Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş zorluk göstermezler yaa zaten bitanesi bacaklarını hç uzatmıyo öbürü bacaklarını hiç kapatmıyo yani bizim durum vahim bakalım

canım o zaman sana ben söyliimm....

bacaklarını sıkı sıkı kapatan KIZ...

sürekli açık sele serpe yatan ERKEK...

bana inan bu bir gerçek.arkadaşımınki acayip rahat yatıyodu açık saçık görümceminkide , aylıkken dr erkek dedi.benimkide sıkı sıkı kapatıyodu kız.kızlar birazdaha edepli oluomuş doktorum öyle dedi....

ne güzel bak hiç miyde bulantın olmamış aman aman olmasın çok zor yaa insanın hayatı değişiyo...yani bebişlerime kardeş düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3bu bulantılardan dolayı

semracığım çok tatlısın yaa... inş. senin dediğin gibi olur....kızım edepli olsun ama oğlum utangaç olmasın utangaç erkekleri sevmemkaydirigubbakcemile3

allah gönlüne göre versin canım.ama sağlığı çok önemli biliyosun.testlerini aksatma.çok öenmli sen sanırım 2liyi yaptırman lazın şuan.heleki çoğul gebelikde çok dikkat etmen lazım.hangi hastaneye gidiyosun boncukcum?

semracığım benim çıkmam lazım dağ gibi ütü beni bekliyo ondan kurtulmama lazım ... bu arada semracığım benim göğüslerim şişti ve süt akmaya başladı çokta ağrıyolar masaj yaptım o sırada çeşme gibi neden acaba daha çok erken bance

canım ben taksimdeki İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNE gidiyorum belki duymuşsundur bu rada benim dr um bana test vermedide sadece geçtiğimiz hafta ense kalınlıklarını ölçtü gayet sağlıklı olduklarını söyledi yanibebeğin sakat olup olmadığı ordan anlaşılıyomuş

blemiyorum göğüslerinden süt gelmesi için bencede çok erken ama sen yinede bence doktorunada sor.bende öyle bişey olmadı henüz.ense kalınlığına bakılıyor ama 2li testininde zamanı gelmiş.benim doktorum çok titiz bu konularda arkadaşımınkide öyle.sen yinede bi sor istersen.kan veriyosun bebeğin zeka gelişimini öğrenmek için.benim allah şükür sonuşlar iyiydi.şimdide 4lü için kan verdim bakalım inşallah iyidir.bide işte ayda girilen bişey var sana daha erken.ama o süt olayından korkma önemli değildir bence ama doktorunuda ara sor bence,bekleme.

ayyy ne güzel ya bizde bu sohbetleri yapar mıyız kızlar ne dersiniz? bazen çok umutlanıyorum bazende hiç olmayacakmış gibi geliyor bu ikilem de beni çıldırtıyor... olması daha ağır bassada bir yanımda can kırıkları var işte((

semracım sağol duaların için kızın da sağolsun
internette sorun var sanırım ya da site de çok zor girdim ve çok yavaş
her an düşebilirim
herkes iyidir inşallah okuyamadım da sayfaları doğru düzgün

hemen yapmış hesabı valla süper inşallah canım ya çabuk geçsinde sonuda güzel olsun...

canım ya komşum kahveye geldi onunlaydım o gidince de yemek yaptım yedik yenice oturdum tatlım.... bugün geciktim evet:))) affettttttt

olsun tatlım arada kafa dağıtmak lazım severim öyle kahve sohbetlerini yakın olsak da bizde yapsak keşke..

sağol canım inşallah duaların kabul olur hepimiz bu duyguyu yaşarız..

sağlıklı hayırlı olsunlarda sağ salim doğsunlar inşallah ama semranın dediği gibi 1 kız 1 erkek fena olmaz..

peki nedenini sorabilir miyim içine sinmeyen birşeyi yapıyorsun?
canım varya başkası olsa çoktan gitmişti sen daha tedavinle ilgili gelişmeler olmadığı halde bizimle berabersin..hiç de bırakma tamam mı..

canım ya daha öncede biraz bahsetmiştim eşim istemiyor birde işle ilgili rayına girmeyen seyler var tabi hamile kalmadan cözümlemem gerek diye düşündüğüm faceden yada özelden konusuruz onun için beklicez.valla ben burda sizlerleyim ama ben tedaviye basladıgımda kimse kalırmı buralarda bilemiyorum malum hamile kalınca ihmal baslıyor

sağlıklı hayırlı olsunlarda sağ salim doğsunlar inşallah ama semranın dediği gibi 1 kız 1 erkek fena olmaz..

allah gönlüne göre versin canım benimmmalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5Şeniz

hamile muhabbetleri artmış oh ne güzel valla inşallah bir gün bu muhebbetleri bizde yaparız önden gidenler arkadan gelenlere destek olur inşallah..

canım konuşalım tabi tuanay duymasın özel falan bilmiyorum yani:)))şaka bir yana ne zaman istersen konuşuruz anlatmak zorunda değilsin hayatta hepimizin nedenleri var zaten inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşır ve sonuçlanır ama bizde böyle düşünmüştük ilk 2 sene bende çalışıyordum hadi borç öde araba al onu öde hayat telaşı hiç bitmiyor inşallah en kısa zamanda yoluna girer ve bebiş kendiliğinden gelir kısmetiyle gelir ve size uğur getirir inşallah..içime sinmedi deyince merak ettim herşey olacağına varıyor ben geçen sene korunmayı bırakınca herşeyin kolay olacağını düşünmüştüm ama olmuyor..allah gönlüne versin canım

denizcim senin bu muhabbetleri yapman cok az kaldı hiç meraklanma....

semracım senin numaralar cıkmamıs haftalara göre verdiğin bilgilerdennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…