Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba...umarım beni hatırlamışsınızdır? aynı zamanda aşılama yaptırmıştık benim de tutmamıştı(
ben ara verdim malesef boyun fıtığı ve ellerde uyuşmalr çıktı,onun tedavisiyle uğraşıyorum emara falan giriyorum,hiç keyfim yok anlayacağınız.bir yandan stres içinde yoğun bir koşturmayla çalışıyorum.hangi arada derede kaçacaksam tedavi için doktora bilmem.
sizlerde bir gelkişme var mı? özlemişim işallah ben de sizlerle buradan haberleşmeye devam ederim. bu arda istanbulda oturan var mı,görüşmek isterdim...şimdilik hoşçakalın

selam canım.h.g. seni hatırlıyorum eylül ayından.burada herşey yolunda,birsürü arkadaşımız yeni umutlara yelken açtı,aramızda tüp bebek denemesine geçenler var,bende ilk aşılamada bebeğime kavuşuyorum inşalllah.5.ayımızı doldurmak üzeeyim.inşallah kızım olucak.senin için üzüldüm,ilk önce sağlığına kavuşda daha sonra bebeğin için tedaviye devam edersin.bende istanbul anadolu yakasındayım.sen nerede oturuyorsun?

selam kızlar bugun sabah semra dısında herkes de bir tembellik söz konusu sanırım...
öğlen oldu kimseler ugramamıs....
haydi bakalım yeni yıl basladı dinamik olmamız lazım...
yegenimle geçirdiğim süper üç gün bitti kızlar...
acayip koydu bu sabaha onsuz baslamak.
insana öyle bir enerji veriyorki anlatamam....

simdi farmville yapıcam sonra yine ugrucam umarım gelmiş olursunuz...
buarada bugun yazdan kalma bir gün var günlük güneşlik ama maalesef ben calısıyorum kızlar...

merhaba angela geçmiş olsun öncelikle kısa sürede saglığına tekrar kavusman dileğiyle.
geçmiş sayfalarımızı okduysan biliyorsun dur biz cok uzun zamnadır buarada arkadaslarlayız ve bir karar aldık.arada ugrayan arkadaslara tavır alıyorruz.sende istersen aramıza katılabilirsin...
ama arada ugrarsan arkadaslar pek yanıtlamıcaklardır seniiii

gidicem diyorum gidemiyorum bir türlü yaaaaa
bugun biraz huysuz ve gerginim ayrıca sinirli
üstüme vazife olmadan angelaya da döktürmüşüm bana neyse.yine iç sesimle konusuyorum kızlar..
lütfen beni burda yalnız bırakmayın...

ben geldim sen gitmişsin bebing
ben havalardayım bugünlerde adet oldum ya nasıl rahatladım bugün akşam da doğum kontrol hapına başlıcam hayatımda ilk defa
bakalım daha neler görücem inşallah hemen bu haptan sonra folik asit alırım yani aslında şimdi den başlamamız lazım da artık ilaç almaktan daraldım ya da yok şimdi karar verdim yarın alıym da başlıym folik asit e
ne garip doğum konrol hapı ve folik asit..................
Allah hepimizin sonuu hayır etsin inşallah

:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:ben de şaşırdım birden :)) ne oluyor bu sitemler ne diye .bilgisayarım bozuktu,sağlık problemlerim vardı daha sayayım mı??? tamam işallah katılacağım aranıza arkadaşlar,en azından sohbet edip rahatlarız biraz...görüşmek üzere

cnm hayırlı olsun çok sevindim,Allah hayırlısı ile kucağına almanı nasip eder işallah...delikafadulden

hem hamile kalmak istiyoruz adet olunca da seviniyoruz ne gariptir ki bizler böyleyiz öyle seyler yasıyoruz aynı anda....
bizi bizden baskası bu yüzden anlamıyor zaten...
folik asit mideme dokunuyor benim o yuzden içemiyorum zaten içmeye baslasaydım depolar tasardı heralde.

arkadasım benim sitemim genel anlamda biz cok arkadaslar gördükk gecirdik kasarlandık biraz...
işleri düşünce soruları olunca gelen asılaması sonuclanınca da bahaneler uydurup giden..
kullanılmışlık hissi üzdü hepimizi o yuzden simdilerde böyle önceden sopa gösteriyorum ben zaten delisiyim topiğin...

kızlar yoklamalardan sıfır aldınız nerdesiniz bakıyım siz....
özlem tuanay burp deniz aaaaaaaa
sopamı hazırladım bekliyorum ama.
demediniz öncedende bişiy
hepinizinde mi işi varrr
özlem kesin temizlik yapıyordur
tuanay gezmekte
deniz koçisiyle
burp tatilde
ben biliyorum yapacagımı sizeeeee

Kızlar herkese mrb,yeni yılda herkes pek bir tembel çıktı,ama yarın açılmaya başlarız herhalde.Bebingcim,özlemişim seni yaaa,niye sinirlisin ve gerginsin bu kadar anlat bakalım???

kwndimden korktum bugun hani hava cok guzel filan demiştim ya
saganak yagmur var simdiiii cok mutlu oldum gezemedim ama havada bozdu diye...
ona göre ayagınızı denk alınnnn sizede ah yaparımmm

tuanayım bende özledim valla seni.biz bu gidişle senle bi kahve içicez diyorum ben
ne bileyim çok sinirliyim kırıp dökmek isitoyurm bagırıp cagırmak isyan etmek kaçmak aglamak
öyle işte...

tuanayım bende özledim valla seni.biz bu gidişle senle bi kahve içicez diyorum ben
ne bileyim çok sinirliyim kırıp dökmek isitoyurm bagırıp cagırmak isyan etmek kaçmak aglamak
öyle işte...
Ben de gerginim.Şiddetli lodos var ege bölgesinde ve hassas kişilerde sinirlilik ve gerginlik hallerine neden oluyormuş.Burada da hava bozdu.>Şimdi karşılıklı otursak,sohbet etsek,kahve içip pasta yesek eminim hiçbir şeyimiz kalmazdı.

evet canım hatırladım ben seni:))) olsun bak bizimde olmadı ama yılmadık devam ediyoruz senide bu sayfada paylaşımların ile bekleriz:))

sen bennim canımsın ya ben seni bu yüzden gerçekten çok seviyorum için dışın bir ve ben böyle insanlara bayılırımmmmm

mavicim bende oldum bende oldum yuupppppppppiiiiiiii:)))) ben dedim sana beraberiz biz diye ve bence buranın havasından suyundan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…