islamda yeni yıl olmadığı için biz kutlamıyoruzz
islamda yeni yıl olmadığı için biz kutlamıyoruzz
arkadaşa aynen katılıyorum.müslümanlar için zaten hicri yılbaşı vardır oda geçti zaten.yılbaşını kutlamak çokta saçmaaaa
ya siz kutlamıyorsanız yazmayın kardeşim buraya bu nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ya,burası yılbaşı hakkında ne düşünüyorsunuz ve ya kutlayacak mısınız yeri değil, yılbaşı menüsü kısmına neden girip okuyosunuz madem kutlamayacaksınız onu anlamıyorum demek ki canınız istiyor.İslamda niyet önemlidir,biz bunu zaten dini bir nitelikle kutlamıyoruz, yılbaşaını sevdiklerimizle beraber geçirmek için biraz değişiklik olsun diye bahane olarak görüyoruz ama size ne anlatsak ta boş anlamazsınız.Madem kutlamıyorsunuz yılbaşı menüsü forumlarında da dolaşmayın.yılbaşı kutlaması hakkında ne düşünüyorsunuz diye konu açıp orada takılın.biz burada menülerimizi yazıyoruz kafanıza sokun artık.
Arkadaşlar yineliyorum yılbaşına nasıl başlanırsa öyle gider mantığından yola çıkarak kutluyoruz.Bunda islama aykırı bir şey yok.Biz 25 aralıkta hristiyanlar gibi masalar mı kuruyoruz? Ben bir hristiyanla evli olduğum için bunların ayrımına tam olarak hakimim.Neyse gerçekten menü paylaşım alanı olmaktan çıkmasaydı iyi olurdu.fikir alışverişi yapardık.Konu fena sabote edildi
illaki öyle ama sonuçta hepimiz müslümanız elimden gelse herkese bu durumu anlatmak isterim.kötü niyetli değil ama yahudilerin yaptığı bişey sonuçta.bu yazılanlar sizi rahatsız etsede emin ol iyi niyetli yazıyoruz bunları.yoksa herkesin günahı kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?