tuanayım iyileştin mi sen sınava gitmeden toparlan oralar daha cok soğuk olur
avatarı bende merak ediyorum ama cok konusulan filmleri sonucta ben begenemiyorum cinslik işte
denizicim nereye kayboldun sennnn
benim regle az kaldı kızlar
burp um sen bu kadar yoğunken bi yardımcı tutsanda kendine dert etmesen su temizlik işlerini onu bari kafandan atsan biraz rahatlarsın yaaa
denizcim senin bu muhabbetleri yapman cok az kaldı hiç meraklanma....
semracım senin numaralar cıkmamıs haftalara göre verdiğin bilgilerdennnn
ne zaman olacagını bilemiyoruz sanki hemen olacak gibi geliyor ama zamanda bi yandan cok hızlı geciyor dün gibi hatırlıyorum senin merkezleri dolastıgını
inşallah canım ya ne bileyim o kadar çok sorunlu insan var ki bugün merkezde bir bayan 10 yıllık evli 33 yaşında ve aşılama olacakmış süt hormonu yıllardır çok yüksekmiş ve ilaçlar artık etsir etmiyormuş başkada bir sorun yokmuş ve olmamış 10 yıldır ne bileyim allahım başka sorunlar çıkarmasın inşallah..
denizicim nereye kayboldun sennnn
benim regle az kaldı kızlar
ay neler var ya halimize şükredelim valla...:Saruboceq:
benimde yarın sabahtan arkadasım geliyor kahveye.çoktandır göremediğim cok sevdiğim cok zor gunler geciren bi arkadasım eşiyle ayrıldı kucucuk bir cocukları var oradan oraya savruluyor yavrucak oylede tatli kiii
hayatta hiçbişey kolay olmuyor bi tarafatan hep zorluyor .sevdiği adamla evlendi istediği zaman cocugu oldu ama buyu bozuldu simdi yeniden hayat kurmaya calısıyor sıfırdan hayata basladı yapıcak biliyorum yineede üzüzlüyorum onu için
evet ya birkaç ay sonra kimbilir neleri konuşuyor olacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?