Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir gün hepimizin olacak bebişleri inşallahhhhhhhhhh

nerdesin kız kaçtın dimi:)) bak nerde girdin yaz mutlaka ..

herkes gitmiş amaaaaaaaaaaaaa
cok yogundum bugun sizde yokluğumda coşmuşsunuz vallaa
simdi nerden baslıcam ben bilemedim.

özlem nerde girdin yeni yıla cok merak ettim....

simdi bencede burp nerden face mi verdim ben bunlara bi rahat bırakmadılar zaten diyordur

nerdesin kız kaçtın dimi:)) bak nerde girdin yaz mutlaka ..

canım ya eşim geldi karnım aç dedi yemek yedik yenice işim bitti:))) ben yenil yıla 10-15 dk vardı bulaşık makinamı boşaltayım yenilerini koyayım diye mutfağa gittim daha vardır sanırım diye daha sonra tuvalete gittim (( :1no2: ve malesef orda girdim sanırım bu yıl ordan çıkamam ben:))

sopam hazır bekliyorum denizcim seni sen mi gelirsin ben mi geliyim
birincisi dikat etmemişin kendine hasta olmak uzeresin acil c vitamini takviyesi yap
ikincisi umutsuzluk telaffuz bile edilmicek tedavi sırasında
en iyisi sana ceza vermek olucak

aferin de aldın ama beni geçin kızlar daha cok mutlu oluyorum böyle

özlemim oh ne guzel yemekler yendi valla ben isteyim daha evdede yemek yok
ve bir alay iş var napsam bilemiyorum
afiyet olsun arkadasım
sende benim gibi işte ha tuvalet ha uyku da yeni yıla girmek içimiz geçmiş bizim

:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: cozuttuk valla ....
burp öyle demez derse döverizklava:

nursim lütfen catlama sızısı dır belki sende moralini bozma
etkilenmesin psikolojin asılamadan önce

döveriz tabi hem ben domuz gibiyim artık biliyorsunuz asımı olalı 4 gun oldu
dun aksam bi titreme bi üşüme dedim kesin hasta oluyorum diye bugunde yorgunluk halsizlik var
nede olsa virüs var vücudumda heralde ondandır

özlemim oh ne guzel yemekler yendi valla ben isteyim daha evdede yemek yok
ve bir alay iş var napsam bilemiyorum
afiyet olsun arkadasım
sende benim gibi işte ha tuvalet ha uyku da yeni yıla girmek içimiz geçmiş bizim

canım ya eşim gelince istiyor o nedenle okludan geldiğim gibi mutfağa giriyorum :))) o gelincede hemen yiyoruz yazın daha geç oluyor tabi ama benim diyetisyende erken ye dedi diye daha dikkat ediyorum.... sende uyuyarak mı girdin yok ya bizden adam olmaz:)))

aşıdan sonra oluyor muymuş böyle şeyler?

simdi sıra tuanay hanımda bi gösterip kacıyor bu aralar gözümden kacmıyor değil.yeni yılda hersey guzel olacak dedi yok oldu valla.denizcim bi zahmet onuda sen dövüver artık

asıdan sonra 3 gun içinde yan etki olma ihtimali varmış bunun dısında bildiğim bişey yok arkadasım.korktugum için arastırma yapmıyorum.2-3 hafta arasındada korumaya baslıyormus
canıım sen atladın herhalde ben uyuyarak girdim hatta esim çok zor uyandırmıs

bebing aklıma ne geldi gebeliktede bu durumlar çok yaşanır belki buna delalettir bizim işler:))) sonuçta uyumaktan kendimzi alamayız hemde tuvalettten çıkmayız ne dersin.... hepimiz böyle olacağız hazır olun ha...

erkenden evde olmak ve sıcacık yemek
ben bi daha dunyaya gelirsem erkek olucam ev hanımıyla evlenicem valla

ah özlemim ne guzel dedin keske canım uyumaya razıyım ben...
ablamda habire uyurdu annemde öyle olmus keskeeeeee

simdi sıra tuanay hanımda bi gösterip kacıyor bu aralar gözümden kacmıyor değil.yeni yılda hersey guzel olacak dedi yok oldu valla.denizcim bi zahmet onuda sen dövüver artık

bende gördüm cadıyı:))) senin gibi dedektif oldum yaşasınnnnnn... inşallah herşey güzel olacak.... denizcim yakın ona değil mi?

neyse canım ya araştırma en iyisi yoksa birşey kesin bulursun buluruz biliyorum çünkü:))
yok atlamadım ama inanamadım birden...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…