Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
siz böle gizli gizli sohbetler ediyorsunuz bensiz bi cagırmıyorsunuz ben girmem böle yapcaksanız cok darıldım ben bi taraflarımı yırtıyorum sayfada askolsun kızlar yaaa üzdünüz beni

kız sensiz olur mu kıyamam ben sana ya.... sen bu sayfanın gülüsün sensiz olur mu?opuyorumnanaktan

aminnnnnnnn.......

ya aslında bende hep kız hissettim şimdi olursa erkek olur diye düşünüyorum ama gönlüm hep kızdan yana allahta biliyor yani... ne yapayım çok işveli oluyorlar...:ecrin_bebek:

sağlıklı olsun yeter desek te kız geciyor benmi gönlümdende ne kadarda cok ortak yonumuz var bizim bu topikte
ben kıbrısa gitcem valla orda seciyormussun cinsiyetini zemuszemus

karışma allahın işine benim bir tanıdığım var seçeceğimde seçeceğim diye tutturdu kızı oldu ama sakat teyzemin komşusuydu.... allahtan sağlıklı ve hayırlısını dile ....

öncalikle tuanaya küstüm sizede kızdım ben.dikkat etmemişsin diyorsun özlemcim neye dikkat etmemişm ki...
alındım ben artık eskisi gibi girmicem haberiniz olsun sekerler...

öncalikle tuanaya küstüm sizede kızdım ben.dikkat etmemişsin diyorsun özlemcim neye dikkat etmemişm ki...
alındım ben artık eskisi gibi girmicem haberiniz olsun sekerler...

oy kurban olurum ben sana özür dilerim tatlım sen haklısın:)) çünkü biz bu konuşmaya faceden yapmıştık ben bir an burada da yazdı diye anımsadım ama yanlış anımsadım demekki... alınma canım benim sen ya sende girmezsen kim kalır geriye hepimizin ortak görüşü sen buranın hakimisin ve sensiz olmuyor eee herkes böyle dediğine göre vardır birşey... sen bize kızma bizi sensiz bırakma üzülürüm bak(( sensiz olur mu bu sayfa ya bak şimdi ağlarım hemde küserim ( senin taktiğini uygularım ona göre) ... düşündümde ben sana küsemem yaa....opuyorumnanaktan

Bebing yaaa,çok da alıngaşmışsın yaaa,senin yerin apayrıııı,bir başarı bile dilemiyorsun da bana sitem ediyorsun,çok kötü kalplisin yaaa,ben burada gerim gerim gerilirken sen bana sırtını çevir,oldu mu şimdi kader arkadaşım yaaaa (((

Bebing barışalım mıvereliniortak

Bebing,bir biskrem versem,yine de olmaz mı:içelim:

Yok böyle olmayacak bu,getirteceksin beni taaaa oralara kadar:çok üzgünüm:

Bebinggggg,elma dersem çık,armut dersem de çık,sen hep çık,hep bizim yanımızda ol yaa:1hug:

kızlar merabalar ben geldim nasılsınız bakalım gördüğüm kadarıyla herşey yolunda eksikler olsada inş. 2010 hepimize uğurlu gelir kucaklarınız çifter çifter dolar canlarım :CüvCüvpuyorumnanaktan

bi kere ben hiçde alıngan değilim gerçekler bunlar sekerim faceden konusmussunuz benim haberim bile yok ki bilsem tabi ki basarılar dilerim arkadasım

Tatlım,bu forumda anlatamayacağım işle ilgili bir sınava gireceğim.Öslemimle de ankaraya gideceğim için konuşmuştuk,hani belki buluşma ihtimali olur diye.Yoksa,hepinizi çok seviyorum,birinize söyleyip,diğerinize anlatmamam gibi bir sey söz konusu olamaz.Şu an sürekli ders çalışmaya çalışıyorum.Beynim kazan gibi.Ve gerçekten çok fazla duaya ihtiyacım var.

evet bebing tam da tuanayın dediği gibi oldu .... benim ankara ya gidebilme ihtimalim olur mu diye konuştuk hatta çok güzel olurdu dedik ama benim o tarihlerde müsait olamadığımdan falan konuştuk:))) benim dualarım seninle tuanayım bebinginde öyle adım gibi eminim o çooook tatlıdır ve temiz kalplidir kıyamaz sana .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…