Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bi kere ben hiçde alıngan değilim gerçekler bunlar sekerim faceden konusmussunuz benim haberim bile yok ki bilsem tabi ki basarılar dilerim arkadasım

canım benim demekki o dönem facede seninle karşılaşmamış yoksa neden söylemesin ... hem biz burada çok daha özel konuları konuşuyoruz sonuçta değil mi güzel arkadaşım..... kızma sen ya asma o güzel yüzünü....

denizim sen nerelerdesin ya habersiz bırakma bizi....

tuanayım kolay gelsin arkadasım.cok calıs bizde sana dua edelim di mi ama

canım merhaba.uzun zamandır yoktun..burda herşey yolunda,bütün arkadaşlar yeni yıla bomba gibi girdik..bu yıl inşallah burda benim kızıma bisürü arkadaş gelicek.ben arkadaşlarıma destek için buradayım hep.sen nasılsın?bebeklerinin cinsiyetleri belli oldumu?sağlıkları nasıl?ara sıra yaz canım merak ediyoruz.

canım benim ağzını öperim senin inşallah duaların kabul olur tatlım bende umutluyum inşallah hayal kırıklığı yaşamam..

denizcim olumlu olursan olumlu sonuç alırsın,kötü düşünceler kötü sonuçlar doğuruyor.şimdi ne zaman olucak senin transferin tahminen?

sağol canım benim inşallah..yarın kontrolum var yeteri kadar büyüdüyse erken çatlamasın idye başka iğneye geçilecek dualarınızı eksik etmeyin..

siz böle gizli gizli sohbetler ediyorsunuz bensiz bi cagırmıyorsunuz ben girmem böle yapcaksanız cok darıldım ben bi taraflarımı yırtıyorum sayfada askolsun kızlar yaaa üzdünüz beni

ya alınma lütfen nerden açtım ağzımı özel birşey yok kimsenin birbiriyle özel konuştuğu yok yani benim yok aşkım alınma lütfen tamam mı:))

canım annende neler oldu ve asıdan sonra ne kadar sure içinde simdi nasıl merak ettim.

canım biraz kırıklık oldu geçti sonra bir yakınımız var kalp hastası o da aşı olduktan sonra aynı şeyler olmuş ve sonra geçmiş sen nasılsın bu aralar?

öncalikle tuanaya küstüm sizede kızdım ben.dikkat etmemişsin diyorsun özlemcim neye dikkat etmemişm ki...
alındım ben artık eskisi gibi girmicem haberiniz olsun sekerler...

ya lütfen saçmalama eşşek sudan gelinceye kadar döverim bak ona göreklava:

yok öyle girmicem falan bak alıncak birşey yok kim facede denk gelse muahhebt ediyor birbiriyle demek ki sen farmille oyna daha sonra darıl bakam bize yok öyle yağma:))bak bi girme secereni bulurum araım ona göre

denizcim doktorda mısın

ben değil ama annemi psikiyatr a götürdüm uyku sorunu vardı sonra eve gel yemek eşim geldi derken giremedim canım yarın sabah 11 de randevum inşallah yumişler iyi büyümüştür kasıklarım def gibi sanki ağrıyor valla..

Denizcim,tatlım nasıl gidiyor tedavi tatlım,senin için çok heyecanlanıyorum:))

denizcim olumlu olursan olumlu sonuç alırsın,kötü düşünceler kötü sonuçlar doğuruyor.şimdi ne zaman olucak senin transferin tahminen?

valla canım hiç bilmiyorum muhtemelen haftaya yumurta toplansa 3 gün içinde de tarnsfer edilir yumişler gelişme durumuna göre bakacaklar ama haftaya olur gibi düşünüyorum eşimle ilgili tarih verecekler o zaman belli olur belki yarın öğrenirim..inşallah olumlu olacak buna inanıyorum...

Denizcim,tatlım nasıl gidiyor tedavi tatlım,senin için çok heyecanlanıyorum:))

sağol canım şimdilik iyi bakalım pazardan beri günde 300 ünite puregon bastım göbüşüme yarıns abah kontrolum vaeğer istenilen büyüklükte olursa başka iğneye geçilecek yok olmamışsa yine puregon verlecek inşallah gelişmiştir hergün 250 lira basıyom göbüşüme:)))
inşallah allah utandırmasın sınavda ya da ankarada olursan sonucu yazarım sana ama olumsuzsa bilki mes gelmez ha bebiş varsa arayıp biri çığlık atrasa bilki benim o:))

bebing seni facede bir yakalarsam var ya çok fena yapıcam ona göre hemen geri dön sayfaya bak psikolojimi bozma morale ihtiyacım var:))

ii akşamlar kızlar nasılsınız ne güzel sahiplenmişsiniz birbirinizi dayanışmanız çok güzel nazar değmesin sizlere hepinizin gönlü çok güzel inş hepimiz anne olucaz yaşadıklarımızı unutucaz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

denizcim inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan....

Şimdiden çığlıkları duyar gibiyim,yaaa yavaş bağır tatlım yaaa,gören de ilk defa hamile kalıyor,hiç çocuğu olmamış sanacak,ayııpppppp:dance:

kızlar selaaaaam
gecikttim bugün okul çıkışı bi arkadaşıma gittim anca geldik eve hemen bi banyo zor attım kendimi k.k ya sanırım siz te tembellik ettiniz bugün
bebing küsüşmek yok ona göre öptüm herkesleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…