sopam hazır bekliyorum denizcim seni sen mi gelirsin ben mi geliyim
birincisi dikat etmemişin kendine hasta olmak uzeresin acil c vitamini takviyesi yap
ikincisi umutsuzluk telaffuz bile edilmicek tedavi sırasında
en iyisi sana ceza vermek olucak
aferin de aldın ama beni geçin kızlar daha cok mutlu oluyorum böyle
canım ya eşim geldi karnım aç dedi yemek yedik yenice işim bitti:))) ben yenil yıla 10-15 dk vardı bulaşık makinamı boşaltayım yenilerini koyayım diye mutfağa gittim daha vardır sanırım diye daha sonra tuvalete gittim(( :1no2: ve malesef orda girdim sanırım bu yıl ordan çıkamam ben:))
döveriz tabi hem ben domuz gibiyim artık biliyorsunuz asımı olalı 4 gun oldu
dun aksam bi titreme bi üşüme dedim kesin hasta oluyorum diye bugunde yorgunluk halsizlik var
nede olsa virüs var vücudumda heralde ondandır
simdi sıra tuanay hanımda bi gösterip kacıyor bu aralar gözümden kacmıyor değil.yeni yılda hersey guzel olacak dedi yok oldu valla.denizcim bi zahmet onuda sen dövüver artık
canım benim iyiyim kızınızda iyi az önce yemek yedim oda dans ediyo içerde şuan hissediyorum.teyzoşlarının hepsinide öpüyooooo...inşallah canım inşallah sizlerdende alıcaz bu güzel haberi.beni bi tek sen düşünüyosun diğerleri hiç merak etmemiş beni herkesi sormuşlar yok diye ama beni kimse sormamış:-(ben çok alıngan oldum bu günlerde farkındayım ama bazende haklıyım.bebing hanım girmeyince kızıyosun,ama ara sırada bizide sorr...bu arada burpda yok bizleri unuttu galiba kendine başka topik buldu:-((
Tüh yakalandım.Kırk yılın başı başka bir topiğe yorum yapayım dedim öslemim yakaladı beni.Kızlar,yeni işten geldim ve dizlerim çok ağrıyor.3 gündür bel ve diz ağrısından mustaribim.Lodosun mu etkisi ne bilmiyorum ama çok ağrım var.Bebingcüğüm nasılsın tatlum:)))
Sen de olmasan tadı mı olur buraların beee:Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Öslemcim,sarı şekerim sen nasılsın.Ben bu hafta gerilimlerdeyim.Cuma geliyorum ankaraya,cumartesi sınava gireceğim.Herkes duysun,arkadaşlar,bu cumartesi benim için çok önemli bir sınava gireceğim.Kazanmam için herkesten dua bekliyorum.Ayrıntıları kazandıktan sonra anlatacağım.
Semracım,güzel tatlı bebişimizin annesi,sen bizim nazar boncuğu,uğur böceğimizsin.Ama bu yıl,san ma ki tek uğur böceği sen olacaksın,bizde geliyoruz peşinden hem de gümbür gümbür...Semra yavrucuğum bana dua etmeyi unutma,sınavı kazanmak çok önemli benim için.Hamişsin sen,duan kabul olur inşallahhh.
Deniscim,tedavin nasıl gidiyor hayatım??Yumurtaların gümbür gümbür oluşmaya başlamışlardır.Ver enerjiyi,hepsi çağlasın,olgunlaşsın.Bu arada başınız sağolsun.Ölüm her yaşta acıdır,ama yine de iyi yaşamış rahmetli.ALLAH kalanlara sağlık versin.
Burpcum,yeni yılın sana şans,bebek getirsin şekerim.Yüzün heeeep gülsün inşallahhhh....
Denİzz naber?
iyiyim canım senden naber yeni gördüm valla sayfayı yenileyince..
Tüh yakalandım.Kırk yılın başı başka bir topiğe yorum yapayım dedim öslemim yakaladı beni.Kızlar,yeni işten geldim ve dizlerim çok ağrıyor.3 gündür bel ve diz ağrısından mustaribim.Lodosun mu etkisi ne bilmiyorum ama çok ağrım var.Bebingcüğüm nasılsın tatlum:)))
Sen de olmasan tadı mı olur buraların beee:Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Öslemcim,sarı şekerim sen nasılsın.Ben bu hafta gerilimlerdeyim.Cuma geliyorum ankaraya,cumartesi sınava gireceğim.Herkes duysun,arkadaşlar,bu cumartesi benim için çok önemli bir sınava gireceğim.Kazanmam için herkesten dua bekliyorum.Ayrıntıları kazandıktan sonra anlatacağım.
Semracım,güzel tatlı bebişimizin annesi,sen bizim nazar boncuğu,uğur böceğimizsin.Ama bu yıl,san ma ki tek uğur böceği sen olacaksın,bizde geliyoruz peşinden hem de gümbür gümbür...Semra yavrucuğum bana dua etmeyi unutma,sınavı kazanmak çok önemli benim için.Hamişsin sen,duan kabul olur inşallahhh.
Deniscim,tedavin nasıl gidiyor hayatım??Yumurtaların gümbür gümbür oluşmaya başlamışlardır.Ver enerjiyi,hepsi çağlasın,olgunlaşsın.Bu arada başınız sağolsun.Ölüm her yaşta acıdır,ama yine de iyi yaşamış rahmetli.ALLAH kalanlara sağlık versin.
Burpcum,yeni yılın sana şans,bebek getirsin şekerim.Yüzün heeeep gülsün inşallahhhh....
canım ya tuvalet demek huhaha çok güldüm aman nolcak ki ne fark eder..
kızlar ezel vakti ondan önce çay koymak lazım haaa bu arada mavimi de unuttuk o da aksatmaya başladı gibi geldi bana ona da özlem bir sopa çıkarsın bence:))
inşallah hepinize ikizer,üçüzer,hatta ve hattaaaa dörder dörder versin yüce rabbimmm....oh bikerede kurtulursunuz...
MAVİİİİİİİİİİİİİİ nerdesin sen! kızıyorum ve gelip dövecem seni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?