Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya dualarım seninle her zaman inşallah hayırlısıyla çıkacağız bu işin içinden... olacak çoooooooooook az kaldı semra ile farklı diyaloglara da gireceksiniz bu sayfada... bizde öğreneceğiz sizden inşallahhh... kardeşleri sıraya girdi kızımızın...opuyorumnanaktan

ben geldim şekerrler...ama kimse yok,özlemden başka..

tabi geleceksin canım ya yoksa biz meraktan çatlarız burada:)))

özlemcim nasılsın okuldan gelmedin mi daha bende hastaneden geç gelince yemeği koydum birazdan eşim gelicek gelmden az takılayım dedim ama kimsecikler yok neyse bebişler akşama gelmeye çalışıcam...

canım ya komşum kahveye geldi onunlaydım o gidince de yemek yaptım yedik yenice oturdum tatlım.... bugün geciktim evet:))) affettttttt

bi bırak klava:

evet ya bir koşuşturmaca bir telaş çabuk geçiyor vakit inşallah sonuç beklerken 12 günde çabuk geçer..

beraber olacağız ve çabuk geçecek inan bak.... 12 gün nedir ki kaç aydır paylaşıyoruz duygularımızı...

bende gelsin istiyorum hem denizim hem benim mutlu günüm olacak çünkü karne günüüüüüü okullar tatilll........

bende çok merak ettim ay öyle bir anlattılar ki ... aslında reklamı çok yapılan filmleri ben hiç sevmedim nedense...

ben şimdilik çıktımmmmmmmm

canlarım benim..benim meleğim sizinde bbebekelrinizin elinden tutup getirrecek onları buraya siz sakın merak etmeyin.biliyormusunuz hissediyor herşeyi kızım bunları yazana kadar hiçbişey yoktu şuan nasıl teepiniyo içerde görmelisiniz.oda aynen benim gibi düşünüyor.özlem,deniz,bebing,tuanay,burp,mavi..teyzoşlarıma söyle getiriyorum onların meleklerini diyoo..allahım yardımcımız olsun canlarım.biz kızımla birlikte hep dua ediyoruz size..

selam kızlar bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok fenaydım ama şimdi çok iiim ilaçlarda olmasa bulantılarım çok arttı bu aralar bu arada bebeklerin cinsiyetini bende merak ediyorum teyzeleri allahın izniyle 15 gün sonra öğrenicez...semracığım kızın olucakmış ne güzel bende bebişlerimin kız olmalarını çokistiyorum bakalım herşeyin hayırlısı

canım ne kadarlık oldunuz şimdi?iyi dileklerin için çok sağol.allah benim gönlüme göre verdi inşallah seninde öyle olur. kız bir erkek,süper olur valla...

senin uğur böceğin inşallah bizimde uğur böceğimiz olur ve minik melek gelirken bize de arkadaşlarını getirir..... benimde dualarım sizinle ... kızımıza iyi bak annesi...opuyorumnanaktan

allah gönlüne göre versin tatlım ...

canım ne kadarlık oldunuz şimdi?iyi dileklerin için çok sağol.allah benim gönlüme göre verdi inşallah seninde öyle olur. kız bir erkek,süper olur valla...

evet canım yaa keşeke dediğin gibi biri kız biri erkek olsa ne güzel olur ...benim şu an 14 haftalık ya seninki kaç oldu

. haftaya girdik canım biz..belli olabilir senin.bidahaki gittiğinde öğrenirsinnormalde ama benimki gibi inatçı olursa zor öğrenirsin.çünki ben yeni öğrendim...

bakıyorum özlem teyzesi merak etme sen...sizlerde kendinize dikket edin şimdiden.buarada folik asit alıyosunuz dimi?

inş zorluk göstermezler yaa zaten bitanesi bacaklarını hç uzatmıyo öbürü bacaklarını hiç kapatmıyo yani bizim durum vahim bakalım

boncukcum ben mide bulantısı hiç yaşamadım ama görümcem ve en yakın arkadaşımda hamile aynı dönemlerdeyiz hemen hemen onlar felaket atlattılar.hepsi kilo verdi ben aksine iştahım açıldı kilo aldım.ama seninde yavaş yavaş geçmesi lazım.. haftadan sonra azalıyor normalde..bendede hafif bulantı vardı ama hiç çıkarma olmadı.o hafif bulantı . haftada bitti.seninde biter merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…