merhaba...umarım beni hatırlamışsınızdır? aynı zamanda aşılama yaptırmıştık benim de tutmamıştı(
ben ara verdim malesef boyun fıtığı ve ellerde uyuşmalr çıktı,onun tedavisiyle uğraşıyorum emara falan giriyorum,hiç keyfim yok anlayacağınız.bir yandan stres içinde yoğun bir koşturmayla çalışıyorum.hangi arada derede kaçacaksam tedavi için doktora bilmem.
sizlerde bir gelkişme var mı? özlemişim işallah ben de sizlerle buradan haberleşmeye devam ederim. bu arda istanbulda oturan var mı,görüşmek isterdim...şimdilik hoşçakalın
gidicem diyorum gidemiyorum bir türlü yaaaaa
bugun biraz huysuz ve gerginim ayrıca sinirli
üstüme vazife olmadan angelaya da döktürmüşüm bana neyse.yine iç sesimle konusuyorum kızlar..
lütfen beni burda yalnız bırakmayın...
selam canım.h.g. seni hatırlıyorum eylül ayından.burada herşey yolunda,birsürü arkadaşımız yeni umutlara yelken açtı,aramızda tüp bebek denemesine geçenler var,bende ilk aşılamada bebeğime kavuşuyorum inşalllah.5.ayımızı doldurmak üzeeyim.inşallah kızım olucak.senin için üzüldüm,ilk önce sağlığına kavuşda daha sonra bebeğin için tedaviye devam edersin.bende istanbul anadolu yakasındayım.sen nerede oturuyorsun?
ben geldim sen gitmişsin bebing
ben havalardayım bugünlerde adet oldum ya nasıl rahatladım bugün akşam da doğum kontrol hapına başlıcam hayatımda ilk defa
bakalım daha neler görücem inşallah hemen bu haptan sonra folik asit alırım yani aslında şimdi den başlamamız lazım da artık ilaç almaktan daraldım ya da yok şimdi karar verdim yarın alıym da başlıym folik asit e
ne garip doğum konrol hapı ve folik asit..................
Allah hepimizin sonuu hayır etsin inşallah
:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:ben de şaşırdım birden :)) ne oluyor bu sitemler ne diye .bilgisayarım bozuktu,sağlık problemlerim vardı daha sayayım mı???tamam işallah katılacağım aranıza arkadaşlar,en azından sohbet edip rahatlarız biraz...görüşmek üzere
Ben de gerginim.Şiddetli lodos var ege bölgesinde ve hassas kişilerde sinirlilik ve gerginlik hallerine neden oluyormuş.Burada da hava bozdu.>Şimdi karşılıklı otursak,sohbet etsek,kahve içip pasta yesek eminim hiçbir şeyimiz kalmazdı.tuanayım bende özledim valla seni.biz bu gidişle senle bi kahve içicez diyorum ben
ne bileyim çok sinirliyim kırıp dökmek isitoyurm bagırıp cagırmak isyan etmek kaçmak aglamak
öyle işte...
merhaba...umarım beni hatırlamışsınızdır? aynı zamanda aşılama yaptırmıştık benim de tutmamıştı(
ben ara verdim malesef boyun fıtığı ve ellerde uyuşmalr çıktı,onun tedavisiyle uğraşıyorum emara falan giriyorum,hiç keyfim yok anlayacağınız.bir yandan stres içinde yoğun bir koşturmayla çalışıyorum.hangi arada derede kaçacaksam tedavi için doktora bilmem.
sizlerde bir gelkişme var mı? özlemişim işallah ben de sizlerle buradan haberleşmeye devam ederim. bu arda istanbulda oturan var mı,görüşmek isterdim...şimdilik hoşçakalın
gidicem diyorum gidemiyorum bir türlü yaaaaa
bugun biraz huysuz ve gerginim ayrıca sinirli
üstüme vazife olmadan angelaya da döktürmüşüm bana neyse.yine iç sesimle konusuyorum kızlar..
lütfen beni burda yalnız bırakmayın...
ben geldim sen gitmişsin bebing
ben havalardayım bugünlerde adet oldum ya nasıl rahatladım bugün akşam da doğum kontrol hapına başlıcam hayatımda ilk defa
bakalım daha neler görücem inşallah hemen bu haptan sonra folik asit alırım yani aslında şimdi den başlamamız lazım da artık ilaç almaktan daraldım ya da yok şimdi karar verdim yarın alıym da başlıym folik asit e
ne garip doğum konrol hapı ve folik asit..................
Allah hepimizin sonuu hayır etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?