Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim 11 deymiş randevun ah biyerlere mi takıldın doktordan sonra iyice merak ettim şimdi ayrılamadınmı yoksa yumişlerden
haber bekliyorum acilllll

acayip bir depresyon durumu var bende kızlar feci şekilde temizlik yapmak istiyorum eşinip desinmek ama fırsat yok yapmam gerekn o kadar iş var ki yine yetişememe durumu yasıyorum

akşam ustu bi gelceksiniz bi bakacaksınız ki bebing dönmüş eski moduna..kıymetimi bilin ona göreeee

son sayfaya bakabildim yeni geldim ilaç bekledim eczaneden
durumlar iyi kızlar E2 bugün 300 olması lazımmış benim 250 çıktı ama iyi dedi doktor yumişler büyüyor mm leri söylemediler daha yeni dediler sol zayıf olduğu için ordaki daha yavaş büyümüş sağdan benim saydığım 4 tane doktor işaretledi ama asıl cumartesi günü daha net ortaya çıkıcak cuma akşamıda eşimin boşalmasını söylediler tahminen pazartesi yumurta toplanacak yumurtanın erken çatlamması için birde bu düşük olan E 2 değeri için ilave olarak puregon iğnenin yanında 3 gün menogon kullanıcam hergün toplam 3 iğne oldu yani..ümitliyiz ama allah biliyor heyecan bastı benide dua edin nolur..şimdi yemek yapmam lazım akşama gene gelicem byee...
bebingcim dönmene sevindim:)))

denizcim cok iyi hadi bakalım tam gaz devammmm
yarıda bırakamam sizi zaten
umutları artırma vakti geldi ptsei ye ne kaldı ki zaten......

amin canım cümlemize inşallah başta bizelr olmak üzere inşallah bu dediklerin olur ve mutlu sonla biter..sizde olmasanız nasıl olurum bilmiyorum eve kendimi attım hemen bilgisayarı açtım herhalde hamile olursam koştura koştura eve gelirim..inşallah...

denizcim bugun bir hafta oldu ası olalaı çok sükür ki önemli bir şeyim yok bendede biraz kırıklık oldu bi de üşüme artık gecti

aman dilini ısır olmasın bişeycikler arkadaşıma..

geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine sen arabada bir oraya bir buraya koştururken dkkat edemiyorsun tabi kendine kalın giyin bu aralar hava baya keskin öptüm seni kocamanopuyorumnanaktan

canım çok dert etme kendine bazı şeyleri temizlik iş güç hayat o kadar kısa ki bu geçirdiğin zamanları sonra çok ararsın kendini yıprattığınla kalırsın...

ben 5 gün 300 ünite kullandım bugün muayeneye gittim ya 2 gün daha günlük 300 ünite kullanıcam işte 7 gün falan oluyor 3 günde menogon birde orgalutrondu galiba sen bilirsin yumurtalar erken çatlamasın diye inşallah sonucu güzel olur merkezden 500 liralık ilaç yardımı yaptılar rapor yok ya aslında cumartesiye kadar kullandığım ilaçların toplamı 2000 lira ama biz 1500 lira ödedik bundan sonra da ilaç almazsınız dediler ama bakalım cumartesi görecez..

Son düzenleme:

ha şöyle bakalım bizde seni özleriz öyle yok ortadan kaybolmak tamam bazen hesapta olmayan işler çıkıyor giremiyoruz ama öyle bile bile girmemek yok..

peki nedenini sorabilir miyim içine sinmeyen birşeyi yapıyorsun?
canım varya başkası olsa çoktan gitmişti sen daha tedavinle ilgili gelişmeler olmadığı halde bizimle berabersin..hiç de bırakma tamam mı..

özlemcim nasılsın okuldan gelmedin mi daha bende hastaneden geç gelince yemeği koydum birazdan eşim gelicek gelmden az takılayım dedim ama kimsecikler yok neyse bebişler akşama gelmeye çalışıcam...

denizcim cok iyi hadi bakalım tam gaz devammmm
yarıda bırakamam sizi zaten
umutları artırma vakti geldi ptsei ye ne kaldı ki zaten......

bi bırak klava:

evet ya bir koşuşturmaca bir telaş çabuk geçiyor vakit inşallah sonuç beklerken 12 günde çabuk geçer..

Denizcim,tatlım,şekercim,ben 22 ocak gibi senin güzel haberlerini alırız diyorum arkadaşım,bunu yürekten inanarak söylüyorum.Hep birlikte buradan atacağız çığlıklarımızı,seni tek başına bırakamam bu güzel haber karşısında bak peşin söylüyorum,çığlığım çok keskindir.Sayılı günler çabuk geçer,gel 22 ocak geeeelllllllhihoyyyt

Bebing,eski formuna kavuşmana sevindim,sensiz gerçekten buranın tadı hiiiiiiçççç yok.Kızlar bu akşam avatara bilet aldık.Görelim bakalım şu çok methedilen filmi.15 gündür yer bulamıyorum yaaa 3 boyutlu izleyebilmek için.Kafa dağıtmak lazım....

canım ya kendine dikkat et bak sınava da az kaldı .... izmir e soğuk diyorsun birde burayı düşünsene:)) donuyoruz ayazdan valla.... ama sen ne olur bu ara dikkat et üşütme...opuyorumnanaktan

canım ya gelmişsin nihayet:))) ev kirli olunca ben kendimide öyle sanırım hep evi süpürsem bile kirlendim diye banyoya girerim hafif sıyrıklık var hepimizde.... bende hep isyanlardayım elalem tecavüze uğrar hamile kalır biz o kadar uğraş veriyoruz tık yok onlar hazırda bekliyorlar biz kapalıyız... benim eşimde 3-5 gün yaptı ayy çıkan bulaşık beni canımdan bezdirdi şimdi keçiboynuzu yapıyor 1 ay sonra diğerini yaparız dedi... umut işte ne yapalım....:Saruboceq:

cadı seniiiiiiii:)))) sensiz olur mu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…