Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp hanımcım dönmedi dahaaaaaaaa
fotolar eklenmiş face e biz burda avucumuzu yalıyoruz sanırsam

özlemcim hayırlı olsun reglin oh ne güzel birer ikişer istediklerimiz oluyor denizin tedavisi başladı senle mavi regl olmak istiyordunuz oldunuz biz tuanayla beklemelerdeyiz.bakkalım neler olacak

mavicim burda kendi kendine takılmak bir bagımlılık türüdür şekerim çok sevindim senin adına

bugun isten gelen kızlar bir bakıcaklarki bebing cıldırmısssss
yazacam butun gun okumaktan gözleriniz agrıcakkkopuyorumnanaktan

aaaaaaa bebing tuanay topikte diyette olan var değil mi kuzummmmm?

diyet nasıl gidiyor sekerim yılbasında bozmadın mı...
havalar guzel olsa bende yürüyüşe baslıcam ama olmuyor işte....
ben zaten az yiyorum benim derdim hareketsizlikkaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...bu günler tam yumurtlama günlerim karnım çok gergin acayip bi rahatsızlık var karnımda aradada yumurtalıklarımda ince bi sızı oluyor özellikle solda inş kist oluşmaz çok korkuyorum aşılamam bir ay daha ertelenecek yoksa...

allah rahmet eylesin canım ya mekanı cennet olsun...
kendine iyi bak dikkat et yumişler gelişiyor demekki bak ...işte bu güzel haber:))) dinlen ve bomba gibi dön bakalım sahalara...

sağol canım birazda kırıklık var hapşur hapşur bi hal oldum tadavi sırasında inşallah hasta olmam..hayırlısı ya içim bir acayip ne umut var ne de umutsuzluk karışık bir duygu..

sağol canım ya..kolay gelsin sana işiniz zor valla inşallah güzel geçer teftişiniz..

sağol canım amin inşallah..
ya inşallah güzel büyüsünlerde çarşamba günü kont.var ondan sonra da gün aşırı gidicem off kızlar lütfen bana dua edin içim bir tuaf olumsuz olursa nasıl olurum bilmiyorum aslında bunları düşünmek istemiyorum ama öyle işte..

burp hanımcım dönmedi dahaaaaaaaa
fotolar eklenmiş face e biz burda avucumuzu yalıyoruz sanırsam

var ya bu kadar olmaz akşam aynı şeyi düşündüm size yazdıktan sonra face girdim baktım hatun resimler falan bize gelince zaman yok neyse..gelsin alırız ifadesini..

bugun isten gelen kızlar bir bakıcaklarki bebing cıldırmısssss
yazacam butun gun okumaktan gözleriniz agrıcakkkopuyorumnanaktan

hiç öyle çıldırmış halin yok valla eskiden performans daha iyiydi..:))
şaka bir yana sen olmasan napıcaz bilmiyorum biz arada devamsızlık yapıyoruz senden sopa yiyince kendimize geliyoruz:))

özlemcim bilirim o sesiziliği yıllarca ailemden uzak yasadım sık gelirlerdi ama her seferinde ayrılık koyardı...onun için canın birşey yapmak istemiyordur....

aynen öyle canım zaten bugün karnımda çok ağrıyor kıvranıyorum valla(( hiçbir şey yapmayacağım şimdilik....

özlemcim hayırlı olsun reglin oh ne güzel birer ikişer istediklerimiz oluyor denizin tedavisi başladı senle mavi regl olmak istiyordunuz oldunuz biz tuanayla beklemelerdeyiz.bakkalım neler olacak

canım ya inşallah hepimizin ortak isteği olacak inanıyorum ben :)))

diyet nasıl gidiyor sekerim yılbasında bozmadın mı...
havalar guzel olsa bende yürüyüşe baslıcam ama olmuyor işte....
ben zaten az yiyorum benim derdim hareketsizlikkaydirigubbakcemile3

yılbaşında azcık bozdum gibi ama çoooook dikkat ettim:))
benimde sorunum o yaşadığımız yerlerde hiç dışarı çıkabilmek nasip olmadı ... inşallah bir sonraki durak iyi olur yoksa hareketsizlikten şişmeye devam edeceğim...

kaygılanma herşey yoluna girecek tatlımmm....

sağol canım birazda kırıklık var hapşur hapşur bi hal oldum tadavi sırasında inşallah hasta olmam..hayırlısı ya içim bir acayip ne umut var ne de umutsuzluk karışık bir duygu..

geçmiş olsun canım ya dikkat et ne olur çok az kaldı valla ben çok heyecankıyım ve içimde inanılmaz bir sevinç var nedensiz belki diyorum senin içindir:))) inşallah herşey allahın izniyle çok güzel olacak:Saruboceq: umutsuzluğa kapılmak yok tamam mı tatlım?

kızıyorum ama bakkkkkk ... şaka şaka kızar mıyım ben sana seni çok iyi anlıyorum heyecan doruktadır şimdi ama kalbin ferah olsun güzel olacak ya ben inanıyorum lütfen sende inan artık.... olumlu düşün ve öyle olsun....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…