geldim canım yettiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
okuldan gelince uyumuşum kalk yemek falan derken yeni toparladım uyumuş kalmışım bi uyandım tv de ezel in reklamı var çok korktum başlıyo ben o saate kadar uyudum diye eşim evde yok kaza mı yaptı saat kaç olmuş aramadı diye
baktım ki saat 7 olmuş
anca geldim canım
aslında dayağı hakettim bugün sigara almayacaktım acayip zam gelmiş,bugün gelirken aldım yine dövün beni gebertin de almıym bi daha
sağlık bi yandan para bi yandan çok kızdım kendimemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
herkes ezelci burda ne guzelll
seni eşek sudan gelene kadar dövücem ben at o sigarayı kafanı kırarım dogum kontrol hapıyla sigara içmek zaten manyaklık.çocugun olmaz görürsün gününü.
cok agır oldu bu ama napıyım vazgecireyim isitiyorum seni.
vatana millete hayırlı olsun demek oldun annemde de oldu böyle belirtiler daha fazla ilerlemeden geçer inşallah canım ya dikkat et kendine..
herkes kız mı istiyo bu topikte????
gerçi bizlerin seçim belirtecek lüksü yok ama:)))))
ben hamileyken bebeğimi hep kız diye düşünürdüm:))))))
şimdi garip tuhaf hamile kalsam oğlum olacakmış gibi geliyoo
Allah ım hepimize sağlıklı evlatlar versin kız erkek önemli değil
sağlıklı hayırlı evlat hepimizeee inşallah
geldim canım yettiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
okuldan gelince uyumuşum kalk yemek falan derken yeni toparladım uyumuş kalmışım bi uyandım tv de ezel in reklamı var çok korktum başlıyo ben o saate kadar uyudum diye eşim evde yok kaza mı yaptı saat kaç olmuş aramadı diye
baktım ki saat 7 olmuş
anca geldim canım
aslında dayağı hakettim bugün sigara almayacaktım acayip zam gelmiş,bugün gelirken aldım yine dövün beni gebertin de almıym bi daha
sağlık bi yandan para bi yandan çok kızdım kendimemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
özlemde denizde biliyor ben bilmiyorum direk küstüm tuanayım senle...
bebing yeni yıla uyuyarak girdiysen tez zamanda hamile kalıp uykudan bayılıyosun yeni yılda yap hazırlıklarını
özlem sen de karnın büyüdükçe hep tuvalete taşınıyosun bebek baskı yapıyo idrar torbana
ben de öyle boş boş uzanıyorum bu yılda :)))hamileyim çok uykum var ama gözüm açık pinakliyorum
kehanetlerimi dinlediniiiiz:))))))
herkes ezelci burda ne guzelll
seni eşek sudan gelene kadar dövücem ben at o sigarayı kafanı kırarım dogum kontrol hapıyla sigara içmek zaten manyaklık.çocugun olmaz görürsün gününü.
cok agır oldu bu ama napıyım vazgecireyim isitiyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?