Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şimdiden çığlıkları duyar gibiyim,yaaa yavaş bağır tatlım yaaa,gören de ilk defa hamile kalıyor,hiç çocuğu olmamış sanacak,ayııpppppp:dance:

.))) canım çok tatlısın ya rahatlatıcı ilaç gibisin tamam fazla bağarmam görmemiş sanmasınlar..:))

sağol tatlım inşallah dilkelerimiz hep aynı sende arada sırada uğra

ooooo kimler gelmiş kimler
biz değilde bbeing bugün tembel bir gelsin napıcam onu..

boncukcum kendinden bahsetmemişsin ikizlerle hamilelik nasıl gidiyor merakta bırakma bizi haberdar et...

sağol canım ya inşallah hepimizin ortak umudu bu yıl gerçekleşecek...... sende katıl bize ...

bas bas paraları göbüşe.....:teytey:

ohhhh gez toz bakalımmmm....alsanaalsanasmile

DENİZcim canım ya şimdi neler yaşıyorsun kim bilir ... heyecan, umut, endişe hepsi içiçedir şimdi:) herşey yoluna girecek ve güzel haberini alacağız inşallah yalnız fazla bağırma sesin kısılmasın ankara ya gelen ses çankırıyada gelir mavi ve bende duyarız:))) sonra herkese anlatırız arkadaşım hamile diye... aman bağır ya vazgeçtim her zaman mı hamile kalıyoruz sanki...... çığlık çığlığa kal inşallah ,sevinçten havalara uçta bir daha yere inme inşallah, o minik mutluluk para bastığın göbüşüne konsun inşallah, 9 ay sağlıcakla taşı inşallah, herşey çok güzel olacak inşallah... İNŞALLAH... İNŞALLAH...İNŞALLAH...

BEBıNGGGGGGGGGGGG nerdesin kuzummmmmmmm....... ösledim ben seniiiiii(((

boncuk nasılsın şeker hiç kendinden bahsetmemişsin ne durumdasın bebişlerin cinsiyeti ne merak ettim vallaaaaaaaaa

Ben varım tatlımcım,bir bakayım dedim ses var mı yok mu diye,ama herkes kabuğuna çekilmiş.Denizciğim,tatlı anne adayımız sağolsun yine de yalnız bırakmıyor bizi.Öslem,bugün izmir aşırı soğuk ve ben donuyorummm,sabah 6 da uyandım ve tuvalete gittim ve bir daha uyuyamadım,çok feci yanma vardı idrar yollarımda,sürekli işeme isteği ve yanma.ılaç falan aldım,biraz hafifledi,üşüttüm sanıyorum...

kızlar izin günümde bile işteydim toplantı vardı yurt dışı projeleri var onlarla ilgilenmem gerekti eve yeni girdim banyo yaptım soluğu burada aldım hepinizi merak ediyorum ama okumaya fırsatım yok evde temizlik bile yapamadım pazar günü döndük tatilden çamaşır iş kurs ders derken heyheylerim tepemde evde domuz gibi geziyorum temizlik yapamadım ya sanki heryer diken batıyor bana çok huzursuzum yani okadar batmışki sıkışık zamanda bile bahsettim neyse annem kaplıcalardan dönerken adapazarından soğan getirdi bana zorla yapacaksın diyor bende eşim hazırlarsa yaparım diye posta koydum adetimin 7. günü başlayacağım bakalım soğan kürüne tedaviyede tam bir ay kaldı bebekle ilgili tüm ümitlerim sıfırlandı kafamda rahat aslında sanki hiç bbebeğim olmayacakmış gibi bir duygu var içimde ama sorun etmiyorum tedavi sürecindeki gibi buna nedende çok yoğun olmak gerçekten bebeği kafama getirecek pek vaktim olmuyor şimdi sizi çok merak ettim ama imkansız okuyamam eşim havuç suyu yapıyor çok zahmetli her seferinde mutfak batıyor ve her seferinde üzülüyorum nelerle uğraşıyoruz diye şimdi gene mutfak batmış durumda ona temizlemesinde yardım etmeliyim yoksa o havuçlar ertesi gün çok afedersiniz beyazlayıp sperm parçaları gibi eviyenin üzerinde doku oluşturuyor nasıl beyazladıklarını çözebilmiş değilim ama
bu arada eşim bu aralar sürekli diş ve grip için antibiyotik ve teraflu gibi ilaçlar kullanmak zorunda kaldı ve tedaviden önce en son olmasını istediğim şeydi bu tabiki spermleri etkiliyor bu ilaçlar ama ne yapalım mecbur kaldık bu havuçlar ve öncesinde keçi boynuzları umarım işe yarar sizleri çok özledim kızlar hepiniz benim kader arkadaşlarımsınız sizleri çok merak ettim inşallah en kısa zamanda ki umut ediyorum haftaya okullar kapanıyor daha fazla vakit ayırabileceğim sizlere
öpüldünüz hemde her biriniz tek tek

yaa dayanamadım sizi çok merak ettiğim için şöyle bir göz attım kızımız olacak hobareeeeeeeeeeeeeeey semacım tebrikler kız çocuk dünyanın en harika olayı

denizcim tedavin hayırlı olsun umarım yumişlerin yeterince büyür ve olgunlaşır ve başarılı embriyolar verir bana sormak istediğin birşey varsa mutlaka sor çünkü meraktan çatlıyordum ben tedavide birçok şey için
bu arada ben günde 450 ünite puregon kullanmıştım tam 10 gün boyunca :)

bunu saymayın ben gene geleceğim kızlar

selam kızlar bir anlasma yaptım kendi kendime sizinle
duyuruyorum bundan sonra benden gizli muhabbet yok olursa sonradan haber vereceksiniz ona göre

bende cok özledim sizi
dayanamadım geldim.
cok feci kaprisliğ ve kinci gördüm kendimi
hormonlardandır diyip geciyorum
buarada hosuma da gitti beni sürekli istemeniz o da ayrı

simdi işlerim var sonra gelicem kızlar..
öpüyorummmmm

burp cum tatilin bitişi hep böyledir işte.
neyseki yarıl tatiline az kaldı.bizde dört gözle aramıza dönmeni bekliyoruz...

tuanayım nerde üşüttün sen.bu enfeksiyonlar önemli biliyorsun bizim için.
sanada kızıcam ama kendine dikkat etmediğin için.bol su iç arkadasım.sen daha iyi biliyorsun ama yine de ben hatırlatayım dedim.

denizcim bugun bir hafta oldu ası olalaı çok sükür ki önemli bir şeyim yok bendede biraz kırıklık oldu bi de üşüme artık gecti

denizcim bugun kontrolun kactaydı kuzum ya merak ettim yumişlerin durumunu.
ah ne umutluyum cok az kaldı guzel haberi almamıza
bagrı arkadasım sesin kısılana kadar görmemişler gibi bagır
at içinden butun bu yasadıklarını
hadi inşallah hayırlısıyla yeniden pozitif haberi almaya cok az kaldııııı
biz yaxza kadar erteledik kızlar tedaviyi benim pek içime sinmesede mecburum
arrtık sizin haberlerle cosacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…