O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.541
var ya bu kadar olmaz akşam aynı şeyi düşündüm size yazdıktan sonra face girdim baktım hatun resimler falan bize gelince zaman yok neyse..gelsin alırız ifadesini..
hiç öyle çıldırmış halin yok valla eskiden performans daha iyiydi..:))
şaka bir yana sen olmasan napıcaz bilmiyorum biz arada devamsızlık yapıyoruz senden sopa yiyince kendimize geliyoruz:))
siz varya çok tatlı cadılarsınız valla... nerden aklınıza geldide dedektifliğe soyuldunuz siz:)) ama burp a izin verdik değil mi? gerçi sizde haklı sayılırsınız çünkü o zamanı burada da harcayabilirdi:)))
canım çok sağol inşallah içindeki heyecan benim içindir bebişimin geleceğine işarettir senin sezgilerin güçlü..umutsuzluk değilde nasıl anlatsam garip bir heyecan birde tüp bebek olayına hep son ihtimal olarak bakardım olumsuz olması herşeyin sonu gibi gelirdi..işin içine girince farklı düşünüyorsun napalım olmazsa olmaz önümüze bakarız bizde.))olumsuzluk yok herşey güzel olacak...
valla ya onun performansı süperdi bugün ben onu geçtim sanırım:)))) yuppppiiiii bebing seni geçtimmmmm.....
ama sınıf başkanı o ... o ne derse öyle olur:))a.s.
değil mi ama tatlım.))izin verdik de bize de zaman ayırsın dimi ama burp diyecek şimdi nerden faceden arkadaş oldum diye:))
tabi fıstığım ya işte böyle dik duracağız..... aferin sana hemde yıldızlı:))):lepi:[/QUOTE
yuppi yıldızlı pekiyi aldım örtmenimden :))inşallah allah utandırmasında burdan size hamileyim yazmak nasip olur...tabiki sizlerinde bu ay öncelik bende ya ondan öyle dedim...
sınıf başkanı yok ortalarda:)))
tabi fıstığım ya işte böyle dik duracağız..... aferin sana hemde yıldızlı:))):lepi:[/QUOTE
yuppi yıldızlı pekiyi aldım örtmenimden :))inşallah allah utandırmasında burdan size hamileyim yazmak nasip olur...tabiki sizlerinde bu ay öncelik bende ya ondan öyle dedim...
inşallah gözlerinde görmek nasip olur o yıldızları.....:Saruboceq::CüvCüv:
der valla burp bu sonuçta az cadı değildir benim arkadaşım ya:))) bunları okusa varya kökümüze verir kibrit suyunu...:roflol:
ee napalım kendi yok bari mubbetini yapalımda unutmadığımızı görsün dimi ama:)
inşallah gözlerinde görmek nasip olur o yıldızları.....:Saruboceq::CüvCüv:
ayy canım ne güzel söyledin inşallah hepimizin...
senin hamileyim haberini almana çok az kaldı darısı başımıza:)) biz neler yaşayacağız daha bakalım... inşallah rabbim güzel yazılar yazılmıştır bu yıl hakkımızda...
tuanayda yok nerelerde bu şekerpare ?
ayy canım ne güzel söyledin inşallah hepimizin...
olacak olacak inan ve yola devam et... ayy bilmiyorum neden ben bu 2010 girdik gireli sevindirik oldum inşllah hayırlara alamettir....
ayy ben yeni yıla nerede girdim hayatta tahmin edemezsin:)))
o tatlı cadı yok mu arada uğrayıp moral verip kaçıyor...
şimdi siz eşinden dolayı ara verdiniz kontrolden sonra mı aşılama olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?