın,inşallah hep yüzünüzü güldürsün.Güzel bir kız geliyor ne güzel...Darısı başımıza.Ben de en çok kız istiyorum.Klasik farketmez derler hep ama yani illa ki seç deseler kız derim ben de.Ama önce hamile kalmak gerekiyor sanıyorum :)))

selam herkese..en başta sağlıklı mutlu ve bebişli iyi yıllar dilerim..

sabaha 6 gibi eve geldik akşama kadarda uyuduk anca kendimize geliyoruz desek doğru..ben çok az votka içtim hem tadavi öncesi abartmadım...

semracım dediğim çıktı kız ne mutlu sana allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah...kız erkek gerçekten farketmez en önemlisi sağlık..

tuanayım dediğin gibi farketmez diyoruz ama allahın gücüne gitmesin tercih kısmına gelince hepimizin içinden kız geçiyor anlaşılan..güzel sözlerin içinde çok sağol..

ys88 seninde yeni yılın kutlu olsun canım inşallah dilediğin gibi bu yıl hepimize bbeişler gelsin..

bebingcim yeğeninle geçen zamanın tadını çıkart zaman su gibi geçer ..söylediklerin çok doğru yılbaşını geçirdiğimiz arkadaşlarımızın bir kızı var hemde adaşım çünkü doğuma ben götürdüm anneside adımı koydu çok seviyorum ama uzun süre bir arada kalınca başıma ağrı giriyor acaba kendimizin olmadığı için mi bence öyledir bir olsa bebişimiz ağrımaz herhalde o zaman arkadaşım anlatırdı hasta olup ağlayınca yüreğinden bişeyler akıyor sende oturup ağlıyorsun kahroluyorsun diye..bunları yaşayacak mıyız acaba..

özlemcim seninde gözün aydın şimdi annenlerle berabersinizdir..güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

burpum şehir dışında kafa dinliyor şimdi..

nursim aynı soru işareti benimde kafamda çünkü bende tüp bebek için başlayacağım ve inşallah yüksek dozda başlamam..ama sen takma kafana arada kontrole gidip tahlil yaptırman gerekiyor duruma göre dozu düşürüyorlar ama aklında olsun eğer devletse gittiğin yer bu konuyu pek önemsemiyorlar özellerde 2 günde bir gidip kan veriyorsun ve değerlere göre dozu ayarlıyorlar inşallah hakkında hayırlısı olur..

mavim canım bak yavaş yavaş gelmeye başlamış yarına inşallah tamamen sökülür tahlillerin temiz çıkmasınada sevindim herşey yoluna girmeye başlayacak hep olumsuzluk hep olumsuzluk yeter artık değil mi biraz da yolunda gitsin her şey..

bende bugün adet oldum kızlar herşeyim düzenli tahmin ettiğim gibi ilerliyor merkezi aradım adetin 3. günü tedavi için randevu alıcaktım ama sadece güvenlik varmış yarın sabah arayacağım muhtemelen pazar günü tedavi başlar..umarım bu yılın ilk müjdeli haberini ben veririm ve arkası hızla gelir sonra burp şubatta 2. ye başlayacak arkasından mavimle özlemin bekleme süresi dolucak belki o arada bebingle tuanayda bir sürpriz yapacak hiç beklenmedik anda hamiş olucaklar....inşallah...

herkese iyi hafta sonları görüşürüz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…