Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum senada sitem ediyorum?hiç merak etmiyorsun bizi sen heralde::--((KÜSTÜM...

canım ya kızma tamam zaten geçen ay verdiler merkezden c vitamini daha da bitmedi bakalım dün yoruldum üşüdüm ondan herhalde..

canım ya tuvalet demek huhaha çok güldüm aman nolcak ki ne fark eder..

vatana millete hayırlı olsun demek oldun annemde de oldu böyle belirtiler daha fazla ilerlemeden geçer inşallah canım ya dikkat et kendine..

simdi sıra tuanay hanımda bi gösterip kacıyor bu aralar gözümden kacmıyor değil.yeni yılda hersey guzel olacak dedi yok oldu valla.denizcim bi zahmet onuda sen dövüver artık

ayy ben kıyamam ona ya:))

ya ttalım alınma serbest sana herşey sopa gösterebilirsin bize ama alınma dikkat et kendine bebişinede öptük ikinizide..

amin canım sağol inşallah sınavı brinciliklerle bitirirsin şaka bir yana inşallah kazanırsın ben az çok biliyorum ama bebiş işini ihmal etme tamam mı bu işlere dalıpta...

kızlar ezel vakti ondan önce çay koymak lazım haaa bu arada mavimi de unuttuk o da aksatmaya başladı gibi geldi bana ona da özlem bir sopa çıkarsın bence:))

iyiyim canım senden naber yeni gördüm valla sayfayı yenileyince..

bende iyyim sağol tatlışım.canım tedavine çok inanıyorum hepde dua ediyorum sziler için.siiz benim kardeşim gibisinzi,kader arkadaşlarım benim.senin niçin çok dua ediyorum inşallah olucak.ama olumsuz düşünce asla yok.sana ikiz bebekler nasip olur inşallllllaaaaahhhhh!!!!

inşallah hepinize ikizer,üçüzer,hatta ve hattaaaa dörder dörder versin yüce rabbimmm....oh bikerede kurtulursunuz...

SOBEEEEEEEE yakaladım seni canım ......iyiyim tatlım ben dualarım seninle de sen bu ayın 13-14 ü gibi demiştin sanki ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.... bak sen ya kazandıktan sonra demiş yerim ben senin özgüvenini :)) aferin sana güven kendine tabi ya hepsi 9 aylık değil mi senden ne fazlaları var ha kiloysa ben karşılarım:)) ayyyy bizde semranın peşindeyiz değil mi hemde gümbür gümbür valla kulağa çooooook hoş geliyor... hepimizin yüzü gülsün inşallahhhhhhopuyorumnanaktan

klava:
kızlar ezel vakti ondan önce çay koymak lazım haaa bu arada mavimi de unuttuk o da aksatmaya başladı gibi geldi bana ona da özlem bir sopa çıkarsın bence:))

değil mi ya yanı şehirliyiz ne de olsa:))) ahanda dövdüm maviyi klava:

ezelciler iş başında herhal....

bende gideyim de şu bağ bahçe işlerine bakayım bari..... öptüm hepinizi........

MAVıııııııııııııı nerdesin sen! kızıyorum ve gelip dövecem seni.....

MAVİİİİİİİİİİİİİİ nerdesin sen! kızıyorum ve gelip dövecem seni.....

geldim canım yettiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
okuldan gelince uyumuşum kalk yemek falan derken yeni toparladım uyumuş kalmışım bi uyandım tv de ezel in reklamı var çok korktum başlıyo ben o saate kadar uyudum diye eşim evde yok kaza mı yaptı saat kaç olmuş aramadı diye
baktım ki saat 7 olmuş
anca geldim canım
aslında dayağı hakettim bugün sigara almayacaktım acayip zam gelmiş,bugün gelirken aldım yine dövün beni gebertin de almıym bi daha
sağlık bi yandan para bi yandan çok kızdım kendimemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…