Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy evet ya manyak mıyız neyiz:)) hangisi işimize gelirse onu istiyoruz....

kız deli yerim ben seniiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benim temizlik yapamadım daha yemek yaptım bol bol:))) annemleri yeni uğurladık ayy ev birden sessizleşti( temizlik var sadece nevresimleri yıkıyorum yarın artık evi toparlarım bugün pek halim yok nedense...

Kızlar herkese mrb,yeni yılda herkes pek bir tembel çıktı,ama yarın açılmaya başlarız herhalde.Bebingcim,özlemişim seni yaaa,niye sinirlisin ve gerginsin bu kadar anlat bakalım???

benden duymuş olma tatlım ama sanırım bebinginkide geliyor:))) yeğenini gönderdi ya sinirli şu an.... neyse onunki gelsinde sevinelim yaaaaa...

aaaaaaa bebing tuanay topikte diyette olan var değil mi kuzummmmm?

egeliler çıldırmış olmalı değil mi? şaka bir yana aynı orhan veli nin dediği gibi beni bu havalar mahvetti:) gerçekten bu havalar beni de dengemi de bozdu kış bitsin bahar gelsin eee tabi beibşlerde gelsin...

arkadaşlar çalıştığım için akşamları girebilcm nete kendinize iyi bakın

mavim semra bebing tuanay ve özlemcim hepinize teşekkür ederim..

verende allah alanda allah...gece halamın eşini kaybettik bütün gün ordaydık allah rahmet eylesin 90 yaşındaydı hastaydı geçen ay izmire gelmişlerdi hastaneye son görüşüm oldu sabah apar topar çıktık izmirin ilçesindeler bütün gün kalabalıkta hizmet yardım mahvoldum adetliyimde karnımda da nasıl ağrı 2 gündür 300 ünite iğne kasıklarımı ağrıttı doktor olur dedi yumurtalar geliştikçe....

anlıycanız ondan devamsızlık yaptım şimdi de hiç halim yok uzanmıştım aklım sizde geri kalktım herhalde birazdan uyurum..yarın performansım artmış bir şekilde dönücem yani yarına çıkarsak...

allah rahmet eylesin canım ya mekanı cennet olsun...
kendine iyi bak dikkat et yumişler gelişiyor demekki bak ...işte bu güzel haber:))) dinlen ve bomba gibi dön bakalım sahalara...

arkadaşlar çalıştığım için akşamları girebilcm nete kendinize iyi bakın

canım zaten buradaki herkes çalışıyor o nedenle hepimiz genelde akşamları yazıyoruz ... ama bebingin dediği gibi arkadaş olacaksak kal:))) yoksa cevap vermeyiz bak ona göre ... çok pis hatunlarız bu konuda haberin olsunklava:

ben de çok vakit bulamıyorum önceden kalkamazdım başından
1.dönem bitmeden okulda teftiş olacakmış bu hafta olabilir diye bazı eksiklerimi tamamladım bugün
tembellik etmişim azcık şimdi hazırım her türlü teftişe:))))
az önce hapımı da aldım
kimseler yok ben kendi kendime konuşuyorum :)))
öptüm herkesi yarın görüşürüz

özlem canım bize ilaç vermedi doktor 3 ay dolsun o zaman test yapıp gerekirse verecekti ben hamile kalınca gerek duymadık
kürtajdan sonra da test yaptırmak istemio eşim ben de üstelemedim ilaç yok yani şuan k.boynuzu yapıyoduk bi ara şimdi o da yok

yazıyı da kullanıcı panelinden
profili düzenleye gir
aktüel rütbeyi sıfırla
kişisel rütbeye istediğini yaz
en alltan kaydet
inşallah kolay anlatmışımdır

tamam şekerim yaptım teşekkür ederim...
bekle bekle nereye kadar diye düşündüm:)) olsun diyorsam daha keskin birşeyler yazmam gerek dedim...

benden duymuş olma tatlım ama sanırım bebinginkide geliyor:))) yeğenini gönderdi ya sinirli şu an.... neyse onunki gelsinde sevinelim yaaaaa...

kızlar neden benimki gelsin istiyorsunuz ki...
gelmesin işte yaaaaaaaaaaaa

denizcim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.ama ne güzel 90 yasını görmüş allah bizlerede göstersin o günleri.
senin yumişler büyüyor canım agrın olduguna göre.dikkat et yorma kendini vücudun dirençli olmalı cünki...

özlemcim bilirim o sesiziliği yıllarca ailemden uzak yasadım sık gelirlerdi ama her seferinde ayrılık koyardı...onun için canın birşey yapmak istemiyordur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…