Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
erkenden evde olmak ve sıcacık yemek
ben bi daha dunyaya gelirsem erkek olucam ev hanımıyla evlenicem valla

bende:)))) ama becerikli olanla bazı ev hanımları çalışandan beter ya....

ah özlemim ne guzel dedin keske canım uyumaya razıyım ben...
ablamda habire uyurdu annemde öyle olmus keskeeeeee

olacak bir gün mutlaka sen hiiiiiiiiç canını sıkma....:teytey:

semrayı sobeledim bebing..........

semra canım ya nasılsın ? nasıl gidiyor bakalım? sanırım yazılanları okuyorsun.... kızımız nasıl ayyyy çok güzel ya allah bizede nasip etsin inşallahhhhhhh

bebingim nerdesin tatlım ya...... tükanı nı kapatcan...

burdayım canım ya benim mesai 7 de bitiyorda sayfayı refresh lememişim
yazılanları göremedim

semrayı sobeledik ama sen görünmüyorsun cıktın mı sekerim

işler benibekler ben burda cene calarım oh ne guzel desarj oluyorum amaaa
haklısın bazı ev hanımları feci oluyor
semracım ne haber nasıl gidyor al artık cicilerini kızının
zaman ilerliyor valla

kendi kendimemi kaldım yine yesil yanıyor özlemim sende ama yazmıyorsun bişiylerzemuszemus
koçişine kahve mi yapıyorsun

semra canım ya nasılsın ? nasıl gidiyor bakalım? sanırım yazılanları okuyorsun.... kızımız nasıl ayyyy çok güzel ya allah bizede nasip etsin inşallahhhhhhh

canım benim iyiyim kızınızda iyi az önce yemek yedim oda dans ediyo içerde şuan hissediyorum.teyzoşlarının hepsinide öpüyooooo...inşallah canım inşallah sizlerdende alıcaz bu güzel haberi.beni bi tek sen düşünüyosun diğerleri hiç merak etmemiş beni herkesi sormuşlar yok diye ama beni kimse sormamış:-(ben çok alıngan oldum bu günlerde farkındayım ama bazende haklıyım.bebing hanım girmeyince kızıyosun,ama ara sırada bizide sorr...bu arada burpda yok bizleri unuttu galiba kendine başka topik buldu:-((

semrayı sobeledik ama sen görünmüyorsun cıktın mı sekerim

ben dedektiflik peşindeyim tuanay başka yere yorum yapmış yakaladım onu:)) ayy çok fenayım ama zevkli işmiş ya:)))

işler benibekler ben burda cene calarım oh ne guzel desarj oluyorum amaaa
haklısın bazı ev hanımları feci oluyor
semracım ne haber nasıl gidyor al artık cicilerini kızının
zaman ilerliyor valla

ayyy bende nasıl özeniyorum hele de kızlara rabbim duy sesimi ne olur ya.... sesim gelmiyor muuuuuuu

kendi kendimemi kaldım yine yesil yanıyor özlemim sende ama yazmıyorsun bişiylerzemuszemus
koçişine kahve mi yapıyorsun

evet nescafe yaptım içiyorummmmm gel senle olsun ya...

canım ya sende bizim yerimize de sev o minik cadıyı:))) meleğim kardeşlerini çağırsın da arkadaşları da gelsin... sen alıngan olabilirsin bu çok normal hormonlar deli çalışıyor...

eeeee bebing yenile şu sayfayı fıstığım ya...

burp başka sayfada mı diyorsunuz siz şimdi... valla öyleyse döverim ben onu ....

aaaaa nerdesiniz kıssssslar yaaaaa

bende kendi kendime yazıyorum ama çıktım şimdilik bennnnnn

demek tuanay baska yorumlarda haaaa yandı o

semracım ben seni sormustum ama sobeledimde

Tüh yakalandım.Kırk yılın başı başka bir topiğe yorum yapayım dedim öslemim yakaladı beni.Kızlar,yeni işten geldim ve dizlerim çok ağrıyor.3 gündür bel ve diz ağrısından mustaribim.Lodosun mu etkisi ne bilmiyorum ama çok ağrım var.Bebingcüğüm nasılsın tatlum:)))
Sen de olmasan tadı mı olur buraların beee:Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Öslemcim,sarı şekerim sen nasılsın.Ben bu hafta gerilimlerdeyim.Cuma geliyorum ankaraya,cumartesi sınava gireceğim.Herkes duysun,arkadaşlar,bu cumartesi benim için çok önemli bir sınava gireceğim.Kazanmam için herkesten dua bekliyorum.Ayrıntıları kazandıktan sonra anlatacağım.
Semracım,güzel tatlı bebişimizin annesi,sen bizim nazar boncuğu,uğur böceğimizsin.Ama bu yıl,san ma ki tek uğur böceği sen olacaksın,bizde geliyoruz peşinden hem de gümbür gümbür...Semra yavrucuğum bana dua etmeyi unutma,sınavı kazanmak çok önemli benim için.Hamişsin sen,duan kabul olur inşallahhh.
Deniscim,tedavin nasıl gidiyor hayatım??Yumurtaların gümbür gümbür oluşmaya başlamışlardır.Ver enerjiyi,hepsi çağlasın,olgunlaşsın.Bu arada başınız sağolsun.Ölüm her yaşta acıdır,ama yine de iyi yaşamış rahmetli.ALLAH kalanlara sağlık versin.
Burpcum,yeni yılın sana şans,bebek getirsin şekerim.Yüzün heeeep gülsün inşallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…