O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.661
bi kere ben hiçde alıngan değilim gerçekler bunlar sekerim faceden konusmussunuz benim haberim bile yok ki bilsem tabi ki basarılar dilerim arkadasım
kızlar merabalar ben geldim nasılsınız bakalım gördüğüm kadarıyla herşey yolunda eksikler olsada inş. 2010 hepimize uğurlu gelir kucaklarınız çifter çifter dolar canlarım :CüvCüvpuyorumnanaktan
bende iyyim sağol tatlışım.canım tedavine çok inanıyorum hepde dua ediyorum sziler için.siiz benim kardeşim gibisinzi,kader arkadaşlarım benim.senin niçin çok dua ediyorum inşallah olucak.ama olumsuz düşünce asla yok.sana ikiz bebekler nasip olur inşallllllaaaaahhhhh!!!!
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
deniz senin için
yakın zamanda güzel haberi ver yolumuzu aç patır patır gelelim arkandan inşaaalllllhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
siz böle gizli gizli sohbetler ediyorsunuz bensiz bi cagırmıyorsunuz ben girmem böle yapcaksanız cok darıldım ben bi taraflarımı yırtıyorum sayfada askolsun kızlar yaaa üzdünüz beni
canım annende neler oldu ve asıdan sonra ne kadar sure içinde simdi nasıl merak ettim.
öncalikle tuanaya küstüm sizede kızdım ben.dikkat etmemişsin diyorsun özlemcim neye dikkat etmemişm ki...
alındım ben artık eskisi gibi girmicem haberiniz olsun sekerler...
denizcim doktorda mısın
denizcim olumlu olursan olumlu sonuç alırsın,kötü düşünceler kötü sonuçlar doğuruyor.şimdi ne zaman olucak senin transferin tahminen?
Denizcim,tatlım nasıl gidiyor tedavi tatlım,senin için çok heyecanlanıyorum:))
Şimdiden çığlıkları duyar gibiyim,yaaa yavaş bağır tatlım yaaa,gören de ilk defa hamile kalıyor,hiç çocuğu olmamış sanacak,ayııpppppp:dance:sağol canım şimdilik iyi bakalım pazardan beri günde 300 ünite puregon bastım göbüşüme yarıns abah kontrolum vaeğer istenilen büyüklükte olursa başka iğneye geçilecek yok olmamışsa yine puregon verlecek inşallah gelişmiştir hergün 250 lira basıyom göbüşüme:)))
inşallah allah utandırmasın sınavda ya da ankarada olursan sonucu yazarım sana ama olumsuzsa bilki mes gelmez ha bebiş varsa arayıp biri çığlık atrasa bilki benim o:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?