O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.721
akşam ustu bi gelceksiniz bi bakacaksınız ki bebing dönmüş eski moduna..kıymetimi bilin ona göreeee
son sayfaya bakabildim yeni geldim ilaç bekledim eczaneden
durumlar iyi kızlar E2 bugün 300 olması lazımmış benim 250 çıktı ama iyi dedi doktor yumişler büyüyor mm leri söylemediler daha yeni dediler sol zayıf olduğu için ordaki daha yavaş büyümüş sağdan benim saydığım 4 tane doktor işaretledi ama asıl cumartesi günü daha net ortaya çıkıcak cuma akşamıda eşimin boşalmasını söylediler tahminen pazartesi yumurta toplanacak yumurtanın erken çatlamması için birde bu düşük olan E 2 değeri için ilave olarak puregon iğnenin yanında 3 gün menogon kullanıcam hergün toplam 3 iğne oldu yani..ümitliyiz ama allah biliyor heyecan bastı benide dua edin nolur..şimdi yemek yapmam lazım akşama gene gelicem byee...
bebingcim dönmene sevindim:)))
aynen bugünkülerle beraber her gün 400 lira göbüşe:))aman işe yarasında emeklerimiz boşa çıkmasında...
amin canım cümlemize inşallah başta bizelr olmak üzere inşallah bu dediklerin olur ve mutlu sonla biter..sizde olmasanız nasıl olurum bilmiyorum eve kendimi attım hemen bilgisayarı açtım herhalde hamile olursam koştura koştura eve gelirim..inşallah...
özlemcim nasılsın okuldan gelmedin mi daha bende hastaneden geç gelince yemeği koydum birazdan eşim gelicek gelmden az takılayım dedim ama kimsecikler yok neyse bebişler akşama gelmeye çalışıcam...
bi bırakklava:
evet ya bir koşuşturmaca bir telaş çabuk geçiyor vakit inşallah sonuç beklerken 12 günde çabuk geçer..
Denizcim,tatlım,şekercim,ben 22 ocak gibi senin güzel haberlerini alırız diyorum arkadaşım,bunu yürekten inanarak söylüyorum.Hep birlikte buradan atacağız çığlıklarımızı,seni tek başına bırakamam bu güzel haber karşısında bak peşin söylüyorum,çığlığım çok keskindir.Sayılı günler çabuk geçer,gel 22 ocak geeeelllllllhihoyyyt
Bebing,eski formuna kavuşmana sevindim,sensiz gerçekten buranın tadı hiiiiiiçççç yok.Kızlar bu akşam avatara bilet aldık.Görelim bakalım şu çok methedilen filmi.15 gündür yer bulamıyorum yaaa 3 boyutlu izleyebilmek için.Kafa dağıtmak lazım....
canım ya dualarım seninle her zaman inşallah hayırlısıyla çıkacağız bu işin içinden... olacak çoooooooooook az kaldı semra ile farklı diyaloglara da gireceksiniz bu sayfada... bizde öğreneceğiz sizden inşallahhh... kardeşleri sıraya girdi kızımızın...opuyorumnanaktan
canlarım benim..benim meleğim sizinde bbebekelrinizin elinden tutup getirrecek onları buraya siz sakın merak etmeyin.biliyormusunuz hissediyor herşeyi kızım bunları yazana kadar hiçbişey yoktu şuan nasıl teepiniyo içerde görmelisiniz.oda aynen benim gibi düşünüyor.özlem,deniz,bebing,tuanay,burp,mavi..teyzoşlarıma söyle getiriyorum onların meleklerini diyoo..allahım yardımcımız olsun canlarım.biz kızımla birlikte hep dua ediyoruz size..
selam kızlar bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok fenaydım ama şimdi çok iiim ilaçlarda olmasa bulantılarım çok arttı bu aralar bu arada bebeklerin cinsiyetini bende merak ediyorum teyzeleri allahın izniyle 15 gün sonra öğrenicez...semracığım kızın olucakmış ne güzel bende bebişlerimin kız olmalarını çokistiyorum bakalım herşeyin hayırlısı
canım ne kadarlık oldunuz şimdi?iyi dileklerin için çok sağol.allah benim gönlüme göre verdi inşallah seninde öyle olur. kız bir erkek,süper olur valla...
. haftaya girdik canım biz..belli olabilir senin.bidahaki gittiğinde öğrenirsinnormalde ama benimki gibi inatçı olursa zor öğrenirsin.çünki ben yeni öğrendim...
bakıyorum özlem teyzesi merak etme sen...sizlerde kendinize dikket edin şimdiden.buarada folik asit alıyosunuz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?