Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanaycın canım güzel dileklerin için çok sağol.allahım sanada bir kız bebek nasip eder inşallah.çok güzel bişey,sizlerde bu yıl bu duyguyu tatıcaksınız inşallah..

denizcim evet dediğin çıktı.inşallah sende yaşarsın bu güzel duyguyu.evet hiç farketmez ne olduğu kız erkek önemli değil sağlıklı olsun yeter.

merhaba kızlar hepimizin yeni yılı kutlu olsun... bu yıl bize en güzel hediyelerle gelsin:)) inşallah bu yıl herşey çooooook güzel olacak.... bu yıl umudumuzu gerçekleştireceğiz buna inanıyorum...

o güzel dilklerin için tşk bende herşeyin güzel olacağına inanlardanım herşey süper olacak :) bu topic çatır çatır ham,iş çıkartacak :))opuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
adet geldi rahatladım dün azcık geldi korkmuştum rahimde yapışıklık mı var niye az diye şükür bugün
herşey yolunda
bunun keyfiyle dip köşe temizledim her tarafı miiiiiiiiiiisssss gibi oldu:)))))

denizcim inşallah dediklerin olacak çok umutluyum bu aralar gerçi yarın doğum kontrol hapına başlıcam
bu ay olmaz ama yine de umutluyum
hem kendim için hemde burdaki herkes için adı gibi olacak inşallah topikk
yeni yılda umut dolacak iiiiinşaaallllllllllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi deniz bol bol şans Allah yardımcın olsun gelsin bebişler çift çift

semracım çok sevindim kızın olacağına kızlar bir başka oluyor canım biraz cadı oluyorlar ama şirin oluyorlar hadi hayırlısı

canım ben civanperçemi kullandım iyi gelmişti istersen sende kullan.....

ama bizde bu afacanlar için uğraşıyoruz dur canım ya şevkimizi kırma....

denizcim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...

mavicim bizede gel canım ya temizlik için yardıma ihtiyacım olacak:)) ne güzel evin tertemiz miiiiisssss gibi otur güle güle kirlet.... inşallah istediğin gibi olur bence biz beraber yola devam edeceğiz:)) inşallah çifter çifter gelsnler tabi....

kızlar ben şok bir vaziyette iğnlere başladım...bugün sabah randevu için aradım yarına ya da pazartesiye randevu alırım diye hemen gelin dediler apar topar eşimle gittik başta moralim bozuldu 3 mm ufak lezyon belkide endometriosiz var dedi doktor sonra tahlil sonucuna bakıcaz ona göre tedaviyi başlatıp başlatmayacağımıza bakıcaz dedi..1 saat sonucu bekledik veee güzel çıktı hemen iğneleri sipariş ettik 2 tane 600 lük puregon birde enfeksiyon hapı verdiler ...puregondan günlük 300 ünite vurucam çarşambaya kadar...o gün bakacaklar eğer yeterliyse başka iğneye geçecekler erken çatlamasını engellemek için...burpcum anlar benim dilimden..
eğer istenen sonuc olmazsa yine puregona devam ne kadar çok puregon o kadar para kızlar 4 günlük kullanacağım iğneye 900 lira verdik..arkasıda gelecek.. dua edin kızlar herşey yolunda gitsin yumurtalar büyüsün inanamıyorum hala başladığıma:)))

canım bu ilaçlar tüp için mi

hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alıcaz önce senden sonra heerkesteeen

gelirim ne demek alışstım nasıl olsa önce temizle sonra kirlet sonra yine temizleee
inşallah hepimizin istediği gibi olacak bahar ayları getirecek inşallah bebeklerimizi hem de inşallah doğum izni denk gelecek 2.dönemi kapatıcaz seneye hazırla kendinizemuszemuszemuszemus

canım ya inşallah herşey yolunda gider önce sen sonra da biz hamiş kalırız .... ayyy sen şu olur yollarını bir açta bizde peşinden gelelim değil mi tatlım ya:))) valla burp doğru söylüyor millet beleşe biz parayla yapıyoruz veletleri... zaten olsun hiç beklemeyip 2. ye başlayacağım yemin ederim ya neyi bekleyeceğim aralarında 4-5 ay olsun yeter.... çok azimliyim çok...

canım ya bu hesapları bende hep yaptım ama olmadı sanırım biz hesap kitap işini bırakınca gelecekler bu veletler....

canım benim.hayırlı uğurlu olsun tedaavin inşallah,güzel bir bebek sahibi olursun bu tedaviden sonra.allahım sana inşallah daha fazla aratmaz.allah yardımcın olsun canım.hep dua et,allaha sığın,sonunda kaazanıcaksın.umut et bekle,olumlu ol,güzel düşün canım.olucak inşallahhhhh:lepi::lepi::lepi:

Denizim,cnm arkadaşım,Denizin gelecek inşallah bu ay.Allah yolunu hayırlarla doldursun ve güzel haberler vermeyi nasip etsin.Artık şu dakikadan sonra bir dakikalığına bile olsa asla olumsuz düşünmek yok.Başaracağız inşallah.Başka yolu yokkkkk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…