inş zorluk göstermezler yaa zaten bitanesi bacaklarını hç uzatmıyo öbürü bacaklarını hiç kapatmıyo yani bizim durum vahim bakalım
canım o zaman sana ben söyliimm....
bacaklarını sıkı sıkı kapatan KIZ...
sürekli açık sele serpe yatan ERKEK...
bana inan bu bir gerçek.arkadaşımınki acayip rahat yatıyodu açık saçık görümceminkide , aylıkken dr erkek dedi.benimkide sıkı sıkı kapatıyodu kız.kızlar birazdaha edepli oluomuş doktorum öyle dedi....
allah gönlüne göre versin canım.ama sağlığı çok önemli biliyosun.testlerini aksatma.çok öenmli sen sanırım 2liyi yaptırman lazın şuan.heleki çoğul gebelikde çok dikkat etmen lazım.hangi hastaneye gidiyosun boncukcum?
Denizcim,tatlım,şekercim,ben 22 ocak gibi senin güzel haberlerini alırız diyorum arkadaşım,bunu yürekten inanarak söylüyorum.Hep birlikte buradan atacağız çığlıklarımızı,seni tek başına bırakamam bu güzel haber karşısında bak peşin söylüyorum,çığlığım çok keskindir.Sayılı günler çabuk geçer,gel 22 ocak geeeelllllllhihoyyyt
canım ya komşum kahveye geldi onunlaydım o gidince de yemek yaptım yedik yenice oturdum tatlım.... bugün geciktim evet:))) affettttttt
canlarım benim..benim meleğim sizinde bbebekelrinizin elinden tutup getirrecek onları buraya siz sakın merak etmeyin.biliyormusunuz hissediyor herşeyi kızım bunları yazana kadar hiçbişey yoktu şuan nasıl teepiniyo içerde görmelisiniz.oda aynen benim gibi düşünüyor.özlem,deniz,bebing,tuanay,burp,mavi..teyzoşlarıma söyle getiriyorum onların meleklerini diyoo..allahım yardımcımız olsun canlarım.biz kızımla birlikte hep dua ediyoruz size..
selam kızlar bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok fenaydım ama şimdi çok iiim ilaçlarda olmasa bulantılarım çok arttı bu aralar bu arada bebeklerin cinsiyetini bende merak ediyorum teyzeleri allahın izniyle 15 gün sonra öğrenicez...semracığım kızın olucakmış ne güzel bende bebişlerimin kız olmalarını çokistiyorum bakalım herşeyin hayırlısı
olsun tatlım arada kafa dağıtmak lazım severim öyle kahve sohbetlerini yakın olsak da bizde yapsak keşke..
peki nedenini sorabilir miyim içine sinmeyen birşeyi yapıyorsun?
canım varya başkası olsa çoktan gitmişti sen daha tedavinle ilgili gelişmeler olmadığı halde bizimle berabersin..hiç de bırakma tamam mı..
sağlıklı hayırlı olsunlarda sağ salim doğsunlar inşallah ama semranın dediği gibi 1 kız 1 erkek fena olmaz..
canım ya daha öncede biraz bahsetmiştim eşim istemiyor birde işle ilgili rayına girmeyen seyler var tabi hamile kalmadan cözümlemem gerek diye düşündüğüm faceden yada özelden konusuruz onun için beklicez.valla ben burda sizlerleyim ama ben tedaviye basladıgımda kimse kalırmı buralarda bilemiyorum malum hamile kalınca ihmal baslıyor
allah gönlüne göre versin canım benimmmalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?