Şimdiden çığlıkları duyar gibiyim,yaaa yavaş bağır tatlım yaaa,gören de ilk defa hamile kalıyor,hiç çocuğu olmamış sanacak,ayııpppppp:dance:
ii akşamlar kızlar nasılsınız ne güzel sahiplenmişsiniz birbirinizi dayanışmanız çok güzel nazar değmesin sizlere hepinizin gönlü çok güzel inş hepimiz anne olucaz yaşadıklarımızı unutucaz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar selaaaaam
gecikttim bugün okul çıkışı bi arkadaşıma gittim anca geldik eve hemen bi banyo zor attım kendimi k.k ya sanırım siz te tembellik ettiniz bugün
bebing küsüşmek yok ona göre öptüm herkesleri
ii akşamlar kızlar nasılsınız ne güzel sahiplenmişsiniz birbirinizi dayanışmanız çok güzel nazar değmesin sizlere hepinizin gönlü çok güzel inş hepimiz anne olucaz yaşadıklarımızı unutucaz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım şimdilik iyi bakalım pazardan beri günde 300 ünite puregon bastım göbüşüme yarıns abah kontrolum vaeğer istenilen büyüklükte olursa başka iğneye geçilecek yok olmamışsa yine puregon verlecek inşallah gelişmiştir hergün 250 lira basıyom göbüşüme:)))
inşallah allah utandırmasın sınavda ya da ankarada olursan sonucu yazarım sana ama olumsuzsa bilki mes gelmez ha bebiş varsa arayıp biri çığlık atrasa bilki benim o:))
kızlar selaaaaam
gecikttim bugün okul çıkışı bi arkadaşıma gittim anca geldik eve hemen bi banyo zor attım kendimi k.k ya sanırım siz te tembellik ettiniz bugün
bebing küsüşmek yok ona göre öptüm herkesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?