Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
var ya bu kadar olmaz akşam aynı şeyi düşündüm size yazdıktan sonra face girdim baktım hatun resimler falan bize gelince zaman yok neyse..gelsin alırız ifadesini..

siz varya çok tatlı cadılarsınız valla... nerden aklınıza geldide dedektifliğe soyuldunuz siz:)) ama burp a izin verdik değil mi? gerçi sizde haklı sayılırsınız çünkü o zamanı burada da harcayabilirdi:)))

canım çok sağol inşallah içindeki heyecan benim içindir bebişimin geleceğine işarettir senin sezgilerin güçlü..umutsuzluk değilde nasıl anlatsam garip bir heyecan birde tüp bebek olayına hep son ihtimal olarak bakardım olumsuz olması herşeyin sonu gibi gelirdi..işin içine girince farklı düşünüyorsun napalım olmazsa olmaz önümüze bakarız bizde.))olumsuzluk yok herşey güzel olacak...

hiç öyle çıldırmış halin yok valla eskiden performans daha iyiydi..:))
şaka bir yana sen olmasan napıcaz bilmiyorum biz arada devamsızlık yapıyoruz senden sopa yiyince kendimize geliyoruz:))

valla ya onun performansı süperdi bugün ben onu geçtim sanırım:)))) yuppppiiiii bebing seni geçtimmmmm.....
ama sınıf başkanı o ... o ne derse öyle olur:))a.s.

değil mi ama tatlım.))izin verdik de bize de zaman ayırsın dimi ama burp diyecek şimdi nerden faceden arkadaş oldum diye:))

tabi fıstığım ya işte böyle dik duracağız..... aferin sana hemde yıldızlı:))):lepi:

valla ya onun performansı süperdi bugün ben onu geçtim sanırım:)))) yuppppiiiii bebing seni geçtimmmmm.....
ama sınıf başkanı o ... o ne derse öyle olur:))a.s.

sınıf başkanı yok ortalarda:)))

değil mi ama tatlım.))izin verdik de bize de zaman ayırsın dimi ama burp diyecek şimdi nerden faceden arkadaş oldum diye:))

der valla burp bu sonuçta az cadı değildir benim arkadaşım ya:))) bunları okusa varya kökümüze verir kibrit suyunu...:roflol:

der valla burp bu sonuçta az cadı değildir benim arkadaşım ya:))) bunları okusa varya kökümüze verir kibrit suyunu...:roflol:

ee napalım kendi yok bari mubbetini yapalımda unutmadığımızı görsün dimi ama:)

senin hamileyim haberini almana çok az kaldı darısı başımıza:)) biz neler yaşayacağız daha bakalım... inşallah rabbim güzel yazılar yazılmıştır bu yıl hakkımızda...

ee napalım kendi yok bari mubbetini yapalımda unutmadığımızı görsün dimi ama:)

yani:)) değil mi ya yokluğunda hatırlamaktır önemli olan bence kıvanç duymalı.... özledik işte ne yapalım...

tuanayda yok nerelerde bu şekerpare ?

senin hamileyim haberini almana çok az kaldı darısı başımıza:)) biz neler yaşayacağız daha bakalım... inşallah rabbim güzel yazılar yazılmıştır bu yıl hakkımızda...

şimdi siz eşinden dolayı ara verdiniz kontrolden sonra mı aşılama olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…