Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne zaman olacagını bilemiyoruz sanki hemen olacak gibi geliyor ama zamanda bi yandan cok hızlı geciyor dün gibi hatırlıyorum senin merkezleri dolastıgını

gizlim saklım yok sizden ama burada kendimi çok belirtmemek için bazı seyleri şifreli vermek durumunda kalıyorum

tuanayım iyileştin mi sen sınava gitmeden toparlan oralar daha cok soğuk olur
avatarı bende merak ediyorum ama cok konusulan filmleri sonucta ben begenemiyorum cinslik işte

semracım demek bebiş iyice harektlendi
selam söle bizden ona merakla bekliyoruz

burp um sen bu kadar yoğunken bi yardımcı tutsanda kendine dert etmesen su temizlik işlerini onu bari kafandan atsan biraz rahatlarsın yaaa

benimde yarın sabahtan arkadasım geliyor kahveye.çoktandır göremediğim cok sevdiğim cok zor gunler geciren bi arkadasım eşiyle ayrıldı kucucuk bir cocukları var oradan oraya savruluyor yavrucak oylede tatli kiii
hayatta hiçbişey kolay olmuyor bi tarafatan hep zorluyor .sevdiği adamla evlendi istediği zaman cocugu oldu ama buyu bozuldu simdi yeniden hayat kurmaya calısıyor sıfırdan hayata basladı yapıcak biliyorum yineede üzüzlüyorum onu için

denizicim nereye kayboldun sennnn
benim regle az kaldı kızlar

tuanayım iyileştin mi sen sınava gitmeden toparlan oralar daha cok soğuk olur
avatarı bende merak ediyorum ama cok konusulan filmleri sonucta ben begenemiyorum cinslik işte

aynı cinslik bendede var...bayanssulusmile

denizicim nereye kayboldun sennnn
benim regle az kaldı kızlar

kaç gün var tam olarak? eeee yaza kadar normal yolla olur yaa ... bence sende güzel bir haber vereceksin...İNŞALLAH...

burp um sen bu kadar yoğunken bi yardımcı tutsanda kendine dert etmesen su temizlik işlerini onu bari kafandan atsan biraz rahatlarsın yaaa

ya temizlikçinin yaptığı işi beğenmiyorsa:)) ben o gidince yeniden yapıyorum valla.... içime sinmiyor heryere BENİM elimin değmesi ve gıcır gıcır ses gelmesi lazım.. ya o da az buçuk benim kadar çatlaksa:)))

denizcim senin bu muhabbetleri yapman cok az kaldı hiç meraklanma....

semracım senin numaralar cıkmamıs haftalara göre verdiğin bilgilerdennnn

inşallah canım ya ne bileyim o kadar çok sorunlu insan var ki bugün merkezde bir bayan 10 yıllık evli 33 yaşında ve aşılama olacakmış süt hormonu yıllardır çok yüksekmiş ve ilaçlar artık etsir etmiyormuş başkada bir sorun yokmuş ve olmamış 10 yıldır ne bileyim allahım başka sorunlar çıkarmasın inşallah..

ne zaman olacagını bilemiyoruz sanki hemen olacak gibi geliyor ama zamanda bi yandan cok hızlı geciyor dün gibi hatırlıyorum senin merkezleri dolastıgını

evet ya birkaç ay sonra kimbilir neleri konuşuyor olacağız...

ay neler var ya halimize şükredelim valla...:Saruboceq:

ay neler var ya halimize şükredelim valla...:Saruboceq:

aynen canım ya aslında çok muabette girmemeye çalışıyorum ama ister istemez açılıyor sizde sorun neydi neden olmadı düşününce çok acayip geliyor bir yere gidiyorsun ve tanımadığın insanlarla neleri paylaşıyorsun ama paylaşmaya da ihtiyaç duyuyorsun bu aralar her gittiğimde güzel sonuçlar duyuyorum pozitif sonuçları görenler acaba onları görmek istediğim için mi olumsuz olanlar sessizce kaybolup gidiyor evine herhalde ama benim belli olur herhalde salya sümük çıkan biri olurum..

işte hayat hesapladığın gibi gitmiyor allahım yaşatmasın kimseye böyle şeyler arkadaşına çok üzüldüm allah yardımcısı olsun...

evet ya birkaç ay sonra kimbilir neleri konuşuyor olacağız...

inşallah güzel şeyler konuşuyor olucaz eylül yaından bu yana zaman ne çabuk geçti bebingcim dediğin gibi 2 ay önce merkezleri geziyordum çok uzak geliyordu bu zamanlar ama şimdi tam ortasındayım sonuda güzel gelsin..

bebing şimdi sen enrey kayboldun bakim?
özlemcim sanada iyi geceler tatlım yarın görüşürüz çok yoruldum bugün birde karnım ağrıyor şiş çok iğnelerde mahvetti morardı göbüşüm yatayım azcık kendinize dikkat edin..

selam kızlar bu saate kadar giren olmamaış.arkadasımı ugurladım hemen nete attım kendimi.
akşam biraz iş yaptım ondan cıktım denizcim.

denizim lütfen olumsuzluklardan uzak tut kapa kendini.pozitif duygular guzel enerjiler herşeyi koalylaştıracak ben buna inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…