Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim bende begenmem baskasının yaptıgı işleri ama mecburum ve begenmiş gibi yapıyorum illa arkasından duzeltiyorum ama hiç vaktim yok biliyorsun kabasını alıyor en azından kadın.bide ütüden kurtuluyorum hiç sevmem çünki...

bugun sabah doktorum programında sinan çetinin programında bebekleri olmadıgı için ayrılmayı dusunen bir çift vardı ya onlar vardı tup bebek tedavisine baslamıslar bugun transfer yapılacakmıs.nasıl duygulandım anlatamam size agladım hüngür hüngür

valla kızlar bilemiyorum yaza kadar bize hayat ne gösterecek kendiliğinden gelelcek mi bebeğim yoksa tedaviyi mi bekleyecek hiç bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece....
reglime az kaldı ama ne kadar bilemiyorum...gecen sefer sapıttı ya tarih hesaplayamıyorum o yuzden bu hafta olurum heralde öyle hissediyorum

laf lafı açıyor işte her zaman öyle diyoruz ancak olmuyor onlardan bazılarını dinleyince kendini daha şanslı görüp şükrediyorsun.... olumlu düşünelim ve öyle olsun...

aıldığı zamanlar banada öyle gelir zaten aman kabasını aldı deyip koyulurum işe... bende malesef alıyorum şimdilik gücüm yetiyor yetmezse zaten mecburuz beğensekte beğenmesekte:)))

bende okuldan gelince derya baykalın programı vardı onu açmış mutfağa geçmiştim transfer diye birşey duydum tüm işimi bırakıp geldim tüp bebeği anlatıyor hani şu eski bir manken var neşe sanırım adı o da vardı onun 3 çocuğu olmuş bu yolla .. işlem öncesi sırası ve sonrasında yapılması gerekenleri anlattı artık denize anlatırım geniş bir zamanda.. 35 yaşında anne oldum dedi hiç umutsuzluğa kapılmayın dedi ..dr da evet artık yeni yöntemlerle 45 yaşına kadar tüp yapıyoruz dedi...

gelecek inşallah sen şu kafandakileri at bir rahatla tamam mı tatlım :)) reglinden sonrada çalışın ya... geçen gün eylül yada ekimde bizimle biri vardı adını unuttum :)) başka bir yopikte rastladım 3 yıldır falan olmuyor diyordu olmuş:)) eşine havuç suyu içirmiş içine limon sıkarak 1 ay sonra hamiş kalmış ayyy çok sevindim darısı başımıza... ha hatırladım ismini nihalcandı sanırım ya:))) sende yap belki faydası olur ... bende kuşluk öğünümde 2 tane incir yiyorum umut işte... hamiş kaldığım ayda acayip taze incir yemiştim ve sonradan böylr bir kür olduğunu duydum bilmeden yedim ben:)) ve daha sonra bu kürü duyunca acaba dedim yani:)))

canım yaaa en iyisi bende deniyim karsıydım ama inandım birden.nasıl olucak bu incir ve havuc suyu kürü.tadı guzel ya deneyebiliriz.bu arada regl oldum ben.senden sonra hesapladım gecen ay 14 unde olmusum 1 hafta erken geldi bu sefer.

özlemcim hatırlarsın belki midem için gastroya gitmiştim ben o doktor 37 yasından sonra tup bebek le bebek sahibi olmuş ileri derecede pko su varmıs.bana delirdin mi sen bu yasta demişti.ugrasma böyle tup bebekle sans cok yuksek sıyırmaya degmez dedi.böyle seyleri dinleyince rahatlıyorum.biliyorum ki tup bebek yaparsam ve tutarsa ben salakmısım beklemişim ugrasmısım bosuna diyecegim.

özlemcim ne piişirdin bugun bakıyımmmmmbilmiyorumkismile

denizicim sen bugunlerde gunduzleri daha az girer oldun neden acaba...
karnın cok mu şiş rahatsızlık mı veriyor sana..
göbüşe yaptıgın iğneler dısında pek bişey bahsetmiyorsunnnn
merak ediyoruz biliyorsunnn

semracım guzel anne nerlerdesinnnnnn
bebişin napıyor haydi alışveriş zamanı geliyorrrrr

kızlar folik asit içen varmıydı aramızda...aklinialirimsmile

valla bende inanıyorum artık:)) ben incir kürü yapmıyorum sadece okula taşıması kolay diye 2 tane kuru incir yıkayıp götürüyorum.. havuç suyunun tadı tahmin ettiğinden daha güzel emin ol benim çok hoşuma gider... bence dene herşey doğal sonuçta o kadar ilaç kullanduk yani değil mi tatlım ya... mavi sen ve ben aynı döneme denk geldik bu kez:)))

bende hep aynı şeyleri düşünüyorum ama inşallah gerek kalmadan olur hepimizin....

özlemcim ne piişirdin bugun bakıyımmmmmbilmiyorumkismile

çorba, fırında patatesli tavuk , pilav ve salata birde eşim ısrar etti diye karışık turşu çıkardım... :))) gel istersen canım ya....cokacimcoook sanada açarım bir servis...

aaaaa haberin yok mu canım ya deniz şu aralar göbüşüne para basmakla meşgul... inşallah bunlarda ona yol , su, elektrik olarak geri döner:)))

kızlar folik asit içen varmıydı aramızda...aklinialirimsmile

valla ne derlerse desin ben almayacağım bu folik asiti hamileyken kullandım ve ilaç kullanmak istemedim sanki ilacın zararı var gibi geliyor hep... ben okuldan gelince diyetisyen tavsiyemle 2 tane ceviz yada onun yerine 8 adet fındık yiyebiliyorum sonuçta bu vitaminler doğal besinlerde de var .. sanki annelerimiz bizi folik asitle mi doğurdu allah aşkına ya...

canım bence folik sit alın gebelik öncesi önemli,tabi hergün düzenli bir şekilde ceviz fındık yiyorsanız o başka.ben gebelikden ay önce başladım ve doktorum şart demişti.şuan elevit diye bi vitamin var hamileler için onu alıyorum aydır, aydırda balık hapı..oldum 50 kiloluk ben 65:-(((çok mutsuzum kilo almakdan...çağla şıkel 6 kilo almış hamileliğinde yaaaaaaaaaaaaaa....

bebingim evet bian önce bende başlamak istiyorum alışverişe ama zamanım yok..sömestrdan sonra artık başlarsın dedi eşim o zamnı bekliyorumm.ama bebeğime oda beğendim çok güzel bişey..

bu arada bebin dün yazdığım bilgilerin can alıcı noktalarını atlamısım)bilgisayarda rakam tuşları kapalıymış bende ezbere yazıp göndermişim iştee..naparsın hamişlik böyle bişey leyla gibi oluyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…