aaaaaaa bebing tuanay topikte diyette olan var değil mi kuzummmmm?
allah rahmet eylesin canım ya mekanı cennet olsun...
kendine iyi bak dikkat et yumişler gelişiyor demekki bak ...işte bu güzel haber:))) dinlen ve bomba gibi dön bakalım sahalara...
ben de çok vakit bulamıyorum önceden kalkamazdım başından
1.dönem bitmeden okulda teftiş olacakmış bu hafta olabilir diye bazı eksiklerimi tamamladım bugün
tembellik etmişim azcık şimdi hazırım her türlü teftişe:))))
az önce hapımı da aldım
kimseler yok ben kendi kendime konuşuyorum :)))
öptüm herkesi yarın görüşürüz
sekerim siz ne yazdınız anlamadım ben....
denizcim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.ama ne güzel 90 yasını görmüş allah bizlerede göstersin o günleri.
senin yumişler büyüyor canım agrın olduguna göre.dikkat et yorma kendini vücudun dirençli olmalı cünki...
burp hanımcım dönmedi dahaaaaaaaa
fotolar eklenmiş face e biz burda avucumuzu yalıyoruz sanırsam
bugun isten gelen kızlar bir bakıcaklarki bebing cıldırmısssss
yazacam butun gun okumaktan gözleriniz agrıcakkkopuyorumnanaktan
sekerim siz ne yazdınız anlamadım ben....
kızlar neden benimki gelsin istiyorsunuz ki...
gelmesin işte yaaaaaaaaaaaa
özlemcim bilirim o sesiziliği yıllarca ailemden uzak yasadım sık gelirlerdi ama her seferinde ayrılık koyardı...onun için canın birşey yapmak istemiyordur....
özlemcim hayırlı olsun reglin oh ne güzel birer ikişer istediklerimiz oluyor denizin tedavisi başladı senle mavi regl olmak istiyordunuz oldunuz biz tuanayla beklemelerdeyiz.bakkalım neler olacak
diyet nasıl gidiyor sekerim yılbasında bozmadın mı...
havalar guzel olsa bende yürüyüşe baslıcam ama olmuyor işte....
ben zaten az yiyorum benim derdim hareketsizlikkaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...bu günler tam yumurtlama günlerim karnım çok gergin acayip bi rahatsızlık var karnımda aradada yumurtalıklarımda ince bi sızı oluyor özellikle solda inş kist oluşmaz çok korkuyorum aşılamam bir ay daha ertelenecek yoksa...
sağol canım birazda kırıklık var hapşur hapşur bi hal oldum tadavi sırasında inşallah hasta olmam..hayırlısı ya içim bir acayip ne umut var ne de umutsuzluk karışık bir duygu..
sağol canım amin inşallah..
ya inşallah güzel büyüsünlerde çarşamba günü kont.var ondan sonra da gün aşırı gidicem off kızlar lütfen bana dua edin içim bir tuaf olumsuz olursa nasıl olurum bilmiyorum aslında bunları düşünmek istemiyorum ama öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?