O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.501
hem hamile kalmak istiyoruz adet olunca da seviniyoruz ne gariptir ki bizler böyleyiz öyle seyler yasıyoruz aynı anda....
bizi bizden baskası bu yüzden anlamıyor zaten...
folik asit mideme dokunuyor benim o yuzden içemiyorum zaten içmeye baslasaydım depolar tasardı heralde.
arkadasım benim sitemim genel anlamda biz cok arkadaslar gördükk gecirdik kasarlandık biraz...
işleri düşünce soruları olunca gelen asılaması sonuclanınca da bahaneler uydurup giden..
kullanılmışlık hissi üzdü hepimizi o yuzden simdilerde böyle önceden sopa gösteriyorum ben zaten delisiyim topiğin...
kızlar yoklamalardan sıfır aldınız nerdesiniz bakıyım siz....
özlem tuanay burp deniz aaaaaaaa
sopamı hazırladım bekliyorum ama.
demediniz öncedende bişiy
hepinizinde mi işi varrr
özlem kesin temizlik yapıyordur
tuanay gezmekte
deniz koçisiyle
burp tatilde
ben biliyorum yapacagımı sizeeeee
Kızlar herkese mrb,yeni yılda herkes pek bir tembel çıktı,ama yarın açılmaya başlarız herhalde.Bebingcim,özlemişim seni yaaa,niye sinirlisin ve gerginsin bu kadar anlat bakalım???
mavim semra bebing tuanay ve özlemcim hepinize teşekkür ederim..
verende allah alanda allah...gece halamın eşini kaybettik bütün gün ordaydık allah rahmet eylesin 90 yaşındaydı hastaydı geçen ay izmire gelmişlerdi hastaneye son görüşüm oldu sabah apar topar çıktık izmirin ilçesindeler bütün gün kalabalıkta hizmet yardım mahvoldum adetliyimde karnımda da nasıl ağrı 2 gündür 300 ünite iğne kasıklarımı ağrıttı doktor olur dedi yumurtalar geliştikçe....
anlıycanız ondan devamsızlık yaptım şimdi de hiç halim yok uzanmıştım aklım sizde geri kalktım herhalde birazdan uyurum..yarın performansım artmış bir şekilde dönücem yani yarına çıkarsak...
arkadaşlar çalıştığım için akşamları girebilcm nete kendinize iyi bakın
tamam şekerim yaptım teşekkür ederim...
bekle bekle nereye kadar diye düşündüm:)) olsun diyorsam daha keskin birşeyler yazmam gerek dedim...
benden duymuş olma tatlım ama sanırım bebinginkide geliyor:))) yeğenini gönderdi ya sinirli şu an.... neyse onunki gelsinde sevinelim yaaaaa...
arkadaşlar çalıştığım için akşamları girebilcm nete kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?