merhaba kızlar hepimizin yeni yılı kutlu olsun... bu yıl bize en güzel hediyelerle gelsin:)) inşallah bu yıl herşey çooooook güzel olacak.... bu yıl umudumuzu gerçekleştireceğiz buna inanıyorum...
kızlar yeni yıldan merhaba herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün adet oldum gibi ama yok gelmiyo çok garip silince falaan az az geliyo ama sökülemedi heralde sabahtan beri geldi sanıyorum ama yooookkkkk
çok garip niye böyle anlamadım
öptüm hepiniziiiii
selam kızlar bilgisayaramızın azizliğine uğrdaık az kalsın giremiyordum.takıldı birden düzelmedi uzun süre.
semracım tebrikler cok sevindim hayırlısıyla kucagına al inşallah.terbiyeli kız işte göstermedi bi türlü isim düşünmeye baslayabilirsin....
özlemcim evet facedeki şirin çocuk benim yeğenim sadece 2.5 yasında.allah nazardan korusun.bugun sabahtan aksama kadar o kadar cok kudurduk ki acayip yorgunum o da tuş oldu.cok özlemişm yarın son günümüz pazar gidicekler cünki.buugun birsyi daha iyi anladım cocuk bakmak cok zor gercekten sanırım korktum bi daha mı düşünsek dedim.yemesi içmesi giyinmesi huyu suyu uykusu derdi hiç bitmiyor yaaa
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
adet geldi rahatladım dün azcık geldi korkmuştum rahimde yapışıklık mı var niye az diye şükür bugün
herşey yolunda
bunun keyfiyle dip köşe temizledim her tarafı miiiiiiiiiiisssss gibi oldu:)))))
denizcim inşallah dediklerin olacak çok umutluyum bu aralar gerçi yarın doğum kontrol hapına başlıcam
bu ay olmaz ama yine de umutluyum
hem kendim için hemde burdaki herkes için adı gibi olacak inşallah topikk
yeni yılda umut dolacak iiiiinşaaallllllllllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi deniz bol bol şans Allah yardımcın olsun gelsin bebişler çift çift
kızlar ben şok bir vaziyette iğnlere başladım...bugün sabah randevu için aradım yarına ya da pazartesiye randevu alırım diye hemen gelin dediler apar topar eşimle gittik başta moralim bozuldu 3 mm ufak lezyon belkide endometriosiz var dedi doktor sonra tahlil sonucuna bakıcaz ona göre tedaviyi başlatıp başlatmayacağımıza bakıcaz dedi..1 saat sonucu bekledik veee güzel çıktı hemen iğneleri sipariş ettik 2 tane 600 lük puregon birde enfeksiyon hapı verdiler ...puregondan günlük 300 ünite vurucam çarşambaya kadar...o gün bakacaklar eğer yeterliyse başka iğneye geçecekler erken çatlamasını engellemek için...burpcum anlar benim dilimden..
eğer istenen sonuc olmazsa yine puregona devam ne kadar çok puregon o kadar para kızlar 4 günlük kullanacağım iğneye 900 lira verdik..arkasıda gelecek.. dua edin kızlar herşey yolunda gitsin yumurtalar büyüsün inanamıyorum hala başladığıma:)))
kızlar ben şok bir vaziyette iğnlere başladım...bugün sabah randevu için aradım yarına ya da pazartesiye randevu alırım diye hemen gelin dediler apar topar eşimle gittik başta moralim bozuldu 3 mm ufak lezyon belkide endometriosiz var dedi doktor sonra tahlil sonucuna bakıcaz ona göre tedaviyi başlatıp başlatmayacağımıza bakıcaz dedi..1 saat sonucu bekledik veee güzel çıktı hemen iğneleri sipariş ettik 2 tane 600 lük puregon birde enfeksiyon hapı verdiler ...puregondan günlük 300 ünite vurucam çarşambaya kadar...o gün bakacaklar eğer yeterliyse başka iğneye geçecekler erken çatlamasını engellemek için...burpcum anlar benim dilimden..
eğer istenen sonuc olmazsa yine puregona devam ne kadar çok puregon o kadar para kızlar 4 günlük kullanacağım iğneye 900 lira verdik..arkasıda gelecek.. dua edin kızlar herşey yolunda gitsin yumurtalar büyüsün inanamıyorum hala başladığıma:)))
mavicim bizede gel canım ya temizlik için yardıma ihtiyacım olacak:)) ne güzel evin tertemiz miiiiisssss gibi otur güle güle kirlet.... inşallah istediğin gibi olur bence biz beraber yola devam edeceğiz:)) inşallah çifter çifter gelsnler tabi....
hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alıcaz önce senden sonra heerkesteeen
gelirim ne demek alışstım nasıl olsa önce temizle sonra kirlet sonra yine temizleee
inşallah hepimizin istediği gibi olacak bahar ayları getirecek inşallah bebeklerimizi hem de inşallah doğum izni denk gelecek 2.dönemi kapatıcaz seneye hazırla kendinizemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?